Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστούμε Σάμουελ για αυτά που έδωσες στην ομάδα, αλλα δεν πήγαινε άλλο. Όποιος έβλεπε Πριμέρα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές θα τραβούσε τα μαλλιά του με τα συστημένα γκόλ που έχανε.

Ζλάταν>All.

Δημοσ.

Φέτος που θα γίνετε χαμός στην πριμέρα πήρε τα δικαιώματα το connxtv γαμώ.

ας ελπίσουμε να ανεβάσει το πακέτο στον hellasat μπας και δούμε φως.

Αν και στην μπάρτσα θα γούσταρα τρελά David Villa ή Fernando Torres ή και τους 2 μαζί.:-):-):-)

Δημοσ.
Φέτος που θα γίνετε χαμός στην πριμέρα πήρε τα δικαιώματα το connxtv γαμώ.

ας ελπίσουμε να ανεβάσει το πακέτο στον hellasat μπας και δούμε φως.

Αν και στην μπάρτσα θα γούσταρα τρελά David Villa ή Fernando Torres ή και τους 2 μαζί.:-):-):-)

Πριμέρα δήλαδη γιόκ απο Νόβα?

Δημοσ.
Πριμέρα δήλαδη γιόκ απο Νόβα?

πριμέρα μπουντεσλίγκα καμπιονάτο.

Δηλαδή εγώ τι θα βλέπω?

Δεν αντέχετε η πρέμιερ λινγκ.

Και για όσους δεν το ξέρουν κατά πάσα πιθανότητα θα δείξει και το ματς Σπάρτα - ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. τα πρώτα που γίνονται 28-29. για τους επαναληπτικούς δεν ξέρω.

Δημοσ.

όπα όπα όρτσα παιδιά.

Τέρμα πριμερα και καμπιονατο από Νόβα; Και πρέπει να βάλουμε con-x; Και το Σπάρτα ΠΑΟ κι αυτό εκεί; Ε να την κόψω τη Νοβα τότε.

Δημοσ.
όπα όπα όρτσα παιδιά.

Τέρμα πριμερα και καμπιονατο από Νόβα; Και πρέπει να βάλουμε con-x; Και το Σπάρτα ΠΑΟ κι αυτό εκεί; Ε να την κόψω τη Νοβα τότε.

πριμέρα καμπιονάτο μπουντεσλίγκα τέρμα από νόβα.

http://www.conn-xtv.gr/default.aspx?gclid=CPe3poSM7JsCFRAeZwodpQ626Q

για το ματς στην πράγα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Δημοσ.

Πρέπει να φτιάξω το πιάτο μπας και πιάσω από κανένα τσέχικο το ματς με την σπάρτα.Αν τελικά πάρει τους 2 αυτούς αγώνες το connx tv θα είναι μέγιστη χαζομάρα.Να μην τίποτα ποιο βαρύ.

Δημοσ.

Επισης χασογκολης ο Ετο?? Ζω σε ενα παραλληλο συμπαν φαινεται.....:-(

Εγω εχασα 4-5 ματς της φετος και δεν εχω καταλαβει γιατι φευγει.

Ο ανθρωπος ταιριαζει απολυτα με το στυλ της Μπαρτσελονα, βεβαια φετος πετυχε μονο 30 γκολ στο Ισπανικο πρωταθλημα και 6 στο τσαμπιονς λιγκ αλλά τι να κανουμε? Ας το πουμε κακη χρονια?

Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Ιδιαιτερα να χαρακτηρισεις χασογκολη τον Ετο sorry αλλα ειναι τραγικο.Ευτυχως που τα στατιστικα του και οι κουπες μιλανε απο μονα τους.Εγκυκλοπαιδικα ο Ibrahimovic μονο φετος καταφερε να σκοραρει περισσοτερα απο 20 γκολ στο Ιταλικο(...)πρωταθλημα!Οσον αφορα γιατι κανενας δεν εκανε προταση για τον Ετο περα απο την City ειναι και αυτο που αναφερθηκε πιο πανω οτι δεν υπαρχει πια πολυ χρημα αλλα και ολοι ξερουν οτι το συμβολαιο του εληγε σε ενα χρονο απο τωρα και ο ιδιος δεν εδειχνε να ανανεωνει με την Μπαρτσα παρ'ολο που του εκανε προταση οπως ειπε ο Λαπορτα.

ΥΓ:Δεν το ηξερα για το Ιταλικο οτι δεν θα το δειχνει η Νοβα πια.Οχι οτι και με νοιαζει και πολυ,μιας και το Αγγλικο με το Ισπανικο μαζι ειναι πολυ μπροστα εδω και χρονια αλλα θα ηταν καλο να βλεπαμε τα ντερμπακια.Αραγε παραμενει η ιδια συνδρομη της Νοβα στα 60 ευρω?Ημαρτον...

Δημοσ.

Η νοβα θα δειχνει σιγουρα καμπιονατο.Θα δειχνει κ το κονεξ πανως το καλο πακετο το χει η νοβα.Κ για μενα αν κ πεσμενο την τελευταια 3ετια φετος θα ειναι αναιβασμενο λογο γιουβε κ το προτιμω απο το ισπανικο.τωρα για τον ετο για μενα κερδισμενη απο την ολη ιστορια ειναι η ιντερ.ο ετο δεν εβαζε απλως γκολ αλλα εβαζε γκολ ουσιας.Μην ξεχναται σκοραρε κ στους δυο τελικους.Παιχταρας κ ο ιμπραιμοβιτς αλλα οταν εχεις 3αδα μεσι ανρι ετο που εβαζαν φετος απο 3 κ πανω δεν ξερω τι εχει στο μυαλο του ο γκουαρδιολα κ αλλαξε την επιθεση.οσο για το χασογκολης ο ετο σκοραρε αν δεν κανω λαθος κατι παραπανω απο 1 γκολ ανα αγωνα ενω ακομα κ οταν ηταν στη μαγιορκα καπου τοσα εβαζε.

Δημοσ.

Χωρίς πριμέρα μπουντεσλίγκα καμπιονάτο δεν νομίζω να μείνει στα 60.

Και ειδικά όταν οι άλλοι πουλάνε με 15 ευρώ.

όταν η ομάδα σουτ κάνει 20 ευκαιρίες για γκολ και έχει 70% κατοχή θα πρέπει να είσαι πολύ τουφέκι για να μην βγείς πρώτος σκόρερ.

Δημοσ.

ναι αλλα οπως σου ειπε και ο delpiero ,σκοραρε και πολλα γκολ στο πρωταθλημα με τη Μαγιορκα που καμια απολυτως σχεση δεν ειχε το υλικο της με την τωρινη Μπαρτσα.Ο ανθρωπος ειναι κομπρα μεσα στη μεγαλη περιοχη κατι που σιγουρα δεν ειναι ο μυτογκας.

Δημοσ.

Με την Μαγιόρκα δεν τον είχα παρακολουθήσει.

Η άποψη μου είναι πως μετά τον τραυματισμό του έπεσε αρκετά.

Αλλά όπως είπα και εχτές ο γκουαρντιόλα δεν τον διώχνει γιατί δεν του κάνει για το σύστημα.Τον διώχνει γιατί δεν τα πάει καλά με κανέναν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...