KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αυτός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πρέπει να έχει τρελλό μέσο. Σε όλη του την καριέρα οι οπαδοί τον έκραζαν (και στην Άρσεναλ) και οι προπονητές έλεγαν ότι είναι ο πιο πολυτιμος παίκτης της ομάδας. Πρέπει να τους κάθεται, δεν εξηγείται αλλιώς. Το γεγονός βέβαια ότι ειδικό software για την ανάλυση αγώνων του έβγαζε πάντα τρελλό σκορ για τον τρόπο που καλύπτει χώρους ανα πάσα στιγμή δεν παίζει ρόλο. Προφανώς έχει κάτσει και στα μηχανάκια...
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το γεγονός βέβαια ότι ειδικό software για την ανάλυση αγώνων του έβγαζε πάντα τρελλό σκορ για τον τρόπο που καλύπτει χώρους ανα πάσα στιγμή δεν παίζει ρόλο. Με πέθανες!:lol::lol: Άμα μου βρεις και software για Γεωργέα και Βύντρα θα μου φτιάξεις το μήνα! Σήμερα μου έφτιαξες τη μέρα απλά!
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Με πέθανες!:lol::lol:Άμα μου βρεις και software για Γεωργέα και Βύντρα θα μου φτιάξεις το μήνα! Σήμερα μου έφτιαξες τη μέρα απλά! Εντάξει, ό,τι πεις. Αρσέν Βενγκερ τον λένε και αυτός το έχει πει. Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι μεγαλύτερη αυθεντία πάω πάσο.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Εντάξει, ό,τι πεις. Αρσέν Βενγκερ τον λένε και αυτός το έχει πει. Αν εσύ θεωρείς ότι είσαι μεγαλύτερη αυθεντία πάω πάσο. Και πως τον άφησε να φύγει τέτοιο παίχτη που έσπαγε τα κοντέρ στο Software;:lol::lol: Πές μου ότι το διάβασες στη Γάτα αυτό να μου φτιάξεις ακόμη περισσότερο τη μέρα!
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σταματήστε να κουνάτε την συζήτηση δεξιά και αριστερά... από το "πρώτος παίκτης" που είπε το παλικάρι με τα πράσινα αισθήματα μέχρι το "δεν αξίζει για την εθνική Βραζιλίας" έχει μεγάλη διαφορά. Όλη η χρονιά του είναι μια κατηφόρα. Τώρα βέβαια αν εσάς σας αρκεί η απόδοση του πάσο... αλλά ότι τον κράζουν όλοι, τον κράζουν, πως να το κάνουμε;
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αφού δεν αξίζει..Ψέμματα να πούμε; Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Για τον Παναθηναϊκό καλός είναι..
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Παιδια ειμαι Παναθηναικος και ακομα να το χωνεψω οτι παιζει αυτος ο παικτης βασικος στην εθνικη Βραζιλιας. KWSN men καλα τα software,αλλα φετος ηταν ανυπαρκτος.Δε με ενδιαφερει ποσα χιλιομετρα κανει,με ενδιαφερει το οτι φαινεται ξεζουμισμενος και για Βραζιλιανος παιχτης τετοιου επιπεδου λιγακι αμπαλος. Εγω πιστευα παντως οτι παιχτης με τετοιες παραστασεις και παιχτης του αγγλικου πρωταθληματος,θα δαγκωνε στο κεντρο. Παντως ο Σενα ειναι κλασεις πανω,και φανηκε στα μεταξυ μας με τη Βιγιαρεαλ. (που ηταν παλι ανυπαρκτος)
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το θέμα είναι ότι μπορεί να παίξει, το κατέχει... τα σχόλια "είναι θεός" ή "να φύγει το παλτό" όμως είναι των άκρων... Παίκτης τέτοιας αξίας αξίζει και δεύτερη χρονιά υπομονή
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το θέμα είναι ότι μπορεί να παίξει, το κατέχει... τα σχόλια "είναι θεός" ή "να φύγει το παλτό" όμως είναι των άκρων... Παίκτης τέτοιας αξίας αξίζει και δεύτερη χρονιά υπομονή Ποιά δεύτερη χρονιά; Κλείνει 4ετία που ματώνουν τα μάτια μας. Για την εθνική Βραζιλίας μιλάμε..
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 α)ο ζιλμπερτο εχει πολλες ακρες,παντου. β)ο αγαπητος μας τζουλιους μπαπτιστα ξεκινησε την καριερα του ως αμυντικο χαφ απλα λογω του οτι καρφωνε πολλα τον εβαλαν να παιξει επιτελικος μεσος η και επιθετικος
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και πως τον άφησε να φύγει τέτοιο παίχτη που έσπαγε τα κοντέρ στο Software;:lol::lol:Πές μου ότι το διάβασες στη Γάτα αυτό να μου φτιάξεις ακόμη περισσότερο τη μέρα! Η απάντηση είναι απλή. Θα περίμενα ένας έξυπνος άνθρωπος να μπορούσε να δει το προφανές αλλά μάλλον η προσδοκία μου ήταν λανθασμένη ή δεν είσαι έξυπνος άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι είναι το πρώτο. Η Άρσεναλ είναι μια από τις πιο γρήγορες ομάδες στον κόσμο και στηρίζεται σε παίκτες μικρής ηλικίας. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έπαψε να είναι νέος και αρκετά γρήγορος και έτσι τυην τελευταία του χρονιά μπήκε στο περιθώριο. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει κάτι άλλο, ανταπαντώντας στη δικιά σου ερώτηση. Πώς γίνεται ο Βενγκέρ να τον είχε βασικό τόσα χρόνια στην Άρσεναλ; Ίσως εξηγείται στο γεγονός ότι δεν ξέρετε τι βλέπετε και μάλλον δεν ξέρατε τι βλέπατε και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Εγώ τουλάχιστον λέω ότι από ποδόσφαιρο είμαι άσχετος. Εσείς που λέτε ότι ξέρετε όμως; Gilberto is often called "the invisible wall" in Brazil. His play often goes unnoticed as he positions himself between the two centre backs and the rest of midfield, breaking up opposition attacks before they gather momentum. In this role, he is a part of the defensive unit for both club and country. As Arsenal and Brazil are both attack minded teams, he offers cover for attacking wing-backs and other midfielders who have a poor record of dropping back to help the defence. When playing, Gilberto occasionally drops into the centre of defence to cover the central defenders, usually Lúcio for Brazil and Kolo Touré for Arsenal, who are both known for their attacking runs forward with the ball. Gilberto's style of defending is unlike that of normal midfield enforcers. Whereas some midfielders such as Robbie Savage and Roy Keane are very strong in the challenge, Gilberto is more passive when he defends. Rather than tackle a player, he is more likely to shadow him, thus pushing him back. As a result, he has an unusually clean record for a defensive midfielder: he has twice gone 45 games or more without receiving a single booking during his Arsenal career. This mentality earns him both praise and criticism. Gilberto is good at helping to defend against opponents who play a long ball game because he often man marks the opposition's attacking target-man. This cuts off the opposition's supply to the strikers, and thus forces the long-ball team to play through the midfield, something to which long-ball teams are not particularly suited. Despite Gilberto's high pass completion rate, his passing has been described as erratic in the past. A possible explanation for this, is Gilberto's short passing range. He is more likely to offload the ball frequently to midfield players close around him (such as Cesc Fàbregas), thus easily gaining a high pass completion rate. These short-range passes often go unnoticed, while relatively infrequent long-range incomplete passes often receive negative attention, although not enough to significantly lower his overall pass completion rate. According to ProZone (a data analysis system used by football managers) figures cited by The Sunday Times in January 2007, Gilberto was, together with Paul Scholes of Manchester United and Frank Lampard of Chelsea, one of the few midfielders in England to attain "the elite Champions League level" of performance.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Να πάψουν οι συγκαλυμμένες προσβολές προς όσους έχουν το θράσσος να μη συμφωνούν με τη γνώμη μας. Ευχαριστώ.
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Η απάντηση είναι απλή. Θα περίμενα ένας έξυπνος άνθρωπος να μπορούσε να δει το προφανές αλλά μάλλον η προσδοκία μου ήταν λανθασμένη ή δεν είσαι έξυπνος άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι είναι το πρώτο. Η Άρσεναλ είναι μια από τις πιο γρήγορες ομάδες στον κόσμο και στηρίζεται σε παίκτες μικρής ηλικίας. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έπαψε να είναι νέος και αρκετά γρήγορος και έτσι τυην τελευταία του χρονιά μπήκε στο περιθώριο. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει κάτι άλλο, ανταπαντώντας στη δικιά σου ερώτηση. Πώς γίνεται ο Βενγκέρ να τον είχε βασικό τόσα χρόνια στην Άρσεναλ; Ίσως εξηγείται στο γεγονός ότι δεν ξέρετε τι βλέπετε και μάλλον δεν ξέρατε τι βλέπατε και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Εγώ τουλάχιστον λέω ότι από ποδόσφαιρο είμαι άσχετος. Εσείς που λέτε ότι ξέρετε όμως; or just The invisible. (μπαλα μπαλα)
speedy23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Παντως ο Σενα ειναι κλασεις πανω,και φανηκε στα μεταξυ μας με τη Βιγιαρεαλ. (που ηταν παλι ανυπαρκτος) Ασχετο αλλα γιατι δεν το βαζει ο Ντελ Μποσκε πια?Μηπως μονο και μονο για να μην λενε οτι χρησιμοποιει τους ιδιους παιχτες που εβαζε περσι ο Αραγκονιες?Με μοναδικο αμυντικο χαφ τον Αλονσο δυσκολα θα την βγαλει καθαρη η Ισπανια.Οχι γιατι ειναι κακος ο παιχτης,αλλα πολυ απλα δεν ειναι καθαροαιμο αμυντικο χαφ.Θα κοψει αλλα δεν ειναι παιχτης που θα μπορει να τρεχει 90 λεπτα και να πιεζει.Στην Λιβερπουλ εχει τον Μασερανο που κανει αυτην την δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.