Harkon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 χαχααχαχχααχ καλα του έκανε! είπαμε fair-play όχι και bend-over!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η φάση. Δε βλέπω πουθενά αντι-fairplay. Χαζομάρα του αμυνόμενου παίκτη είναι.
nikos21aek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Τι λέτε ωρέ; Ο ορισμός του αντιfairplay είναι..Υποτίθεται ότι γυρίζεις την μπάλα υποτικά στον προηγούμενο κάτοχό της..Δεν κάνεις και σουτ στο τέρμα ή αυτό που κάνει ο παλίκαρος εδώ.. Άμα είναι να κρύβεται πίσω από το τέρμα ένας παίχτης σε κάθε φάση που γυρνάνε την μπάλα για fairplay και να πηγαίνει να την παίρνει από πίσω στα μουλωχτά μόλις ακουμπήσει ο τερματζής. Εντάξει ότι κοιμήθηκε ο καημένος ο τερματζής είναι αλήθεια αλλά και ο άλλος με το που έκανε το πλάγιο το έκοψε 100άρι.. Που να περιμένει τέτοια μαμουνιά ο τέρμας;
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Με μεγαλο ματς απο ισπανια ξεκινα ο σκαι.τενεριφη-σαραγοσα...
johnyboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ξέρουμε που αλλού θα έχει την Πριμέρα? sky uk sky it aljazeera ????????? μπουντεσλίγκα έχω στο Dubai sports. εντιτ θα έχει κάποια ματς το NTV στον turkasat.Είναι και free και έχει μπόλικα ματς.
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ξέρουμε που αλλού θα έχει την Πριμέρα? sky uk sky it aljazeera ????????? μπουντεσλίγκα έχω στο Dubai sports. εντιτ θα έχει κάποια ματς το NTV στον turkasat.Είναι και free και έχει μπόλικα ματς. Αυτα ειναι με ποιατο?Κ ποσο κοστιζει η ολη εγκατασταση?
johnyboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 εγώ έχω αυτό όπως το βλέπεις με 4 lnb και 1 diseq έχει 150 ευρώ. Και άλλα 130~ έχει ένας δέκτης. αν θες παραπάνω πληροφορίες στείλε πμ γιατί θα γεμίσουμε οφ τόπικ. Ρώτησα έναν φίλο τούρκο και μου είπε πως όλη την πριμέρα την έχει το κανάλι που είπα ποιο πάνω. όμορφα. αύριο θα έχω και 5ο μάτι για turksat.
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 εγώ έχω αυτό όπως το βλέπεις με 4 lnb και 1 diseq έχει 150 ευρώ. Και άλλα 130~ έχει ένας δέκτης. αν θες παραπάνω πληροφορίες στείλε πμ γιατί θα γεμίσουμε οφ τόπικ. Ρώτησα έναν φίλο τούρκο και μου είπε πως όλη την πριμέρα την έχει το κανάλι που είπα ποιο πάνω. όμορφα. αύριο θα έχω και 5ο μάτι για turksat. Ευχαριστω με καλυψες.Απλως επειδη της νοβα δεν ειναι κ τοσο γεματο πλεον ψαχνω κατι να εχει κυριως ισπανια,γερμανια,νβα κ wrestling...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Παιδια μια ερωτησουλα .Μιας και ειναι εδω το καφενειο των φιλαθλων ,μπας και ξερετε ποτε ξεκιναει το νεο προγραμμα το καφενειο των φιλαθλων με τον Γερωργιο[εκπομπη]?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Παιδια μια ερωτησουλα .Μιας και ειναι εδω το καφενειο των φιλαθλων ,μπας και ξερετε ποτε ξεκιναει το νεο προγραμμα το καφενειο των φιλαθλων με τον Γερωργιο[εκπομπη]? Κάθε Δευτέρα στο Τηλεάστυ
alexdelpiero Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Κάθε Δευτέρα στο Τηλεάστυ Κ κυριακη γυρω στις 12.Μου ειπαν οτι ειχε εκπομπη κ προχθες μετα το ματς του ολυμπιακου κ σταυρωνε το κετσπαγια...
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Κ κυριακη γυρω στις 12.Μου ειπαν οτι ειχε εκπομπη κ προχθες μετα το ματς του ολυμπιακου κ σταυρωνε το κετσπαγια... Εντάξει δεν χρειαζόταν να τον σταυρώσει ο Γεωργίου για να καταλάβουμε οτι κάτι τρέχει...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δηλαδη εχει ξεκινησει κανονικα?Γιατι την κυριακη που περασε δεν ειχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.