Erwdios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι προφανές ότι παίζουν με τις λέξεις γιατί προφανώς αποφάσισαν να μην δυναμιτίσουν το κλίμα? Τόσο κουτός είμαι? Το προφανές είναι ότι κάποιος έριξε ένα δόλωμα και κάποια ψάρια το έφαγαν και μέχρι να το καταλάβουν είχαν φάει και 20 μέτρα πετονιά. Χθες και σήμερα οι επιστολές και face to face η κωλοτούμπα.
Linus_21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Επαναλαμβάνω, για να μην συνεχίζετε να εκτίθεστε. Δεν τίθεται θέμα για το εάν ο Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια εκτός και αν συνομίλησε με τον Κάκο σε ήπιο τόνο κάπου στην φυσούνα η στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, αλλά και πάλι τη δουλειά να είχε εκεί? Το να πάει στα αποδυτήρια δεν νομίζω ότι απαγορεύεται, αλλά το να πάει στα αποδυτήρια και να συζητήσει με τους διατητές, και συγκεκριμένα μετά από ένα ντέρμπι αιωνίων, είναι από μόνο του κάπως. Δεν νομίζω ότι ο διάλογος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός. Το μόνο που μπορούσε να πετύχει με αυτό, ήταν να προκαλέσει. Δεν ξέρω αν το είχε σχεδιάσει ή αν του βγήκε αυθόρμητα, αλλά όπως και να το δεις ήταν φάουλ. Όχι, αδυνατώ να πιστέψω ότι τα είπαν σε ήπιους τόνους, αλλά επαναλαμβάνω αυτό δεν είναι το θέμα μας. Καλώς έπραξαν και χαμήλωσαν τους τόνους, γιατί η συμπεριφορά του ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ήμουν αποφασισμένος να μην ξαναγράψω, αλλά μιλάμε ότι έχει καταντήσει το πράγμα Η γελοιότητα. Το οτι στην Αγγλία δεν είχε ούτε ενα γκόλ ο Γκέκας, τι μας δείχνει; Σε αντίθεση με τον Γιαννακόπουλο ο οποιός έκανε πολύ καλή καριέρα εκεί. ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, έχεις συνειδητοποιήσεις;! Στην Αγγλία έπαιξε 1 (ΕΝΑ) παιχνίδι ο Γκέκας. Μας δείχνει κάτι το ότι δε σκόραρε σε αυτό το 1 (ΕΝΑ) παιχνίδι;! Θα συζητήσουμε ρε σοβαρά ή θα λέτε ότι να 'ναι; Και το γελοιο ειναι οτι λενε "Να, το ξαναεκανε" και το θεωρουν υπερ του. Sorry ρε συ που δεν μπορούμε να καταλάβουμε το αυτονόητο. Πως το να επαναλάβεις έναν ΑΘΛΟ δε δείχνει τίποτα. Τι να σου πω. Γελοιοδέστατο. Επειδη λοιπον ακριβως ετσι, ο Γκεκας το εχει ξανακανει με παρομοιο-ισως λιγο μικροτερου βεληνεκους-ομαδα και μετα ειδαμε που πηγε σε μεγαλυτερη ομαδα, πηγε Αγγλια, πηγε, πηγε, πηγε, οτι δεν εκανε κατι, γιατι να αλλαξω γνωμη? 1) Γιατί το να το κάνεις με μικρή ομάδα, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ! Που το γράφεις και με υποτίμηση. 2) Γιατί στη μεγαλύτερη ομάδα που πήγε, ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του: Στην πρώτη του χρονιά, σεζόν 2007-2008, στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Γκέκας, αν και αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής, κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας στο γερμανικό πρωτάθλημα με 11 γκολ σε 29 συμμετοχές Δηλαδή αυτός έκανε ότι καλύτερο γινόταν. Η υπόλοιπη ομάδα δεν τράβηξε. Μετά άρχισε να παίζει αλλαγή. Δικό του λάθος είναι που δεν τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής; Ο καθένας έχει τα κολλήματα του. Αν ο προπονητής αφήνει στον πάγκο τον μεγαλύτερό του σκόρερ, εσύ μου γράφεις ότι αυτό αποδεικνύει κάτι για τον παίχτη; Στην Αγγλία ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ! Μην το γράφετε και το ξαναγράφετε, καταντάει από γελοίο μέχρι εκνευριστικό! Δεν κανει κατι που δεν εχει ξανακανει, πιανει 2η φορα το ταβανι του. Το θεμα ειναι οτι ειδαμε την πρηγουμενη φορα τι εγινε, γιατι πρεπει να τον παραδεχτουμε τωρα? Επειδή δεν έχει δει τίποτα όπως καταλαβαίνεις. Απλά είσαι ανενημέρωτος. ΥΓ. Για το αστειο με τις αμυνες και 'πως ειναι ο Γκεκας 1ος σκορερ και οχι αλλοι' να θυμισουμε καποια γεγονοτα1. Οτι δεν ειναι η 1η χρονια του Γκεκα, εχει ξαναβγει αλλα και εχει τριψει παγκο στη Γερμανια. Εκεινες τις χρονιες τις ξεχναμε? Δεν μετρανε σαν χρονιες που ο Γκεκας δεν τα καταφερε κοντρα στις Γερμανικες αμυνες? 2. Google>Bundesliga Top Scorer>Search 1. ΠΟΣΕΣ φορές πρέπει να τα γράψουμε δηλαδή; ΠΟΣΕΣ φορές ακόμη θα γράψεις το ίδιο μη-επιχείρημα; Θα διαβάσεις καμιά φορά το βιογραφικό του ανθρώπου ή θα τα αραδιάζεις συνεχώς; Θα καταλάβεις ποτέ ότι ΔΕΝ έχει συμβεί αυτό που γράφεις; Άλλο πήγα σε μεγάλη ομάδα και δεν τα κατάφερα, άλλο πήγα και τα πήγα πολύ καλά την πρώτη χρονιά ενώ τη δεύτερη δε μου δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξω τίποτα. Πάμε λοιπόν με τα επιχειρήματά σου να αποδείξουμε ότι το ταβάνι του Σισέ είναι το ελληνικό πρωτάθλημα (δηλαδή ένας ασήμαντος παίχτης στον ποδοσφαιρικό χάρτη), γιατί σε δύο ομάδες στην Αγγλία τα πήγε αίσχος. 2004–2006 Liverpool συμμετοχές 49 (γκολ 13) 2008–2009 Sunderland συμμετοχές 35 (γκολ 10) Εγώ αυτόν τον παίχτη δε θα τον ήθελα στη Λάρισα. Γιατί φαίνεται ότι σε υψηλό επίπεδο δεν τα καταφέρνει. Τι υψηλό δηλαδή, ούτε στη Σάντερλαντ δεν τα κατάφερε. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Λάρισα απέκλεισε την Μπλάκμπερν, άρα είναι ομάδα απαιτήσεων. Δεν είναι σαν τις μικρές ψωρο-αγγλικές. Ναι! Τόσο γελοία είναι αυτά που γράφεις! 2. Ναι. Και;! Όλοι αυτοί δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι είναι άχρηστοι παίχτες, κατεστραμμένοι, που δεν έκαναν καριέρα και κανείς τους δεν κάνει για τον ΠΑΟ, έτσι; Κανένας δεν είπε ότι ο Γκέκας μπήκε με αυτόν τον τρόπο στο πάνθεον των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, αλλά αν πρέπει να φτάσει να το κάνει αυτό για να πούμε ότι "ναι, τώρα κάνει για τον ΠΑΟ", ζείτε σε άλλο σύμπαν. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ενταξει, δεν εχει νοημα, με το καλο να βγει 1ος σκορερ(γιατι ακομα ειναι 11η αγωνιστικη), να εξαφανιστει απο το παγκοσμιο σκηνικο παλι για 4 χρονια, στα 35 του να βγει πρωτος σκορερ στη Β' Αγγλιας να τον ξεθαψετε και να μας λετε για τον παικταρα Φανη Γκεκα με τις 3 καλες χρονιες σε 15 χρονια καριερα που αυτο το παλτο ο Νιστελρου του εφαγε αδικα τη θεση στη Μαντσεστερ και δεν βγηκε και ποτε πρωτος σκορερ να πουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Έπρεπε να το περιμένω. ΟΚ, τέλος. Το κουράσαμε. Ή τουλάχιστον εγώ κουράστηκα.
Linus_21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά, που τους είδα να παίζουν... ποδόσφαιρο.
alexis333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ποοιοι κανουν αυτη την ωρα εκπομπη στον ΝοβασπορΦμ ... ?? Αν καταλαβα καλα μολις ο ενας απο αυτους ειπε εναν ακροατη ασχετο επειδη του ειπε πως ο ρομβος παιζεται με κεντρικα χαφ και αμ. χαφ και οχι με ακραια επιθετικα χαφ ....:lol: Καλα ποσο αμπαλος πρεπει να ειναι καποιος που λεει οτι ο ρομβος παιζεται με ακραια χαφ ... ??? Ειναι και δημοσιογραφος παναθεμα του ....
KaizerSoze Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ποοιοι κανουν αυτη την ωρα εκπομπη στον ΝοβασπορΦμ ... ??Αν καταλαβα καλα μολις ο ενας απο αυτους ειπε εναν ακροατη ασχετο επειδη του ειπε πως ο ρομβος παιζεται με κεντρικα χαφ και αμ. χαφ και οχι με ακραια επιθετικα χαφ ....:lol: Καλα ποσο αμπαλος πρεπει να ειναι καποιος που λεει οτι ο ρομβος παιζεται με ακραια χαφ ... ??? Ειναι και δημοσιογραφος παναθεμα του .... Ο ενας ειναι ο Δεσυλλας, Παναθηναικο ρεπορταζ, μετριοπαθης γενικα Ο αλλος εινα ο Μακης Ντιογκο, μια ζωη Πανιωνιος.Οποτε τι μπαλα να ξερει?
alexis333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ο ενας ειναι ο Δεσυλλας, Παναθηναικο ρεπορταζ, μετριοπαθης γενικαΟ αλλος εινα ο Μακης Ντιογκο, μια ζωη Πανιωνιος.Οποτε τι μπαλα να ξερει? Εγω Θεμη και Τσαρλι ακουω καθημερινα .... Μετα τις 1.00 που τελειωνουν αυτοι βαζω απο συνηθεια ΕΡΑ ΣΠΟΡ .. Κι ας ειναι αμπαλοι στην ΕΡΑ αλλα απο συνηθεια ακουω και γελαω τις περισσοτερες φορες με αυτα που λενε ... Αυτους στο Νοβα δεν τους εχω ξανακουσει ...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Παρεπιπτοντως, σας ελεγα για κατι ομορφιες του ποδοσφαιρου, κατι ωραιοτατα διπλα που πηγαινοερχονταν βολτα στις ομαδες της Σουπερλιγκ απο την μια στην αλλη απο τη μεση και κατω εδω και 1-2 χρονια Χθες εσκασε φακελος με στημενα ματς σουπερκλικας Πιθανοτατα ειναι παλαιοτερων ετων αλλα ποιον κοροιδευουμε τωρα....
dismemberer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το προβλημα Καιζερ ειναι οτι αναλωνομαστε στη κοντριτσα μας για το ποιος την εχει μεγαλυτερη και χανουμε το θεμα της βρωμας που επικρατει.
firewalker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχουμε τους αγώνες και τα ονόματα που πήγαν στον εισαγγελέα;
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Aπιστευτο!!!!!!: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw[/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παρεπιπτοντως, σας ελεγα για κατι ομορφιες του ποδοσφαιρου, κατι ωραιοτατα διπλα που πηγαινοερχονταν βολτα στις ομαδες της Σουπερλιγκ απο την μια στην αλλη απο τη μεση και κατω εδω και 1-2 χρονιαΧθες εσκασε φακελος με στημενα ματς σουπερκλικας Πιθανοτατα ειναι παλαιοτερων ετων αλλα ποιον κοροιδευουμε τωρα.... Γιατί η υπόθεση ότι αυτή η ιστορία αφορά τις ομάδες από τη μέση και κάτω;
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά, που τους είδα να παίζουν... ποδόσφαιρο. Χαχα ουτε εκει δεν ειδαν το ταλεντο τους;; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.