Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Όποιος δεν είδε το βίντεο για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μέγκα έχασε... Και εγώ το είδα, πολύ ωραίο. Του χρόνου άραγε ο τελικός θα είναι στο Mega?
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Απ' οτι θυμαμαι, τα ματς της Τριτης πανε στο Mega. Τεταρτη ΝΕΤ/Βερνικος (δυστυχως).
jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέχρι του χρόνου..Μπορεί να έχεις πάρει και NOVA
alexdelpiero Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δυστηχως με βερνικο κ του χρονου ο τελικος.Τα ματς της τριτης μεγκα τεταρτη νετ ενω οτι αφηνουν αυτοι οι δυο απο τις επιλογες τους θα το δειχνει η νοβα...
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Έχουμε πληροφορίες για τα Liverpool camp στην Ελλάδα; Πότε είναι σε κάθε πόλη (Λάρισα με ενδιαφέρει); Θέλει δήλωση συμμετοχής;
Snolly Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Τα πιστεύεις αυτά που λές? Είναι δυνατον? Θεωρείς δηλαδή πως η Ρεάλ είναι η νούμερο 1 ομάδα; Έχουν να δούνε χαρά κι εγώ δε θυμάμαι από πότε. Έχουν άπειρο μπάτζετ και αγοράζουν παίχτες πιο πολύ για να εντυπωσιάσουν (καλή ώρα τώρα με τις εκλογές που τους τάζουνε Κριστιάνο και Ιμπραΐμοβιτς νομίζω) παρά επειδή τους χρειάζονται. Έχουν πολύ μαύρη ιστορία από την εποχή της δικατορίας του Φράνκο και πάντα ήταν ευνοημένη από χούντες και βασιλιάδες κλπ κλπ κλπ. 3ον και χειρότερο. ΚΑΙΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, πόσα αστέρια κατέλληξαν εκεί και γίνανε μαύρα χάλια. Λιβερπουλ (που την αντιπαθώ αλλά το παραδέχομαι), Μίλαν (επίσης την αντιπαθώ), Μάντσεστερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα είναι σαφώς μεγαλύτερες ομάδες. ---------- Post added at 12:37 ---------- Και εγώ το είδα, πολύ ωραίο. Του χρόνου άραγε ο τελικός θα είναι στο Mega? Έχουμε link από το βίντεο;
john1987 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 H Barcelona ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τη Real? Yeah right. To οτι την αντιπαθεις μου φαινεται σε εχει επηρεασει πολυ. Μιλαν Λιβερπουλ ειναι μεγαλυτερες απo Man και Juve,και θα το παραδεχομουν να μου πεις οτι η καλυτερη ομαδα της 20ετιας ειναι η Μιλαν.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μάντσεστερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα είναι σαφώς μεγαλύτερες ομάδες. ---------- Post added at 12:37 ---------- Το μ@μησες λίγο!!!Μέσα σε αυτή τη 10ετία που βρίσκεται σε παρακμή η Ρεάλ έχει και από τις 3 περισσότερα τρόπαια στο παλμαρέ της.Και εννοείται ότι η ιστορία είναι πάντα ιστορία! Πριμέρα Ντιβιζιόν: Champions League:
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 H Barcelona ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τη Real? O καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια για το ποια θεωρει μεγαλη ομαδα. Κατα τη γνωμη μου, οταν συγκρινεις τετοια μεγαθηρια, αναγκαστικα το θεμα παει στο οπαδικο η στο συμπαθεια/αντιπαθεια.
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Αυτό μας έχει φάει μου φαίνεται (γενικεύοντάς το), ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και μετά άντε να βγάλεις άκρη..
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ε, ετσι ειναι. Δεν προκειται να βγαλουν ποτε κανενα νοημα τετοιου ειδους συζητησεις...
Snolly Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Το μ@μησες λίγο!!!Μέσα σε αυτή τη 10ετία που βρίσκεται σε παρακμή η Ρεάλ έχει και από τις 3 περισσότερα τρόπαια στο παλμαρέ της.Και εννοείται ότι η ιστορία είναι πάντα ιστορία! Πριμέρα Ντιβιζιόν: Champions League: Στην Primera Division ξέχασες το φετινό της Barca. Στα ευρωπαϊκά κάνε μια βδομάδα υπομονή. Σοβαρά τώρα, εννοείται δε θα βγάλουμε άκρη κουβέντα να γίνεται, καφενείο φιλάθλων είμαστε. Είναι τέτοια μεγαθήρια και οι 2 που ό,τι και να λέμε...
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Στην Primera Division ξέχασες το φετινό της Barca. Στα ευρωπαϊκά κάνε μια βδομάδα υπομονή. Σοβαρά τώρα, εννοείται δε θα βγάλουμε άκρη κουβέντα να γίνεται, καφενείο φιλάθλων είμαστε. Είναι τέτοια μεγαθήρια και οι 2 που ό,τι και να λέμε... 1.Και με το φετινή primera υπολοίπεται σε τρόπαια! 2.Σιγά μην κερδίσει η Barcelona!Και που είναι εκεί χάρη της έκανε η ουέφα στον ημιτελικο! :p:-D:-D:-D
Snolly Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Σιγά μην κερδίσει η Barcelona!Και που είναι εκεί χάρη της έκανε η ουέφα στον ημιτελικο!:p:-D:-D:-D κι εγώ τη Μάντσεστερ βλέπω αλλά όχι και χάρη. 1 πεναλτυ ήταν όντως πεναλτυ για τους βλαμμένους και η κόκκινη του Αμπινταλ απλά δεν υπήρχε. Και στο 1ο ματς δε δώθηκε πέναλτυ στη Μπάρτσα.
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κατι διαβαζω οτι μπορει να μην παιξει ο Rio. Καντε κανα ταμα γιατι αν δεν παιξει προβλεπω τρελο παρτυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.