KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γιατί η υπόθεση ότι αυτή η ιστορία αφορά τις ομάδες από τη μέση και κάτω; Μιλαω για παλαιοτερες χρονιες οταν η Λαρισα ηταν πανω απο τη μεση, μην ανησυχεις Σοβαρα τωρα, γιατι αν εχω να διαλεξω μεταξυ του αν στηθηκε η Τριπολη να φαει 3 απο τον Ολυμπιακο ή ο Εργοτελης 4 απο τον Παναθηναικο, επετρεψε μου να θεωρω λιγο πιο υποπτο οτι η Κερκυρα που πεταξε 2 μεσα στις Σερρες παει και τρωει αλλα 2 μεσα στην εδρα της απο τον Αστερα η οποια μετα παει και τρωει 2...σωστα μαντεψες, απο τις Σερρες μεσα στην Τριπολη. Ολα αυτα σε διαστημα 4 αγωνιστικων. Καταλαβαινεις για τι διπλα μιλαμε ετσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν έχω αποκλείσει καμία ομάδα. Ούτε τη δική μου φυσικά. Έχει λογική πάντως το σκεπτικό σου. Άντε να δούμε αν θα μάθουμε τίποτα. ΥΓ. Αν δε μάθουμε, σημαίνει ότι τα στημένα ήταν Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν έχω αποκλείσει καμία ομάδα. Ούτε τη δική μου φυσικά. Ξερεις τι παιζει? Ειναι πολυ πιο ευκολο να στησεις το Λαρισα - Εργοτελης απο το Ολυμπιακος-Παναθηναικος γιατι δεν ασχολειται το 60% του πληθυσμου της χωρας ούτε υπαρχουν 4 εφημεριδες πανελλαδικης κυκλοφοριας για καθε ομαδα και 35 εκπομπες στο ραδιο ουτε θα αναλυθουν μετα απο 140 ριπλευ οι φασεις Σε επιπεδο Παναθηναικου-Ολυμπιακου ο,τι συμφωνια και να γινει θα ειναι "στο παρασκηνιο". Δηλαδη παιζουμε στα ισια, μια νικη εμεις, μια νικη εσεις και νταξει μωρε, δυσκολη εδρα πχ η Τουμπα, δεν θα παιζει και ο Ιμπαγασα/Σισε, το Χ δεν ειναι καταστροφη....
izerman76 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Aπιστευτο!!!!!!: http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw :lol::lol: Τρομερός!!
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gJNqxQBLeQk&feature=player_embedded[/ame]
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μιλαω για παλαιοτερες χρονιες οταν η Λαρισα ηταν πανω απο τη μεση, μην ανησυχεις Σοβαρα τωρα, γιατι αν εχω να διαλεξω μεταξυ του αν στηθηκε η Τριπολη να φαει 3 απο τον Ολυμπιακο ή ο Εργοτελης 4 απο τον Παναθηναικο, επετρεψε μου να θεωρω λιγο πιο υποπτο οτι η Κερκυρα που πεταξε 2 μεσα στις Σερρες παει και τρωει αλλα 2 μεσα στην εδρα της απο τον Αστερα η οποια μετα παει και τρωει 2...σωστα μαντεψες, απο τις Σερρες μεσα στην Τριπολη. Ολα αυτα σε διαστημα 4 αγωνιστικων. Καταλαβαινεις για τι διπλα μιλαμε ετσι? Να προσθεσω το σημερινο διπλο της Καβαλας μεσα στην Τριπολη και το διαφαινομενο διπλο του Βολου μεσα στις Σερρες?:lol: Οι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους!!!
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Να προσθεσω το σημερινο διπλο της Καβαλας μεσα στην Τριπολη και το διαφαινομενο διπλο του Βολου μεσα στις Σερρες?:lol:Οι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους!!! Ποτέ ξανά ελληνικό αγώνα στο στοίχημα! Ποτέ όμως.
Dropsreef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Να προσθεσω το σημερινο διπλο της Καβαλας μεσα στην Τριπολη και το διαφαινομενο διπλο του Βολου μεσα στις Σερρες?:lol:Οι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους!!! Σχετικά με τον ΑΣΤΕΡΑ όντως έχει πρόβλημα στις εντος εδρας αναμετρήσεις.Σε 5 αγώνες έχει 3 ισοπαλίες(με Παοκ,Ατρομητο,Ηρακλή) και δυο ήττες (με Πανσερραϊκό και Καβάλα) Οσο για τον Ολυμπιακό Βόλου όντως εχει μια πολυ αξιόλογη ομάδα... Δεν αποκλείω τίποτα ομως υφίσταται και το "ναι μεν αλλά..."
Erwdios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ο Βόλος κέρδισε την ΑΕΚ και πήρε Χ στην Τούμπα και γενικά είναι ομάδα που πείθει. Δεν βλέπω πόσο τραγικό είναι να παίρνει διπλό μέσα στις Σέρρες, ίσα, ίσα το αντίθετο θα ήταν έκπληξη. Για την Καβάλα το ίδιο πάνω κάτω. Καλή ομαδούλα έχει, η Τρίπολη σέρνεται καιρό τώρα, δεν βλέπω κάτι το τρομερό. IMO Τρίπολη, Σέρρες και μία εκ των Ξάνθη, Καβάλα, Κέρκυρα πάνε καρφί για Β.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ποτέ ξανά ελληνικό αγώνα στο στοίχημα! Ποτέ όμως. Τρελος εισαι? Αν δεν βαλει αλλο γκολ ο Βολος και φαει ή 1 ή κανενα θα παρω με 1 ευρω τα 8πλασια ή τα 16πλασια
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τρελος εισαι?Αν δεν βαλει αλλο γκολ ο Βολος και φαει ή 1 ή κανενα θα παρω με 1 ευρω τα 8πλασια ή τα 16πλασια Αφού είσαι διαπλεκόμενος!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Σχετικά με τον ΑΣΤΕΡΑ όντως έχει πρόβλημα στις εντος εδρας αναμετρήσεις.Σε 5 αγώνες έχει 3 ισοπαλίες(με Παοκ,Ατρομητο,Ηρακλή) και δυο ήττες (με Πανσερραϊκό και Καβάλα) Οσο για τον Ολυμπιακό Βόλου όντως εχει μια πολυ αξιόλογη ομάδα... Δεν αποκλείω τίποτα ομως υφίσταται και το "ναι μεν αλλά..." Ο Βόλος κέρδισε την ΑΕΚ και πήρε Χ στην Τούμπα και γενικά είναι ομάδα που πείθει. Δεν βλέπω πόσο τραγικό είναι να παίρνει διπλό μέσα στις Σέρρες, ίσα, ίσα το αντίθετο θα ήταν έκπληξη. Για την Καβάλα το ίδιο πάνω κάτω. Καλή ομαδούλα έχει, η Τρίπολη σέρνεται καιρό τώρα, δεν βλέπω κάτι το τρομερό. IMO Τρίπολη, Σέρρες και μία εκ των Ξάνθη, Καβάλα, Κέρκυρα πάνε καρφί για Β. H Kερκυρα κερδιζει μεσα στις Σερρες και μια αγωνιστικη μετα η Τριπολη κερδιζει μεσα στην Κερκυρα ενω μια αγωνιστικη μετα οι Σερρες κερδιζουν μεσα στην Τριπολη Η οποια Τριπολη εχει κερδισει μεσα στον Εργοτελη που μετα απο μια βδομαδα παει και κερδιζει μεσα στο Βολο ο οποιος δεν εχει λογο να ανησυχει αφου θα κερδισει μεσα στις Σερρες Παραλληλα η Καβαλα με την δυνατη εδρα τυγχανει να εχει κανει 2 νικες ολες απο ομαδες της Θεσσαλονικης, αλλα εχει παρει και διπλο στην αλλη ομαδα της Θεσσαλονικης Και ολα αυτα οχι στο Αγγλικο Πρωταθλημα αλλα στη Σουπερκλικα Οποιος δεν βλεπει οτι σε ενα πρωταθλημα που ειχαμε συνηθισει απο τη μεση και κατω οι μικρομεσαιες ομαδες να καθαριζουν με μισο-μηδεν στην εδρα τους και να χανουν μισο-μηδεν εκτος, ξαφνικα τα διπλα του 2,5 και του 3 δινουν και παιρνουν, και το βρισκει φυσιολογικο τι να πω
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Xαχα...ελα μωρεεε, ο ρεφ δεν ηταν στο κολπο και εδωσε το πεναλτυ ΥΓ. Παντως λεφτα εβγαλα χαρη στο under του γηρακλεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.