johnnyestia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τελικα γι'αυτό παίζει ο Ζιλμπέρτο βασικός στην Βραζιλία? Δεν υπάρχει καλύτερος βραζιλιάνος? Ο Ντουντού που κάνει και πρωταθλητισμό (LOL) ? Μήπως ο Ντούγκα (που ήταν μέγιστος αμ. χαφ) είναι άμπαλος? Μήπως τελικά η βραζιλία είναι καμιά ομαδούλα και τσάμπα το κάνουμε θέμα?
VAssassin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Η δουλειά του Ζιλμπέρτο είναι να παίζει με βάθος και να σκουπίζει πίσω από τα υπόλοιπα χαφ, δεν είναι το ίδιο με τον Ντουντού, άσχετα με το ποιος είναι καλύτερος παίχτης. Για τη δουλεία του Ντουντού η Βραζιλία έχει άλλους πολύ καλύτερους πχ. Μέλο. Και ναι, ο Ζιλμπέρτο είναι λίγος αυτή τη στιγμή για εθνική ομάδα τέτοιου επιπέδου και δεν το λέμε μόνο στην Ελλάδα αυτό. Σκέψου μόνο ότι στην ίδια θέση η Αργεντινή έχει τον Μασεράνο...
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Επειδή βλέπουμε μπάλα και όχι μόνο αριθμούς, ο Σίλβα ήταν όντως μέτριος αλλά έλα που ολόκληρη Βραζιλία δεν έχει καλύτερο παίχτη στη θέση του. Πληροφοριακά μόνο ο Σίλβα είναι ο Χαριστέας της εθνικής Βραζιλίας. Όπως κράζουμε εμείς τον Ρεχακλή που τον έχει μέσα κάτι αντίστοιχο γίνεται και στη Βραζιλία για τον Ντούγκα. Δεν μπορώ να κάτσω να στα ξαναβρώ αλλά σε πρωτοσέλιδα αθλητικών Βραζιλίας σε στήλη ο τύπος στον υπόλοιπο κόσμο τα βλέπω συχνά πυκνά και ειδικά μετά από άσχημες εμφανίσεις και αποτυχίες πέφτει τρελό κράξιμο για την επιλογή αυτή του Ντούγκα για τον συγκεκριμένο παίχτη..Δες μερικά πρόχειρα άρθρα που βρήκα τώρα..Όχι δεν έχει ρε παιδιά καλύτερο η Βραζιλία!...Και ο Ζούλιο Μπαπτίστα καλύτερος είναι.Τα πρώτα είναι από κορυφαία αθλητικά site και το τελευταία είναι φόρουμ φίλων της σελεσάο http://sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/tim_vickery/11/11/gilberto.silva/ http://www.bbc.co.uk/blogs/timvickery/2009/06/brazil.html http://brazil.worldcupblog.org/group-f/brazil-south-africa-recap.html http://www.sambafoot.com/forums/viewtopic.php?id=16398
VAssassin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τι σχέση έχει ο Ζούλιο Μπαπτίστα με τον Ζιλμπέρτο ; Έναν Βραζιλιάνο καλύτερο από τον Ζιλμπέρτο, που κάνει το ίδιο πράγμα στο γήπεδο, μπορείς να μου πεις;
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Θές καθαρό αμυντικό χάφ; Σόρυ αλλά βραζιλία δεν παίζει κάτι τέτοιο..όλοι της μπάλας της μιλάνε εκτός από τον ζιλπέρτο Ξέρω εγώ ρε φίλε; Ζε ρομπέρτο,Φάμπιο Ροχενμπάκ και ο Μέλο που έβαλε καλύτερος είναι..Και ο Μπαπτίστα αμυντικό χάφ είναι κανονικά.
VAssassin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Θές καθαρό αμυντικό χάφ;Σόρυ αλλά βραζιλία δεν παίζει κάτι τέτοιο.. Στα λόγια μου έρχεσαι Αυτή τη στιγμή δεν παίζει. Σε άλλες εποχές έπαιζε και παραέπαιζε. O Ζιλμπέρτο στα νιάτα του ήταν κορυφαίος, το ίδιο και ο Έμερσον. Ο Μπαπτίστα είναι κάτι μεταξύ επιθετικού χαφ και σέντερ φορ. Υπάρχει καμία σοβαρή ομάδα που παίζει χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ για να το κάνει και η Βραζιλία; Στην Ισπανία έλειπε ο Σένα και είδες πως την πάθανε.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ο Μπαπτίστα είναι κάτι μεταξύ επιθετικού χαφ και σέντερ φορ. Εντάξει το αποτελείωσες αυτό το κομμάτι..60% αμυντικό χάφ 40% επιθετικό χαφ είναι εγώ προσωπικά αμυντικό χαφ τον θεωρώ.Και στη Βραζιλία μόνο εκεί μπορεί να παίξει.. Για τα άλλα που μου λές για καθαρά αμυντικά χαφ..Για πες μου ποιό καθαρό αμυντικό χαφ έχει η Λίβερπουλ; Αν το αμυντικό χαφ δεν βγάζει παιχνίδι και δεν ξέρει μπάλα δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο..Πόσο τι περισσότερο στη Βραζιλία που υποτίθεται ότι την άμυνα την γράφουν και λίγο στα τέτοια τους...Μην συγκρίνεις Έμερσον με Τζιλμπέρτο πλιζ..Αδικούμε τον γεροΈμερσον. Τι πλήρωσε η Ισπανία; Επειδή κοιμήθηκε ο θεός; To είδα το παιχνίδι με Αμερική...Μιλάμε για 90λεπτά μονότερμα..Η Βραζιλία στον τελικό έπαιξε πολύ χειρότερα. Υ.Γ Δεν τα λέω αυτά επειδή ο Τζιλμπέρτο παίζει στον ΠΑΟ και είμαι ΑΕΚ αλλά επειδή είμαι φίλος της Βραζιλίας(έχω κάνει και ομάδα στο ινσόμνια χεχε) και πραγματικά αυτός ο παίχτης δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα..
VAssassin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν αποτελείωσα τίποτα, αυτή είναι η θέση του. Στην Σεβίλη έβαλε 39 γκολ σε 62 αγώνες παίζοντας αμυντικό χαφ; Η Λίβερπουλ έχει τον κορυφαίο αμυντικό χαφ στον κόσμο, τον Μασεράνο. Σου κάνει; Το ότι ένας παίχτης είναι κορυφαίος αμυντικά δεν σημαίνει ότι είναι και άμπαλος. Φυσικά χρειάζεται να ξέρεις και το τόπι. Για την Ισπανία, μπορεί να κοιμήθηκε ο Θεός(που δεν κοιμήθηκε, μπάλα δεν έπαιξαν,δυο γκολ έφαγαν) αλλά παίχτη που να κάνει του δουλειά του Σένα δεν είχανε και σε κάθε αντεπίθεση πελαγώνανε. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον Αλόνσο να στην κάνει.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Η Λίβερπουλ έχει τον κορυφαίο αμυντικό χαφ στον κόσμο, τον Μασεράνο. Σου κάνει; Το ότι ένας παίχτης είναι κορυφαίος αμυντικά δεν σημαίνει ότι είναι και άμπαλος. Φυσικά χρειάζεται να ξέρεις και το τόπι. Όντως λάθος μου..Τον ξέχασα.. Τες πα ο Τζιλμπέρτο της μιλάει και αυτός της μπάλας αλλά ή αυτή δεν τον ακούει..ή της μιλάει σε άλλη γλώσσα.Βραζιλιάνικα πάντως δεν ξέρει..
Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 καλα ενταξει... ο Ζιλμπερτο που εχει κανει τα απειρα χιλιομετρα στο Confederations και το σηκωσε οντας αρχηγος και βασικος στην Βραζιλια δεν αξιζει να φορα τη φανελα... το αλλο με τον Τοτο το ξερετε; παω στοιχημα οτι αν επαιζε ακομα στην Αρσεναλ κανεναν Ελληνα οπαδο της Βραζιλιας δεν θα τον πειραζε ο Ζιλμπερτο
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 καλα ενταξει... ο Ζιλμπερτο που εχει κανει τα απειρα χιλιομετρα στο Confederations και το σηκωσε οντας αρχηγος και βασικος στην Βραζιλια δεν αξιζει να φορα τη φανελα... το αλλο με τον Τοτο το ξερετε; παω στοιχημα οτι αν επαιζε ακομα στην Αρσεναλ κανεναν Ελληνα οπαδο της Βραζιλιας δεν θα τον πειραζε ο Ζιλμπερτο Ξέρουμε καλύτερο...Και το σήκωσε όντας αρχηγός Εμένα θα με πείραζε φίλε..Αυτό το χρέπι δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα.Βγάλε τα πράσινα γυαλιά σου και θα το δείς.
Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 οπως νομιζεις Νικο. ομοιως μπορω να σου πω και εγω να βγαλεις τα κιτρινα και να καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται το αμυντικο χαφ να μιλαει της μπαλας.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σου ξαναλέω τα κίτρινα δεν τα φοράω σε αυτό το θέμα.Υπάρχει και άλλοι παίχτες της Βραζιλίας(Ραμίρες,Αντρε Σάντος)αυτή τη στιγμή που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί μαζί με τον Τζιλμπέρτο. Άντε αυτοί είναι και νέοι..Ο Τζιλμπέρτο όμως είναι καθαρό κόλλημα του Ντούγκα που τον κρατάει και λογικά θα το ξαναπληρώσει στο επόμενο Μουντιάλ..Με αυτή την μπάλα που έπαιξε στο Κονφεντερέισον δεν πάει πουθενά..Χαβαλέ θα κάνει η Ισπανία..
VAssassin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ο Σάντος μου άρεσε πάντως. Που να έβλεπες και τον άλλο τον Κλέμπερ... Αυτό το "δεν πάει πουθενά" το λέμε δύο χρόνια τώρα αλλά αυτοί καθαρίζουν όλα τα ματσάκια. Η Ισπανία με Ινιέστα,Σένα θα είναι δυο κλάσεις πάνω απ' ότι είναι τώρα.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ο Σάντος μου άρεσε πάντως. Που να έβλεπες και τον άλλο τον Κλέμπερ... Αυτό το "δεν πάει πουθενά" το λέμε δύο χρόνια τώρα αλλά αυτοί καθαρίζουν όλα τα ματσάκια. Η Ισπανία με Ινιέστα,Σένα θα είναι δυο κλάσεις πάνω απ' ότι είναι τώρα. Εντάξει και με Γεωργέα,Βύντρα,Αβραάμ και Πάντο πίσω τους να παίξουν οι επιθετικοί της βραζιλίας ματσάκια θα καθαρίσουν.. Παγκόσμιο όμως δεν παίρνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.