Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ο Κυργιάκος πάντως χωρίς να βάλει 100 γκολ, χωρίς να πέρδεται κεραυνούς και αστραπές κάνει μία πολύ πιο αξιόλογη καριέρα από τον Fanis, έστω και σε αυτή την παραπαίουσα Liverpool.
alexis333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Η γνωστη και πολυαγαπημενη αμυνα της Βερντερ ... Και απορω πως υπαρχουν ακομα πολλοι ανθρωποι που τη θεωρουν σοβαρη ομαδα ....
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εδώ είναι πρώτος σκόρερ ο ΓΚΕΚΑΣ στη Γερμανία, η Βέρντερ σε πείραξε;
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εδώ είναι πρώτος σκόρερ ο ΓΚΕΚΑΣ στη Γερμανία, η Βέρντερ σε πείραξε; για 2η φορα!! :lol:
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εδώ είναι πρώτος σκόρερ ο ΓΚΕΚΑΣ στη Γερμανία, η Βέρντερ σε πείραξε; quoted for truth Σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης μάλιστα.
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γερμανικό ποδόσφαιρο ρούλζ ρε, no pain no gain και έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ο Κυργιάκος πάντως χωρίς να βάλει 100 γκολ, χωρίς να πέρδεται κεραυνούς και αστραπές κάνει μία πολύ πιο αξιόλογη καριέρα από τον Fanis, έστω και σε αυτή την παραπαίουσα Liverpool. Τι λες ρε Erwdios; Έχεις ιδέα τι γράφεις; Πέρυσι ο Κυργιάκος ψηφίστηκε μέσα στις χειρότερες μεταγραφές που έγιναν στην Αγγλία. Πού τη βλέπεις εσύ την πιο αξιόλογη καριέρα; Φέτος παίζει το παιδί, δε λέω, και μακάρι να συνεχίσει. Αλλά από που κι ως που είναι 2 μήνες καλών παιχνιδιών, πιο αξιόλογη πορεία από (ας βάλω το ελάχιστο) μια χρονιά πρώτος σκόρερ; Δε βάζω καν τα υπόλοιπα επιτεύγματα του Γκέκα. Σκέψου και λίγο αυτά που γράφεις ρε συ. Έλεος. Μην ασχολούμαστε και με τέτοια. ΥΓ. Το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος παίχτης είναι ο Ιντζάγκι, δείχνει πόσα λίγα καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο. Και είναι το καλύτερο παράδειγμα. Εκτός αν έχεις πια σε τόσο μεγάλη εκτίμηση τον εαυτό σου που θεωρείς ότι έχεις πιο σπουδαία γνώμη από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Γιατί πίστεψέ με, αν ψάξεις λίγο να δεις τι λένε γι' αυτόν οι καλύτεροι του χώρου, ίσως εκπλαγείς. Ίσως πάλι απλά τους περιφρονήσεις κι αυτούς. ΥΓ2. Επειδή το αναφέρεις συχνά: έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις γνώμη. Άλλα και οι υπόλοιποι έχουμε κάθε δικαίωμα να μην την παίρνουμε στα σοβαρά. Και φυσικά, οι γνώμες σου σε χαρακτηρίζουν. Το ότι έχεις δικαίωμα να την λες, δεν απενοχοποιεί το γεγονός ότι μπορεί αυτή να είναι [βάλε μια λέξη εδώ].
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τι λες ρε Erwdios; Έχεις ιδέα τι γράφεις; Πέρυσι ο Κυργιάκος ψηφίστηκε μέσα στις χειρότερες μεταγραφές που έγιναν στην Αγγλία. Πού τη βλέπεις εσύ την πιο αξιόλογη καριέρα; Για καριέρα μιλάμε ή για απόδοση? Ξεκαθάρισε στο κεφάλι σου τι θέλεις να συζητήσουμε και τα ξαναλέμε. Ο ένας παίζει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού και της Ευρώπης και ο άλλος παίζει στον Πανιώνιο της Γερμανίας. Τι με νοιάζει εμένα πως παίζει? Για καριέρα δεν είπαμε? Ε, πάρε την καριέρα λοιπόν να γουστάρεις. Φέτος παίζει το παιδί, δε λέω, και μακάρι να συνεχίσει. Αλλά από που κι ως που είναι 2 μήνες καλών παιχνιδιών, πιο αξιόλογη πορεία από (ας βάλω το ελάχιστο) μια χρονιά πρώτος σκόρερ; Δε βάζω καν τα υπόλοιπα επιτεύγματα του Γκέκα. Κ Α Ρ Ι Ε Ρ Α ΥΓ. Το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος παίχτης είναι ο Ιντζάγκι, δείχνει πόσα λίγα καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο. Και είναι το καλύτερο παράδειγμα. Εκτός αν έχεις πια σε τόσο μεγάλη εκτίμηση τον εαυτό σου που θεωρείς ότι έχεις πιο σπουδαία γνώμη από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Γιατί πίστεψέ με, αν ψάξεις λίγο να δεις τι λένε γι' αυτόν οι καλύτεροι του χώρου, ίσως εκπλαγείς. Ίσως πάλι απλά τους περιφρονήσεις κι αυτούς. Οι καλύτεροι προπονητές του κόσμου κρίνονται και κρίνουν με βάση τα αποτελέσματα κυρίως και όχι με βάση την τεχνική του κάθε παίχτη. Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα, ο Ιντζάγκι λογικό είναι να βγαίνει στις top επιλογές τους, καθώς έμπαινε και τους ξελάσπωνε. Αυτό δεν τον κάνει παιχταρά κλπ. Τον κάνει γκολτζή. Μάθετε να ξεχωρίζετε τις έννοιες λίγο και ξαναελάτε να μιλήσουμε. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να περάσει με τρίπλα ούτε κώνο στην προπόνηση να πούμε. ΥΓ2. Επειδή το αναφέρεις συχνά: έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις γνώμη. Άλλα και οι υπόλοιποι έχουμε κάθε δικαίωμα να μην την παίρνουμε στα σοβαρά. Και φυσικά, οι γνώμες σου σε χαρακτηρίζουν. Το ότι έχεις δικαίωμα να την λες, δεν απενοχοποιεί το γεγονός ότι μπορεί αυτή να είναι [βάλε μια λέξη εδώ]. Αφού δεν παίρνεις τις απόψεις μου στα σοβαρά λοιπόν, σταμάτα να προσπαθείς να τις αντικρούσεις με αστεία επιχειρήματα, όπως για το "ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης" κλπ γραφικές αρλούμπες. PS Από τη μία μου λες ότι ξέρω τόσα λίγα από ποδόσφαιρο και μετά μου λες ότι έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Για do the maths να δεις αλήθεια ποιος την έχει ψωνίσει στο συγκεκριμένο θέμα.
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ΥΓ. Το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος παίχτης είναι ο Ιντζάγκι, δείχνει πόσα λίγα καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο. Πολύ μεγάλος παίχτης ο Ιντζάγκι. Έβλεπα κάτι γκολ του Μπατιστούτα, μετά καπάκι γκολ του Γκέκα... σόρυ, του Ιντζάγκι ήθελα να πω. Χρειάζεται να εξηγήσω ποιά η σχέση των γκολ του πρώτου με τα γκολ του δεύτερου; ... Το φαντάστηκα. Απολαύστε... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rcEaWk2gTB0[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XtkTTbBseR4&feature=related[/ame] ΥΓ. Θεούλης ο Πίπο, ε;
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πίπο ρε, ο αθλητής που ανέδειξε το επιθετικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τι πρόβλημα έχεις τώρα με τον Σαμαρά ήθελα να 'ξερα. Ή με τον Μάντζιο ή με τον Χαριστέα. Επί τη ευκαιρία, έπαιξε και ο Λυμπερόπουλος έξω, και ο Παππάς, και ο Καπετάνος, και ο Αγρίτης και άλλοι πολλοί. Και φυσικά εννοείται ότι όλοι αυτοί είναι ΜΕΣΑ στη σύγκριση. Γιατί αλλιώς με ποιον να συγκρίνω τον Γκέκα; Με την Ελληνικά πραγματικότητα θα τον συγκρίνω φυσικά. Τι; Θα περιμένω να βγει κάποιος που να σε βολεύει εσένα; Οι συγκρίσεις γίνονται με τα δεδομένα. Που και καλύτερος του να υπήρχε, θα εξακολουθούσε να είναι πετυχημένος. Πρωτον, ο Λυμπε πηγε πολυ μεγαλος Δευτερον, ολοι οι αλλοι ειναι χειροτεροι του Γκεκα Δεν εχω καταλαβει, τι συζηταμε? Αν ο Γκεκας ειναι ο πιο επιτυχημενος Ελληνας σκορερ στο εξωτερικο? Με κατω τα χερια, Α-Ν-Ε-Τ-Α, ευκολακι, τι αλλο να πω. Αν ειναι καλυτερος του Καπετανου και του Αγριτη? ΕΠΙΠΕΔΑ πανω Δεν εχω πει κατι αλλο... Εγω παντως ειχα καταλαβει οτι οι ερωτησεις ειναι 1. Κανει ο Γκεκας για ομαδα πανω απο επιεπδο Αιντραχτ? ΟΧΙ 2. Θα ηθελες τον Γκεκα αντι του Σισε στον Παναθηναικο?ΟΧΙ Οταν το μετρο συγκρισης σου ειναι ο Αγριτης... ΥΓ. Στο θεμα Ιντζαγκι, υπαρχει λογος που στα 37 του τα παστελωνει 2-2 στο ΤΛ και υπαρχει λόγος που στα 37 του, με οσα εχει πετυχει, πολλοι δεν τον εκτιμουν. Η αληθεια ειναι στη μεση, ουτε απατεωνας ειναι ουτε παικτουρα. Ειναι ενας μονοδιαστατος επιθετικος που ομως εχει αναγαγει σε επιστημη αυτο το ενα πραγμα που κανει καλα. Ειναι ο Ντενις Ροντμαν της μπαλας. Κανει 1-2 πραγματα αλλα τα κανει φοβερα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Για do the maths να δεις αλήθεια ποιος την έχει ψωνίσει στο συγκεκριμένο θέμα. Τι μαθηματικά να κάνω; Εσύ έχεις αποφασίσει δικούς σου όρους και απαιτείς να τους χρησιμοποιούμε όλοι οι υπόλοιποι. Από πότε παιχταράς είναι μόνο αυτός που έχει καλή τεχνική και όχι ο γκολτζής; Από τότε που το αποφάσισες εσύ; Από πότε καριέρα είναι απλά να ανήκεις σε μια μεγάλη ομάδα και όχι να είσαι από τους καλύτερους επιθετικούς ενός πρωταθλήματος; Από τότε που το αποφάσισες εσύ; Που θα μου πεις και να μάθω να ξεχωρίζω τις έννοιες. Για μαζέψου. ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ---------- Εγω παντως ειχα καταλαβει οτι οι ερωτησεις ειναι1. Κανει ο Γκεκας για ομαδα πανω απο επιεπδο Αιντραχτ? ΟΧΙ 2. Θα ηθελες τον Γκεκα αντι του Σισε στον Παναθηναικο?ΟΧΙ Σε αυτές τις ερωτήσεις, οι απαντήσεις είναι πολύ απλές: 1. Φυσικά. Από τη στιγμή που ένας παίχτης ξεχωρίζει μέσα στην ομάδα του, σαφώς και μπορεί να πάει σε μια καλύτερη. Ο Σισέ δηλαδή δεν κάνει για ομάδα πάνω από επίπεδο ΠΑΟ; Προφανώς. 2. Εδώ το ερώτημα δεν είναι αν τον θέλεις εσύ στον ΠΑΟ. Είναι αν αυτός θα δεχόταν να υποβιβάσει τον εαυτό του για να παίξει σε μια ελληνική ομάδα. Και είμαι αρκετά σίγουρος ότι για τα επόμενα χρόνια, δεν το θέλει. Ίσως στα τελειώματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ προτείνω να ηρεμήσετε άπαντες. Προφανώς διαφωνείτε, αλλά η όξυνση των τόνων δε βοηθάει σε τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.