Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρώτον, για Κακά και Ριμπερί, μην κρίνετε μόνο από μια χρονιά. Το ότι μπορεί να έχεις μια κακή χρονιά δε σημαίνει τίποτα. Σε νέο περιβάλλον, νέα ομάδα, νέους συμπαίχτες, νέο σύστημα, νέα ψυχολογία κτλ κτλ, μπορεί να κάνεις παπάδες.

Δεύτερον και τελευταίο, κάθε ομάδα πιστεύω πως χρειάζεται τις σημαίες της.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεγονος ειναι οτι η Ρεαλ καταστρεφει παιχτες παντως. Παραδειγματα, McManaman, Beckham (στα μισα ματς τον ειχε αλλαγη και οταν εφυγε παραδεχτηκαν οτι καναν μεγαλη πατατα), Sneijder, Owen, Saviola και αλλοι πααααρα πολλοι. Ισως ειναι λογω κλικας (Ραουλ, Γκουτι, Κασιγιας κτλπ), ισως λογω lifestyle, ισως λογω αμεσων προσδοκιων. Τρανο παραδειγμα ο Hundelaar, ο οποιος ειναι παιχταρας, τον πληρωσαν 27 εκ. και επαιξε ουτε τα μισα λεπτα απο τον Ραουλ.

Συμφωνούμε 100%. Και δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να καίει τόσα ονόματα και πάλι να λυσσάνε οι παίχτες (βλέπε Κριστιάνο) να πάνε στη Ρεάλ που είναι ανύπαρκτη τα τελευταία 10+ χρόνια.

Δημοσ.

λογω Lifestyle οπως αναφερθηκε πιο πανω!!Αλλο η ζωη στο Μαντσεστερ και αλλη στην Μαδριτη!Ειδικα στον Ροναλντο του πηγαινει πιο πολυ και βεβαια τα περισοτερα χρηματα που θα παρει.

Δημοσ.

Ο Ρονάλντο είναι τσογλάνι... αν δεν είχε τον μπάρμπα Άλεξ από πάνω να τον έχει μια καρότο μια μαστίγιο (αν βάλεις τόσα γκολ κουρεύομαι κτλ κτλ κτλ) θα είχε ξεσαλώσει.

Στην Ρεαλ ποιος θα τον μαζέψει που ήδη του κάνουν στοματικά για να πάει;

Δημοσ.
Ο Ρονάλντο είναι τσογλάνι... αν δεν είχε τον μπάρμπα Άλεξ από πάνω να τον έχει μια καρότο μια μαστίγιο (αν βάλεις τόσα γκολ κουρεύομαι κτλ κτλ κτλ) θα είχε ξεσαλώσει.

Αν και δεν συμπαθω την Μαν Γ. ως ομαδα, στον Σερ Αλεξ εχω μεγαλο ρεσπεκτ. Ξερει πως να διαχειριζετε ολους του παιχτες και οποιος παει στην Μαν Γ ξερει οτι αν δεν παει με τα νερα του Αλεξ θα παρει μπουλο. Πιστευω οτι μια στο τοσο ο Σερ Αλεξ κανει τετοιες κινησεις, διωχνοντας μεγαλους του αστερες για να δειξει οτι αυτος κανει κουμαντο και δεν χωρανε μαγκιες και celebrities. Ειναι στην στροφη της η ομαδα του, εχει καινουργια φουρνια παιχτων, οι οποιοι ισως πιστευει οτι πρεπει να μπουν σε ταξη και να μαθουν απο πρωτο χερι ποιος κανει κουμαντο (ειδικα Νανι, και λιγοτερο Φαμπιο, Αντερσον, Ραφαελ, Γουελμπεκ κτλπ). Τον Ροναλντο κακα τα ψεματα αυτος τον εκανε παιχταρα, και στην προκειμενη περιπτωση απλα θα δειξει με την πωληση του Ροναλντο οτι αυτος αν θελει τον επαναφερει στην μετριοτητα. Στο παρελθον εχει κανει αναλογες κινησεις απο το πουθενα, με τον Μπεκαμ, τον Νιστελροι κ.α. (οι οποιοι δεν καταστραφηκαν ποδοσφαιρικα, αλλα ηταν μεγαλη εκπληξη για ολους να πουλησει σε ανυποπτο χρονο 'κολωνες' της ομαδας του). Οτι κ να γινετε ξερει να κραταει καλυτερα απο ολους την ηρεμια στην ομαδα.

ασχετο...στα reserves η Μαν Γ. εχει παιχτη που τον λενε Daniel Drinkwater...λολ

Δημοσ.
Συμφωνούμε 100%. Και δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να καίει τόσα ονόματα και πάλι να λυσσάνε οι παίχτες (βλέπε Κριστιάνο) να πάνε στη Ρεάλ που είναι ανύπαρκτη τα τελευταία 10+ χρόνια.

Μηπως εννοεις την Παναθα?

Να μου ελεγες τα τελευταια χρονια να το δεχθω.Οχι και 10+ ρε φιλε!!

Ολοι θελουν να πανε γιατι ειναι η μεγαλυτερη ομαδα,απλα.

Δημοσ.
Μηπως εννοεις την Παναθα?

Να μου ελεγες τα τελευταια χρονια να το δεχθω.Οχι και 10+ ρε φιλε!!

Ολοι θελουν να πανε γιατι ειναι η μεγαλυτερη ομαδα,απλα.

Το θέμα της Πανάθας είναι άλλο καπέλο. Η Ρεάλ δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγαλύτερη ομάδα. Δε με νοιάζει τι ήταν το 60, τώρα τι γίνετε τι έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια;

Συν το ό,τι είναι μια βασιλοφασιστική ομάδα που πάντα την ευνοούσανε. Μαύρο χάλι.

Δημοσ.

10 χρονια ενταξυ ειναι υπερβολη, ειχε σηκωσει ανετα CL στους τελικους του 2000 κ 2002 (με την γκολαρα του Ζινταν).

Απλα εχει το ρεκορ περισσοτερων τιτλων στην διοργανωση και επισης πληρωνει τρελα λεφτα (λογω βασιλια κτλπ).

Τα τελευταια 5 χρονια θα λεγα δεν βλεπετε, οταν αλλαξε ριζικα ο κορμος της ομαδας και φυγαν σιγα σιγα τα παλια αστερια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα σου κάνει εντύπωση, αλλά συμφωνώ 100%. :-D

Ίσως πάντως σιγά σιγά να έχει στρώσει χαρακτήρα. Τουλάχιστον σε ένα βαθμό (πριν από περίπου 4 χρόνια ήταν πολύ χειρότερος). Νομίζω, όμως, κι εγώ πως θέλει κι άλλο Άλεξ.

Δημοσ.
Το θέμα της Πανάθας είναι άλλο καπέλο. Η Ρεάλ δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγαλύτερη ομάδα. Δε με νοιάζει τι ήταν το 60, τώρα τι γίνετε τι έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια;

Συν το ό,τι είναι μια βασιλοφασιστική ομάδα που πάντα την ευνοούσανε. Μαύρο χάλι.[/quote

Η Ρεαλ ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος στο κοσμο.Εχει σε ποδοσφαιρο-μπασκετ τα περισσοτερα ευρωπαικα...

Δημοσ.

Ε καλά και εγώ άμα παίζω σε μια διοργάνωση μόνος μου πρώτος θα βγω.

Το θέμα είναι τι έκανε όταν ανέβηκε ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Ξερεις τι...Πανω απ ολα μετρανε το ποσες κατακτησεις εχει η καθε ομαδα.Αμα τα βαλεις κατω οπως ξερεις η ρεαλ εχει τα περισσοτερα.Δηλαδη για να ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος τι αλλο επρεπε να ειχε κανει.Αν θες γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος σ αυτο που λες για τον ανταγωνισμο...

Δημοσ.

johnyboy μην ασχοληθείς δε θα βγάλουμε άκρη, ναι οκ έχει τα περισσότερα κύπελα και τίτλους και και και τα μισά τα πήρε το 2ο παγκόσμιο.

Σαν τους γαύρους τώρα που μετράνε τα πρωταθλήματα με 3 ομάδες θα μετράμε τώρα και τα προπολεμικά της ρεάλ.

Εγώ λέω να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε και να αποφασίσουμε με αυτό το κριτήριο ποιός είναι ο καλύτερος εραστής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...