Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η φάση. Δε βλέπω πουθενά αντι-fairplay. Χαζομάρα του αμυνόμενου παίκτη είναι.

Δημοσ.

Τι λέτε ωρέ;:-D

Ο ορισμός του αντιfairplay είναι..Υποτίθεται ότι γυρίζεις την μπάλα υποτικά στον προηγούμενο κάτοχό της..Δεν κάνεις και σουτ στο τέρμα ή αυτό που κάνει ο παλίκαρος εδώ..

Άμα είναι να κρύβεται πίσω από το τέρμα ένας παίχτης σε κάθε φάση που γυρνάνε την μπάλα για fairplay και να πηγαίνει να την παίρνει από πίσω στα μουλωχτά μόλις ακουμπήσει ο τερματζής.

Εντάξει ότι κοιμήθηκε ο καημένος ο τερματζής είναι αλήθεια αλλά και ο άλλος με το που έκανε το πλάγιο το έκοψε 100άρι..:lol:

Που να περιμένει τέτοια μαμουνιά ο τέρμας;

Δημοσ.

ξέρουμε που αλλού θα έχει την Πριμέρα?

sky uk

sky it

aljazeera

?????????

μπουντεσλίγκα έχω στο Dubai sports.

εντιτ

θα έχει κάποια ματς το NTV στον turkasat.Είναι και free και έχει μπόλικα ματς.

Δημοσ.
ξέρουμε που αλλού θα έχει την Πριμέρα?

sky uk

sky it

aljazeera

?????????

μπουντεσλίγκα έχω στο Dubai sports.

εντιτ

θα έχει κάποια ματς το NTV στον turkasat.Είναι και free και έχει μπόλικα ματς.

Αυτα ειναι με ποιατο?Κ ποσο κοστιζει η ολη εγκατασταση?

Δημοσ.

εγώ έχω αυτό

όπως το βλέπεις με 4 lnb και 1 diseq έχει 150 ευρώ.

Και άλλα 130~ έχει ένας δέκτης.

αν θες παραπάνω πληροφορίες στείλε πμ γιατί θα γεμίσουμε οφ τόπικ.

Ρώτησα έναν φίλο τούρκο και μου είπε πως όλη την πριμέρα την έχει το κανάλι που είπα ποιο πάνω.

όμορφα.

αύριο θα έχω και 5ο μάτι για turksat.

Δημοσ.
εγώ έχω αυτό

όπως το βλέπεις με 4 lnb και 1 diseq έχει 150 ευρώ.

Και άλλα 130~ έχει ένας δέκτης.

αν θες παραπάνω πληροφορίες στείλε πμ γιατί θα γεμίσουμε οφ τόπικ.

Ρώτησα έναν φίλο τούρκο και μου είπε πως όλη την πριμέρα την έχει το κανάλι που είπα ποιο πάνω.

όμορφα.

αύριο θα έχω και 5ο μάτι για turksat.

Ευχαριστω με καλυψες.Απλως επειδη της νοβα δεν ειναι κ τοσο γεματο πλεον ψαχνω κατι να εχει κυριως ισπανια,γερμανια,νβα κ wrestling...

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτησουλα .Μιας και ειναι εδω το καφενειο των φιλαθλων ,μπας και ξερετε ποτε ξεκιναει το νεο προγραμμα το καφενειο των φιλαθλων με τον Γερωργιο[εκπομπη]?

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτησουλα .Μιας και ειναι εδω το καφενειο των φιλαθλων ,μπας και ξερετε ποτε ξεκιναει το νεο προγραμμα το καφενειο των φιλαθλων με τον Γερωργιο[εκπομπη]?

Κάθε Δευτέρα στο Τηλεάστυ :-)

Δημοσ.
Κάθε Δευτέρα στο Τηλεάστυ :-)

Κ κυριακη γυρω στις 12.Μου ειπαν οτι ειχε εκπομπη κ προχθες μετα το ματς του ολυμπιακου κ σταυρωνε το κετσπαγια...

Δημοσ.
Κ κυριακη γυρω στις 12.Μου ειπαν οτι ειχε εκπομπη κ προχθες μετα το ματς του ολυμπιακου κ σταυρωνε το κετσπαγια...

Εντάξει δεν χρειαζόταν να τον σταυρώσει ο Γεωργίου για να καταλάβουμε οτι κάτι τρέχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...