Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτά είναι χαζομάρες.Δεν το έκανε καμία από τότε που έγινε C.L γιατί ποιο πριν το κάνανε πολλές.Και εφόσον μετράνε οι κούπες από πριν μετράνε και τα υπόλοιπα.αλλά αυτά είναι ιστορίες των δημοσιογράφων.

http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/index.html

απλα το ελεγε ο σωτηρακοπουλος και το ειπα...

ουτε για μενα μετρανε αυτα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ----------

Στο μπλα-μπλα δε μετράνε

thanks.....

Δημοσ.

Γραφτηκε πριν η ανακριβεια οτι η Μπαρτσα για να χασει πρεπει να την πισεις ψηλα...Οι 3 ηττες που εχει φετος η Μπαρτσα ειαναι απο νουμανθια-εσπανιολ-ατλετικο.Απο αυτα τα ματς μονο η Ατλετικο την επαιξε επιθετηκα...Αλλα η πλακα ειναι οτι με την Ατλετικο στο πρωτο γυρο κ τις πεταξε 6 κ πεξανε αλλες δυο φορες στο κυπελλο με την Μπαρτσα να νικαει μεσα εξω.οσο για την βαλενθια 4 εφαγε στο Καμπ νου.Οσο για το τι λενε οι προπονητες στο ημιχρονο αν η ομαδα τους εχει φαει πολλα στο πρωτο δεν ειναι παμε να το γυρισουμε αλλα μην ξεφτιλιστουμε αλλο...Δηλαδη ο Αγκιρε στα αποδυτηρια θα ελεγε στους παικτες του στο ματς με την μπαρτσα παμε να το γυρισουμε η να μην φαμε κ αλλο...

Δημοσ.
Οσο για το τι λενε οι προπονητες στο ημιχρονο αν η ομαδα τους εχει φαει πολλα στο πρωτο δεν ειναι παμε να το γυρισουμε αλλα μην ξεφτιλιστουμε αλλο...Δηλαδη ο Αγκιρε στα αποδυτηρια θα ελεγε στους παικτες του στο ματς με την μπαρτσα παμε να το γυρισουμε η να μην φαμε κ αλλο...

Τι μιζέρια θεέ μου... αυτή η άποψη ψιλοβρωμάει βαζελίνη ιταλικής προελεύσεως ή είναι η ιδέα μου;

Δημοσ.

Στην Ισπανία δεν κλείνονται πίσω.Παίζουν τον αντίπαλο στα ίσια.@@ατα πράγματα.Για αυτό και έχουν γήπεδα 90.000 θέσεων και είναι πάντα γεμάτα.

Δημοσ.
Στην Ισπανία δεν κλείνονται πίσω.Παίζουν τον αντίπαλο στα ίσια.@@ατα πράγματα.Για αυτό και έχουν γήπεδα 90.000 θέσεων και είναι πάντα γεμάτα.

Κ στην αγγλια τιγκα ειναι.Αλλα δεν γινονται ολα τα ματς οβερ...Με την λογικη σου κορυφαιο πρωταθλημα εναι κ το ολλανδικο.Συμφωνω οτι παιζουν ανοιχτα οι περισσοτεροι αλλα η εσπανιολ κ η νουμανθια που κερδισαν την μπαρτσα ΔΕΝ παιξανε ανοιχτα...

Δημοσ.

Και η λεοφόρος γέμιζε για πλάκα.

ποδόσφαιρο = γκολ και θέαμα.

Αν θέλω να κοιμηθώ θα δω σκάκι.Αν και θα είναι ποιο ενδιαφέρον από το ποδόσφαιρο (χαχα) της τσέλσι.

Δημοσ.

Φιλε μου εγω ταβλι παιζω δεν βλεπω ομως να μου απαντας καπου συγκεκριμενα μονο κατι γενικολογα.Υποστηριζεται απο την μια οτι την μπαρτσα θα την αντιμετωπιζατε ψηλα σας απανταμε μαζι με το Μanuel με καποια γεγονοτα κ ξαναγυριζεις σε μια γενικη θεση οτι το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα...Πολλοι απο σας που τωρα λετε για ταμπουρια για καταστρεπτικο ποδοσφαιρο που τα χωνεται στο Χιντιγκ το 2004 θα ειχτα βγει να πανυγηρηζατε στους δρομους κ να αποθεωνεται το προπονηταρα ρεχαγκελ...Τωρα ομως επειδη δεν ειστε τσελσι κανεται στροφη 360 κ τα χωνεται στο χιντιγκ για την τακτικη του που στην τελικη εχασε κ περσσοτερες ευκαιριες απο την μπαρτσα..

Δημοσ.

Ρε συ Αλεχάντρο ναι όταν έχεις μια ομάδα όπως η Ελλάδα στο Euro θα παίξεις ταμπουροποδόσφαιρο μπας και κούτσα κούτσα γίνει κάτι κι ας καταστρέψεις το θέαμα.

Όταν όμως είσαι η Chelsea κόντρα στην Barca την κοιτάς υποτίθεται στα μάτια ίσος προς ίσο. Ναι αν είχε φτάσει η Πανάθα στα ημιτελικά με την Barca κανείς δε θα έκραζε αν παίζανε firewall-0-0.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, απογοητεύτηκα από την Τσέλσι. Η Ελλάδα το 2004 δεν είχε άλλη επιλογή από το ταμπούρι και την κόντρα, ή τουλάχιστον έτσι πίστευε ο προπονητής της, συγκρίνοντας αξίες και εμπειρίες των δικών του παικτών με τους αντιπάλους. Πολύ απλά, αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι τόσο χαώδης η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων που η Τσέλσι δεν είχε άλλη επιλογή από το ταμπούρι απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ανέφερα το παιχνίδι με την Άρσεναλ χτες: πάλι ταμπουρώθηκε η Τσέλσι, ατύχησε στις καθαρές ευκαιρίες της στην αρχή η Άρσεναλ, σκόραρε πρώτη η Τσέλσι και με εντυπωσιακή ευστοχία στο τελείωμα των φάσεων που δημιούργησε μετά καθώς η νεανική Άρσεναλ άφηνε χώρους για να ισοφαρίσει, πέτυχε ευρύτατη νίκη, 1-4. Και πάλι, όμως, η αίσθηση που μου άφησε (ειδικά στο α' μέρος) είναι ότι την "έκλεψε" τη νίκη.

Δεν κατηγορώ το Χίντινγκ, αυτό πιστεύει κι αυτό κάνει, απλά ως ουδέτερος νομίζω πως η Τσέλσι αδικεί τον εαυτό της πρώτα από όλα. Να έχεις Ντρογκμπά, Μαλουντά, Εσιέν, ακόμη και τον (υπερτιμημένο κατά την άποψή μου Λάμπαρντ) και να παίζεις με 10 παίκτες στο δικό σου μισό, απέναντι σε μια ομάδα πιτσιρικάδων, είναι κάπως.

Αλλά, αυτά είναι προτιμήσεις και γι' αυτό νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσετε, στον αιώνα τον άπαντα.

Δημοσ.

Μα εσεις λετε οτι το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα ειναι για να μπαινουν γκολ οτι δεν πρεπει να καταστρεφει μια ομαδα κ.α.Ο John boy μου γραφει οτι στην ισπανια παιζουν ολοι ανοικτα...Η Ελλαδα κ στην μαλτα που επαιξε με 3 στοπερ επαιξε...Τι τον εχεις το ρεχαγκελ για κανα βλακα...Κ σας ρωταω ολους-ποιος απο τους Φεργκιουσον-Λιπι-Μουρινιο-Καπελο-Χιτζφελντ-χιντιγκ που θεωρουνται η ελιτ θα πηγαινε να παιξει με την μπαρτσα οπως λετα εσεις?Κανεις.Αυτα θα τα κανε ο Ραμμος,ο Σουστερ κ ο klinsman που ακομα μετρανε...

Δημοσ.

Ρε alexdelpiero εξήγησέ μου αν μπορείς για ποιο λόγο εγώ σα θεατής που θέλω να δω λίγη μπάλα από κορυφαίες ποιοτικά ομάδες, να πρέπει να σκέφτομαι λες και είμαι προπονητής.

Όταν λέω μπάλα, δεν εννοώ να έρθει 10-9, ας έρθει και 0-0 αλλά να γίνουν φάσεις, να δω σουτ, σωστές επιθετικές αναπτύξεις, έξυπνα εκτελεσμένα παθητικά οφ-σάιντ κλπ.

Πες μου ένα λόγο που να με ικανοποιεί το ταμπούρι.

Επίσης πες μου ένα λόγο να γουστάρει κάποιος παίχτες σαν τον Materazzi.

Δημοσ.
Μα εσεις λετε οτι το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα ειναι για να μπαινουν γκολ οτι δεν πρεπει να καταστρεφει μια ομαδα κ.α.Ο John boy μου γραφει οτι στην ισπανια παιζουν ολοι ανοικτα...Η Ελλαδα κ στην μαλτα που επαιξε με 3 στοπερ επαιξε...Τι τον εχεις το ρεχαγκελ για κανα βλακα...Κ σας ρωταω ολους-ποιος απο τους Φεργκιουσον-Λιπι-Μουρινιο-Καπελο-Χιτζφελντ-χιντιγκ που θεωρουνται η ελιτ θα πηγαινε να παιξει με την μπαρτσα οπως λετα εσεις?Κανεις.Αυτα θα τα κανε ο Ραμμος,ο Σουστερ κ ο klinsman που ακομα μετρανε...

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Έρχεται σιγά σιγά ο τελικός και η man united. Σχεδόν αποκλείω οι κόκκινοι να παίξουν σαν τους δειλούς. Δεν λέω ότι θα είναι σίγουρα φωτιά μπροστά, αλλά θα κρατήσουν μπάλα στο κέντρο. Δεν θα παίξουν 10 κάτω από τη μέση.

Δημοσ.

Εντάξ κουραστικό κατάντησε,10 σελίδες πάμε.

Αφού σε αυτές τις 10 δεν έγινε κατανοητό το άλλο άμυνα και αμυντικά και άλλο ταμπούρι με φτου ξελευθερία,δεν θα γίνει ούτες στις επόμενες 10.

Ας πούμε για κάτι άλλο.

Ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος;

Ο Μαντούκα ή ο Μέσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...