alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ούτε εγώ έχω δει το ματς. Αλλά η τακτική "παίζω πίσω", δεν έχει εφαρμογή σε ένα παιχνίδι όπου χάνεις 3-1, συνεπώς άκυρο το παράδειγμά σου. Συμφωνείς; το νόημα του παραδείγματος είναι ότι ακόμα και όταν έχεις φάει 3 τεμάχια από την Μπάρτσα και δεν είσαι μεγέθους Τσέλσι, μπορείς να επανέλθεις αρκεί να μην είσαι πίσω και να περιμένεις μια στραβοκλωτσιά για να σκοράρεις πρώτος.
elven Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 το νόημα του παραδείγματος είναι ότι ακόμα και όταν έχεις φάει ACτεμάχια από την Μπάρτσα και δεν είσαι μεγέθους Τσέλσι, μπορείς να επανέλθεις αρκεί να μην είσαι πίσω και να περιμένεις μια στραβοκλωτσιά για να σκοράρεις πρώτος. Α γεια σου
cbr600RR Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 γκαντεμια Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα! Ο Αντρές Ινιέστα υπέστη μία ελαφρά θλάση στον μηρό και θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την προσεχή Τετάρτη στο «Μεστάγια». Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκόμισε τον τραυματισμό στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ, προστίθεται στη λίστα των απουσιών δίπλα στους επίσης τραυματίες Ράφαελ Μάρκες και Τιερί Ανρί, καθώς και στον Ερίκ Αμπιντάλ που αποβλήθηκε στο ματς πρωταθλήματος και θα χάσει επίσης το ματς με τους Βάσκους. http://www.sport-fm.gr/article/176137
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμα. Θέλει ακόμα 1 βαθμό. kαλα εσυ το πας πολυ μαθηματικα,τελειως ακραιο σεναριο.Αυτοι θα το εχουν τελειωμενο...Στο στοιχημα θα το χουνε κλειδωσει...Σημερα η Μπαρτσα υποθετω οτι λογο κινητρου εγινε οτι εγινε.Αποκλειω να γινοτανε ανατροπη αν η μπαρτσα καιγοτανε...
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 γκαντεμια Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα! Ο Αντρές Ινιέστα υπέστη μία ελαφρά θλάση στον μηρό και θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την προσεχή Τετάρτη στο «Μεστάγια». Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκόμισε τον τραυματισμό στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ, προστίθεται στη λίστα των απουσιών δίπλα στους επίσης τραυματίες Ράφαελ Μάρκες και Τιερί Ανρί, καθώς και στον Ερίκ Αμπιντάλ που αποβλήθηκε στο ματς πρωταθλήματος και θα χάσει επίσης το ματς με τους Βάσκους. http://www.sport-fm.gr/article/176137 Μικρό το κακό, ευτυχώς. Το θέμα είναι να μην απουσιάσει ο Ανρί απο τον τελικό του CL. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ---------- kαλα εσυ το πας πολυ μαθηματικα,τελειως ακραιο σεναριο.Αυτοι θα το εχουν τελειωμενο...Στο στοιχημα θα το χουνε κλειδωσει...Σημερα η Μπαρτσα υποθετω οτι λογο κινητρου εγινε οτι εγινε.Αποκλειω να γινοτανε ανατροπη αν η μπαρτσα καιγοτανε... Καλά εγώ το λέω για παν ενδεχόμενο, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ναι τώρα πλέον έχει τελειώσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 το νόημα του παραδείγματος είναι ότι ακόμα και όταν έχεις φάει 3 τεμάχια από την Μπάρτσα και δεν είσαι μεγέθους Τσέλσι, μπορείς να επανέλθεις αρκεί να μην είσαι πίσω και να περιμένεις μια στραβοκλωτσιά για να σκοράρεις πρώτος. Και τι σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε;
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Άμεση σχέση δεν είχε νομίζω... απλά για μένα ήθελε να δείξει την νοοτροπία που θα έπρεπε να έχει μια ομάδα ανώτερων δυνατοτήτων και πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον ματς μου συζητάμε...
elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Άμεση σχέση έχει και όχι έμμεση και δείχνει πως η Μπάρτσα όσο ομαδάρα και να είναι δεν αποτελείτε απο εξωγήινους,πράγμα που σημαίνει ότι χτυπάς αποτέλεσμα εναντίον της χωρίς να παίζεις με 11 πάνω στη γραμμή της μικρής περιοχής όπως σε τόσα ποστ φίλε Μάνουελ προσπαθούσες να αποδείξεις ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος δικαιολογόντας το οχύρωμα της Τσέλσι
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φιλε μου εσυ δηλαδη θα την αντιμετωπιζες ψηλα με ζωνη?
johnyboy Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φιλε μου εσυ δηλαδη θα την αντιμετωπιζες ψηλα με ζωνη? Ναι και πρεσάροντας τα 2 μπακ της. δεν θέλει και πολύ μυαλό.Αλλά άμα πας χεσμένος στο ματς και με νοοτροπία ηττημένου θα χάσεις. έχω δει όλα τα ματς της μπαρτσελόνα φέτος.Χάνει μόνο αν την πιέσεις ψηλά.Αν την περιμένεις θα βρει τρόπο να σκοράρει.
elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δυστυχώς δίπλωμα προπονητή δεν έχω,ούτε είμαι καλύτερος του Χίντιγκ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω ότι ο Χίντιγκ στα 2 ματς κατέστρεψε το ποδόσφαιρο παίζοντας ράγκμπυ. Εσύ και ο Μάνουελ μας λέτε τόσο καιρό ότι αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα, 5 ομάδες της Ισπανίας σας διαψεύδουν,η μία σήμερα
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναι και πρεσάροντας τα 2 μπακ της. δεν θέλει και πολύ μυαλό.Αλλά άμα πας χεσμένος στο ματς και με νοοτροπία ηττημένου θα χάσεις. έχω δει όλα τα ματς της μπαρτσελόνα φέτος.Χάνει μόνο αν την πιέσεις ψηλά.Αν την περιμένεις θα βρει τρόπο να σκοράρει. Χαιρετισματα στον Ραμμος...Καλα δεν χρειαζζεται διπλωμα προπονητη για να μιλαμε για μπαλα αλλα ρε φιλε που διψευστηκαμε.Εχεις δει ποσα γκολ εχει βαλει φετος η Μπαρτσα?!100.3 ανα αγωνα.Βγαλε τις ευκαιριες που χανει.Οι περισσοτερς την αντιμετωπιζαν ψηλα.Η ατλετικο ειχε φαει 6 στο 30.Αν διατηρουσε το ρυθμο της θα εβαζε 15.Θες να σου αναφερω ολα τα ματς.Να σου βαλω το τσαμπιονς λιγκ.Ενταξη μην το παιζεται απο μονοι σας δικαιωμαινει....
VAssassin Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παιζει σοβαρα το ενδεχομενο ο Iniesta να χασει και τον τελικο. Τωρα αμα μιλησω για τον ποπο του sir Τσιχλα θα φταιω εγω;
pantelis031 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 μακάρι να παίξει ο iniesta να δούμε καλό παιχνίδι... ότι και να γίνει πάντως φιλέ πάλι μαντσεστερ θα το σηκώσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.