Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειπαν στον αλφα οτι εγιναν σοβαρα επεισοδια αναμεσα σε οπαδους παοκ-αεκ.. Οι παοκτζηδες λεει ειχαν ερθει για το μπασκετ, δε τους αφησαν να μπουν, κι ετσι πηγαν να συναντησουν τους αεκτζηδες...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν βλεπω μεγαλη υποστηριξη στον Φανη Γκεκα μετα τη νεα φαπα στην Αιντραχτ...

Ασε, θα βαλει την επομενη και θα τον ξαναθυμηθούμε

Φαντάζομαι αστειεύεσαι.

Αν, όμως, απλά θέλεις να ικανοποιήσεις την εμπάθειά σου, υπάρχουν καλύτερες τρόποι από το να κατηγορείς έναν επιθετικό που δε σκόραρε για 2-3 παιχνίδια (λες και υπάρχει κανείς που σκοράρει συνέχεια). Δες εδώ δηλώσεις:

http://www.gazzetta.gr/afieromata/item/117085-«Δεν-γυρίσω-σε-μια-άρρωστη-Εθνική»

Ορισμένα από αυτά που είπε είναι απλά απαράδεκτα και ντροπή του.

ΥΓ. Έτσι για να αποδείξω ότι εγώ δε γράφω από "πατριωτικά" συναισθήματα, ούτε είμαι κολλημένος.

Δημοσ.
Βασικά, τι απ' όλα αυτά που είπε ήταν ντροπή; Απόλυτο δίκιο έχει για την Εθνική μιζαδόρων Κάβουρα και Καραβίδα.

Αυτοί φταίνε; Αν αφήσει ο τσοπάνης τα γίδια στο αμπέλι, θα φταίνε τα γίδια που θα το κάνουν κώλο;

Ότι και να γίνεται στην Εθνική, αν πετύχει... Θυμηθείτε τι έλεγαν Ζήκος, Γεωργάτος για την Εθνική του γερο Ότο.

Για τον .... εντελώς.

http://www.kontra.gr/None/Hellas/298116.html

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι επειδη ειναι "να τριγυριζω εκει γυρω και μην μου πρηζετε πολυ τα παπαρια με συστηματα και πασες" αλλα ειναι και παικταρας, εχει ταιριαξει στη γεροΜιλαν και τους ξελασπωνει συνεχως και εχουν μεινει σε τροχια τιτλου

Δημοσ.
Δεν βλεπω μεγαλη υποστηριξη στον Φανη Γκεκα μετα τη νεα φαπα στην Αιντραχτ...

Ασε, θα βαλει την επομενη και θα τον ξαναθυμηθούμε

Τι υποστηριξη θα ηθελες και τι εννοεις βασικα?

Παντως BTW ουτε εγω βλεπω να κραζουν οι οπαδοι του Παναθηναικου τον υπευθυνο ή τους υπευθυνους που αφησαν τον Γκεκα να φυγει. Ηταν μνημειωδης η χαζομαρα να τον αφησουν να φυγει!! Θα επρεπε να το κανουν καθε μερα το κραξιμο.

Δημοσ.
Τι υποστηριξη θα ηθελες και τι εννοεις βασικα?

Παντως BTW ουτε εγω βλεπω να κραζουν οι οπαδοι του Παναθηναικου τον υπευθυνο ή τους υπευθυνους που αφησαν τον Γκεκα να φυγει. Ηταν μνημειωδης η χαζομαρα να τον αφησουν να φυγει!! Θα επρεπε να το κανουν καθε μερα το κραξιμο.

Who cares for Γκέκας. Πλάκα μας κάνεις? :shock:

Δημοσ.
ουτε εγω βλεπω να κραζουν οι οπαδοι του Παναθηναικου τον υπευθυνο ή τους υπευθυνους που αφησαν τον Γκεκα να φυγει.

Πινω νερο στο ονομα αυτων που διωξαν το Γκεκα απο την ομαδα μου.

Δημοσ.
Πινω νερο στο ονομα αυτων που διωξαν το Γκεκα απο την ομαδα μου.

Νεράκι παγωμένο και τη δροσιά του να'χουν..

Και ο Φάνης δεν πειράζει, ας μη γυρίσει στην εθνική..

Μεγάλος ο καημός μας αλλά θα προσπαθήσουμε να το αντέξουμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...