Snolly Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Η Ρεάλ ακόμα και αν πάρει Κακά,Βίγια,Ρονάλτνο,Ιμπραίμοβιτς,Ετό,Τόρρες θα παίζει με τον Ραούλ και λοιπούς τις κλίκας του,προκοπή δλδ δεν... συμφωνώ πάρα πάρα πολύ.
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Η Ρεάλ ακόμα και αν πάρει Κακά,Βίγια,Ρονάλτνο,Ιμπραίμοβιτς,Ετό,Τόρρες θα παίζει με τον Ραούλ και λοιπούς τις κλίκας του,προκοπή δλδ δεν... Το μάμησες λίγο...Και ατυχέστατο και το παράδειγμα με τον Ραούλ...
alexdelpiero Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Για το ραουλ καλα το ειπε.εκει η μπαρτσα εχει τον ετο εσυ δεν μπορει να εχεις το ραου.τεραστια προσφορα υπηρξε παιχτουρα αλλα πλεον δεν μπορει σε τετοιο επιπεδο.το ιδιο φοβαμαι κ τον φαν νιστερλοι
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Άποψή σου...Εγώ πιστεύω ότι με καλό κέντρο που η Ρεάλ έχει τρύπα του όζοντος Ραουλ>=Ετό Συγκρίνεις έναν αργό παίχτη που ξέρει κάτι κιλά μπάλα με έναν γρήγορο που δεν το κατέχει και τόσο όσο ο άλλος.. Ξέρει κανείς πως μπαίνει το μικρότερο ή ίσο;
alexdelpiero Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δεν αντλιλεγω φυσικα στο οτι ξερει κιλα μπαλα ο ραουλ αλλα τωρα εχει κανει το κυκλο του.ειναι παρα πολυ αργος.θυμισου κατα αναλογια παντα το ριβαλντο στον ολυμπιακο.για ελλαδα παρα πολυ καλος αλλα για το κορυφαιο επιπεδο οχι.ο ετο ειναι στη καλυτερη του φαση κ ξερει κ μπαλα.εχει ολο το πακετο...
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Να μου έλεγες Ανρί,Βίγια,Τόρρες,Μπενζεμά να συμφωνούσα... Τον Ετό βρήκες να μου συγκρίνεις με τον Ραούλ;;; Επειδή τον παίρνουμε στο προ και τρέχει σαν πουτ@ν@; Ότι κερδίζει σε ταχύτητα και εκρηκτικότητα το χάνει σε όλα τα υπόλοιπα..
VAssassin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Να σου θυμίσω ότι ο Ετό είναι τρίτος σκόρερ σκόρερ στην ιστορία της Barca και δωδέκατος της Πριμέρα. Δεν μιλάμε για τον Μπλάνκο... Ο Μπενζεμά και οι τωρινοί Ραούλ,Ανρί καλύτεροι από τον Ετό; έλεος...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ο φετινός Ετό αν δεν έπαιζε με αυτή τη ομάδα θα ήταν χαμένος στο διάστημα
VAssassin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κλασικό επιχείρημα. Αν παρακολουθούσατε Barca τα τελευταία χρόνια, θα ξέρατε ότι χωρίς Ετό έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα... Φέτος προς το τέλος είχε μεγάλο ντεφορμάρισμα αλλά στον τελικό μίλησε πάλι...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κλασικό επιχείρημα. Αν παρακολουθούσατε Barca τα τελευταία χρόνια, θα ξέρατε ότι χωρίς Ετό έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα...Φέτος προς το τέλος είχε μεγάλο ντεφορμάρισμα αλλά στον τελικό μίλησε πάλι... Και κώνο να στήσεις εκεί μπροστά με τις μπαλιές που βγαίνουν όλο και κάνα γκολ θα βάλει.
VAssassin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και κώνο να στήσεις εκεί μπροστά με τις μπαλιές που βγαίνουν όλο και κάνα γκολ θα βάλει. Μετά το κλασικό "σιγά τι έκανε ο Γκουαρντιόλα, με αυτούς κι εγώ θα τα έπαιρνα όλα" έχουμε κι αυτό. Το τόπικ δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και κώνο να στήσεις εκεί μπροστά με τις μπαλιές που βγαίνουν όλο και κάνα γκολ θα βάλει. +1...Ο κώνος δεν θα έχανε και τόσα πολλά... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:29 ---------- Μετά το κλασικό "σιγά τι έκανε ο Γκουαρντιόλα, με αυτούς κι εγώ θα τα έπαιρνα όλα" έχουμε κι αυτό.Το τόπικ δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του Μεγάλος προπονητής! Τι να λέμε τώρα;;;:lol: Εγώ δεν θα το έπαιρνα..ο Αλέφας σίγουρα όμως..
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το προβλημα της real ειναι το κεντρο της...οταν επαιρνε τα ch l και τα πρωταθληματα τον mcmanaman δεν ειχε???σιγα...απλα ειχε και τον μακελελε και ετρεχε....καθηστε να παρει κανα κανα χαφ της προκοπης η ρεαλ και δια μαγειας οι αμπαλοι/αργοι/γερασμενοι κλπ θα γινουν παλι παικταραδες/γκολτζηδες κλπ κλπ....
VAssassin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 nikos21aek πόσο παιχταράς είναι τελικά αυτός ο Βίντιτς που τον σακούλιασε ο "κώνος"; Ο Ραούλ δεν είναι αυτός που ήταν, ότι και να πάρει η Ρεάλ. Φέτος θα φάει πάγκο.
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εισαι αδικος με τον ραουλ.και περυσι και φετος εβαλε 18 γκολ,δεν ειναι ασχημα αν αναλογιστεις τι συμπαιχτες εχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.