Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τι μαθηματικά να κάνω; Εσύ έχεις αποφασίσει δικούς σου όρους και απαιτείς να τους χρησιμοποιούμε όλοι οι υπόλοιποι. Είναι όροι που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Από πότε παιχταράς είναι μόνο αυτός που έχει καλή τεχνική και όχι ο γκολτζής; Από τότε που το αποφάσισες εσύ; Από τότε που το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όχι επάγγελμα με τη στενή έννοια του όρου. Ένας τραγουδιστής που κάνει σωστά τη δουλειά του, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αοιδός. So simple. Από πότε καριέρα είναι απλά να ανήκεις σε μια μεγάλη ομάδα και όχι να είσαι από τους καλύτερους επιθετικούς ενός πρωταθλήματος; Από τότε που το αποφάσισες εσύ; Πόσους μεγάλους παίχτες που παίζουν σε μικρές ομάδες θυμάσαι την τελευταία δεκαετία? Και ποια είναι η διαφορά του "κάνω καριέρα" με το "κάνω μεγάλη καριέρα" Και BTW ρίξε και μία απάντηση εδώ: Και σε ρωτάω, αν αύριο βγει ο Μπρέσκα πρώτος σκόρερ θα κάνει εξαιρετική καριέρα? Και μη μου ξαναπαραθέσεις σαν επιχείρημα το "ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης" γιατί θα γελάσουν και τα γκολπόστς. Γιατί με τη λογική σου μπορώ να σου πω κι εγώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτές τις ερωτήσεις, οι απαντήσεις είναι πολύ απλές: 1. Φυσικά. Από τη στιγμή που ένας παίχτης ξεχωρίζει μέσα στην ομάδα του, σαφώς και μπορεί να πάει σε μια καλύτερη Ναι. Το ειδα στη Λεβερκουζεν. Δεν προλαβαινε να μετραει προτασεις απο Μπαρτσελονα και Ρεαλ. Ασε μας ρε Μανουελ τωρα... Ο Σισέ δηλαδή δεν κάνει για ομάδα πάνω από επίπεδο ΠΑΟ; Προφανώς. Ε, τον τελευταιο καιρο δεν εσκιζε και τα διχτυα στη Λιον και στη Μπαγερν για να το ξερουμε αυτο, ετσι? 2. Εδώ το ερώτημα δεν είναι αν τον θέλεις εσύ στον ΠΑΟ. Είναι αν αυτός θα δεχόταν να υποβιβάσει τον εαυτό του για να παίξει σε μια ελληνική ομάδα. Και είμαι αρκετά σίγουρος ότι για τα επόμενα χρόνια, δεν το θέλει. Ίσως στα τελειώματα. Γελανε και οι καντινερηδες του ΟΑΚΑ με την ατακα "δεν ειναι καν θεμα αν θες εσυ τον Γκεκα αντι του Σισε αλλα αν θα καταδεχτει ο Φανης ο Γκεκας, ο ανθρωπος που 3 χρονια ηταν η χειροτερη μεταγραφη καθε ομαδας στη Γερμανια, να γυρισει" Καλα να ειναι το παιδι, μακαρι να βαλει αλλα 20 γκολ με την Αιντραχτ, να παρει μια μεταγραφαρα στη Ντορτμουντ, να τον παρουν και εκει πρεφα μεχρι που ειναι το ταβανι του να τον στειλουν σε κανα Αννοβερο ή Μοναχο 1860 και να συνεχιστει η ιδια ιστορια Καποτε στην Α' Εθνικη 1ος σκορερ ηταν ο Ζαχαροπουλος.
Linus_21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 2. Εδώ το ερώτημα δεν είναι αν τον θέλεις εσύ στον ΠΑΟ. Είναι αν αυτός θα δεχόταν να υποβιβάσει τον εαυτό του για να παίξει σε μια ελληνική ομάδα. Και είμαι αρκετά σίγουρος ότι για τα επόμενα χρόνια, δεν το θέλει. Ίσως στα τελειώματα. Το σκότωσες Εγώ πάντως δεν τον θέλω πίσω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πολύ μεγάλος παίχτης ο Ιντζάγκι. Έβλεπα κάτι γκολ του Μπατιστούτα, μετά καπάκι γκολ του Γκέκα... σόρυ, του Ιντζάγκι ήθελα να πω. Χρειάζεται να εξηγήσω ποιά η σχέση των γκολ του πρώτου με τα γκολ του δεύτερου; ... Το φαντάστηκα. Απολαύστε... http://www.youtube.com/watch?v=rcEaWk2gTB0 http://www.youtube.com/watch?v=XtkTTbBseR4&feature=related ΥΓ. Θεούλης ο Πίπο, ε; Α θυμασαι τα γκολ του Μπατιστουτα για να βγαλεις αχρηστο τον Ιντζαγκι? Oh wait γιατι μολις θυμηθηκα κι εγω του Πελε, τι να μας πει ο Μπατιστουτα λοιπον, ανυπαρκτος, ανυπαρκτος. Συγκρινουμε πατατες με ντοματες ως συνηθως το αγαπημενο σπορ του Ελληνα ---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:06 ---------- Το σκότωσες Εγώ πάντως δεν τον θέλω πίσω. Καλος θα ηταν για αλλαγη του Σισε αν ερχοταν με μεχρι 600.000-700.000/χρονο. Απτους ΠετροπουλοΜαντζιους καλυτερος...
alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ο Γκεκας εχει σκοραρει οσα γκολ εχει κι ο Κ. Ροναλντο ... Αυτο τι σημαινει πως ειναι ισαξιοι παιχτες ... ?? Οχι βεβαια ... Απλα λεμε πως ειναι διακριση για εναν Ελληνα παιχτη ( οποιοσδηποτε ειναι αυτος ) να ειναι πρωτος σκορερ την Γερμανια ... Δλδ ποσο μυαλο θελει για να το καταλαβει καποιος αυτο .. ?? Κανουμε συζητησεις επι συζητησεων για απλα πραγματα ... Ελεος ...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ναι. Το ειδα στη Λεβερκουζεν. Δεν προλαβαινε να μετραει προτασεις απο Μπαρτσελονα και Ρεαλ. Ασε μας ρε Μανουελ τωρα... Πάλι τα ίδια θα λέμε ρε συ; Τα είπαμε αυτά, στα εξήγησα. Τέλος. Επίσης, έχεις υπερβολικά μεγάλη εικόνα για την ομάδα σου και κυρίως για το πρωτάθλημα που παίζει. Αν θεωρείς ότι οποιοσδήποτε παίχτης θα έφευγε από μέτρια γερμανική ομάδα για να πάει στον ΠΑΟ και θα το θεωρούσε "βήμα προς τα πάνω", είσαι εκτός πραγματικότητας. Εκτός αν θεωρείς ότι όποιος το κάνει αυτό, το κάνει για να αναβαθμίσει την καριέρα του και όχι γιατί αναγκάστηκε.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Γιατί, θα είχε ποτέ την δυνατότητα να παίξει CL όπως αν έπαιζε στον ΠΑΟ π.χ;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλος θα ηταν για αλλαγη του Σισε αν ερχοταν με μεχρι 600.000-700.000/χρονο. Απτους ΠετροπουλοΜαντζιους καλυτερος... Τι λε ρε παιδί μου... Θα του κάνετε την τιμή να τον πληρώσετε 100άδες χιλιάδες ευρώ λιγότερα ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάτσει στον πάγκο μιας δοξασμένης ελληνικής ομάδας; Του κάνατε το όνειρο πραγματικότητα ρε συ. Μπράβο. ---------- Προσθήκη στις 01:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:41 ---------- Γιατί, θα είχε ποτέ την δυνατότητα να παίξει CL όπως αν έπαιζε στον ΠΑΟ π.χ; Ο ΠΑΟ χρησιμοποιεί το CL (και καλά κάνει φυσικά, δεν εννοώ τίποτα) σαν ένα τρόπο να κάνει διαφήμιση στους παίχτες που έρχονται ότι "κοίτα, εδώ μπορεί να σε δούνε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και να φύγεις σε μεγαλύτερη ομάδα". Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να παίξεις αντίπαλος σε μεγάλες ομάδες. Ο Γκέκας εκεί που είναι αφενός τον βλέπουν συνεχώς, αφετέρου δε συνηθίζει να έχει αντίπαλες ομάδες τον Πανσερραϊκό, τον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Σαφώς εκεί παίζει σε πολύ μεγαλύτερα σκορπωχώρια άμυνες, εξού και πρώτος σκόρερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ΟΚ. Μόλις συνέκρινες τις άμυνες της Ξάνθης, του Ατρόμητου, της Κέρκυρας, της Καβάλας και των υπόλοιπων τεράστιων ελληνικών ομάδων, με τις αντίστοιχες Γερμανικές και τις βρίσκεις πολύ καλύτερες. Μιλάς σοβαρά ή απλά προσπαθείς να με εκνευρίσεις; Απλή περιέργεια. Δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ either way. ΥΓ. By the way, απλή λογική: οι άμυνες είναι ίδιες για όλους. Άρα δεν επωφελείται μόνο ο Γκέκας αλλά και όλοι οι υπόλοιποι σκόρερ. Οπότε το "εξού" σου, είναι "ούξου".
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγώ βλέπω τις Γερμανικές ομάδες να παίζουν ανοιχτά χωρίς καμία διάθεση για ταμπούρι. Και βέβαια στην Ελλάδα οι άμυνες είναι πιο σκληρές, νομίζω είναι κάτι που φαίνεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτές τις ερωτήσεις, οι απαντήσεις είναι πολύ απλές: 1. Φυσικά. Από τη στιγμή που ένας παίχτης ξεχωρίζει μέσα στην ομάδα του, σαφώς και μπορεί να πάει σε μια καλύτερη. Ο Σισέ δηλαδή δεν κάνει για ομάδα πάνω από επίπεδο ΠΑΟ; Προφανώς. 2. Εδώ το ερώτημα δεν είναι αν τον θέλεις εσύ στον ΠΑΟ. Είναι αν αυτός θα δεχόταν να υποβιβάσει τον εαυτό του για να παίξει σε μια ελληνική ομάδα. Και είμαι αρκετά σίγουρος ότι για τα επόμενα χρόνια, δεν το θέλει. Ίσως στα τελειώματα. 1. Τον Γκεκα τον εχουμε δει σε διαφορα περασματα του απο διαφορες ομαδες. Το οτι παιζει καλα στην Αιτραχτ, ΜΠΟΡΕΙ να σημαινε πως μπορει να ανεβει επιπεδο, ΜΠΟΡΕΙ να μην σημαινε και τιποτα ομως. Η μεχρι τωρα καριερα του συνηγορει στο 2ο, αν κρινω απο μερικα αποτυχημενα περασματα απο ομαδες ανωτερου επιπεδου στις οποιες δοκιμαστηκε. Αρα τα δεδομενα και τα γεγονοτα συνηγορουν οτι κανει για Αιτραχτ ΑΝΤΕ κουτσα στραβα και καμια Εθνικη Ελλαδος, μιας και στους τυφλους παντα ξεχωριζε ο μονοφθαλμος. 2. Ναι καλα λες, χρειαζεται ο Γκεκας στα 30φευγα του να υποβιβασει πολυ τον εαυτο του ωστε να φυγει απο την Αιτραχτ και να ρθει να ξυνεται ως μπακαπ του Σισε. Εχει βλεψεις για την καριερα του ο 30ρης, σιγα μη μας κανει την τιμη να μας δωσει σημασια. Μεταξυ μας ο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ κλπ τι ακριβως εχει να ζηλεψει απο την Αιτραχτ? Μονο το θεωρητικα πιο δυνατο πρωταθλημα, αλλα οχι ιδιαιτερα ποιοτικο. Ισα ισα οι 2 πρωτες εχουν παρουσια σε Τσου Λου και τα σχετικα που ειναι βασικο κινητρο για καθε παιχτη, η Αιτραχτ εχει πατησει ποτε σε ομιλους Τσου Λου ? Σιγα την high class ομαδα Αιτραχτ, που οποιος παιχτης εχει κανει περασμα απο αυτην την ομαδα πρεπει να βλεπει αφ'υψηλου τον ΠΑΟ η τον ΟΣΦΠ, τι αλλο θα ακουσουμε... Τι λε ρε παιδί μου... Θα του κάνετε την τιμή να τον πληρώσετε 100άδες χιλιάδες ευρώ λιγότερα ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάτσει στον πάγκο μιας δοξασμένης ελληνικής ομάδας; Του κάνατε το όνειρο πραγματικότητα ρε συ. Μπράβο. Yποψιαζομαι οτι σε αυτη τη συζητηση που εχει ανοιξει θα μπορουσες να συμφωνησεις μονο με κατι τετοιο: Γκεκας τωρα στον Παναθηναικο με 5δις ευρω τη βδομαδα και ο Σισε μπακαπ του. Βγαλαμε ακρη τωρα? Συμφωνησαμε? Thanx:-) Το οτι εισαι συμπατριωτης με τον Γκεκα, το οτι η ομαδα που υποστηριζεις ανεδειξε τον Γκεκα και το οτι εκει στη Λαρισα γενικα υπαρχει αρκετα εντονη η αντιληψη "αν δεν ευλογησουμε το σπιτι μας να πεσει να μας καψει", τα δεχομαι και δεχομαι να τον υποστηριζεις παθιασμενα ακομα κι αν βλεπεις οτι πολλοι διαφωνουν μαζι σου, αλλα δεν μπορω να πω οτι γουσταρω που σε οτιδηποτε γραφεται γιαυτον τον παικτη απαντας με flame λες και σου σκοτωσαν κανα συγγενη. 3 σελιδες συζητηση για τον Γκεκα.. rofl
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ΟΚ. Μόλις συνέκρινες τις άμυνες της Ξάνθης, του Ατρόμητου, της Κέρκυρας, της Καβάλας και των υπόλοιπων τεράστιων ελληνικών ομάδων, με τις αντίστοιχες Γερμανικές και τις βρίσκεις πολύ καλύτερες. Δεδομενου οτι το Ελληνικο Πρωταθλημα ειναι #3 σε under και το Γερμανικο #1 σε over, ψιλοκαλα κανει θα ελεγα
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεδομενου οτι το Ελληνικο Πρωταθλημα ειναι #3 σε under και το Γερμανικο #1 σε over, ψιλοκαλα κανει θα ελεγα Μονο που το ελληνικο ειναι #3 σε under επειδη οι παιχτες ειναι αμπαλοι χωρις καθολου ποιοτητα και οχι επειδη εχουμε αμυντικους μεγαλης κλασης ...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το οτι εισαι συμπατριωτης με τον Γκεκα, το οτι η ομαδα που υποστηριζεις ανεδειξε τον Γκεκα και το οτι εκει στη Λαρισα γενικα υπαρχει αρκετα εντονη η αντιληψη "αν δεν ευλογησουμε το σπιτι μας να πεσει να μας καψει", τα δεχομαι και δεχομαι να τον υποστηριζεις παθιασμενα ακομα κι αν βλεπεις οτι πολλοι διαφωνουν μαζι σου, αλλα δεν μπορω να πω οτι γουσταρω που σε οτιδηποτε γραφεται γιαυτον τον παικτη απαντας με flame λες και σου σκοτωσαν κανα συγγενη. 3 σελιδες συζητηση για τον Γκεκα.. rofl Το ίδιο θα έκανα και για τον Ινζάγκι. Σιγά μην έχω καμιά σκασίλα που ο Γκέκας είναι Λαρισαίος. Άσε που δεν αναδείχτηκε στη Λάρισα. Στην Καλλιθέα αναδείχτηκε. Αυτό που μ' ενοχλεί, είναι που πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι ικανότητες αυτών των παιχτών αφενός να βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, αφετέρου να τελειώνουν τις φάσεις, δεν είναι αμελητέα. By the way, οι πολλοί που διαφωνούν μαζί μου, είναι ελάχιστοι στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο ένας μάλιστα από αυτούς χαρακτηρίζει τον Ιντζάγκι ανύπαρκτο και ο άλλος μου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι "έχει κόλλημα με τον συγκεκριμένο παίχτη και δε με νοιάζει ακόμη κι αν βγαίνει συνεχώς πρώτος σκόρερ". Αν το σκεφτείς, λοιπόν, το flame δεν ξεκινάει ουσιαστικά από μένα. Όταν δε μπορούμε να δεχτούμε αυτονόητα πράγματα, υπάρχει ζήτημα. Δεδομενου οτι το Ελληνικο Πρωταθλημα ειναι #3 σε under και το Γερμανικο #1 σε over, ψιλοκαλα κανει θα ελεγα Ναι. Ας μην ξεχνάμε ότι α) οι επιθετικοί μας δεν είναι ότι καλύτερο, όταν πχ στα τετ-α-τετ αντί να σπάνε την μπάλα σε ελεύθερο συμπαίχτη προσπαθούν 90% των περιπτώσεων να τελειώσουν τις φάσεις μόνοι τους, β) οι ελληνικοί αγώνες διακόπτονται σε κάθε διεκδίκηση που γίνεται με κάποιο φάουλ - μόνο ποδόσφαιρο δεν παίζεται και γ) όταν μια ομάδα προηγείται όλοι οι παίχτες της αποκτούν συνεχώς κράμπες, για τις οποίες ο διαιτητής κρατάει 3 ολόκληρα λεπτά καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα πολύ αγώνες να μη γίνονται μετά το 1-0 (ακόμη και για ολόκληρο 45λεπτο). Τώρα αν αυτό το λέμε "καλή άμυνα"... Άσε που όπως και να έχει, το επιχείρημα είναι άστοχο, όπως έχω ήδη γράψει, οπότε μικρή σημασία έχει η κουβέντα. Πόσο μάλλον που συζητάμε τα αυτονόητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.