Snolly Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 μακάρι να παίξει ο iniesta να δούμε καλό παιχνίδι...ότι και να γίνει πάντως φιλέ πάλι μαντσεστερ θα το σηκώσει.. Κι εγώ έτσι το κόβω, ο παππούς είναι τσάκαλος σε αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δυστυχώς δίπλωμα προπονητή δεν έχω,ούτε είμαι καλύτερος του Χίντιγκ. Πάλι καλά που ακούστηκε και αυτό, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ, ο alexdelpiero και το 95% των προπονητών, είμαστε ... (βάλτε μια λέξη). Εσύ και ο Μάνουελ μας λέτε τόσο καιρό ότι αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα, 5 ομάδες της Ισπανίας σας διαψεύδουν,η μία σήμερα Λέμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη Μπαρτσελόνα. Η σωστή τακτική. Δε λέω ότι είναι αδύνατον μια ομάδα να σταθεί τυχερή ή η Μπαρτσελόνα μια μέρα να μην παίξει καθόλου καλά και να μην της βγει τίποτα. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η σωστή τακτική όταν χάνεις με 3-1, γι' αυτό και λέω πως δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτησή μας το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτονόητα πράγματα, δε χρειάζεται να τα γράφω. Χρειάζεται απλά λίγο καλύτερη θέληση για να γίνει καλή κουβέντα. Επίσης, έχω μεγάλες αμφιβολίες ότι έχεις παρακολουθήσει αυτά τα 5 παιχνίδια όπου, όπως λες, διαψευστήκαμε, για να δεις ότι αυτές οι ομάδες έπαιξαν μπροστά και ανοιχτά και δεν κλείστηκαν πίσω. Όπως και να έχει πάντως, από τη στιγμή που δεν τα είδα εγώ, δεν μπορώ να μιλήσω. Αμφιβάλλω πάντως πως αυτές οι ομάδες άφηναν ελεύθερο το Μέσι για να βγούνε στην επίθεση και δε φάγανε 5άρες. Φυσικά, υπάρχουν και στοιχεία όπως η τύχη (γιατί για να πας από το 3-1 στο 3-3, αφήνοντας χώρους, χρειάζεται και τύχη, αλλιώς υπάρχει πάντα η πολύ σοβαρή πιθανότητα να πας στο 6-1, αντί για το 3-3), αλλά και η κακή μέρα που μπορούν να βρεθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, κούραση κτλ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Η Τσέλσι, πάντως, παρά την ευρύτατη νίκη της χτες σε βάρος της Άρσεναλ (1-4), το ίδιο απαίσιο ποδόσφαιρο έπαιξε απέναντι στους πιτσιρικάδες του Βενγκέρ: όλοι πίσω, ο Ντρογκμπά να μαζεύει κεφαλιές μπροστά και πάμε να τους περιμένουμε για να κλέψουμε και να βγούμε στην κόντρα. Θέλω να πω με αυτό ότι, απέναντι σε οποιαδήποτε "δημιουργική" ομάδα (Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ που παίζουν με πολλές πάσες και λιγότερο στη δυναμη) είναι φανερό πως ο Χίντινγκ έτσι θέλει να παίζει. Όμως, το ταμπούρι θέλει και τύχη: πριν γίνει το 0-1, η Άρσεναλ είχε 5 τελικές, οι δύο κλασικές ευκαιρίες. Κλείνοντας, δύο παρατηρήσεις: 1) είχαν εκπληκτική ευστοχία στις τελικές προσπάθειες οι της Τσέλσι και 2) ο Ντρογκμπά κάνει το Δημήτρη Σαραβάκο να μοιάζει με ερασιτέχνη στη βουτιά.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η σωστή τακτική όταν χάνεις με 3-1, γι' αυτό και λέω πως δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτησή μας το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτονόητα πράγματα, δε χρειάζεται να τα γράφω. Χρειάζεται απλά λίγο καλύτερη θέληση για να γίνει καλή κουβέντα. Δε μου εξήγησες όμως το σκεπτικό του παναθηναΐκού το 2005 που κλείστηκε πίσω, για να δω και 'γω πόσο αυτονόητα είναι. Το θέμα είναι απλό: κάποιοι παραείναι ρεαλιστές, και το να θες να βλέπεις καλό θέαμα τους φαίνεται extra-terrestrial. Και ορισμένοι απ' αυτούς ώρες-ώρες συμπεριφέρονται λες και θα βγάλουν λ7 απ' αυτό το πράγμα και χαίρονται με τη σαπίλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Και να πεις ότι δεν έχω εξηγήσει τους λόγους που απολαμβάνω αυτό το ποδόσφαιρο... Τι τα γράφουμε και τι συζητάμε ρε παιδιά; Αν είναι μετά από τόσες μέρες συζήτηση, να γυρνάμε ακριβώς εκεί που ήμασταν πριν από αυτή, και να πρέπει να ξαναπούμε τα ίδια και τα ίδια, ε, ας μην την κάνουμε και καθόλου.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Βρε συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες, αλλά στο συγκεκριμένο παράδειγμα που προανέφερα, έπεσες (άθελά σου προφανώς) σε αντίφαση. Γι' αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσεις τη λογική του "όλοι πίσω".
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 (γιατί για να πας από το 3-1 στο 3-3, αφήνοντας χώρους, χρειάζεται και τύχη, αλλιώς υπάρχει πάντα η πολύ σοβαρή πιθανότητα να πας στο 6-1, αντί για το 3-3), αλλά και η κακή μέρα που μπορούν να βρεθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, κούραση κτλ Επειδή είδα ολόκληρο το μάτς, Η Μπάρτσα έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, απλά ήταν άτυχη που έγινε το 3-2 με πέναλτυ+κόκκινη στον Αμπιντάλ, και με λίγη δόση τύχης, και μαλακίες του Πουγιόλ στην άμυνα την ισοφάρισε 3-3. Πάντως την έπαιξε τα ίσια, όπως έκανε Ατλέτικο, και Βαλένθια, και πιστεύω ο μόνος τρόπος να πάρεις αποτέλεσμα απο την Μπάρτσα είναι αυτός. Να πρεσσάρεις Άλβες που δέν είναι καλός αμυντικά (Η και Αμπιντάλ), και να μην αφήσεις χώρους στην Μπάρτσα να παίξει σε όλο το πλάτος της επίθεσης.
pantelis031 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Κι εγώ έτσι το κόβω, ο παππούς είναι τσάκαλος σε αυτά. θέλει να κάνει το ρεκόρ, 2 συνεχόμενα
pantelis031 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ρεκόρ για ποιον; Καμία ομάδα δεν το έχει πάρει 2 φόρες συνεχόμενα...
elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Α,εννοείς απ οταν έγινε CL όχι πριν το πρωταθλητριών(και φυσικά δεν εννοώ της Ρεάλ το 60) ΟΚ δεν κατάλαβα
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Καμία ομάδα δεν το έχει πάρει 2 φόρες συνεχόμενα... Το έχει πάρει η Ρεάλ 4 συνεχόμενες, το κύπελλο πρωταθλητριών όπως λεγόταν τότε. Winners (9 – record): 1955–56*, 1956–57, 1957–58, 1958–59, 1959–60 Το CL δεν το έχει πάρει ακόμα καμία ομάδα 2 φορές συνεχόμενα.
elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Η Ρεάλ το χει πάρει 5 συνεχόμενες Ο Άγιαξ 3 Η Ιντερ 3 Η Μπάγερν 3 Νοτιγχαμ,Λιβερπουλ 2 και το πιο πρόσφατο είναι η Μίλαν με 2 συννεχόμενα,για μένα μόνο της Μίλαν αξίζει
johnyboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Καμία ομάδα δεν το έχει πάρει 2 φόρες συνεχόμενα... Αυτά είναι χαζομάρες.Δεν το έκανε καμία από τότε που έγινε C.L γιατί ποιο πριν το κάνανε πολλές.Και εφόσον μετράνε οι κούπες από πριν μετράνε και τα υπόλοιπα.αλλά αυτά είναι ιστορίες των δημοσιογράφων. http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/index.html
pantelis031 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εννοώ για το CL απο τοτε που εγινε... vamos manchester ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:01 ---------- κατι αλλο, γατι συνεχεια μου λεει οτι εχω 4μηνυματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.