KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Και σου ξαναλεω ασχετα αν ειναι καλος ή οχι ( που ουτε μενα μαρεσει σαν παιτης ) δεν ειναι διακριση για εναν Ελληνα και ξαναλεω Ελληνα παιχτη να εχει βγαινει πρωτος σκορερ στη Γερμανια .. ?? Δηλαδη αυτο συζηταμε? Γιατι εγω καταλαβαινω οτι οι μισοι προσπαθουμε να πουμε στους αλλους μισους οτι ο Γκεκας μαγκια του και μπραβο του αλλα δεν αλλαζει κατι σε σχεση με την αξια του, την στιγμη που οι αλλοι μισοι, οι γκεκικοι, προσπαθουν να μας πεισουν πως το οτι ειναι 1ος σκορερ δειχνει ποσο τον υποτιμησαμε! Και το γελοιο ειναι οτι λενε "Να, το ξαναεκανε" και το θεωρουν υπερ του. Επειδη λοιπον ακριβως ετσι, ο Γκεκας το εχει ξανακανει με παρομοιο-ισως λιγο μικροτερου βεληνεκους-ομαδα και μετα ειδαμε που πηγε σε μεγαλυτερη ομαδα, πηγε Αγγλια, πηγε, πηγε, πηγε, οτι δεν εκανε κατι, γιατι να αλλαξω γνωμη? Δεν κανει κατι που δεν εχει ξανακανει, πιανει 2η φορα το ταβανι του. Το θεμα ειναι οτι ειδαμε την πρηγουμενη φορα τι εγινε, γιατι πρεπει να τον παραδεχτουμε τωρα? ΥΓ. Για το αστειο με τις αμυνες και 'πως ειναι ο Γκεκας 1ος σκορερ και οχι αλλοι' να θυμισουμε καποια γεγονοτα 1. Οτι δεν ειναι η 1η χρονια του Γκεκα, εχει ξαναβγει αλλα και εχει τριψει παγκο στη Γερμανια. Εκεινες τις χρονιες τις ξεχναμε? Δεν μετρανε σαν χρονιες που ο Γκεκας δεν τα καταφερε κοντρα στις Γερμανικες αμυνες? 2. Google>Bundesliga Top Scorer>Search
Linus_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κατι εχεις ακουσει μαλον εσυ ...Για πες τα ολα ... Δεν έχω άκρες δυστυχώς. Από αυτά που διαβάζω από δω κι από κει το συμπεραίνω. Ο Μαρινάκης το χει παρακάνει, πείθει ελάχιστους τυφλούς πλέον με τα ξεσπάσματά του χωρίς να κερδίζει κάτι κατά τη γνώμη μου και απλά τσαλακώνει το όνομα του, καθώς και τον ολυμπιακό βεβαίως βεβαίως. Έτσι δίνει πάτημα στους υπόλοιπους να αμφισβητήσουν, δικαιολογημένα, την προεδρία του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω άκρες δυστυχώς. Από αυτά που διαβάζω από δω κι από κει το συμπεραίνω. Ο Μαρινάκης το χει παρακάνει, πείθει ελάχιστους τυφλούς πλέον με τα ξεσπάσματά του χωρίς να κερδίζει κάτι κατά τη γνώμη μου και απλά τσαλακώνει το όνομα του, καθώς και τον ολυμπιακό βεβαίως βεβαίως. Έτσι δίνει πάτημα στους υπόλοιπους να αμφισβητήσουν, δικαιολογημένα, την προεδρία του. Λες οτι πειθει ελαχιστους τυφλους ο Μαριδακης. Πραγματικα ηθελα να ξερα ποιοι ειναι αυτοι, πρεπει ναναι παντως γ@μω τα παληκαρια για να τρωνε κουτοχορτο που δεν θα τρωγε ουτε πιτσιρικι του γυμνασιου! Δεν ξερω ρε μαγκες, για να μη τα χωνω μονο στον Μαριδακη και φανει καπως, εχω την εντυπωση οτι αυτοι οι 2 νεοι προεδροι των 2 ομαδων (Μαριδακης-Πατερας) ειναι η προσωποποιηση του απαιδευτου και του αξεστου νεοελληνα, που βγαζει ολα του τα κομπλεξ σε διαφορους ανθρωπους που για καποιο λογο μια μερα ξαφνικα τους θεωρει κατωτερους και τους υποτιμα σε σχεση με τον εαυτο του. Ο μεν Μαριδακης οπου δει διαιτητη τρεχει για κραξιμο χωρις λογο. Ειδικα αυτα που εκανε με τον Κακο μου δημιουργουν ερωτηματικα για την "οξυδερκεια" του. Ο δε Πατερας εχει αγαπημενο σπορ να τρεχει καθε λιγο για κραξιμο και απειλες στην Παιανια. Φετος πρεπει να το χει κανει 3-4 φορες, βαλες κι οσες δεν γραφτηκε στα ΜΜΕ, ηδη φτασαμε καμια 10ρια φορες. Λογια λογια λογια στους παιχτες καθε φορα, τελειως τζουφια ομως μεχρι στιγμης. Και επειδη θα πεσουν οι δικοι μου να με φανε με επιχειρηματα τυπου "Ε ρε Τζιγκερ που θελεις κλπ", να πω οτι η φυγη του Τζιγκερ ειναι οτι πιο ευχαριστο συνεβη στο ποδοσφαιρικο τμημα τελευταια. Ελπιζω ο Πατερας να φανει ανταξιος των προσδοκιων, δεν τον εκρινα ως ανικανο συνολικα κλπ, απλα αναφερομαι σε ενα συγκεκριμενο στοιχειο του χαρακτηρα του.
Linus_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγώ από την άλλη τον κατηγορώ, που έμεινε μόνο στις απειλές.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγώ από την άλλη τον κατηγορώ, που έμεινε μόνο στις απειλές. Ε ναι εκει θελω να καταληξω. Μαγκας εισαι οταν προειδοποιεις και κανεις πραξη τελικα οσα λες. Οχι να πηγαινεις να απειλεις, οταν ερχεται η ωρα να εφαρμοσεις τις απειλες σου να ξανααπειλεις και παει λεγοντας. ΑΥτο δειχνει συμπλεγμα, δηλαδη παω να κανω τη βολτα μου ως την Παιανια, να ριξω και ενα κραξιμο ως προεδρος και μεγαλομετοχος στα τυπακια που δουλευουν για παρτη μου και επιστρεφω σπιτι για χαβιαρι που θα εχει ετοιμασει η Φιλιπινεζα. ΥΓ. Ελπιζω ο Μαριδακης το σημερινο να το παρει προσωπικα και να ψωνιστει οτι οντως και καλα χαιρει απολυτης εμπιστοσυνης με οσα κανει. Αν ειναι να μας προσφερει κι αλλες στιγμες ξεκαρδιστικου γελιου πραγματικα ευχομαι να του δινουν την εμπιστοσυσνη τους για παντα. Μαριδακη προχωρα ειμαστε μαζι σου
Dropsreef Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουδέποτε ζήτησε την εξαίρεση του Τάσου Κάκου από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαίωσε στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος ήταν παρών στην συνεδρίαση. Εκτός αυτού, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού διευκρίνισε ότι ουδέποτε εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ και το μόνο που έγινε ήταν ένας διάλογος με τους διαιτητές σε χαμηλούς τόνους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, και χωρίς να υπάρξει καμία παραβίαση των κανονισμών. Τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γόντικας, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα ο οποίος ήταν παρών. Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός στην επιστολή-διαμαρτυρίας του κάνει λόγο για εισβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη (!). Πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/302667
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Aρα να υποθεσω ο Μαρινακης δεν εχει κανενα προβλημα να οριστει ο Κακος σε ενα τυχαιο παιχνιδι...ας πουμε το ΑΕΚ-Ολυμπιακος σε 3 εβδομαδες, ετσι?
Linus_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ΥΓ. Ελπιζω ο Μαριδακης το σημερινο να το παρει προσωπικα και να ψωνιστει οτι οντως και καλα χαιρει απολυτης εμπιστοσυνης με οσα κανει. Δεν νομίζω. Και να μην καταλαβαίνει ο ίδιος στην φάση που έχει φέρει τον εαυτό του και την ομάδα, όλο και κάποιος θα του το σφυρίξει.
Dropsreef Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κaizer για να είμαι ειλικρινής στα παπακια μου τι θέλει ο Μαρινάκης.... Δεν παρεθεσα για αυτο το λόγο το συγκεκριμένο απόσπασμα αλλα για το κουτόχορτο που μοιράζεται σε αφθονία ένθεν και ένθεν.Ο Γόντικας ακυρώνει την επιστολή της ίδιας του της ομάδας,η Αεκ βγάζει ανακοινωση σήμερα ενω θα μπορουσε να το κάνει απο το προηγουμενο Σαββατο,ο Πιλάβιος ή καλύπτει τον Μαρινάκη ή οντως δεν ζητησε εξαιρεση του Κακου...(μπορεις να βγάλεις άκρη;εγω πάντως οχι)
Linus_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κaizer για να είμαι ειλικρινής στα παπακια μου τι θέλει ο Μαρινάκης....Δεν παρεθεσα για αυτο το λόγο το συγκεκριμένο απόσπασμα αλλα για το κουτόχορτο που μοιράζεται σε αφθονία ένθεν και ένθεν.Ο Γόντικας ακυρώνει την επιστολή της ίδιας του της ομάδας,η Αεκ βγάζει ανακοινωση σήμερα ενω θα μπορουσε να το κάνει απο το προηγουμενο Σαββατο,ο Πιλάβιος ή καλύπτει τον Μαρινάκη ή οντως δεν ζητησε εξαιρεση του Κακου...(μπορεις να βγάλεις άκρη;εγω πάντως οχι) Το θέμα μας είναι αν εισέβαλε στα αποδυτήρια, αν έκανε ντου, ή αν μπήκε με το χαμόγελο κρατώντας μία ανθοδέσμη? Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω.
izerman76 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη αυτο συζηταμε?Γιατι εγω καταλαβαινω οτι οι μισοι προσπαθουμε να πουμε στους αλλους μισους οτι ο Γκεκας μαγκια του και μπραβο του αλλα δεν αλλαζει κατι σε σχεση με την αξια του, την στιγμη που οι αλλοι μισοι, οι γκεκικοι, προσπαθουν να μας πεισουν πως το οτι ειναι 1ος σκορερ δειχνει ποσο τον υποτιμησαμε! Και το γελοιο ειναι οτι λενε "Να, το ξαναεκανε" και το θεωρουν υπερ του. Επειδη λοιπον ακριβως ετσι, ο Γκεκας το εχει ξανακανει με παρομοιο-ισως λιγο μικροτερου βεληνεκους-ομαδα και μετα ειδαμε που πηγε σε μεγαλυτερη ομαδα, πηγε Αγγλια, πηγε, πηγε, πηγε, οτι δεν εκανε κατι, γιατι να αλλαξω γνωμη? Το να πιασει ένας παίκτης κάπου δεν είναι θέμα μόνο ικανοτήτων - πήγε ο Ανρι στη Γιουβεντους, περασε και δεν ακούμπησε. Πήγε Άρσεναλ έβγαλε μάτια. Πήγε Μπαρτσελόνα, ανύπαρκτος. Είναι καλός τελικά με τα κριτίρια σου; Δεν κανει κατι που δεν εχει ξανακανει, πιανει 2η φορα το ταβανι του. Το θεμα ειναι οτι ειδαμε την πρηγουμενη φορα τι εγινε, γιατι πρεπει να τον παραδεχτουμε τωρα? Εμένα μου αρκεί ενος φορ να βγει 3 φορες πρωτος σκορερ σε πρωταθλημα για να τον θεωρήσω καλό επιθετικό. Φανταζομαι τα δικα σου κριτίρια είναι διαφορετικά, απλά ακόμη δε μας έχεις πει ποια είναι για να καταλάβουμε - ποιον έλληνα επιθετικό θεωρείς καλύτερο; Εκτός αν νομίζεις ότι είμαστε η μικρη Βραζιλια και συγκρινουμε το Γκεκα με τον Ροναλντο και τον Ρομαριο. Επίσης, το να λες πως "εντάξει, δεν έκανε τίποτα παραπάνω που είναι 2η φορα πρωτος σκορερ, το ταβανι του εφτασε" ειναι σα να μου λες αν ξαναπάρει η Ελλάδα το Γιουρο "σιγα το κατόρθωμα, το είχε πάρει και παλιότερα, το ταβάνι πιάσαμε". ΥΓ. Για το αστειο με τις αμυνες και 'πως ειναι ο Γκεκας 1ος σκορερ και οχι αλλοι' να θυμισουμε καποια γεγονοτα1. Οτι δεν ειναι η 1η χρονια του Γκεκα, εχει ξαναβγει αλλα και εχει τριψει παγκο στη Γερμανια. Εκεινες τις χρονιες τις ξεχναμε? Δεν μετρανε σαν χρονιες που ο Γκεκας δεν τα καταφερε κοντρα στις Γερμανικες αμυνες? 2. Google>Bundesliga Top Scorer>Search Επίσης αναρωτιέμαι αν εννοείς πως ο οποιοσδήποτε φορ δε βγει 3 χρονιες σερι 1ος σκορερ είναι άσχετος; O Ετο στην Ισπανία βγήκε μια χρονια μόνο πρώτος σκορερ, άμπαλος θαναι. Αν έβλεπες τις άλλες χρονιες του Γκεκα, θα έβλεπες ότι στα 2 χρονια στη Λεβερκουζεν τη μια βγήκε πρώτος σκορερ της ομάδας, μονο τη δευτερη πήγε άσχημα. ΟΚ, αστείο πρωτάθλημα το Γερμανικό, άρα για εσένα ποιά είναι τα σοβαρά πρωταθλήματα; Το ελληνικό; Αν ναι, φαντάζομαι πως ο παγκοσμίου επιπέδου επιθετικος Salpiggidis βγαζει μάτια στη Ρεαλ που είδε το ταλεντο του;
Dropsreef Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μας είναι αν εισέβαλε στα αποδυτήρια, αν έκανε ντου, ή αν μπήκε με το χαμόγελο κρατώντας μία ανθοδέσμη? Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω. Ο Μαρινάκης ισχυρίζεται πως ουδέποτε εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ και το μόνο που έγινε ήταν ένας διάλογος με τους διαιτητές σε χαμηλούς τόνους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, και χωρίς να υπάρξει καμία παραβίαση των κανονισμών.Τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γόντικας, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα ο οποίος ήταν παρών. και κάτι το οποίο είναι σε πλήρη αντίθεση με την εν λογω επιστολή .......... Στις πρόσφατες επισκέψεις του κ. Μαρινάκη σε αποδυτήρια διαιτητών στο Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ, πάλι κρατήσαμε χαμηλούς τόνους για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα........ Και επίσης Πριν από μερικές ημέρες πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες ότι ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από την ΕΠΟ την εξαίρεση του διαιτητή κ. Κάκου από αγώνες του ΟΣΦΠ γιατί κατά την εκτίμηση του επηρέασε το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας derby! εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό Όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουδέποτε ζήτησε την εξαίρεση του Τάσου Κάκου από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαίωσε στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος ήταν παρών στην συνεδρίαση.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το να πιασει ένας παίκτης κάπου δεν είναι θέμα μόνο ικανοτήτων - πήγε ο Ανρι στη Γιουβεντους, περασε και δεν ακούμπησε. Πήγε Άρσεναλ έβγαλε μάτια. Πήγε Μπαρτσελόνα, ανύπαρκτος. Είναι καλός τελικά με τα κριτίρια σου; Ακριβως το ιδιο, ο ενας πηγε την Αρσεναλ τελικο ΤΛ μονος του, επαιζε 6-7 χρονια μπαλαρα (στη Γιουβεντους δεν επαιζε στη θεση του), ο αλλος εχει να επιδειξει 1 χρονια 1ος σκορερ στη Μποχουμ και 11 αγωνες στην Αιντραχτ Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα του "αλλαζω 3 ομαδες ΤΟΠ αρα ειμαι ΤΟΠ level και απλα δεν παιζω παντου το ιδιο" με το "Ειμαι μονο για ομαδες που αμυνονται να παρω τις μακρυνες σεντρες να βαλω το γκολ" τι να πω. Ο τυπος δοκιμασε σε ανωτερο επιπεδο, εκει που δεν μετρουσε μονο "αντε να βαλουμε 1 γκολ να τσιμπησουμε βαθμο" και πατωσε, τι να λεμε τωρα ---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ---------- ποιον έλληνα επιθετικό θεωρείς καλύτερο; Τον Γκεκα Στα πληκτρολογια και τις οθονες σας γραφω? Το θεμα μας ειναι "ποιον Ελληνα επιθετικο θεωρεις καλυτερο"? Επίσης, το να λες πως "εντάξει, δεν έκανε τίποτα παραπάνω που είναι 2η φορα πρωτος σκορερ, το ταβανι του εφτασε" ειναι σα να μου λες αν ξαναπάρει η Ελλάδα το Γιουρο "σιγα το κατόρθωμα, το είχε πάρει και παλιότερα, το ταβάνι πιάσαμε". Ναι.Το ιδιο.Το ταβανι της Ελλαδας ειναι το Γιουρο. Και ο Μαντζιος εχει πεταξει 2 μπαλακια στη Βερντερ. Επίσης αναρωτιέμαι αν εννοείς πως ο οποιοσδήποτε φορ δε βγει 3 χρονιες σερι 1ος σκορερ είναι άσχετος; O Ετο στην Ισπανία βγήκε μια χρονια μόνο πρώτος σκορερ, άμπαλος θαναι. Εγω το λεω? Εσεις το λετε. Αφου κοιταμε μονο ποιος βγαινει 1ος σκορερ, τοτε ο Ετο ειναι μια τριχα απο τα βαμμενα μαλλια του Φανουραρου
Linus_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ο Μαρινάκης ισχυρίζεται πωςκαι κάτι το οποίο είναι σε πλήρη αντίθεση με την εν λογω επιστολή .......... Και επίσης εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό Δεν είναι προφανές ότι παίζουν με τις λέξεις γιατί προφανώς αποφάσισαν να μην δυναμιτίσουν το κλίμα? Τόσο κουτός είμαι?
Dropsreef Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι προφανές ότι παίζουν με τις λέξεις γιατί προφανώς αποφάσισαν να μην δυναμιτίσουν το κλίμα? Τόσο κουτός είμαι? Ποιος ο λόγος λοιπόν των σημερινών ανακοινώσεων απο Αεκ και Παο όταν λιγες ωρες μετά ο Γοντικας παιζει με τις λεξεις και ακυρώνει την επιστολή της ομάδας του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.