Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περασαν 50 λεπτα και ο Αρης δεχτηκε να ξεκινησει ο αγωνας οπως και με την ΑΕΚ.Ο κανονισμος ειναι σαφης για τη διαρκεια της διακοπης.

Δημοσ.

ρε τη πλακα κανει η ιντερ...Ο ετο δεν του κανε του γκουαρδιολα.Με το μιλιτο κεντανε μπροστα..ναυαγιο η μιλαν παραπαιει ο ροναλντινιο.Αυτος ο γκατουζο το χει ξεφτυλισει τελειως.Αν συνεχισει ετσι η ιντερ ειναι για 7 γκολ...

Δημοσ.

Ε καλά ο Ετό δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερο.Ο μιλίτο γαζώνει.

Του Γκουαρντιόλα δεν του έκανε σαν χαρακτήρας και όχι σαν παίχτης.

Δημοσ.

Κοιτα ομως ποσους παιχτες τραβαει πανω του ο Ετο.

Γενικα το ματς ηταν λιγο παρωδια,της Μιλαν εχουν τελειωσει οι μισοι παιχτες και βαλε ποδοσφαιρικα.

Δημοσ.

Παντως η μονη ομαδα που μπορει να μπει σφηνα σε αγγλους κ ισπανους κ να σηκωσει το τσ λ θεωρω οτι ειναι η Ιντερ.Ο Μουρινιο φετος το καλοκαιρι πηγε σε μετρημενες κινησεις κ εκανε ουσιαστικη ενισχυση εκει που πονουσε.πηρε ενα στοπερ απροσπελαστο κ γρηγορο οπως ειναι ο λουσιο ενω εβαλε ποιοτητα στον αξονα που πονουσε με τον σναιντερ.Κ πηρε ενα δυδιμο μπροστα που θα ειναι απο τα ποιο παραγωγηκα στην ευρωπη.Προσθεσται κ το ταλεντο κ την προσωπηκοτητα του Μουρινιο δεν νομιζω οτι της λειεπει κατι για να φτασει μεχρι το τελος.Απο την αλλ αρρωστια πραγματηκα εχει πεσει στην μιλαν.Ολα της τα ατου ειναι στο ναδιρ.ενας φουκαρας πατο παει να δψσει λιγο φρεσκαδα αλλα τιποτα.Ο γκατουζο μου φανηκε οτι δεν ειχε τιποτα κ ζητησε αλλαγη...ξεφτυλιστηκε κ αυτος.Ο νεστα 0 δυστηχως.Ο μεγας πιρλο ανυρπακτος ενω ο Ροναλντινιο πλεον δεν τραβαει.παραξενο μου φαινεται κ ο φλαμινι ο οποιος μετα απο σουπερ σαιζον στην αρσεναλ εχει καταντησει να μηνξερει που παταει.Ο σεντερος δηλ δεν τους εκανε για στοπερ?Εγκληματα στο σρησιμο της ομαδος γενικα ο λεοναρντο...ο αντσελοτι παντως μια χαρα δουλεια κανι στην τσελσι...μεχρι κ το ντεκο ανεστησε...

YG jonyboy μου φαινεται οτι εχεις κ μια εμπαθεια για τον Ετο...

Δημοσ.
Παντως η μονη ομαδα που μπορει να μπει σφηνα σε αγγλους κ ισπανους κ να σηκωσει το τσ λ θεωρω οτι ειναι η Ιντερ.Ο Μουρινιο φετος το καλοκαιρι πηγε σε μετρημενες κινησεις κ εκανε ουσιαστικη ενισχυση εκει που πονουσε.πηρε ενα στοπερ απροσπελαστο κ γρηγορο οπως ειναι ο λουσιο ενω εβαλε ποιοτητα στον αξονα που πονουσε με τον σναιντερ.Κ πηρε ενα δυδιμο μπροστα που θα ειναι απο τα ποιο παραγωγηκα στην ευρωπη.Προσθεσται κ το ταλεντο κ την προσωπηκοτητα του Μουρινιο δεν νομιζω οτι της λειεπει κατι για να φτασει μεχρι το τελος.Απο την αλλ αρρωστια πραγματηκα εχει πεσει στην μιλαν.Ολα της τα ατου ειναι στο ναδιρ.ενας φουκαρας πατο παει να δψσει λιγο φρεσκαδα αλλα τιποτα.Ο γκατουζο μου φανηκε οτι δεν ειχε τιποτα κ ζητησε αλλαγη...ξεφτυλιστηκε κ αυτος.Ο νεστα 0 δυστηχως.Ο μεγας πιρλο ανυρπακτος ενω ο Ροναλντινιο πλεον δεν τραβαει.παραξενο μου φαινεται κ ο φλαμινι ο οποιος μετα απο σουπερ σαιζον στην αρσεναλ εχει καταντησει να μηνξερει που παταει.Ο σεντερος δηλ δεν τους εκανε για στοπερ?Εγκληματα στο σρησιμο της ομαδος γενικα ο λεοναρντο...ο αντσελοτι παντως μια χαρα δουλεια κανι στην τσελσι...μεχρι κ το ντεκο ανεστησε...

YG jonyboy μου φαινεται οτι εχεις κ μια εμπαθεια για τον Ετο...

Βασικά ο Αντσελότι κρατούσε λίγη άμυνα, Ο Λεονάρντο απ' ότι φαίνεται παίζει επιθετικά και δεν του βγαίνει σε καλό. Αλλά ναι, και εγώ πιστεύω οτι φέτος η Ίντερ θα είναι η έκπληξη του CL.

Δημοσ.

Eιναι ομως εκπληξη φιλε?Θεωρω οτι η Ιντερ δεν ανηκει στο επιπεδο των ομαδων που θα θεωρηθει εκπληξη αν προχωρησει μεχρι τελους...Ο Λεοναρντο φαινεται δεν μπορει να επιβληθει στους παικτες ο γκατουζο νομιζω σ αυτον τα εψελνε στη κοκκινη...Οποιος τα εκανε αυτα στο μουρινιο σπιτι του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...