elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά είπα να το επιβεβαιώσω. Επίσης έχει και καλύτερο σουτ-σέντρα
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ρε alexdelpiero εξήγησέ μου αν μπορείς για ποιο λόγο εγώ σα θεατής που θέλω να δω λίγη μπάλα από κορυφαίες ποιοτικά ομάδες, να πρέπει να σκέφτομαι λες και είμαι προπονητής.Όταν λέω μπάλα, δεν εννοώ να έρθει 10-9, ας έρθει και 0-0 αλλά να γίνουν φάσεις, να δω σουτ, σωστές επιθετικές αναπτύξεις, έξυπνα εκτελεσμένα παθητικά οφ-σάιντ κλπ. Πες μου ένα λόγο που να με ικανοποιεί το ταμπούρι. Επίσης πες μου ένα λόγο να γουστάρει κάποιος παίχτες σαν τον Materazzi. Οταν κανουμε ομως κριτικη σε τεχνικα θεματα αναγκαστικα θα πρεπει να ερθουμε στην θεση του προπονητη.Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι οι επιθεσεις κοβουν τα εισιτηρια οι αμυνες φερνουν τους τιτλους?Δεν μπορουμε να τα χωνουμε στον εκαστοτε προπονητη επειδη διαλεξε αυτην την τακτικη σε ημιτελικο τσ λιγκ με ανττιπαλο την Μπαρτσα.Μου λες για παθητικα οφσαιντ...μα αν παιξεις με την μπαρτσα παθητικα οφσαιντ με την μπαρτσα θα σε ξεπατωσει...θα παιξεις με αλεξ-τερη στην ευθεια τελειωσες...θα σε γλεντησουν στο καθετο ποδοσφαιρο...λες για ταμπουρι μα ακομα περιμενω να μου πει καποιος ποιος εχασε περισσοτερς φασεις...Οσο για το Ματερατσι αμυντικος ειναι.Ειναι σα να μου λες γιατι να γουσταρεις τον Κυριακο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εμένα, πάντως, η μεγάλη μου ένσταση ήταν άλλου. Άλλο να μου λες ότι δε σου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο, είμαι φίλαθλος και θέλω να βλέπω τρικ κτλ, και άλλο να μου λες ότι δεν αποδίδει και ότι είναι ηλίθιος ο προπονητής που παίζει αμυντικά, ταμπούρι ή όσο υποτιμητικά θέλετε να το πείτε. Ή ότι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη Μπαρτσελόνα είναι να παίξεις επιθετικά, γιατί στα 50 παιχνίδια που έπαιξε φέτος, υπήρξαν 1-2 ομάδες που αντί να χάσουν με 6 γκολ, έβγαλαν ισοπαλία.
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ρε μανουελ αν δεν εχει τακτικη κ δυνατες αμυνες ενα ματς ειναι για κλαματα...Καταντα σαν τη γιουροβιζιον που θα το παρακολουθει κ γυναικειο κοινο που δεν εχει σχεση με αυτα.Να σε ρωτησω κατι φιλε.Πιο πολυ δεν θα πορωθεις αν κανει μια τριπλα ο Μεσσι σε ενα ματς Αργεντινη-Ιταλια πανω στον καναβαρο κ την συνθετη αμυνα της Ιταλιας ,απο το που τρυπανε την ζωνη του Κλισμαν κ του Ραμμος?Επισης δεν εχει σχεση αν ειναι καλος ενας αγωνας απο το εαν εχει μεγαλο σκορ η οχι.εγω γουσταρα πολυ πχ τα Ιντερ-Ματζεστερ γιατι παρακολουθοθσα εκτος απο μαχη μεσα στο γηπεδο μαχη κ στους παγκους.Συγκρουση Μουρινιο-φεργκιουσον.Μου φαινεται ομως οτι πολυ κοσμος θελει να βλεπει ραμμος-σουστερ-κλινσμαν.Α ρε Τροντ Σολιντ γυρνα στο λιμανι να σε αποθεωσουν...
johnyboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εντάξ κουραστικό κατάντησε,10 σελίδες πάμε.Αφού σε αυτές τις 10 δεν έγινε κατανοητό το άλλο άμυνα και αμυντικά και άλλο ταμπούρι με φτου ξελευθερία,δεν θα γίνει ούτες στις επόμενες 10. Ας πούμε για κάτι άλλο. Ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος; Ο Μαντούκα ή ο Μέσι; ο καραγκούνης.Μακράν καλύτερος και από τους 2. είναι παγκόσμιας κλάσης έχει ψυχή και είναι και τυπάρα.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ποιος αποκάλεσε ηλίθιο τον προπονητή που επιλέγει να παίξει αμυντικά; (φυσικά, αν υποθέσουμε ότι με ορθότερο στήσιμο θα έπαιρνε καλύτερο αποτέλεσμα, ε δε μπορείς να τον αποκαλέσεις και διάνοια) Επίσης δεν είπε κανείς ότι θέλει να βλέπει τρικ και άμυνες-κώνους (δε λέω ότι είπες αυτό). Λίγο θέαμα να δούμε από ομάδες που η ποιότητα, το budget τους, ο κόσμος τους κι ένα σωρό άλλοι λόγοι κανονικά θα έπρεπε να το επιτρέπουν. Προχθές ανέφερα κάποια παραδείγματα αθλητών-ομάδων που "καταστρέφουν" (imo) το εκάστοτε άθλημα και σε είδα να απορείς και δεν κατάλαβα πού ακριβώς οφειλόταν αυτό. Οι S.A. Spurs παίζουν πολύ αμυντικά για τα δεδομένα του NBA. Θα πεταχτεί ο (κάθε) alexdelpiero και θα μου πει αν εσύ ήσουν προπονητής πώς θα έπαιζες απέναντί τους. Γιατί πάλι να μπω σε αυτό το τρυπάκι να σκεφτώ τι θα έκανα εγώ αν ήμουν προπονητής; Όταν βάζω να δω NBA, το βάζω για να ξεφύγω λίγο από το πολύ σφιχτό (αλλά ομολογουμένως ποιοτικό) ευρωπαΐκό μπάσκετ. Γιατί να είμαι ικανοποιημένος αν δω μια απ' τα ίδια κι εκεί; Τι με απασχολεί εμένα αν ο κάθε προπονητής θέλει να φορέσει κι άλλα δαχτυλίδια, εγώ θέαμα θέλω να δω. Αν μπω στο χρηματιστήριο θα τη δω αλλιώς τη δουλειά. Ο Loeb είναι καταστροφή του WRC το παλικάρι (αν και παίζει να έχει στρώσει τώρα τελευταία). Ο τύπος οδηγούσε σαν τραίνο σε ράγες στο χώμα κι έκανε χρόνους. Ε και; Τόσο παράλογο είναι να προτιμώ κάποιον σαν τον McRae; Να δω ανάποδα τιμόνια θέλω και πρωτάθλημα που να έχει ενδιαφέρον. Ο Peter Ebdon είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός παίχτης του Snooker. Οι Times τον έχουν κατηγορήσει ότι παίζει αργά επίτηδες για να αποσυντονίζει τους αντιπάλους του. Όσοι έχουν δει έστω και ελάχιστο Snooker, θα γνωρίζουν τον Ronnie O'Sullivan που είναι ακριβώς το αντίθετο του Ebdon. Και σ' αυτή την περίπτωση, γιατί εμένα να με απασχολεί αν θέλει αυτός να πάει μπροστά; Εγώ ποιοτικό Snooker θέλω να δω και με κάτι τέτοιους τύπους, μόνο αυτό δε βλέπω. Ακόμα και οι γονείς του πρέπει να τον παίρνουν (τον ύπνο) όταν παίζει αυτός. Χρειάζεται ν' αναφέρω την κατάντια της F1 που είχε φτάσει σε σημείο να γίνεται το μάτι σου γαρίδα για να δεις προσπέραση, κι όσες έβλεπες ήταν εν μέσω (της καταπληκτικής) τακτικής μέσα στα Pit; Γι' αυτό ο κόσμος άρχισε να την κάνει αλά γαλλικά και τους έζωσαν τα φίδια στην F1; Ή μήπως θα προσπαθήσετε να με πείσετε ότι οι προσπεράσεις μέσα στα Pit είναι εντυπωσιακότερες από αυτές μέσα στην πίστα;
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φιλε κ εγω προτιμω νβα απο το ευρωπαικο.Το νβα ειναι κ ποιο ποιοτικο αλλα αν θες να δεις καλο νβα θα βλεπες τους σανς η τους κλιβελαντ?Ειμαι σιγουρος οτι θα βλεπες τους καβς...
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μία δημόσια τοποθέτηση και από έναν μεγάλο αναλυτή γκουρού για την τακτική του Χίντινκ. http://www.sport-fm.gr/article/175973
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ρε μανουελ αν δεν εχει τακτικη κ δυνατες αμυνες ενα ματς ειναι για κλαματα... Όπως το γράφεις, μου δίνεις την εντύπωση πως σου έδωσα την εντύπωση πως είπα κάτι άλλο. Όπως έχουμε πει, εγώ παιχνίδια όπου οι ομάδες δεν παίζουν καλές άμυνες (είτε η μια, είτε και οι δύο), τα θεωρώ πανηγύρια, δεν τα θεωρώ καλό ποδόσφαιρο. Να σε ρωτησω κατι φιλε.Πιο πολυ δεν θα πορωθεις αν κανει μια τριπλα ο Μεσσι σε ενα ματς Αργεντινη-Ιταλια πανω στον καναβαρο κ την συνθετη αμυνα της Ιταλιας ,απο το που τρυπανε την ζωνη του Κλισμαν κ του Ραμμος? Και ακόμα περισσότερο θα πορωθώ, αν αντί για τρίπλα γυρίσει η μπάλα γύρω γύρω και ξεκλειδώσει με ακρίβεια η άμυνα, ώστε τελικά κάποιος να σκοράρει σε κενή εστία, χωρίς να χρειαστούν τρίπλες.
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Για το πρωτος σκελος φιλε ισως δεν το διατυπωσα σωστα εγω,εχω καταλαβει οτι κ σενα σ αρεσει η μπαλα τακτικης...
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Προτείνω: χορταίνεις τακτική Και ακόμα περισσότερο θα πορωθώ, αν αντί για τρίπλα γυρίσει η μπάλα γύρω γύρω και ξεκλειδώσει με ακρίβεια η άμυνα, ώστε τελικά κάποιος να σκοράρει σε κενή εστία, χωρίς να χρειαστούν τρίπλες. Αυτό δεν γίνεται,πρέπει να κάνει λάθος η άμυνα αλλιώς δεν ξεκλειδώνει
alexdelpiero Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μολις καταλαβα οτι οταν εφυγε ο Σολιντ απο τον ολυμπιακο πρεπει να στεναχvρhθηκαν πολλοι...για αυτο δεν ερχονται μεγαλοι προπονητες στην ελλαδα επειδη οι ελληνες γουσταρουν ποδοσφαιρο χαβαλε.Α κ τακτικη δεν σημαινει παιζω μονο αμυνα επειδη βλεπω οτι ταυτιζεται το ποδοσφαιρο τακτικης μονο με την αμυνα...
MiltoZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Τι πάει να πει ποδόσφαιρο τακτικής? Όλες οι ομάδες έχουν κάποια τακτική και κάποιο στυλ παιχνιδιού, και είναι θέμα πόσο καλά δουλεμένες είναι και πόσο καλά εφαρμόζουν αυτήν την τακτική, ανάλογα και με την ποιότητα των παικτών τους. Άλλες έχουν αμυντική τακτική και άλλες περισσότερο επιθετική φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα όλοι θέλουν να βλέπουν καλοδουλεμένες ομάδες και δεν νομίζω να τρελένεται κανείς για ποδόσφαιρο αλάνας, αλλά πολύ λίγοι θέλουν να βλέπουν κατενάτσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.