Mika Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 αυτος παντως τιμωρηθηκε γιατι αρνηθηκε να περασει doping test http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=5048 και εδω ενα αρθρο για ουσιες που μπορουν να βελτιωσουν ενα σκακιστη http://chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=2359
Krokodilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια μην μηδενιζουμε τους αθλητες που δεν παιρνουν μεταλιο. Το να εισαι συνεχομενα παρων σε τελικους σε τετοιου ειδικου βαρους αγωνισματα,ειναι απο μονο του μεγαλη επιτυχια. Εξαρταται πως το βλεπεις. Εγω βλεπω οτι αν δεν βγεις πρωτος ή δεν βγαινεις συνεχεια πρωτος(αν μιλαμε για συμμετοχη σε πολλους αγωνες) τοτε πολυ απλα απετυχες παταγωδως. Μπραβο στον Ιακωβακη,κι ας βγει τελευταιος. Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να λεμε μπραβο σε καποιον επειδη βγηκε τελευταιος. Ειναι θεμα κακου παραδειγματος, κακων προτυπων και δειγμα οτι επιβραβευουμε την μετριοτητα. Πχ αν το διαβασει αυτο κανενα παιδι 15 χρονων που θελει να ασχοληθει με τον στιβο ειναι πιθανον αν βγει 4ος σε καποιο μεγαλο μιτινγκ(αθλητικο γεγονος) να ευχαριστηθει με τον εαυτο του και τα μπραβο που θα δεχτει και να μην στρωθει να δουλεψει ακομα περισσοτερο για να βγει 1ος, ενω αν αντι για μπραβο ακουγε την αληθεια που ειναι οτι πολυ απλα απετυχε, τοτε πιθανοτατα θα δουλευε παραπανω και θα γινοταν καλυτερος αθλητης. Ουτως ή αλλως βεβαια και 1ος να βγει δεν εχει και καμια σημασια αλλά σε ενα πρωτο επιπεδο εχει.
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ποιον? Επισης μπορεις να μου πεις ποια ουσια και πως μπορει να βοηθησει αποδεδειγμένα καποιον στο Σκακι? Υπάρχουν ουσίες που σε κρατάνε ήρεμο και βοηθάνε στην συγκέντρωση. Όποιος παίζει σκάκι ξέρει ότι σε παρτίδες που κρατάνε πολλές ώρες νιώθεις απίστευτη πίεση.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Να δείτε κάποιον να ξεχωρίζει και να μήν τον βγάλετε ντοπέ.. Ισα-ίσα για να πάτε κόντρα. Ποιός συγκρίνει τον Μπόλτ με τον τελευταίο Ιακωβάκη? Το παιδί είναι θαύμα της φύσης, τερματίζει τα 100μ με 22 δρασκελισμούς, όταν οι άλλοι θέλουν 25-26..
Krokodilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Να δείτε κάποιον να ξεχωρίζει και να μήν τον βγάλετε ντοπέ.. Ισα-ίσα για να πάτε κόντρα. Ποιός συγκρίνει τον Μπόλτ με τον τελευταίο Ιακωβάκη? Το παιδί είναι θαύμα της φύσης, τερματίζει τα 100μ με 22 δρασκελισμούς, όταν οι άλλοι θέλουν 25-26.. Δεν κανει 22 δρασκελισμους μόνο. Νομιζω εκανε 41 τωρα στο 9.58 s ή κατι τετοιο(ισως 39?).
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δεν κανει 22 δρασκελισμους μόνο. Νομιζω εκανε 41 τωρα στο 9.58 s ή κατι τετοιο(ισως 39?). Όχι αφου το είπανε, στα 100μ. κάνει 22 δρασκελισμούς το πολύ. Ίσως να μπερδεύτηκες με τα 200μ, ίσως εκεί να κάνει περισσότερους.
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Όχι αφου το είπανε, στα 100μ. κάνει 22 δρασκελισμούς το πολύ. Ίσως να μπερδεύτηκες με τα 200μ, ίσως εκεί να κάνει περισσότερους. Προφανώς έκαναν λάθος,δεν έκανε 22,δεν γίνεται Επίσης οι άλλοι δεν κάνουν 26,γύρω στα 40 βγαίνει.Αν είχε 4.5 μέτρα διασκελισμό τότε θα κάνε 10 μέτρα μήκος
Krokodilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Προφανώς έκαναν λάθος,δεν έκανε 22,δεν γίνεται Προφανως και ειναι λαθος καθως 100/22 ~= 4.5 μετρα σε καθε δρασκελισμο. Αν σκεφτουμε οτι το καγκουρο καλυπτει σε καθε δρασκελια 9-10 μετρα ειναι αδυνατο να το πλησιαζει ο ανθρωπος στο μισο. Ακομα και να μην σκεφτουμε το καγκουρο ενα βημα ανθρωπου(που τρεχει) να καλυπτει 4.5 μετρα ειναι αδυνατο!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Προφανώς έκαναν λάθος,δεν έκανε 22,δεν γίνεταιΕπίσης οι άλλοι δεν κάνουν 26,γύρω στα 40 βγαίνει.Αν είχε 4.5 μέτρα διασκελισμό τότε θα κάνε 10 μέτρα μήκος Τέλοσπάντων, θέλω να πιστεύω οτι τον συγκεκριμένο αθλητή δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, είναι πραγματικά απίστευτος.
Krokodilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Τέλοσπάντων, θέλω να πιστεύω οτι τον συγκεκριμένο αθλητή δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, είναι πραγματικά απίστευτος. Τι τελοσπαντων? Ουτε τωρα το δεχεσαι αυτο που σου λεμε? Επισης και για την Μαριον Τζοουνς ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια λεγονταν οτι ειναι πραγματικα απιστευτη, μοναδικη κλπ, αλλά,.........αλλά ειδαμε τι εγινε. Οποτε μην λες μεγαλα λογια.
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ότι είναι είναι,αλλά χωρίς σκευάσματα να κάνεις 9:58 είναι λίγο απίθανο,εκτός αν είναι θαύμα της φύσης ξέρω γω. Τα σκευάσματα βελτιώνουν,δεν σε κάνουν Θεό,δλδ εσύ κι εγώ ότι και να πάρουμε δεν θα πας στο 9:60,απο το χρόνο που έκανες χωρίς ντόπα θα πέσεις κανα 0:30 με τέρμα προπόνηση όμως. Αν έτρεχαν όλοι καθαροί πάλι πρώτος θα βγαινε,να μην παίρνει όμως είναι χμμμμμμμμ,απίθανο;
Mika Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Krokodile αυτην την εμφυτη επιθετικοτητα που εχεις να την κοιταξεις, δεν ειναι οτι πιο φυσιολογικο. σορρυ για το off topic
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ότι είναι είναι,αλλά χωρίς σκευάσματα να κάνεις 9:58 είναι λίγο απίθανο,εκτός αν είναι θαύμα της φύσης ξέρω γω. Τα σκευάσματα βελτιώνουν,δεν σε κάνουν Θεό,δλδ εσύ κι εγώ ότι και να πάρουμε δεν θα πας στο 9:60,απο το χρόνο που έκανες χωρίς ντόπα θα πέσεις κανα 0:30 με τέρμα προπόνηση όμως. Αν έτρεχαν όλοι καθαροί πάλι πρώτος θα βγαινε,να μην παίρνει όμως είναι χμμμμμμμμ,απίθανο; Θέλω να πιστεύω οτι δεν παίρνει. Κανένας απο τους πρώην ντοπε δεν είχε την ιδιαίτερη σωματοδομή που έχει αυτός.
elven Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Θέλω να πιστεύω οτι δεν παίρνει. Κανένας απο τους πρώην ντοπε δεν είχε την ιδιαίτερη σωματοδομή που έχει αυτός. Ιδιαίτερη σωματοδομή δλδ; Και για τον Μπεν Τζόνσον τα ίδια λέγανε,θαύμα της φύσης και αυτός αλλά ήταν θαύμα του χημείου τελικά
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ιδιαίτερη σωματοδομή δλδ;Και για τον Μπεν Τζόνσον τα ίδια λέγανε,θαύμα της φύσης και αυτός αλλά ήταν θαύμα του χημείου τελικά Είπα παραπάνω, κάνει λιγότερους δρασκελισμούς απο τους υπόλοιπους, σε σχέση με το ύψος του, είναι πολύ ταχύς κ.τ.λ. Τέσπα, δεν έχει νόημα, ο καθένας μπορεί να πιστεύει οτι θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.