cassidy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εμένα μου την έσπασε που είδα το μάντσεστερ - τσέλσι μαγνητοσκοπημένο, νόμιζα πως ήταν live. Μπήκα internet στο ημίχρονο κι είδα το αποτέλεσμα κατά λάθος... ΥΓ: έδειξαν και μισή ώρα διαφημίσεις στο ημίχρονο
alexdelpiero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εμένα μου την έσπασε που είδα το μάντσεστερ - τσέλσι μαγνητοσκοπημένο, νόμιζα πως ήταν live. Μπήκα internet στο ημίχρονο κι είδα το αποτέλεσμα κατά λάθος... ΥΓ: έδειξαν και μισή ώρα διαφημίσεις στο ημίχρονο Παρα πολυ ωραιο ματς οργια νανι στο α ημιχρονο...Αντε να αρχισει κ η πρεμιερ λιγκ το σαββατο να δουμ εκ λιγο μπαλιτσα...
nikos21aek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ο χοντρούλης φωτογράφος στο 0:28" που τρέχει δίπλα του 100άρι είναι όλα τα λεφτά!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ο χοντρούλης φωτογράφος στο 0:28" που τρέχει δίπλα του 100άρι είναι όλα τα λεφτά! Χαχα! Ναι, τον πέρασε κιόλας! Ζήτω ο δημοσιγράφος! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ!
alexis333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 O ανθρωπος ειναι απιστευτος !!!!! Ειναι απο τους μεγαλυτερους αθλητες αν οχι ο μεγαλυτερος αθλητης στιβου ολων των εποχων. Εσπασε το παγκοσμιο ρεκορ στο πεκινο και ερχεται παλι χτες και εκανε το 100αρι κατα 11 εκατοστά του δευτερόλεπτου λιγοτερ. Το μονο που απευχομαι ειναι να ειναι κι αυτος ντοπε. Πολλα εχουμε δει τα τελευταια χρονια και δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε πια
john1987 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μηπως να παρουμε ως αξιωμα οτι ολοι ειναι ντοπε να ησυχασουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ από ότι έχω καταλάβει, υπάρχουν οι παράνομες και οι νόμιμες ντόπες. Αν βρεις μια νόμιμη που να κάνει καλή δουλειά, είσαι πάνω από τον ανταγωνισμό. Μέχρι είτε να απαγορευτεί, είτε να γίνουν νόμιμες κάποιες καλύτερες.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Οχι οχι υπάρχουν οι ντόπες που πιανονται και αυτες που δεν πιανονται.. προσωπικα βλέπω στιβο γνωρίζοντας οτι ολοι παιρνουν ουσιες οποτε παλι βλέπω συναγωνισμο υψηλου επιπέδου.. Κριμα ειναι βέβαια αθλητες τυπου ιακωβάκη που και ως ανθρωποι, κυριως, και ως αθλητες κοσμουν το χώρο και αγωνιζονται καθαρα αλλά δεν μπορούν να το συνδυασουν με πολλές επιτυχιες.
Krokodilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Οχι οχι υπάρχουν οι ντόπες που πιανονται και αυτες που δεν πιανονται.. προσωπικα βλέπω στιβο γνωρίζοντας οτι ολοι παιρνουν ουσιες οποτε παλι βλέπω συναγωνισμο υψηλου επιπέδου.. Κριμα ειναι βέβαια αθλητες τυπου ιακωβάκη που και ως ανθρωποι, κυριως, και ως αθλητες κοσμουν το χώρο και αγωνιζονται καθαρα αλλά δεν μπορούν να το συνδυασουν με πολλές επιτυχιες. Και που ξερεις στα σιγουρα οτι ο Ιακωβακης αγωνιζεται καθαρος, δηλαδη δεν παιρνει κανενος ειδους παρανομες ουσιες?
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δεν το ξερω αλλά μπορεις να συμπεράνεις πολλά από την πορεία του στο χώρο και την ποιοτητα ανθρώπου που βγάζει στις συνεντευξεις. Επίσης η διαρκεια του σε υψηλο επίπεδο τόσα χρόνια και οι επιδώσεις του που κυμαίνονται στα ίδια επιπεδα με κανουν να συμπεράνω οτι δεν ντοπάρεται.. Στα συν του οτι δεν γυμναζεται με "γνωστους" προπονηες που ειναι μεσα στα κολπα.. Δεν ειναι δλδ. Χαλκια να ερθει από τα μπουζουκια και να παρει χρυσο μετάλιο δε 1 χρόνο.. Ειναι 10 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο και θα συνεχισει να ειναι γιατι ειναι ΑΘΛΗΤΗΣ.
john1987 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια μην μηδενιζουμε τους αθλητες που δεν παιρνουν μεταλιο. Το να εισαι συνεχομενα παρων σε τελικους σε τετοιου ειδικου βαρους αγωνισματα,ειναι απο μονο του μεγαλη επιτυχια. Μπραβο στον Ιακωβακη,κι ας βγει τελευταιος.
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Όλοι ντοπέ. Μέχρι και στο σκάκι έπιασαν ντοπαρισμένο πριν λίγα χρόνια.
Krokodilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Όλοι ντοπέ. Μέχρι και στο σκάκι έπιασαν ντοπαρισμένο πριν λίγα χρόνια. Ποιον? Επισης μπορεις να μου πεις ποια ουσια και πως μπορει να βοηθησει αποδεδειγμένα καποιον στο Σκακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.