firewalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xRsq-t7C1Rw Δεν είμαστε μόνοι μας... Στην ανακοίνωση της NASA αναφέρεσαι; :P
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 έλα ψεύτικο είναι το video. αφού οι δημοσιογράφοι μας λένε πως :" ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γίνονται αυτά " Δε θέλω να ακουστώ επιθετικός, αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω: Το συμπέρασμα που έβγαλες είναι ότι "εντάξει, γίνονται κι αλλού τελικά";
guido Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 όχι το συμπέρασμα είναι οτι έχω βαρεθεί αυτή την μαλακισμένη κλάψα του νεοελληνα "μόνο εδώ γίνονται αυτά" ειδικά στα του ποδοσφαίρου . ουτε εγώ θέλω να φανώ επιθετικός αλλά δηλ εσύ τώρα αυτό που σκέφτηκες ήταν οτι ένοιωσα ανακούφιση που δε τα κάνουμε μόνο εμείς; ωχου βρε αδελφέ βραδιάτικα...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή η "κλάψα" έχει πολύ καλό λόγο που υπάρχει και πρέπει να υπάρχει. Το να παριστάνουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι η λύση. Προσωπικά έχω σιχαθεί να προσπαθούμε να μειώνουμε τα προβλήματά μας, βάζοντας σαν παραδείγματα μοναδικές και εξαιρετικές περιπτώσεις. Έχουμε προβλήματα με τη διαιτησία στις 28/30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πανηγυρίζουμε όταν ένα Σαβ/κο δεν ασχοληθούμε με τη διαιτησία, και όταν δούμε να συμβαίνουν αυτά 3-4 φορές το χρόνο σε κάποια άλλη χώρα, η απάντηση είναι "δε συμβαίνουν μόνο εδώ αυτά", λες και είναι το ίδιο πράγμα. Θυμάμαι μια χρονιά που η ΑΕΛ είχε αδικηθεί στα 8 από τα πρώτα 9 παιχνίδια του πρωταθλήματος με κακές διαιτητικές αποφάσεις (σε κάθε μια από αυτές τις 8 αγωνιστικές, είτε διαιτητής είτε επόπτης είχαν τιμωρηθεί) και όταν τελικά στην 10η αγωνιστική πήρε ένα πέτσινο πέναλτι βγήκαν όλοι οι δημοσιογράφοι ανακουφισμένοι να γράψουν "ορίστε! Τι γκρινιάζουν εκεί στη Λάρισα; Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Καμιά φορά ευνοείται ο ένας, καμιά φορά ευνοείται ο άλλος". Έχουμε απαγορεύσει τις μετακινήσεις των οπαδών, τα παιχνίδια τα βλέπουμε μόνοι μας ώστε να ελαττώσουμε το πρόβλημα (κάτι που προφανώς πιάνει) και κάνουμε τους καμπόσους που "να, κι εκεί γίνονται καυγάδες" για χώρες όπου οι οπαδοί αντίπαλων ομάδων κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον με τα κασκόλ τους και δε γίνεται τίποτα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσαμε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Αγγλία; Θυμίζω και πάλι: Είμαστε μια χώρα που κάνει τους αγώνες της με οπαδούς μόνο της μιας ομάδας τα τελευταία χρόνια, γιατί δεν έχουμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Και πάλι αν κάτσω και δω πιο πίσω, στα προηγούμενα 5 χρόνια, τα παραδείγματα ντροπιαστικών σκηνών στην Ελλάδα θα είναι πολύ περισσότερα. Όχι, είναι το ίδιο πράγμα. Δε συμβαίνουν μόνο εδώ αυτά. Το πόσο βαριόμαστε να δούμε τα προβλήματα μας, είναι κάτι φοβερό.
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στο εξωτερικό δηλαδή πηγαίνουν φίλαθλοι της αντιπάλου στα ντέρμπι;(δεν γνωρίζω-ρωτάω).Στο Μπάρτσα-Ρεάλ ας πούμε υπήρχε και κόσμος της Ρεάλ που είδε την 5άρα live;Αν ναι πολύ πίκρα!
fearwhatnow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 όχι το συμπέρασμα είναι οτι έχω βαρεθεί αυτή την μαλακισμένη κλάψα του νεοελληνα "μόνο εδώ γίνονται αυτά" ειδικά στα του ποδοσφαίρου . ουτε εγώ θέλω να φανώ επιθετικός αλλά δηλ εσύ τώρα αυτό που σκέφτηκες ήταν οτι ένοιωσα ανακούφιση που δε τα κάνουμε μόνο εμείς; ωχου βρε αδελφέ βραδιάτικα... Mονο και μονο που μπηκες στη διαδικασια να συγκρινεις την Ελλαδα με την Αγγλια ηταν αστοχο το σχολιο.Ειναι απο τις λιγες φορες την τελευταια 15ετια που γινονται επεισοδια στην Αγγλια.Το θεμα ειναι οτι εκει δεν μασανε και θα παρουν κεφαλια αμεσως.
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ρεεεεεεεεεεεε είδαν εμάς και ξυπνήσανε ρεεε!Όταν εμείς παίζαμε ξύλο στα γήπεδα αυτοί τρώγαν βελανίδια.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στο εξωτερικό δηλαδή πηγαίνουν φίλαθλοι της αντιπάλου στα ντέρμπι;(δεν γνωρίζω-ρωτάω).Στο Μπάρτσα-Ρεάλ ας πούμε υπήρχε και κόσμος της Ρεάλ που είδε την 5άρα live;Αν ναι πολύ πίκρα! Στο 90% των αγωνων σε χωρες της Ευρωπης επιτρεπεται η παρουσια φιλαθλων της αντιπαλης ομαδας.Σε συγκεκριμενα μονα ματς τιθενται περιορισμοι κυριως λογω αλλων διαφορων (πολιτικη ιδεολογια, κακο ιστορικο αγωνων). Αυτο ομως παλι με τη συμφωνη γνωμη των εταιριων-ομαδων μεταξυ τους.Σπανια υπαρχει επεμβαση κρατικη -> Ειχε γινει περυσι σε Ολλανδικο αγωνα λογω υψηλης επικινδυνοτητας.Δεν θυμαμαι τον αγωνα.Νομιζω ηταν στην Ουτρεχτη.
guido Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Mονο και μονο που μπηκες στη διαδικασια να συγκρινεις την Ελλαδα με την Αγγλια ηταν αστοχο το σχολιο.Ειναι απο τις λιγες φορες την τελευταια 15ετια που γινονται επεισοδια στην Αγγλια.Το θεμα ειναι οτι εκει δεν μασανε και θα παρουν κεφαλια αμεσως. εντός γηπέδου ναι από τις λίγες είναι. και ναι όντως παίρνουν κεφάλια. δεν διαφωνώ το οτι προσπάθησα να συγκρίνω ελλάδα με αγγλία , και να πω πως είναι τα ίδια και κει είναι μαλλον δικό σου συμπέρασμα. πιστεύω οτι διευκρίνισα και πριν οτι απλά με αφορμή το βίντεο , σχολίασα ειρωνικά όλη αυτή την μίρλα του ελληνων δημοσιογράφων , οταν μια χαρά μαχαιρώνονται γαλλία , ισπανία , ιταλία , ολλανδία κτλ κτλ. και όχι manuel που έγραψες 100 λέξεις για να τις διαβάσει δεν ξέρω ποιος , αυτό δεν με κάνει να νοιώθω οτι αφού γίνονται και αλλού δεν υπάρχει πρόβλημα και "ντάξει σώπα μωρε δεν τρέχει τπτ παντού ιδια σκατα είναι να ούμε" κτλ κτλ. Τώρα αν είχες την ανάγκη να τα πεις γενικά καλά έκανες και δεν διαφωνώ και σε κατι από οτι λες , μην σε καταπιέζω .
Erwdios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ο υπέρμαχος της α(θ)λητικής δημοσιογραφίας, ο οποίος τελικά απολύθηκε. http://www.youtube.com/watch?v=e0pRHqFBERc
KaizerSoze Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Θεος ο Κωδιφης με το χεβι μεταλ στο αμαξι Ερωδιε, τον Γεωργιου και το iq του που "καταλαβε το Χατζηνικολαου" να μου το θυμισεις οταν ξαναποσταρεις το γκολ του Καραγκουνη στην Τουμπα
Erwdios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Θεος ο Κωδιφης με το χεβι μεταλ στο αμαξι Ερωδιε, τον Γεωργιου και το iq του που "καταλαβε το Χατζηνικολαου" να μου το θυμισεις οταν ξαναποσταρεις το γκολ του Καραγκουνη στην Τουμπα Το βίντεο του Γεωργίου παρατίθεται γιατί έχει τη φάση καρέ, καρέ. Εκείνο το γκολ κάνει μπαμ ότι ήταν συννενοημένο. Αν δεν πιστεύεις στα μάτια σου δεν σου φταίει ούτε ο Ερωδιός, ούτε ο Γεωργίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.