Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει προβλήματα με την ολοκλήρωση σταδίων και υποδομών για το επερχόμενο Euro και ο Πλατινί προειδοποίησε πως αν τα σχετικά έργα δεν είναι έτοιμα ο τελικός θα μεταφερθεί στο Βαρσοβία.

Η σχετική είδηση εδώ στα Αγγλικά, στα Ελληνικά εδώ, μεταξύ άλλων.

Δημοσ.

Σημερα εχουμε και δυο τελικους.Μπαρτσελονα-Μπιλμπαο στην Ισπανια κ Λατσιο-Σαμπτορια στην ιταλια...

Δημοσ.

Δείτε τι άμυνα έπαιζε η Μπιλμπάο και την γκολάρα που πέταξε ο τουρέ.

Μεγάλος παίχτης.

Δεν περιγράφω άλλο.

Δημοσ.

ούτε εγώ δεν θα το έχανα.Αλλά με την γκίνια που μας κυνηγά ποτέ δεν ξέρεις.

Καλά αυτός ο ετο χάνει ένα σορό γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στην Ισπανία.Αν δεν τα έχανε πόσα θα είχε βάλει?

Για να το πω καλύτερα.Πόσες ευκαιρίες κάνει η μπαρτσελόνα για να είναι πρώτος σκόρερ ο χασογκόλης?

Δημοσ.
ούτε εγώ δεν θα το έχανα.Αλλά με την γκίνια που μας κυνηγά ποτέ δεν ξέρεις.

Καλά αυτός ο ετο χάνει ένα σορό γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στην Ισπανία.Αν δεν τα έχανε πόσα θα είχε βάλει?

Για να το πω καλύτερα.Πόσες ευκαιρίες κάνει η μπαρτσελόνα για να είναι πρώτος σκόρερ ο χασογκόλης?

Καλά ας μην ήταν ο Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Ανρί να του περνάνε μπάλες, και θα σου έλεγα εγώ πόσα γκόλ θα είχε.

Δημοσ.

Υποθση 20 λεπτων ηταν σημερα.Οντως πλασεδαρα του Μπογιαν...Θεωρv οτο οti o γκουαρδιολα τους βαζει αναποδα στην επιθεση τους μπογαιν-ετο.Καλυτερα να παιζε κορυφη ο ετο...

Δημοσ.
Άμα έδινε στον Ετό θα το έχανε, στοιχηματίζω και το σπίτι μου.

άνετα θα το έχανε.

Υποθση 20 λεπτων ηταν σημερα.Οντως πλασεδαρα του Μπογιαν...Θεωρο οτο ο γκουαρδιολα τους βαζει αναποδα στην επιθεση τους μπογαιν-ετο.Καλυτερα να παιζε κορυφη ο ετο...

Ο μπόγιαν έχει φοβερό positioning μέσα στην περιοχή.Είναι απίστευτο τι θέσεις παίρνει.Τον βλέπω σε κίνηση χωρίς μπάλα και πραγματικά είναι τρομερός παίχτης.Και για το ύψος του παίρνει πολλές κεφαλιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...