Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά γούστα όπως είπες, Χίντινκ δεν είναι νούμερο 1 για εμένα με τίποτα..Όπως και δεν βάζω κανέναν ως τον κορυφαίο σύγχρονο αλλά μόνο τους διαχρονικούς (Capello, Ferguson, Lippi κλπ). Για τους λοιπούς είναι νωρίς ακόμα..

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο Μουρίνιο πήγε 2 χρόνια τσέλσι και πήρε 2 πρωταθλήματα καπάκι.

Ας κάτσει και ο χίντινκ να το κάνει.

Δημοσ.

Διάβασε τα άλλα που λέω για τον Μουρίνιο...

Μη τρελαίνεστε, τη μεικτή κόσμου είχε και το παίρνεις πρωτάθλημα αγγλίας με τη μεικτή κόσμου δε το θεωρώ και τρελό κατόρθωμα..εξάλλου ο Αμπράμοβιτς του έφερνε ΟΠΟΙΟΥΣ παίχτες ήθελε χωρίς 2η κουβέντα..

Στην Ευρώπη όμως 3 σερί έτη όυτε τελικό δε πήγε...έτσι δεν είναι;

Ο Χίντινκ έχει δείξει πράγματα σε ομάδες που δεν είχαν ούτε τη μισή αξία των παιχτών του Μουρίνιο ως σύνολο ( και πολύ λέω τη μισή )

Δημοσ.

Ενώ τώρα έχει τον βύντρα στόπερ.

Πήρε κάτι που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι και οι επόμενοι από αυτόν.

πόρτο και Αιντχόβεν δεν έχουν μεγάλες διαφορές στο οικονομικό.

Δημοσ.

Κάτσε ρε μπάρμπα, κρίνεις τη 3μηνη παρουσία του Χίντινκ με ομάδα άλλου;

Κάτσε να μείνει και του χρόνου και να κρίνουμε χρονιά ολόκληρη, αλλά να του δοθεί η ευκαιρία να χτίσει ομάδα, όχι "πάρε αυτούς και τρέχα".

Διάβασε λίγο πιο πίσω johnnyboy για να συμμετέχεις κανονικά στη συζήτηση.

Και πες μου σε παρακαλώ 1, μόνο 1 αν ξέρεις προπονητή με τέτοιες επιτυχίες με γενικά μέτριους (έως άγνωστους) παίχτες σε τόσες διαφορετικές ομάδες. Ειλικρινά το λέω, δε μου έρχεται κάνενας ( οκ ο Ρεχάγκελ έκανε το απίστευτο, αλλά είναι άλλη ιστορία αυτός )

Η Αιντχόφεν του Χίντινκ είχε την εθνική Ολλανδίας μέσα;

Η Πόρτο του Μουρίνιο είχε 8-9 παίχτες της τότε Σούπερ Ντούπερ εθνικής Πορτογαλίας. Είπαμε να σχολιάζουμε άλλα όχι κι έτσι..

Δημοσ.

Αυτό είπα ποιο πριν.Να μείνει και αν καταφέρει να πάρει 2 πρωταθλήματα τότε να τους συγκρίνουμε.

όταν ο λούζερ πάρει ουέφα και στο καπάκι τσουλού και στο καπάκι 2 κατσαρόλια του Κυρ Αλέκου τότε ίσως μπω στον κόπο να τους συγκρίνω.

Να βάλω 11 παίχτες μέσα στην μεγάλη περιοχή ξέρω και εγώ.

Δημοσ.

Ναι, είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα έκανες τουλάχιστον τα μισά του Χίντινκ. Λούζερ ο Χίντινκ;;;; :lol: :lol: :lol:

Από τα τόσα χρόνια προπονητικής του, του έκρινες το 1 3μηνο στη Τσέλσι, που ήταν και η μόνη ομάδα που δε πρέπει να έχασε φέτος από τη Μπάρτσα και στο 2ο παιχνίδι έχασε 1 κάρο ευκαιρίες να το καθαρίσει πριν φάει την ισοφάριση. (για διαιτησία, δε μιλάώ καν )

Εσύ διαφωνείς με το πως έπαιξε η Τσέλσι, αλλά όταν ο Χίντινκ είπε ότι "τι θέλατε, να παίξω επιθετικά απέναντι στη καλύτερη επίθεση του κόσμου " ήθελες να το παίξεις Φέργκιουσον, να σε κάνει χωνί η Μπάρτσα.

Αποδείχθηκε βάσει αποτελεσμάτων ότι ήταν 100% σωστή η τακτική του Χίντινκ, τι ήθελες να κάνει, να μπει μέσα να βάλει ο ίδιος το γκολ τόσες φάσεις και πιθανά πέναλτυ κλπ;

Δημοσ.
Αυτό είπα ποιο πριν.Να μείνει και αν καταφέρει να πάρει 2 πρωταθλήματα τότε να τους συγκρίνουμε.

όταν ο λούζερ πάρει ουέφα και στο καπάκι τσουλού και στο καπάκι 2 κατσαρόλια του Κυρ Αλέκου τότε ίσως μπω στον κόπο να τους συγκρίνω.

Να βάλω 11 παίχτες μέσα στην μεγάλη περιοχή ξέρω και εγώ.

kαλα δεν ειναι ετσι απλα.Και ο Σουλης παπαδοπουλος εβαζε 11 μεσα στην περιοχη ειδες να παρει κανα πρωταθλημα?Η ομαδα που δυσκολεψε πιο πολυ την μπαρτσα ηταν η τσελσι.τα αυτονοητα λεμε παλι.Ειδαμε κ τη ματζεστερ που πιεσε ψηλα.

Δημοσ.

Ο θεός κοιμήθηκε στον επαναληπτικό που δεν έφαγε 3-4 η Μπάρτσα και έκανε μόνο 1 φάση και γκολ;

Ρε, σύνελθε λίγο και σκέψου τι λες που μου κρίνεις 3 μήνες παραμονή σε άλλου ομάδα και πάλι τα πήγε περίφημα.

Alexdelpiero - Μόνο εσύ-εγώ και 3-4 άλλοι εδώ μέσα παίζουμε μπάλα;

Δημοσ.

ενώ το γκολ της τσέλσι μπήκε με μαγικό συνδυασμό βγαλμένο από την προπόνηση.

Ο χίντινγκ μια ζωή είχε σφυρίγματα και σούφρα.Για αυτό και είναι λούζερ.

Δεν τον κρίνω από την τσέλσι.Εκεί του αξίζει και εκεί πήγε.τον κρίνω από αυτά που έκανε παλιότερα.

Δημοσ.

Κ θυμασαι φιλε καμμενη γη ειχε παρει απο το σκολαρι κ εμεινε εξω απο τλ με αντιπαλο τη μπαρτσα στο 94 κ παιζει την κυριακη για τελικο κυπελλου.Παλι τιτλο θα παρει ο <<λουζερ>>

Επισκέπτης
Δημοσ.
Διάβασε τα άλλα που λέω για τον Μουρίνιο...

Μη τρελαίνεστε, τη μεικτή κόσμου είχε και το παίρνεις πρωτάθλημα αγγλίας με τη μεικτή κόσμου δε το θεωρώ και τρελό κατόρθωμα..εξάλλου ο Αμπράμοβιτς του έφερνε ΟΠΟΙΟΥΣ παίχτες ήθελε χωρίς 2η κουβέντα..

Αυτά που λες, θα ίσχυαν αν ο Μουρίνιο έφτιαχνε μια ομάδα με τους Κακά, Ροναλντίνιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι κτλ. Το ότι έφτιαξε μια ομάδα που εσύ την λες πλέον μεικτή κόσμου, είναι επίτευγμα, ακόμα κι αν εσένα σου φαίνεται αυτονόητο. Αλλά ο κάθε παίχτης παίρνει αξία και μέσα από την ομάδα που παίζει αλλά και από τον προπονητή που έχει. Πολλοί παίχτες πάνε ανεκμετάλλευτοι και πολλοί γίνονται αστέρια από μετριότητες.

Ο Αμπράμοβιτς όταν πήγε ο Μουρίνιο, του είπε "Τώρα που ήρθες στην ομάδα, θα σου αγοράσω τον Ροναλντίνιο." και ο Μουρίνιο του είπε δεν τον θέλω. "Τον Σεφτσένκο;" "Ο μόνος αστέρας που χρειάζεται η ομάδα, είμαι εγώ".

Λένε πως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να φτιάξει μιά υπερομάδα με τα λεφτά του Αμπράμοβιτς. Σοβαρά; Τότε γιατί ο Μοράτι που έχει χαλάσει πενταπλάσια χρήματα έχει να δει πρωτάθλημα από την εποχή του Κλίνσμαν και η Ρεάλ των "γκαλάκτικος" τρώει τη μιά σφαλιάρα μετά την άλλη; Αλλωστε οι Τέρι, Γκαλάς, Μακελελέ, Λαμπάρντ, Κόουλ, Νταφ, Γκούντιονσεν, Κρέσπο υπήρχαν ήδη στην ομάδα που δεν είχε πετύχει τίποτα στην προ-Μουρίνιο εποχή, ενώ οι Τσεχ, Ρόμπεν είχαν κλείσει στην Τσέλσι πολύ καιρό πριν από τη συμφωνία του Πορτογάλου. Ποιοί ήταν λοιπόν οι "σούπερ σταρ" που απέκτησε;

Οι δύο Πορτογάλοι της άμυνας που αναδείχθηκαν από τον ίδιο στην Πόρτο; O Ντελ Ορνο από τη μικρομεσαία Μπιλμπάο (δεν μπορούσε τόσα χρόνια να τον πάρει μιά από τις μεγάλες ισπανικές ομάδες; ). O ρολίστας Εσιέν που κόστισε ένα καράβι λεφτά μόνο και μόνο επειδή ο Αμπράμοβιτς έχει τη φήμη του κορόιδου που πληρώνει όσο-όσο; Από τους παίκτες που πήρε, μόνο ο Ντρογκμπά ήταν μονάδα που μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες σε ένα σύνολο, αλλά ακόμη κι αυτός πήγε στο Λονδίνο από την παρηκμασμένη Μαρσέιγ.

Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/113204.html

Επειδή δεν το γνωρίζω αυτό: Οι παίχτες της Πόρτο του Μουρίνιο, έπαιζαν από πριν στην Εθνική Πορτογαλλίας, όταν ανέλαβε; Ή κλήθηκαν μετά;

Δημοσ.
Αυτά που λες, θα ίσχυαν αν ο Μουρίνιο έφτιαχνε μια ομάδα με τους Κακά, Ροναλντίνιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι κτλ. Το ότι έφτιαξε μια ομάδα που εσύ την λες πλέον μεικτή κόσμου, είναι επίτευγμα, ακόμα κι αν εσένα σου φαίνεται αυτονόητο. Αλλά ο κάθε παίχτης παίρνει αξία και μέσα από την ομάδα που παίζει αλλά και από τον προπονητή που έχει. Πολλοί παίχτες πάνε ανεκμετάλλευτοι και πολλοί γίνονται αστέρια από μετριότητες.

Ο Αμπράμοβιτς όταν πήγε ο Μουρίνιο, του είπε "Τώρα που ήρθες στην ομάδα, θα σου αγοράσω τον Ροναλντίνιο." και ο Μουρίνιο του είπε δεν τον θέλω. "Τον Σεφτσένκο;" "Ο μόνος αστέρας που χρειάζεται η ομάδα, είμαι εγώ".

Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/113204.html

Επειδή δεν το γνωρίζω αυτό: Οι παίχτες της Πόρτο του Μουρίνιο, έπαιζαν από πριν στην Εθνική Πορτογαλλίας, όταν ανέλαβε; Ή κλήθηκαν μετά;

Κάτσε λίγο...ο Ροναλντίνιο είναι χώμα πχ εδώ και 3 χρόνια.

Για βάλε λίγο τους παίχτες που είχε..όλοι σχεδόν πρωταγωνιστές στις εθνικές τους ομάδες και δεν ήταν "μεικτή κόσμου" ; Εννοείται ότι δε το είπα κυριολεκτικά, αλλά σα μεικτή κόσμου είναι όταν έχεις μαζέψει τόσο αστέρια σε 1 ομάδα.

Δε διαφωνώ με τη θεωρία σου, αλλά εσύ δε θεωρείς αποτυχία το ότι με αυτούς τους παιχταράδες δε μπόρεσε 3 χρόνια να πάει τελικό Champion's;

Ή θεωρείς επιτυχημένη τη χρονιά του στην Ίντερ που έκανε μόλις τα αυτονόητα και έφαγε τρελό στραπάτσο στο κύπελλο; (οκ, με χειρότερους παίχτες από Τσέλσι, αλλά πάλι.. )

Αυτό που λες για την εθνική Πορτογαλίας δε το γνωρίζω ούτε εγώ, αλλά είναι και κάτι που μπορεί να μη μάθουμε ( ποιος τους ανέδειξε κλπ εννοώ )

Θα τσεκάρω πάντως, έχει όντως ενδιαφέρον.

Υ.Γ Το contra μη το βάζεις σαν πηγή γιατί συχνά πετάνε τρελές κοτσάνες στα άρθρα τους και τους έχω διορθώσει αρκετές φορές στέλνοντας e-mail, πχ για λάθος αποτελέσματα παλαιότερων αγώνων και άλλα στοιχεία λανθασμένα.

@ Manuel - Κάποιοι ήταν ήδη στη Πόρτο και στην Εθνική από το 2000 κι ολας ( Vítor Baía, Jorge Costa, Alenichev εθνική Ρωσίας ), άλλοι έπαιξαν τη χρονιά που ήρθε ο Μουρίνιο (Ήρθε Γενάρη 2002) ( Ο Ντέκο κλήθηκε το 2002, είχε ήδη 6 χρόνια Πορτογαλία και πήρε υπηκοότητα όμως και είχαν σκηνικά περι μη Πορτογάλων στην εθνική επι μήνες - ήταν ήδη γνωστός παίχτης πάντως), θέλει πολύ ψάξιμο και όντως έχει ενδιαφέρον.

Πάντως είχε παιχτούρες και αυτό μετράει πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...