nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μιλάμε για ομάδα που το Βασιλικό φρόνημα το έχει στο όνομά της. Όπως οι μισές ομάδες στην Ισπανία...σε χώρα με βασιλευομένη δημοκρατία δηλαδή.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ο Μήτσος με τα little spinach pies. Σοβαρά τώρα, πάτε τώρα να παρομοιάσετε Παναθηναϊκό και Ρεάλ σε ό,τι έχει σχέση με την πολιτικοκοινωνική τους ταυτότητα; (ξεχάστε για 10 δευτερόλεπτα πως είστε γαύροι και πόσο πολύ -πρέπει- να μας μισείτε). αχα... μπήκαν και γαύρικα ιδεώδη στην συζήτηση... να παρομοιάσω τον βάζελο με την Ρεαλ είναι ιεροσυλία, δεν θα το έκανα. Κοινά στοιχεία όμως στην ιστορία έχετε στην αγάπη με τους γαλαζοαίματους.
speedy23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Το'χει ριξει στο πολυ ουισκι ο Φεργκιουσον? http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/8131801.stm Απεγνωσμενη κινηση παντως κρινοντας τις τελευταιες σεζον του.Τωρα αν αποδειξει ο Μιχαλακης(ουστ ρε και μεγαλωσα εχοντας σε ηρωα ) το αντιθετο, μαγκια του.
Mika Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αυτον δεν ελεγε ο Χελακης οτι θα παρει ο ολυμπιακος;
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το'χει ριξει στο πολυ ουισκι ο Φεργκιουσον?Απεγνωσμενη κινηση παντως κρινοντας τις τελευταιες σεζον του. Aφού φάγαν πακέτο από όλους τους άλλους....Τι να κανε;Χωρίς επιθετικό θα έμενε; αυτον δεν ελεγε ο Χελακης οτι θα παρει ο ολυμπιακος; Από την Μάντσεστερ θα τον πάρει..
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 αυτον δεν ελεγε ο Χελακης οτι θα παρει ο ολυμπιακος;
nikosBruin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Το'χει ριξει στο πολυ ουισκι ο Φεργκιουσον? Αντίθετα, εμένα μου φαίνεται πολύ έξυπνη κίνηση. Τζάμπα τον παίρνει, αν πιάσει έπιασε, αν όχι δεν έχασε τίποτα. Τέλεια κίνηση και για τον Όουεν. Είναι ακόμη μόλις 29 ετών. Πάει σε μια ομάδα ως τρίτος-τέταρτος επιθετικός, αναπληρωματικός πια, δεν θα τον έχουν ανάγκη να κάνει θαύματα. Χωρίς πολύ άγχος έχει τη δυνατότητα να ξαναζωντανέψει τη καριέρα του
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Και εγώ θεωρώ ότι μπορεί να είναι χρυσάφι η συγκεκριμένη κίνηση. Θα ανέβει τόσο πολύ η ψυχολογία του Όουεν που θα αναστηθεί.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μακαρι manuel η τελευταια του ευκαιρια να παιξει σε υψηλο επιπεδο.Στη νιουκαστλ επαιρνε 5,6 τωρα επεσε στα 2,8...
speedy23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αντίθετα, εμένα μου φαίνεται πολύ έξυπνη κίνηση. Τζάμπα τον παίρνει, αν πιάσει έπιασε, αν όχι δεν έχασε τίποτα. Τέλεια κίνηση και για τον Όουεν. Είναι ακόμη μόλις 29 ετών. Πάει σε μια ομάδα ως τρίτος-τέταρτος επιθετικός, αναπληρωματικός πια, δεν θα τον έχουν ανάγκη να κάνει θαύματα. Χωρίς πολύ άγχος έχει τη δυνατότητα να ξαναζωντανέψει τη καριέρα του Οικονομικα εχεις δικιο.Δεν του κοστισε τιποτα.Εγω απλα το ειπα παικτικα και οτι ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος τα τελευταια 4 χρονια.Η καριερα της Εθνικης Αγγλιας τον ενδιαφερει πιο πολυ και τελικα απο τα λεγομενα του παντα ετσι ηταν γι'αυτον.
johnnyestia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Επειδή κάτι λέγατε για χούντα και ΠΑΟ, ας δούμε τί έγινε τότε: Πρωτάθληματα ΠΑΟ: 1969, 1970, 1972 Πρωταθλήματα ΟΣΦΠ: 1967, 1973, 1974 Πρωταθλήματα ΑΕΚ: 1968, 1971 Αναμεταδίδετε τις μπούρδες που ακούτε από εδώ και από εκεί χωρίς να ρίχνετε καν μια ματιά τι είχαν κάνει εκείνα τα χρόνια οι ομάδες. Το χορταράκι προτείνεται να το μασάτε πρώτα.
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δεν είπαμε ότι η χούντα ήταν Κόκκαλης... Ότι είχε καλές σχέσεις με την ομάδα σου είπαμε..
Mika Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 με ολες τις ομαδες προσπαθουσε να χει καλες σχεσεις η χουντα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.