alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Nαι φιλε ομως δεν μου απαντησες σε τιποτα...Οταν αμυνεται η Μαντζεστερ με ποσους αμυνεται? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:13 ---------- Ναι μονο που οταν το πηραν το καλοκαιρι δεν ηξεραν οτι θα τραυματιστει.Αλλιως σιγα μην τον επαιρναν.Α αμπαλος κ ο Μαλουντα?Δεν ειναι ομως κ διεισδυει κ τριπλρει κ μαρκαρει.
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μονο που το μεταγραφικο σχεδιασμο δεν τον εκανε ο Χιντιγκ...ποιους λες σαπακια?Τα τελευταια χρονια πηρε Μπαλακ,Ανελκα,Μαλουντα,Αλεξ,Μποσινκουα,Ντεκο.Βλεπεις κανα σαπακι? Τον ντέκο μόνο που δεν πλήρωσε η μπαρτσελόνα για να τον διώξει.Ευτυχώς που βρέθηκε η τσέλσι γιατί θα τον είχαμε ακόμα. μπάλακ είναι το υπέρτατο παλτό. Ανελκά έχει πάρει σβάρνα όλη την ευρώπη και πουθενά δεν έκανε τίποτα. Μαλουντά είναι απλά ένας μέτριος / καλός παίχτης.Τίποτα το ιδιαίτερο. Μπσίνγκοα και άλεξ είναι αμυντικοί που ήδη είχε ένα σορό.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Nαι φιλε ομως δεν μου απαντησες σε τιποτα...Οταν αμυνεται η Μαντζεστερ με ποσους αμυνεται? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:13 ---------- Ναι μονο που οταν το πηραν το καλοκαιρι δεν ηξεραν οτι θα τραυματιστει.Αλλιως σιγα μην τον επαιρναν.Α αμπαλος κ ο Μαλουντα?Δεν ειναι ομως κ διεισδυει κ τριπλρει κ μαρκαρει. Πόσα γκόλ έχει ο Μαλουντά φέτος?
alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Τον ντέκο μόνο που δεν πλήρωσε η μπαρτσελόνα για να τον διώξει.Ευτυχώς που βρέθηκε η τσέλσι γιατί θα τον είχαμε ακόμα. μπάλακ είναι το υπέρτατο παλτό. Ανελκά έχει πάρει σβάρνα όλη την ευρώπη και πουθενά δεν έκανε τίποτα. Μαλουντά είναι απλά ένας μέτριος / καλός παίχτης.Τίποτα το ιδιαίτερο. Μπσίνγκοα και άλεξ είναι αμυντικοί που ήδη είχε ένα σορό. To καλοκαιρι θυμασαι ποσες ομαδες διεκδηκησαν το Ντεκο.καλα για το μποσινκουα το προσπερνω γιατι περυσι εκει επαιζε καταναγκην ο Εσσιεν κ ο Φερρειρα αρα δεν ειχε τεοι αμυντικο.Ο Αλεξ εδωσε λυση στα στοπερ γιατι τωρα που ειχε βγει ο Καρβαλιο ποιος θα επαιζε...καλα ο Μπαλακ παλτο ε?Σ ολα τα μεγαλα ματς απο τους κορυφαιους της Τσελσι.Ο Μαλουντα μπορει να μην εχει το γκολ αλλα θυμασαι ποτε να ειχαν το ευκολο γκολ οι Ρουνει-Τεβες?
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Από την στιγμή που δεν παίρνει πρωτάθλημα δεν έχει ικανούς παίχτες να το πάρουν. 1 + 1 = 2. Για την Αγγλία θες παίχτες και όχι μυρωδιές.παίχτης που έφυγε από την Μπαρτσα και συνέχιζε να παίζει το ίδιο όπως πριν ήταν μόνο ο Φίγκο.όλοι οι άλλοι πήγαν για σύνταξη.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Αδικος κόπος, το ψηφιακό μελάνι σας χαλάτε... Όχι, με πείσανε.
elven Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Πιάστε κουβέντα για ομάδα που έχει τουλάχιστον και 2ο ράφι για τα τρόπαια
alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δηλαδη οταν ηταν απο κατω η Ρεαλ δεν ειχε παιχτες να παρουν το πρωταθλημα?Δηλαδη αν το χασει φετος η Μπγερν θα φταινε οι παικτες η ο κλινσμα?Ειναι καλυτερο δηλαδη το ροστερ της βολφσμπουργκ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:29 ---------- Kαλα ο φιγκο της ρεαλ δεν ειχε καμια σχεση με το φιγκο της μπαρτσα...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Kαλα ο φιγκο της ρεαλ δεν ειχε καμια σχεση με το φιγκο της μπαρτσα... Μη σου πω έπαιζε καλύτερα στη Ρεάλ.
alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλα εδω ο αλλος αφησε στο ματς της χρονιας την ομαδα του με 10 παικτες κ υπαρχει κοσμος να τον χειροκροτει...
elven Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Προς τους φίλους με την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα δεν παίζετε αλλιώς παρα μόνο με ταμπούρι. Με το 1/1000 του μπάτζετ της Τσέλσι,μέσα στο Καμπ Νου και αφού έχανε 3-1. http://www.gazzetta.gr/content/view/33480/5/
alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν εχω δει το ματς αρα δεν εχω αποψη...Απλα οταν εχει εξασφαλισει το πρωταθλημα εννοειται θα ειναι κ πιο χαλαρη.η Βιγιαρεαλ καιγοτανε.Μιας κ λεμε για την βιγιαρεαλ εξαιρετικη ομαδα με πολυ καλο προπονητη που απλως εχει την ατυχια να της εχουν βγει off καπιοι παικτες κλειδια...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Προς τους φίλους με την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα δεν παίζετε αλλιώς παρα μόνο με ταμπούρι. Με το 1/1000 του μπάτζετ της Τσέλσι,μέσα στο Καμπ Νου και αφού έχανε 3-1. http://www.gazzetta.gr/content/view/33480/5/ Ούτε εγώ έχω δει το ματς. Αλλά η τακτική "παίζω πίσω", δεν έχει εφαρμογή σε ένα παιχνίδι όπου χάνεις 3-1, συνεπώς άκυρο το παράδειγμά σου. Συμφωνείς;
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν εχω δει το ματς αρα δεν εχω αποψη...Απλα οταν εχει εξασφαλισει το πρωταθλημα εννοειται θα ειναι κ πιο χαλαρη.η Βιγιαρεαλ καιγοτανε.Μιας κ λεμε για την βιγιαρεαλ εξαιρετικη ομαδα με πολυ καλο προπονητη που απλως εχει την ατυχια να της εχουν βγει off καπιοι παικτες κλειδια... Δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμα. Θέλει ακόμα 1 βαθμό.
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Αλλά η τακτική "παίζω πίσω", δεν έχει εφαρμογή σε ένα παιχνίδι όπου χάνεις 3-1, συνεπώς άκυρο το παράδειγμά σου. Συμφωνείς; Γιατί άκυρο; Ο παναθηναΐκός στο Καμπ Νου που μέτρησε 5, είδες να βγει να βάλει κανα γκολ; Εγώ θυμάμαι να παίζει πίσω μη φάει 9+...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.