linkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αν καποιος ειχε ασχοληθει εστω και ημιεπαγγελματικα με τον αθλητισμο δεν θα ελεγε αυτα τα μαργαριταρια που γραφτηκαν πιο πανω. ΟΛΟΙ οι αθλητες,ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ειναι ντοπε.Το ζητημα ειναι τι ντοπα παιρνει ο καθενας.ο ιακωβακης και ο καθε ιακωβακης που δεν εχει προσβαση στα καλα κυκλωματα και τις νεες ουσιες θα παρει σχετικα απλη ντοπα που θα του δωσει ενα -0,2 sec σε ενα τετρακοσαρι.ο usain bolt και ο καθε bolt που ειναι μεσα στα κυκλωματα θα παρει το καινουριο πραγμα,το καλο,το πιο ψαγμενο που θα του δωσει -0,5 sec και θα τον κανει θεο. φιλικα,καποιος που εχει ασχοληθει επαγγελματικα με τον αθλητισμο.
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αν καποιος ειχε ασχοληθει εστω και ημιεπαγγελματικα με τον αθλητισμο δεν θα ελεγε αυτα τα μαργαριταρια που γραφτηκαν πιο πανω. ΟΛΟΙ οι αθλητες,ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ειναι ντοπε.Το ζητημα ειναι τι ντοπα παιρνει ο καθενας.ο ιακωβακης και ο καθε ιακωβακης που δεν εχει προσβαση στα καλα κυκλωματα και τις νεες ουσιες θα παρει σχετικα απλη ντοπα που θα του δωσει ενα -0,2 sec σε ενα τετρακοσαρι.ο usain bolt και ο καθε bolt που ειναι μεσα στα κυκλωματα θα παρει το καινουριο πραγμα,το καλο,το πιο ψαγμενο που θα του δωσει -0,5 sec και θα τον κανει θεο. φιλικα,καποιος που εχει ασχοληθει επαγγελματικα με τον αθλητισμο. Επειδή έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό για πες μου το μαργαριτάρι μου. Επίσης κάθε αθλητής έχει όρια,για παράδειγμα ότι και να δινες στον Παυλακάκη,το πράμα το καλό που σπαρταράει 9:58 δεν θα βλεπες. Γιατί ο Ιακωβάκης να μην είναι στα κυκλώματα και ο Κεντέρης να είναι; Πάνω κάτω τα ίδια παίρνουν όλοι,εκτός αν κάποιος κάνει το πειραματόζωο που δεν αποκλείεται να το κάνει ο Μπολτ Τον Μπολτ ακόμα και να τον πιάνανε δεν θα το βγάζανε,πάει το άθλημα αν γίνει κάτι τέτοιο,όπως δεν έβγαλαν την Τζόινερ επειδή έπιασαν τον Τζόνσον στην ίδια Ολυμπιαδα κι έχουμε το ρεκόρ στις γυναίκες πρόικα ως το 2144
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 αν αντι για μπραβο ακουγε την αληθεια που ειναι οτι πολυ απλα απετυχε, τοτε πιθανοτατα θα δουλευε παραπανω και θα γινοταν καλυτερος αθλητης. Έχεις απλά λάθος αντίληψη για το τι σημαίνει καλός αθλητής. Επίσης, δίνεις υπερβολικά μεγάλη αξία στην πρωτιά (ίσως και κατ' επέκταση στη δόξα). Η ζωή ξέρεις, δεν είναι το να φτάσεις στην κορυφή ή το να ξεπεράσεις τους άλλους. Ούτε και ο αθλητισμός φυσικά. Όπως είπε και ένας κάποιος "άντε και τους ξεπέρασες όλους και έφτασες στην κορυφή. Τι θα κάνεις εκεί πάνω μόνος σου;" Και φυσικά σιγά μην είναι όλοι οι αθλητές αποτυχημένοι εκτός από τον πρώτο. Άποψη μου.
john1987 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μα αν ολοι οι αθλητες που δεν εβγαιναν πρωτοι ηταν αποτυχημενοι δε θα υπηρχε αθλητισμος. Για ψαξτο λιγο παραπανω κροκοδειλε...
nikos21aek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 O Βίντιτς στην Μπαρτσελόνα; http://www.sport-fm.gr/article/190454 Μου φαίνεται ότι του χρόνου το ch l θα είναι υπόθεση δύο ομάδων.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:30 ---------- Γκολ που ακυρώθηκε στην Αγγλία προχθές! Άουτ το έδωσε..Τι απόδοση να το δείξει ο Βαρούχας πρώτο πρώτο στην αθλητική Κυριακή και να πει κοιτάξτε τι γίνετε και έξω που παραπονιέστε για την Ελλάδα;
linkin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Επειδή έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό για πες μου το μαργαριτάρι μου.Επίσης κάθε αθλητής έχει όρια,για παράδειγμα ότι και να δινες στον Παυλακάκη,το πράμα το καλό που σπαρταράει 9:58 δεν θα βλεπες. Γιατί ο Ιακωβάκης να μην είναι στα κυκλώματα και ο Κεντέρης να είναι; Πάνω κάτω τα ίδια παίρνουν όλοι,εκτός αν κάποιος κάνει το πειραματόζωο που δεν αποκλείεται να το κάνει ο Μπολτ Τον Μπολτ ακόμα και να τον πιάνανε δεν θα το βγάζανε,πάει το άθλημα αν γίνει κάτι τέτοιο,όπως δεν έβγαλαν την Τζόινερ επειδή έπιασαν τον Τζόνσον στην ίδια Ολυμπιαδα κι έχουμε το ρεκόρ στις γυναίκες πρόικα ως το 2144 Δεν μιλησα αποκλειστικα για σενα φιλε μου οποτε μην το παιρνεις προσωπικα.Εννοειται πως οι μαυροι γενετικα εχουν ενα προβαδισμα εναντι των λευκων στα αθληματα και εχουν μεγαλυτερη εκρηξη,επιταχυνση και δυναμη.Αυτοι ομως ειναι κοντα στα κεντρα παραγωγης την ντοπας και παιρνουν τα brand new ''πραμα'' που θα τους δωσει αυτα τα ελαχιστα δεκατα. Και επειδη εχω προσωπικη εμπειρια,μπορω να σου πω λοιπον πως εχω δει να δινουν στεροειδη σε 17χρονα παιδια στον στιβο,τεννις και ποδοσφαιρο.Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.Απλα οταν τα χρηματα ειναι τοσα πολλα απλα κανεις τα παντα για να κερδισεις.
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Άουτ το έδωσε..Τι απόδοση να το δείξει ο Βαρούχας πρώτο πρώτο στην αθλητική Κυριακή και να πει κοιτάξτε τι γίνετε και έξω που παραπονιέστε για την Ελλάδα; 1.01 ειναι η αποδοση σιγουρα. Αν γινοταν Ελλαδα αυτο ξερεις τι θα λεγαν ?? Btw, την Κυριακη αρχιζει κανονικα το πρωταθλημα.
elven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν μιλησα αποκλειστικα για σενα φιλε μου οποτε μην το παιρνεις προσωπικα.Εννοειται πως οι μαυροι γενετικα εχουν ενα προβαδισμα εναντι των λευκων στα αθληματα και εχουν μεγαλυτερη εκρηξη,επιταχυνση και δυναμη.Αυτοι ομως ειναι κοντα στα κεντρα παραγωγης την ντοπας και παιρνουν τα brand new ''πραμα'' που θα τους δωσει αυτα τα ελαχιστα δεκατα. Και επειδη εχω προσωπικη εμπειρια,μπορω να σου πω λοιπον πως εχω δει να δινουν στεροειδη σε 17χρονα παιδια στον στιβο,τεννις και ποδοσφαιρο.Δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.Απλα οταν τα χρηματα ειναι τοσα πολλα απλα κανεις τα παντα για να κερδισεις. Δεν το παίρνω προσωπικά,έγραψα πριν απο σένα άρα λογικό να ρωτάω τι μαργαριταρι πέταξα. Συνεχίζω να διαφωνώ πάντως για την ντόπα,αν ήταν έτσι ο οποιοσδήποτε(έχουν βγει αθλητές πλην USA κλοιπώνν χωρών με μεγάλα μέσα) δεν θα φτανε ποτέ στην 1η θέση,τα αναβολικά είναι τα ίδια (σχεδόν) για όλους,εκτός αν κάποιος θέλει να γίνει ο 1ος δοκιμαστής το οποίο μπορεί να χει και ολέθριες συνέπειες. Με τα 17χρονα που λες κάποτε έτρεχα
linkin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Με τα 17χρονα που λες κάποτε έτρεχα Σε τι επιπεδο?Δεν σε ειχαν προσεγγισει ποτε για να σου δωσουν στεροειδη,κρεατινες και λοιπα περιεργα σκευασματα?
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 O Bolt θα ειναι και ο 1ος που θα κατεβει τα 19" τελικα στα 200μ.. Τρεχωντας με πλατη..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 O Bolt θα ειναι και ο 1ος που θα κατεβει τα 19" τελικα στα 200μ.. Τρεχωντας με πλατη.. Δαμν... τι κάνει ο άνθρωπος; Μας δουλεύει;
nikos21aek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 http://www.sport-fm.gr/article/191229 West Ham united..Οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί του κόσμου χτύπησαν πάλι.Πάει το πόδι του ανθρώπου..
we_will_rise Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Πάει για αναβολή η υπόλοιπη αγωνιστική. Στο ΣΚΑΙ είπαν ότι αναβλήθηκε !
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ως συνήθως.Λες και αν την αναβάλουν θα σβήσει η φωτιά. άλλα πρέπει να κάνουν και όχι αυτά αλλά τεσπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.