alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Κι ο Αμανατιδης ....:p Και αλλοι Ελληνες σε αλλα πρωταθληματα δε βγαινουν καθε μερα πρωτοι σκορερ ... Και το Γερμανικο δεν ειναι κανα τυχαιο πρωταθλημα .... Υ.Γ Δε λεω πως ειναι κανας παιχταρας ο Γκεκας Απλα αυτο που πετυχε δεν ειναι λιγο για Ελληνα παιχτη .... Αυτο μονο λεω ....Μη μπερδευεστε ...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ρε εδώ ο άλλος σου γράφει ότι αν δεν τον διεκδικεί η Ρεάλ είναι κατεστραμμένος. Εσύ του λες να μην μπερδεύεται; Kaiser, το γεγονός ότι συμφωνεί μαζί σου ο Erwdios (με τα φοβερά του επιχειρήματα όπως πάντα), νομίζω ότι θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Σε συγχωρώ, όμως, γιατί ξέρω ότι είσαι άνθρωπος που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τα αυθόρμητα συναισθήματά του για άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις και τα αφήνει συνειδητά να επηρεάζουν την κρίση του. Πωπω, τι ψυχολογικό προφίλ έφτιαξα ο π...ς!
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Kaiser, το γεγονός ότι συμφωνεί μαζί σου ο Erwdios (με τα φοβερά του επιχειρήματα όπως πάντα)... Είπε ο επιχειρηματίας Manuel... ο οποίος συμφωνεί με τον alexis333 ο οποίος μας λέει παραπάνω ότι ο Γκέκας κάνει καριέρα. Σε λίγο θα συμφωνείτε και στο ότι η κότα κάνει αυγά.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα, τέτοια επιχειρήματα δεν έχω, αλλά κάνω ότι μπορώ: Ούτε εγώ ξέρω πολλούς Αργεντίνους Β' κατηγορίας να βγαίνουν πρώτοι σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ο Μπλάνκο βγήκε. Και λοιπόν...? Εμ... ναι. "Και λοιπόν...?" αναρωτιόμαστε κι εμείς. Πώς συνδέονται αυτά που γράφεις. Παίχτες - απάτη υπάρχουν παντού, το γεγονός ότι κάνουν καριέρα δεν τους κατατάσσει στο πάνθεον των μεγάλων πδοσφαιριστών. Ποιος μίλησε για πάνθεον; Επί τη ευκαιρία, το "παίχτης-απάτη" ορίζεται από σένα; Να μας δώσεις λίστα για να ξέρουμε. 2 λέξεις: Άμπαλος και ευνοημένος. (από τις συγκυρίες) Σου θυμίζει κάποιον/κάποιους? Καριέρα κάνει και ο κάθε τυχάρπαστος που σκουπίζει πάγκο στις 3 μεγάλες ελληνικές ομάδες, τι ακριβώς σημαίνει αυτό, το αξίζει? Αυτοί που σκουπίζουν τους πάγκους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κάνουν καριέρα. Σωστά. Τι διαφορά έχει να σκουπίζεις τον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας ενός κωλοπρωταθλήματος με το οποίο δεν ασχολείται κανένας και να βγαίνεις πρώτος σκόρερ σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης για το οποίο μιλάνε όλοι. Σχεδόν το ίδιο. Δε μας πείθει ο κύριος Γκέκας. Τα επιχειρήματα είναι εδώ και μιλάνε μόνα τους! Σε λίγο θα συμφωνείτε και στο ότι η κότα κάνει αυγά. Εδώ τα λόγια περισσεύουν. Από αυτό που γράφεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι συμφωνούμε σε κάτι αυτονόητο. Άρα σου φαίνεται αυτονόητο ότι ο Γκέκας κάνει καριέρα. Πάμε παρακάτω λοιπόν, να μας πεις σε τι διαφωνείς απ' όσα γράφτηκαν. Γιατί ΑΥΤΟ είναι το θέμα της συζήτησης. Αχ, και να είχα κι εγώ τέτοια επιχειρήματα. Θα αρκεστώ, όμως, απλά στο να σου θυμίζω πως το να λες κάτι, δεν είναι επιχείρημα από μόνο του. Ειδικά όταν αυτό το κάτι είναι του επιπέδου "Έλα μωρέ, σιγά τον παίχτη να πούμε. Επειδή βάζει γκολ; Ένας άμπαλος είναι". Μας έπεισες.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κι ο Αμανατιδης ....:pΟ οποιος δεν ειναι φορ, ετσι?Και αλλοι Ελληνες σε αλλα πρωταθληματα δε βγαινουν καθε μερα πρωτοι σκορερ ...Ποιοι?Ποιοι αλλοι Ελληνες φορ παιζουν σε πρωταθληματα του εξωτερικου?(ελπιζω να μην ακουσω ονομα που αρχιζει απο ''Σαμαρ'' γιατι θα πρεπει να ξαναπιασουμε τα βασικα της μπαλας απο την αρχη) Και το Γερμανικο δεν ειναι κανα τυχαιο πρωταθλημα .... Δεν ειναι μακρια, το 2005-2006 τα λεγαμε. Πηγαινε τοτε να δεις που ειχα ποσταρει τη λιστα με το ποιοι "παικταραδες" βγηκαν 1οι σκορερ στη Γερμανια τα τελευταια 10-15 χρονια
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τι πρόβλημα έχεις τώρα με τον Σαμαρά ήθελα να 'ξερα. Ή με τον Μάντζιο ή με τον Χαριστέα. Επί τη ευκαιρία, έπαιξε και ο Λυμπερόπουλος έξω, και ο Παππάς, και ο Καπετάνος, και ο Αγρίτης και άλλοι πολλοί. Και φυσικά εννοείται ότι όλοι αυτοί είναι ΜΕΣΑ στη σύγκριση. Γιατί αλλιώς με ποιον να συγκρίνω τον Γκέκα; Με την Ελληνικά πραγματικότητα θα τον συγκρίνω φυσικά. Τι; Θα περιμένω να βγει κάποιος που να σε βολεύει εσένα; Οι συγκρίσεις γίνονται με τα δεδομένα. Που και καλύτερος του να υπήρχε, θα εξακολουθούσε να είναι πετυχημένος.
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα, τέτοια επιχειρήματα δεν έχω, αλλά κάνω ότι μπορώ Μάλλον δεν είναι αρκετό, αλλά εντούτοις θα επικροτήσω την προσπαθειά σου. Εμ... ναι. "Και λοιπόν...?" αναρωτιόμαστε κι εμείς. Πώς συνδέονται αυτά που γράφεις. Αν παρέθετες ολόκληρο το μήνυμα ίσως και να καταλάβαινες. Ποιος μίλησε για πάνθεον; Εγώ Επί τη ευκαιρία, το "παίχτης-απάτη" ορίζεται από σένα; Να μας δώσεις λίστα για να ξέρουμε. Έτσι πρόχειρα θα σου πω 5-6 που μου έρχονται στο μυαλό Μπλάνκο, Σκόκο, Ιντζάγκι, Κόκε, Γκέκας, Χαριστέας Υποκειμενική είναι η κρίση μου, όπως και η δική σου αν μου πεις ότι οι παραπάνω είναι παιχταράδες. Συνεπώς, δεν κατάλαβα, απαγορεύεται να έχω άποψη για τους συγκεκριμένους παίχτες? Αυτοί που σκουπίζουν τους πάγκους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κάνουν καριέρα. Σωστά. Τι διαφορά έχει να σκουπίζεις τον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας ενός κωλοπρωταθλήματος με το οποίο δεν ασχολείται κανένας και να βγαίνεις πρώτος σκόρερ σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης για το οποίο μιλάνε όλοι. Σχεδόν το ίδιο. Δε μας πείθει ο κύριος Γκέκας. Τα επιχειρήματα είναι εδώ και μιλάνε μόνα τους! Σώπα ρε? Δηλαδή ο Γκέκας είναι επιτυχημένος? Γιατί εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για καριέρα. Εδώ τα λόγια περισσεύουν. Από αυτό που γράφεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι συμφωνούμε σε κάτι αυτονόητο. Άρα σου φαίνεται αυτονόητο ότι ο Γκέκας κάνει καριέρα. Πάμε παρακάτω λοιπόν, να μας πεις σε τι διαφωνείς απ' όσα γράφτηκαν. Γιατί ΑΥΤΟ είναι το θέμα της συζήτησης. Διάβασε τι γράφεις από πάνω και ξαναέλα. Δεν θα μας τρελάνεις εσύ χειμωνιάτικα. Αχ, και να είχα κι εγώ τέτοια επιχειρήματα. Θα αρκεστώ, όμως, απλά στο να σου θυμίζω πως το να λες κάτι, δεν είναι επιχείρημα από μόνο του. Ειδικά όταν αυτό το κάτι είναι του επιπέδου "Έλα μωρέ, σιγά τον παίχτη να πούμε. Επειδή βάζει γκολ; Ένας άμπαλος είναι". Μας έπεισες. Για να σε βοηθήσω λίγο: καριέρα career carrière حقل النشاط kariéra karriere Karriere carrera ura karijera carriera キャリア 경력 carrière karriere kariera carreira карьера karriär อาชีพการทำงาน kariyer nghề nghiệp 事业, 职业生涯 кариера 職業生涯 קריירה ουσ θ καριέρα [kar'jera] η επαγγελματική εξέλιξη Και σε ρωτάω, αν αύριο βγει ο Μπρέσκα πρώτος σκόρερ θα κάνει εξαιρετική καριέρα? Και μη μου ξαναπαραθέσεις σαν επιχείρημα το "ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης" γιατί θα γελάσουν και τα γκολπόστς. Γιατί με τη λογική σου μπορώ να σου πω κι εγώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.
kaiowas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Για μενα το ταβανι το ειχε βαλει ο Μαχλας ως επιθετικος στο εξωτερικο και ουσιαστικα ανοιξε το δρομο των μεταγραφων ελληνων παιχτων, ειδικα επιθετικων. Χρυσο Παπουτσι, ακριβοτερη μεταγραφη του Αγιαξ τοτε, λατρευτηκε οσο λιγοι απο την Βιτεσε και γενικα αφησε ονομα.
izerman76 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Sorry ρε Ερωδιε αλλά ένας παίχτης που έχει παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχει παίξει Πρεμιερ Λιγκ (έστω κι αποτυχημένο πέρασμα), έχει παίξει σε μια από τις πιο γνωστές ομάδες της Γερμανίας (Λεβερκουζεν) έχει βγει πρωτος σκόρερ σε Ελλάδα, Γερμανία και προκριματικά του Μουντιάλ, καλή καριέρα έχει κάνει. Δε συγκρίνεται με τον Μπεκαμ που έπαιξε Μαντσεστερ, Ρεαλ και Μιλαν, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα (και αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης) μια χαρά τα πήγε.
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Sorry ρε Ερωδιε αλλά ένας παίχτης που έχει παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχει παίξει Πρεμιερ Λιγκ (έστω κι αποτυχημένο πέρασμα), έχει παίξει σε μια από τις πιο γνωστές ομάδες της Γερμανίας (Λεβερκουζεν) έχει βγει πρωτος σκόρερ σε Ελλάδα, Γερμανία και προκριματικά του Μουντιάλ, καλή καριέρα έχει κάνει. Δε συγκρίνεται με τον Μπεκαμ που έπαιξε Μαντσεστερ, Ρεαλ και Μιλαν, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα (και αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης) μια χαρά τα πήγε. Για τα δεδομένα έλληνα παίχτη δεν τον λες και αποτυχημένο όντως. Αλλά λέγοντας τα παραπάνω μου έρχονται στο μυαλό και ο Χαριστέας, ο Γιούρκας, ο Δώνης, ο Νταμπίζας, ο Γιαννακόπουλος και κάπου εκεί σταματάει η λογική. Ε, κάτι τέτοιο συμβαίνει και με Γκέκα.
alexis333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αλλα 2 γκολ ο Γκεκας σημερα btw ... 9 στο πρωταθλημα και 2 στο κυπελλο συνολικα νομιζω ... http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=78554 edit Μαλον και τα 11 στο πρωταθλημα ειναι σε 11 ματς ...
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχουμε ριπλέι στο Καραισκάκη σήμερα? Πόσα replay θέλεις για το γκολ του Μιραλάς?
Linus_21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ένα ριπλέι ζήτησα ο καημένος για την φάση μέσα στην περιοχή με τον Μέλμπεργκ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Sorry ρε Ερωδιε αλλά ένας παίχτης που έχει παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχει παίξει Πρεμιερ Λιγκ (έστω κι αποτυχημένο πέρασμα), έχει παίξει σε μια από τις πιο γνωστές ομάδες της Γερμανίας (Λεβερκουζεν) έχει βγει πρωτος σκόρερ σε Ελλάδα, Γερμανία και προκριματικά του Μουντιάλ, καλή καριέρα έχει κάνει. Δε συγκρίνεται με τον Μπεκαμ που έπαιξε Μαντσεστερ, Ρεαλ και Μιλαν, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα (και αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης) μια χαρά τα πήγε. Εδω λεει παιχτη απατη αυτον που ειναι ταυτοχρονα: -1ος σκορερ ολων των εποχων σε ολα τα Ευρωπαικα Κυπελλα -1ος σκορερ ολων των εποχων της Μιλαν -3ος σκορερ ολων των εποχων στο Campionato (μολις σημειωσει ακομα 3 γκολ περναει τον Ρομπερτο Μπατζιο, ακομα ειναι 4ος οκ). -Και που ακομα ειναι εν ενεργεια Οσο για τον Γκεκα, μπορει να μην τον χωνευω, αλλα καλως η κακως αυτα που εχει κανει στην καριερα του ποιος αλλος Ελληνας επιθετικος τα εκανε σε αντιστοιχα πρωταθληματα? btw πρεπει να καταλαβετε οτι η δουλεια του επιθετικου ειναι να παστελωνει με οτι τροπο μπορει. Οταν το κανει σταθερα και κατ'εξακολουθηση σε ΟΛΗ του την καριερα, τοτε απλα μιλαμε για εναν μεγαλο επιθετικο. Τωρα αν δεν κανει τακουνακια, αν δεν περναει τη μιση αμυνα, αν δεν ξερει να κανει κοντρολ, αν βγαινει συχνα οφφσαιντ τι σημασια εχει? Παστελωνε και παστελωνει? Ειναι καλος επιθετικος. Ειναι σαν να λεμε οτι ο Καναβαρο ηταν παιχτης απατη, επειδη δεν εβγαζε σεντρες, δεν το επαιζε πλει μεικερ, δεν εκανε 10 ντριμπλες οποτε επαιρνε την μπαλα και δεν ετρεχε πανω κατω το γηπεδο. Καθε παιχτης εχει δουλειες μεσα στο γηπεδο, και ο Ιντζαγκι εκανε παντα καλα τη δουλεια του και πανω απολα σταθερα και με διαρκεια, ας μη γεμιζε το ματι των ποδοσφαροφιλων απο θεμα τεχνικης/θεαματος κλπ. Απο Ρομπινιο επιθετικους εχω χορτασει προσωπικα, αλλα προτιμω Ιντζαγκι, Φαν Νιστελρου κλπ για την περιοχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.