Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια elven.Αν θεωρεις οτι το προβλημα ειναι μονο της Αττικης τι να σου πω.Αν θεωρεις οτι νοιαζονται μονο οσοι κατοικουν εκει και παλι τι να πω.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχει σφιχτει η καρδια μου βλεποντας ολα αυτα και σκεπτομενος την πανιδα που κατακαιγεται ζωντανη.Και δεν ειμαι ουτε παοκ ουτε αεκ ουτε ολυμπιακος.

Ναι μαζί σου,κρίμα φίλε δεν λέω ότι χαίρομαι,αλλά δεν μπορείς να απαιτήσεις απο εταιρίες να μην ανοίξουν/παίξουνε,στην Αττική μπορούν επειδή δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του κόσμου.

Και όλη η αγωνιστική να έβγαινε off στα τέτοια μου,δε πα να μην ξαναγίνει το πρωτάθλημα

Αν πάρει φωτιά η Ιθάκη δεν θα αναβληθούν όλοι οι αγώνες,θα ανβληθεί της Ιθάκης,cruel world αλλά έτσι είναι

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι φιλε μου elven.το θεμα ειναι ομως οτι δεν ειναι απλα θεμα cruel world.Ειναι η υποκρισια πισω απο τετοιες αποφασεις και η προσπαθεια συγκαλυψης των πραγματικων ευθυνων που υπαρχουν σε ολα τα επιπεδα.

Και επειδη δεν ειμαστε μονο 2-3 που εχουμε αυτη την αποψη οριστε και εδω:

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/247903.html

Δημοσ.

Καλά, ώρες ώρες είστε απίστευτοι ρε παιδιά.

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει; Να φύγουν οι αστυνομικοί από τις φωτιές, να αφήσουν τους ανθρώπους στη μοίρα τους και να πάνε στους αγώνες για να μη χάσετε εσείς τη μπάλα; Έλα παναγιά μου, τι άλλο θα ακούσουμε.

Τι σχέση έχουν οι συναυλίες και οι λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις; Σιγά μη χρειάζεται και αστυνομία για να γίνει μια συναυλία.

αλλά ποιός είναι πρόεδρος;Δεν δέχτηκε η Λάρισα να αναβληθεί ο αγώνας της και είπε ΟΚ..Ντροπή πραγματικά.

Ο πρόεδρος της Σούπερλιγκ ΔΕΝ είναι πια ο Πηλαδάκης. Έχει παραιτηθεί εδώ και μήνες. Βγάλε καινούργια θεωρία συνωμοσίας, γιατί αυτή δε σου έκατσε.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Καβαλά. Στον δρόμο προσπέρασα πάνω από 7-8 λεωφορεία με φίλαθλους του Ηρακλή που γύριζαν Θεσ/νίκη... ειλικρινά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο πολύ Ηρακληδείς :P

Δημοσ.
Καλά, ώρες ώρες είστε απίστευτοι ρε παιδιά.

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει; Να φύγουν οι αστυνομικοί από τις φωτιές, να αφήσουν τους ανθρώπους στη μοίρα τους και να πάνε στους αγώνες για να μη χάσετε εσείς τη μπάλα; Έλα παναγιά μου, τι άλλο θα ακούσουμε.

Τα ίδια πράγματα με σένα λέμε Manuel,αλλά με άλλο τρόπο ;)

Ποστάρω μπερδεμένα καρέ απο μία ταινία χωρίς σχόλια,η ταινία έχει τίτλο : IQ υπο του μηδενός

Σκοπός της να αποκαλύψει ποιος έβαλε τις φωτιές και γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας

u14vwvm7ouz4z5c01f0n.png

mt2iw2nq1mjdmbm7ck7s.png

bigtfwrvlugw2gepgoqj.png

gjjnlftwm4b7cg8gp9qi.png

rtmvawo2sdhxtlxi75mj.png

http://www.gazzetta.gr/content/view/44192/2/

Δημοσ.
Ο πρόεδρος της Σούπερλιγκ ΔΕΝ είναι πια ο Πηλαδάκης. Έχει παραιτηθεί εδώ και μήνες. Βγάλε καινούργια θεωρία συνωμοσίας, γιατί αυτή δε σου έκατσε.

Να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος πρώτα..:-)

Ο Θανόπουλος είναι πρόεδρος της Superleague και ο Πηλαδάκης αυτός που δεν δέχτηκε να αναβληθεί και ο αγώνας της Λάρισας.Και ο Θανόπουλος αυτός που είπε ΟΚ παιδιά όπως θέλετε.Κανένας δεν μίλησε για συνωμοσία.Για την υποκρισία της απόφασης να αναβληθούν μόνο τα παιχνίδια εντός Λεκανοπεδίου μιλάμε με την πρόφαση ¨Εδώ καιγονται άνθρωποι και εμείς θα παίζουμε μπάλα;"

Κανονικά θα έπρεπε να αναβληθούν όλοι οι αγώνες και κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να αφήσουμε κάποιον να καίγετε για να δούμε μπάλα.

Δημοσ.
Τα ίδια πράγματα με σένα λέμε Manuel,αλλά με άλλο τρόπο ;)

Ποστάρω μπερδεμένα καρέ απο μία ταινία χωρίς σχόλια,η ταινία έχει τίτλο : IQ υπο του μηδενός

Σκοπός της να αποκαλύψει ποιος έβαλε τις φωτιές και γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας

u14vwvm7ouz4z5c01f0n.png

mt2iw2nq1mjdmbm7ck7s.png

bigtfwrvlugw2gepgoqj.png

Ολοι οι σοβαροι ανθρωποι μιλανε για το 'ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ΄της αποφασης της Superleague(ακομη+MME προσκειμενα στους συγκεκριμενους 'ιθυνοντες') και ακομη μερικοι ζουν στον κοσμο τους.

gjjnlftwm4b7cg8gp9qi.png

rtmvawo2sdhxtlxi75mj.png

http://www.gazzetta.gr/content/view/44192/2/

Φιλε elven,απ'ο,τι βλεπω το συνεχιζεις και η αποψη σου ειναι καθαρα αποψη 'ελληναρα' που δεν γνωριζει που βρισκεται.Ολοι εσεις οι 'ελληναρες' της πλακας θεωρειτε οτι για εναν τραγικο ποδοσφαιρικο αγωνα μεταξυ ομαδων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΡΙΩΝ της χειροτερης χωρας στο ποδοσφαιρο πρεπει να υπαρχουν αστυνομικοι οι οποιοι και να γινει κατι απλα κοιτανε σαν χανοι και δεν τους αφηνει κανεις να επεμβουν.Και δινεις επιχειρηματα απο διασπαρτες αποψεις ΟΠΑΔΩΝ.Ευγε φιλε μου.Κατι τετοιοι σαν εσενα, που το μονο που βλεπουν ειναι ο εαυτος τους, βλεπουν τωρα τα σπιτακια τους να καιγονται.

Δημοσ.

Καλά για χαβαλέ τα έβαλε.Ειρήνη υμίν!:-D

Αλλά και πάλι σε αυτά που γράφεις συμφωνώ απόλυτα εκτός από το κομμάτι που άστοχα μιλάς κατά του elven.Χαβαλέ κάνει και πήρες φόρα εσύ..Μην το συνεχίσετε plz

Δημοσ.

Τα εβαλε για χαβαλε?Πλακα κανεις φυσικα.Το δεδομενο ειναι οτι επρεπε να αναβληθουν ολοι οι αγωνες.Απο την στιγμη που δεν εγινε ο καθενας νομιμοποιειται να ειναι καχυποπτος και να εχει τις ενστασεις του.

Δημοσ.

Μ αρέσει το φίλε στην αρχή :lol:

Ούτε τι έχεις καταλάβει δεν κατάλαβα αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ,αντί να κατέβω εγώ,ανέβα εσύ μερικές μονάδες μπας και συννενοηθούμε

Δημοσ.

Κανονικά μόνο ο αγώνας του ΟΑΚΑ θα έπρεπε να αναβληθεί και μόνο αν ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα.Αλλά από τη στιγμή που αποφάσισαν να αναβληθεί και άλλος θα έπρεπε να αναβληθεί όλη η αγωνιστική.

Τι να πεί κανείς..Κατάντια πραγματικά...Αφού δεν φέραν αστυνομικές δυνάμεις από άλλες περιοχές ΟΧΙ για τη φωτιά αλλά για να γίνει ο αγώνας πάλι καλά να λέμε..:lol:

Δημοσ.
Πολύ τραγική η απόφαση της Superleage..αλλά ποιός είναι πρόεδρος;Δεν δέχτηκε η Λάρισα να αναβληθεί ο αγώνας της και είπε ΟΚ..Ντροπή πραγματικά.

Να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος πρώτα..:-)

Ο Θανόπουλος είναι πρόεδρος της Superleague και ο Πηλαδάκης αυτός που δεν δέχτηκε να αναβληθεί και ο αγώνας της Λάρισας.Και ο Θανόπουλος αυτός που είπε ΟΚ παιδιά όπως θέλετε.Κανένας δεν μίλησε για συνωμοσία.Για την υποκρισία της απόφασης να αναβληθούν μόνο τα παιχνίδια εντός Λεκανοπεδίου μιλάμε με την πρόφαση ¨Εδώ καιγονται άνθρωποι και εμείς θα παίζουμε μπάλα;"

Κανονικά θα έπρεπε να αναβληθούν όλοι οι αγώνες και κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να αφήσουμε κάποιον να καίγετε για να δούμε μπάλα.

Από το πρώτο quote σου, όπως το γράφεις, λες πολύ απλά ότι οι αγώνες δεν αναβλήθηκαν για να γίνει το χατήρι της Λάρισας. Όταν συνοδεύεται από την φράση "αλλά ποιός είναι ο πρόεδρος;", το άμεσο συμπέρασμα είναι ότι ο πρόεδρος είναι κάποιος που θέλει το συμφέρον της Λάρισας.

Γιατί αυτός ο κάποιος να είναι ο Θανόπουλος; Και γιατί η ομάδα στην οποία έγινε το χατήρι η Λάρισα; Και γενικά δε βγάζει κανένα νόημα αυτή η ιστορία παρά μόνο αν πίστευες ότι ο πρόεδρος της Σουπερλιγκ είναι ο Πηλαδάκης (που και πάλι δε θα είχε σημασία, γιατί αν ο πρόεδρος είχε τόση εξουσία όση νομίζετε πολλοί εδώ μέσα, ο Πηλαδάκης δε θα παραιτούνταν).

Η αναβολή των αγώνων κατά τη γνώμη μου έγινε λόγω έλλειψης αστυνομικών δυνάμεων, αλλά και για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στις μετακινήσεις λόγω των οπαδών. Τώρα γιατί δε λένε αυτό και λένε άλλα πράγματα, μπούρδα τους. Η απόφαση, όμως, δεν είναι και τόσο περίεργη ή απαράδεκτη ή συνωμοσιολογική ή "μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά" ή διάφορα άλλα βαρύγδουπα που ακούγονται.

Δημοσ.

Από αυτά που γράφω βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος είναι άχρηστος και κάνει το χατήρι του καθενός αντί να πάρει μια γενναία απόφαση.Το ότι είναι πρόεδρος ο Θανόπουλος είναι δεδομένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...