Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Rεάλ είναι το μεγαλύτερο κλάμπ στον κόσμο μετά από Μίλαν,Λίβερπουλ και αν συνεχίσει έτσι η Μάντσεσεστερ για 4 5 χρόνια ακόμη και από Μάντσεστερ.:P

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη θα μετραμε απο οταν μας συμφερει....Κ απο την δεκαετια 90 να τα βαλεις κατω εχει παλι 3 κατακτησεις.Το κυπελλο πρωταθλητριων απο την αρχη ειχε ανταγωνισμο δεν επαιζε μονη της η ρεαλ...Αν κ το ξεφτυλιζουμε τωρα στην ελλαδα στο ποδοσφαιρο μεγαλυτερη ομαδα ειναι ο ολυμπιακος....Δηλαδη με τι κριτηριο βγαινει ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Οταν ειμασταν παιδια στην πρωτη δημοτικου στο σχολειο μας μαθανε το ολυμπιακος-παναθηναικος-αεκ...

Δημοσ.
Το θέμα της Πανάθας είναι άλλο καπέλο. Η Ρεάλ δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγαλύτερη ομάδα. Δε με νοιάζει τι ήταν το 60, τώρα τι γίνετε τι έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια;

Τα πιστεύεις αυτά που λές? Είναι δυνατον?

Δημοσ.

Διορθωσε το αν θες δεν το ειπα εγω αυτο το ειπε ενα αλλο παληκαρι πανω απο εμενα...Μη βγαινει η εντυπωση δηλαδη οτι εγω ειπα κατι τετοιο...Σαν παραθεση το βαλα...

Δημοσ.
Διορθωσε το αν θες δεν το ειπα εγω αυτο το ειπε ενα αλλο παληκαρι πανω απο εμενα...Μη βγαινει η εντυπωση δηλαδη οτι εγω ειπα κατι τετοιο...Σαν παραθεση το βαλα...

Όπα.. οκ συγνώμμη δεν το πρόσεξα.

Δημοσ.

Αυτό που έχω πει χιλιάδες φορές για τα 10αρια.

όταν δεν τραβάει η δεν παίζει = 0

srna για μένα ήταν ο κορυφαίος με διαφορά.

Ας βγει ο κάθε τζίγκερ τώρα να μας πει ότι με τα λεφτά δεν γίνετε μια ομάδα.

Δημοσ.
Αυτό που έχω πει χιλιάδες φορές για τα 10αρια.

όταν δεν τραβάει η δεν παίζει = 0

srna για μένα ήταν ο κορυφαίος με διαφορά.

Ας βγει ο κάθε τζίγκερ τώρα να μας πει ότι με τα λεφτά δεν γίνετε μια ομάδα.

Ομάδες με 10άρια να κάνουν παιχνίδι είναι πλέον λίγες. Και πιστεύω μια ομάδα δεν πρέπει να παίζει με αυτόν τον τρόπο. π.χ Μπάρτσα...

Δημοσ.
Ωραιοι παντως οι latin της σαχταρ...

Αρκετες φορες εκρυψαν τη μπαλα.

Ωραια ομαδα η Σαχταρ,ανωτερη της Βερντερ,δικαια το πηρε.

Δημοσ.

Περνούσαν οι χρονιές και έλεγα "πωωω... το θυμάμαι αυτό... πωωωω... και αυτό το θυμάμαι"

15 χρόνια κλείνω φέτος βλέποντας Τσου λού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...