fullon Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Η μπάλα από χαρτί στο μουσείο της Βέρντερ! Μετά τη νίκη με σκορ 3-2 επί του Αμβούργου στη «Νόρντμπανκ Αρίνα», η Βέρντερ βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου UEFA. Ένας θεατής ήταν αυτός που έκρινε άθελά του τη συνάντηση, καθώς έριξε μία μπάλα από χαρτί στον αγωνιστικό χώρο. Η αναμέτρηση είχε ανάψει για τα καλά, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-1 (1-0 είχε κερδίσει το Αμβούργο στο «Βέζερσταντιον»). Στο 82ο λεπτό συνέβη το αναπάντεχο γεγονός, που θα το θυμούνται για πάντα, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ο Δανός αμυντικός των γηπεδούχων, Μίκαελ Γκράαβγκαρντ, προσπάθησε να διώξει την μπάλα, λίγα μέτρα πριν την τελική γραμμή. Αυτή, όμως, βρήκε σε μία μπάλα από χαρτί, πέρασε πάνω από το αριστερό πόδι του παίκτη, αφού πρώτα την ακούμπησε, και κατέληξε κόρνερ για τη Βέρντερ. Η εκτέλεσή του, απέφερε το τρίτο γκολ των «πράσινων», ρίχνοντας παράλληλα στο καναβάτσο την ομάδα του λιμανιού. Τα παράδοξα δεν σταματούν εκεί. Λίγη ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού, σε γνωστό διαδικτυακό παζάρι, πωλούνταν πολλές μπάλες από χαρτί, φυσικά ψεύτικες, καθώς την αυθεντική την κράτησε ο γενικός διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Άλοφς, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το παίρνω μαζί μου και θα μπει στο μουσείο της ομάδας. Είναι σίγουρο, πως θα αποκτήσει περίοπτη θέση σε αυτό». Ο πρωταγωνιστής της φάσης, Γκράαβγκαρντ, ήταν απαρηγόρητος. «Τόση γκαντεμιά δεν μπορεί να έχει κάποιος. Συγκεντρώθηκα πάνω στην μπάλα και αυτή ξαφνικά αναπήδησε. Είναι διπλή η ατυχία, αφού δεχτήκαμε το τρίτο γκολ από το κόρνερ», ήταν η επεξήγηση του παίκτη. Σε ανάλογο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του σχολιαστή της γερμανικής τηλεόρασης και πρώην προπονητή της Σάλκε, Μίρκο Σλόμκα: «Μία τέτοια αλυσίδα άτυχων περιστατικών δεν έχω ξαναδεί. Είναι η σκηνή της χρονιάς, όταν κάποιος δέχεται έτσι ένα γκολ. Πίκρα!». Παρακολουθήστε παρακάτω το επίμαχο βίντεο της πιο άτυχης στιγμής της χρονιάς. αμα εισαι γκαντεμης! εδω το αρθρο
alexdelpiero Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν ξερω ποσοι παρακολoυθειται nba παντως τα φετινα play off ειναι πολυ δυνατα.Κριμα για τους σελτικς παντως που την πιο κρισιμη στιγμη της σαιζον παιζουν χωρις τον Γκαρνετ...
alexdelpiero Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Θα γουσταρα πολυ να περναγαν οι μαιαμι για να βλεπαμε ουειντ-λεμπρον.Τωρα λογικα παμε για Καβαλιερς-ματζικ που θα ειναι αιμα κ αμμος.Παντως ο λεμπρον το τσιμπησε το βραβειακι...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Όχι είναι επιχείρημα το "δείξε μου ένα βίντεο αν σου πω το λάθος της άμυνας"... και μέχρι την Κυριακή δεν έχει άλλο ματς για να πούμε τίποτα άλλο... Με κουράζεις ρε συ alex. Δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις το φάουλ που κάνεις. Έγραψα 30.000 πράγματα, εσύ μου παίρνεις μια ατάκα που δεν είναι επιχείρημα, δεν το έγραψα ως επιχείρημα και δεν είχε ποτέ κάποια σχέση με επιχειρήματα και μου λες "να, αυτό δεν είναι επιχείρημα". Τι νόημα έχει αυτό; Εγώ το ίδιο έκανα; Επέλεξα κάτι άσχετο; Πήρα όλα τα ποστς από το σημείο που έγραψα κάτι, μέχρι το σημείο που είπα "δεν είδα απάντηση" και είπα ότι δε βλέπω επιχείρημα, επειδή μου λες υπάρχουν επιχείρηματα και δεν τα βλέπω. Δεν πήρα ένα ποστ που έκανες σε άλλο τόπικ και σου είπα "α, δεν υπάρχει επιχείρημα εδώ!". Και το χειρότερο είναι ότι τα καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα, απλά θέλεις να με κουράζεις. Το κόβω, αλλιώς θα αναγκαστώ να κάνω πάλι διακοπές. Δείτε πως θα παίξει ο κυρ Αλέκος στον τελικό για να δείτε ποιος είναι γάτα. Τους ίδιους παίχτες διαθέτει ο κυρ Αλέκος, με της Τσέλσι; Εκτός από την ManU και την Barcelona, δεν έχω δει άλλη ομάδα που να μπορεί να παίξει ΚΑΘΑΡΟ 4-3-3 με τρεις επιθετικούς μπροστά, εκπληκτικής ποιότητας και οι τρεις. Εγώ δεν αποκλείω (καθόλου μάλιστα) και το ενδεχόμενο να ταμπουρωθεί η ManU. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:19 ---------- Βρειτε το λαθος της αμυνας. Ότι του αφήνουν χώρο για το σουτ, είναι ένα λάθος ας πούμε. Εν πάσει περιπτώσει, δε θα κρίνουμε από τα 50 εξαιρετικότερα γκολ όλων των εποχών, αλλά από τα χιλιάδες άλλα. Και αν το θέλετε, δε μιλάω για τα γκολ όλων των ομάδων, μιλάω για τα γκολ των καλύτερων ομάδων του κόσμου.
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ας φρόντιζε και η Τσελσι να πάρει ανάλογους παίχτες και όχι τους άμπαλους που αγόρασε. Το ότι πλήρωσε τα σαπάκια για παίχτες δεν φταίω εγώ.
VAssassin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Η τριαδα Μαλουντα(Καλου),Ντρογμπα,Ανελκα ειναι πολυ καλη κατα τη γωμη μου(νταξει δεν ειναι και Ρουνευ,Τεβεζ,Ροναλντο), ενω τα κεντρικα χαφ της Τσελσι ειναι καλυτερα απο αυτα της Μαντσεστερ. Εκτος απ' αυτο δοθηκαν παραδειγματα ομαδων θεωρητικα κατωτερων απο την Τσελσι(Ατλετικο,Βαλενθια) που επαιξαν στα ισια τη Μπαρτσα.
alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλα αυτη η βλακεια με τα πλει οφ πρεπει να σταματησει.Κανενα απο τα μεγαλα πρωταθληματα δεν εχει πλει οφ.Κ αντε αφου θελουνε πλει οφ τουλαχιστον καντα να ειναι ποιο ενδιαφερον τυπου Σκωτια...Να βγαινει κ ο πρωταθλητης μεσω πλει οφ.Βαλε κ πλει αουτ...
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Με κουράζεις ρε συ alex. Δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις το φάουλ που κάνεις. Έγραψα 30.000 πράγματα, εσύ μου παίρνεις μια ατάκα που δεν είναι επιχείρημα, δεν το έγραψα ως επιχείρημα και δεν είχε ποτέ κάποια σχέση με επιχειρήματα και μου λες "να, αυτό δεν είναι επιχείρημα". Τι νόημα έχει αυτό; Εγώ το ίδιο έκανα; Επέλεξα κάτι άσχετο; Πήρα όλα τα ποστς από το σημείο που έγραψα κάτι, μέχρι το σημείο που είπα "δεν είδα απάντηση" και είπα ότι δε βλέπω επιχείρημα, επειδή μου λες υπάρχουν επιχείρηματα και δεν τα βλέπω. Δεν πήρα ένα ποστ που έκανες σε άλλο τόπικ και σου είπα "α, δεν υπάρχει επιχείρημα εδώ!". Και το χειρότερο είναι ότι τα καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα, απλά θέλεις να με κουράζεις. Το κόβω, αλλιώς θα αναγκαστώ να κάνω πάλι διακοπές. Άσε μας ρε Μάνουελ που σε κουράζουμε κιόλας... λες ένα κάρο άκυρα, 10 άτομα είμαστε εδώ και έχουμε ακόμα τις ίδιες απορίες και συνεχίζεις να μιλάς για την γαρνιτούρα των προτάσεων σου. Δεν κατακρίνω το γούστο σου για την αμυντική τακτική, δεν με ενδιαφέρει αν φτιάχνεσαι με αυτή αλλά δεν θα γκρεμίσουμε ότι ξέρουμε για την μπάλα τόσα χρονιά επειδή ο Χίντιγκ θέλει να λέει ότι αυτό ήταν άμυνα και όχι firewall.
elven Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ότι του αφήνουν χώρο για το σουτ, είναι ένα λάθος ας πούμε. Ρε συ Manuel ήμαρτον δηλαδή. Αν έπεφταν πάνω του ακόμα και δύο αμυντικοί κaι τους άδειαζε μένοντας ελεύθερος μετά για σουτ κοκ θα έλεγες "Ε να ένα λάθος,δεν έπρεπε να πέσουν πάνω του,έπρεπε να καλύψουν τον χώρο",δεν υπάρχει λογική σ αυτά που λες και το ανέφερε κι ένας φίλος πριν. Γιατί να θερήσω ότι δεν μπαίνουν γκολ αν δεν κάνει λάθος η άμυνα και να μην θεωρήσω ότι δεν μπαίνει επειδή δεν κάνουν σωστά την επίθεση; Όπως υπάρχει η τέλεια άμυνα όπου τίποτα δεν περνάει έτσι υπάρχει και η τέλεια επίθεση ή η τέλεια ενέργεια ενός μεγάλου παίχτη που τίποτα δεν τη σταματάει. +250,000 σε αυτά που λέει ο Alex
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ρε συ Manuel ήμαρτον δηλαδή.Αν έπεφταν πάνω του ακόμα και δύο αμυντικοί κaι τους άδειαζε μένοντας ελεύθερος μετά για σουτ κοκ θα έλεγες "Ε να ένα λάθος,δεν έπρεπε να πέσουν πάνω του,έπρεπε να καλύψουν τον χώρο",δεν υπάρχει λογική σ αυτά που λες και το ανέφερε κι ένας φίλος πριν. Γιατί να θερήσω ότι δεν μπαίνουν γκολ αν δεν κάνει λάθος η άμυνα και να μην θεωρήσω ότι δεν μπαίνει επειδή δεν κάνουν σωστά την επίθεση; Όπως υπάρχει η τέλεια άμυνα όπου τίποτα δεν περνάει έτσι υπάρχει και η τέλεια επίθεση ή η τέλεια ενέργεια ενός μεγάλου παίχτη που τίποτα δεν τη σταματάει. +250,000 σε αυτά που λέει ο Alex Αδικος κόπος, το ψηφιακό μελάνι σας χαλάτε...
alexdelpiero Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ας φρόντιζε και η Τσελσι να πάρει ανάλογους παίχτες και όχι τους άμπαλους που αγόρασε. Το ότι πλήρωσε τα σαπάκια για παίχτες δεν φταίω εγώ.[/QUOT Μονο που το μεταγραφικο σχεδιασμο δεν τον εκανε ο Χιντιγκ...ποιους λες σαπακια?Τα τελευταια χρονια πηρε Μπαλακ,Ανελκα,Μαλουντα,Αλεξ,Μποσινκουα,Ντεκο.Βλεπεις κανα σαπακι?Ο Φεργιουσον το ιδιο κανει τους μαζευει ολους πισω κ βγαινει στην κοντρα μονο που εχει ταχυτατους παικτες για να το κανει που δεν εχει η Τσελσι...Οσο για το τι λενε οι περισσοτεροι δεν λεει κατι αυτο.Αν ειναι αντι για να τα συζηταμε να βαζουμε ενα γκαλοπ κ να τελειωνουμε...
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θέλω να γίνουν όλες οι ομάδες σαν την τσέλσι. οι 11 της μιας στην περιοχή τους και οι 11 της άλλης στην δική τους περιοχή.Οι διαιτητές στο κέντρο. Θα περνάει η ώρα θα αλλάζουν περιοχή και θα τελειώνει το ματς 0-0 χωρίς γκολ και χαζομάρες.Δεν θα υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις δεν υπάρχει τίποτα.Θα είναι όλα τέλεια. Και το κυριότερο δεν θα υπάρχει βία στα γήπεδα γιατί στο γήπεδο θα πηγαίνουν οι γιαγιάδες για πλέξιμο και όσοι θέλουν να κοιμηθούν.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ας φρόντιζε και η Τσελσι να πάρει ανάλογους παίχτες και όχι τους άμπαλους που αγόρασε. Το ότι πλήρωσε τα σαπάκια για παίχτες δεν φταίω εγώ.[/QUOT Μονο που το μεταγραφικο σχεδιασμο δεν τον εκανε ο Χιντιγκ...ποιους λες σαπακια?Τα τελευταια χρονια πηρε Μπαλακ' date=Ανελκα,Μαλουντα,Αλεξ,Μποσινκουα,Ντεκο.Βλεπεις κανα σαπακι?Ο Φεργιουσον το ιδιο κανει τους μαζευει ολους πισω κ βγαινει στην κοντρα μονο που εχει ταχυτατους παικτες για να το κανει που δεν εχει η Τσελσι...Οσο για το τι λενε οι περισσοτεροι δεν λεει κατι αυτο.Αν ειναι αντι για να τα συζηταμε να βαζουμε ενα γκαλοπ κ να τελειωνουμε...[/quote] Ντέκο. Πόσο καιρό έχει να παίξει αυτός ο παίχτης? Μαλουντά. Η αμπλία σε όλο της το μεγαλείο. Για τη Λυών μια χαρά ήταν. Για τους άλλους 2 δεν μπορώ να πώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.