linkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Φρέσκα κουλούρια παιδιά, νταξ πήρε 5 μαζί το 60πόσο, δε τα θυμάται ούτε ο πατέρας μου. Τώρα τι γίνεται... 9-5=4...και παλι περισσοτερα απο του μπαρτσελονακιου βγαινουν....
VAssassin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 9-6=3 είναι βασικά. Πάντως η Ρεάλ μια χαρά τα καταφέρνει στο να γίνεται αντιπαθητική, βοηθάνε και τα φανμποϋς της σ' αυτό.
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν είναι θέμα ΦανΜποισμού.. Εγώ μίλαν είναι..αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι η Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο κλάμπ στον πλανήτη... ...μετά τη Μίλαν
VAssassin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν είναι θέμα ΦανΜποισμού..η Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο κλάμπ στον πλανήτη... Συμφωνώ αλλά ...mes que un club
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ναι man δεν είπε κανείς την Barca μικρή ομάδα αλλά η Ρεάλ είναι μεγαλύτερο κλάμπ...αχώνευτη ξεαχώνευτη είναι.-
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ωχ... θα πιάσουμε πάλι τους ορισμούς, ε; Τι τα θέλετε αυτά τα βαρύγδουπα "το μεγαλύτερο του πλανήτη" ρε παιδιά; Αφού δεν βγάζουν πουθενά, ο καθένας έχει τα κριτήριά του.
Snolly Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Συμφωνώ αλλά ...mes que un club εεεεεεεεετσι ναι ρε παιδί μου αλλά χουντική & βασιλικών φρονημάτων ομάδα με ένα κάρο πουστιά στην ιστορία της, που πλέον η δουλειά της είναι να αγοράζει ό,τι πιο καλό και ακριβό και να το καίει δε μπορώ να τη θεωρήσω το μεγαλύτερο κλαμπ. ζέχνει από παντού.
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ναι ρε παιδί μου αλλά χουντική & βασιλικών φρονημάτων ομάδα με ένα κάρο πουστιά στην ιστορία της, που πλέον η δουλειά της είναι να αγοράζει ό,τι πιο καλό και ακριβό και να το καίει δε μπορώ να τη θεωρήσω το μεγαλύτερο κλαμπ. ζέχνει από παντού. Εντάξει το ισοπέδωσες τώρα..Λίγο ακόμα και θα ακούσουμε τη γνωστή καραμέλα περί Franco, di Stefano κλπ. Ο καθένας για τους αντιπάλους του βρίσκει να πει τα χειρότερα οπότε μην τρελαίνεστε..Και για την Barcelona μπορούμε να πούμε βρωμιές. Το θέμα είναι τι ισχύει, τι βλέπεις στο γήπεδο.
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 εεεεεεεεετσι ναι ρε παιδί μου αλλά χουντική & βασιλικών φρονημάτων ομάδα με ένα κάρο πουστιά στην ιστορία της, που πλέον η δουλειά της είναι να αγοράζει ό,τι πιο καλό και ακριβό και να το καίει δε μπορώ να τη θεωρήσω το μεγαλύτερο κλαμπ. ζέχνει από παντού. Man Παναθηναικός δεν είσαι ή λάθος θυμάμαι;Κάπου δεν συμβαδίζουν αυτά που γράφεις με αυτά που υποστηρίζεις..
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Man Παναθηναικός δεν είσαι ή λάθος θυμάμαι;Κάπου δεν συμβαδίζουν αυτά που γράφεις με αυτά που υποστηρίζεις.. :lol:
linkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 χαχαχα,ταπι...παντως μαγκες την μπαρτσελονα δεν την θεωρω μικρη ομαδα αλλα μια φορα απο την ρεαλ μικροτερη ειναι.... Για να μην αρχισω κι εγω και κραζω γι αυτην την ''διαφορετικη'' ομαδα και δεν εχετε τι να πειτε....
Snolly Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Man Παναθηναικός δεν είσαι ή λάθος θυμάμαι;Κάπου δεν συμβαδίζουν αυτά που γράφεις με αυτά που υποστηρίζεις.. καλά αν βγάλουμε μύθο τα περί Φράνκο και ΝτιΣτέφανο τότε για τον Παναθηναϊκό μιλάμε για επιστημονική / γαυροφαντασία (όσα δε φτάνει η αλεπού δλδ). Μιλάμε για ομάδα που το Βασιλικό φρόνημα το έχει στο όνομά της.
Snolly Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ποιος μίλησε για μύθους; Ο Μήτσος με τα little spinach pies. Σοβαρά τώρα, πάτε τώρα να παρομοιάσετε Παναθηναϊκό και Ρεάλ σε ό,τι έχει σχέση με την πολιτικοκοινωνική τους ταυτότητα; (ξεχάστε για 10 δευτερόλεπτα πως είστε γαύροι και πόσο πολύ -πρέπει- να μας μισείτε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.