MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δε νομίζω. "That lad must have been born offside." - Sir Alex on the news that Filippo Inzaghi is the most offside player in the history of the game Ναι και? Ηταν offside το 1ο γκολ? Η αμφισβητεις την επιθετικη δεινοτητα του πιπο επειδη υπεπειπτε συχνα σε offsides? Επαναλαμβανω τα περισσοτερα γκολ του ειναι σαν το 1ο χθεσινο, και ειναι πρωτος σκορερ σε ολες τις Ευρωπαικες διοργανωσεις, και τριτος στην Ιταλια, αρα οτι και αν ειχε πει ο Sir Alex, ας αραξει στα κυβικα του, τον εκθετουν τα στατιστικα του Πιπο...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον έχουμε πάλι να κάνουμε με την ίδια παρεξήγηση. Πολλοί νομίζουν ότι το να βρίσκεσαι στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, είναι απλά θέμα τύχης. Η επαναλαμβανόμενη τύχη, σε ένα παιχνίδι όπου ΔΕΝ μπορείς να κάνεις μακρόχρονη καριέρα από τύχη, δε φαίνεται να απασχολεί ορισμένους. ΥΓ. Ο Γκέκας κάνει ΠΑΛΙ παπάδες στη Γερμανία. Τι άλλαξε; ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! Γιατί έχω διαβάσει επιχειρήματα "και τι έκανε εκεί που πήγε;". "Δεν έπαιζε ρε! Να τι έκανε!". Τυχαίο ΥΓ; Δε νομίζω. (Oh my god! Το χρησιμοποίησα! Χρησιμοποίησα την ποταπή αυτή έκφραση! Ουααα!)
Tuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Έγκλημα και... απολογία http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/Panathinaikos/295947.html Η συγγνώμη του Μάικ Μπατίστ μετά την σοκαριστική ενέργεια στον αγώνα με την Ολίμπια. Πώς ερμήνευσε ο Ομπράντοβιτς την κίνηση του Αμερικανού. Το contra.gr στην Σλοβενία. Δείτε σε videos το χτύπημα στον Όζμπολντ και τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς. Άρθρο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bUZzMaL2ZYo&feature=player_embedded[/ame]
KaizerSoze Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ΥΓ. Ο Γκέκας κάνει ΠΑΛΙ παπάδες στη Γερμανία. Τι άλλαξε; ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! Γιατί έχω διαβάσει επιχειρήματα "και τι έκανε εκεί που πήγε;". "Δεν έπαιζε ρε! Να τι έκανε!". Τυχαίο ΥΓ; Δε νομίζω. Ενω στη Λεβερκουζεν που σκασανε χοντρα λεφτα να τον παρουν δεν τα χρησιμοποιουσαν? Καποιος εδωσε 4-5 εκατομμυρια ποσα ειχε δωσει και τον ειχε στον παγκο? Μονος του καταστραφηκε ο Γκεκας γιατι δεν δουλεψε να βελτιωθει σε τιποτα περα απο το ταλεντο του να τελειωνει φασεις σε ανοιχτο γηπεδο Ε, ετσι μια ζωη σε μια Μποχουμ και μια Αιντραχτ θα παιζει
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ενω στη Λεβερκουζεν που σκασανε χοντρα λεφτα να τον παρουν δεν τα χρησιμοποιουσαν?Καποιος εδωσε 4-5 εκατομμυρια ποσα ειχε δωσει και τον ειχε στον παγκο? Μονος του καταστραφηκε ο Γκεκας γιατι δεν δουλεψε να βελτιωθει σε τιποτα περα απο το ταλεντο του να τελειωνει φασεις σε ανοιχτο γηπεδο Ε, ετσι μια ζωη σε μια Μποχουμ και μια Αιντραχτ θα παιζει Άλλαξε ο προπονητής και ο καινούργιος δεν τον εμπιστεύτηκε καθόλου. Επίσης, 4-5 εκατομμύρια δεν είναι τρελά λεφτά για Γερμανία. Τα δίνεις και για παίχτη μεταξύ 11άδας και πάγκου. Και φυσικά με την αλλαγή προπονητή, εύκολα αυτός ο παίχτης γίνεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Τι μου λες τώρα; Ξέρεις τι λεφτά είχε δώσει η Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει το Σαμαρά; Είδες να τον χρησιμοποίησε; Τώρα αυτά τα "καταστράφηκε" ο Γκέκας που πάτε και γράφεται είναι γελοία. Τι καταστράφηκε μωρέ; Μια χαρά καριέρα κάνει ο άνθρωπος. Επειδή δεν τον αναγνωρίζεις εσύ, καταστράφηκε; Σκασίλα του.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αν υπήρχε το ενδεχομενο να επαιζε τουλαχιστον σε μια Ντορτμουντ ή μια Βερντερ αν δουλευε δεν ειναι καταστροφη η Αιντραχτ? Μια χαρα καριερα εχει και ο Μαντζιος ας πουμε?Και ο Γιουρκας?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά τα πάει η Άιντραχτ μαζί με τον Γκέκα. 5η θέση (προς το παρόν) και ο Γκέκας είναι και πάλι πρώτος σκόρερ. Δηλαδή αν καταφέρει να βγει 2 χρονιές πρώτος σκόρερ στη Γερμανία μιλάμε για έναν κατεστραμμένο παίχτη; Έχεις δει κατεστραμμένους παίχτες; Πραγματικά κατεστραμμένους όμως; Άσε δηλαδή που εσύ τα λες κι εγώ να σε στηρίξω σε αυτό: δεν είναι δα και κανένας ΤΟΟΟΣΟ ταλαντούχος παίχτης που θα έπρεπε να είχε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό του. Αυτό, όμως, μπορεί να οφείλεται σε μια σειρά πραγμάτων, όπως το που προπονήθηκε μικρός μέχρι τα δύο κενά χρόνια σε Λεβερκούζεν και δανεικές ομάδες. Αυτό τώρα το "δεν προσπάθησε να βελτιωθεί", δεν πολυστέκει, γιατί είναι ένας παίχτης που έκανε καριέρα μεγαλώνοντας. Δεν μιλάμε για έναν ταλαντούχο πιτσιρικά 20 χρονών, που έπαιζε σε ομάδες ίδιου βεληνεκούς μέχρι τα 30 του. Όσο πάει και σε καλύτερες ομάδες έπαιξε. Στη Λεβερκούζεν την πρώτη χρονιά τα πήγε αρκετά καλά (πρώτος σκόρερ της ομάδας του), ενώ τη δεύτερη έπαιζε σχεδόν πάντα αλλαγή. Μετά τον άρχισαν τους δανεισμούς μέχρι που ξαναστέριωσε και κάνει ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα δικά του και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα στη Γερμανία. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μιλάμε για κακή καριέρα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και ότι: Εθνική Ελλάδος Ανδρών 52 (20) Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στη Wikipedia, γιατί για ορισμένα πράγματα σου έχει μείνει λανθασμένη εντύπωση: http://el.wikipedia.org/wiki/Φάνης_Γκέκας Πχ: Στην πρώτη του χρονιά, σεζόν 2007-2008, στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Γκέκας, αν και αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής, κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας στο γερμανικό πρωτάθλημα με 11 γκολ σε 29 συμμετοχές Όπως και να 'χει, ο Γκέκας έχει κάνει αντικειμενικά μια πολύ καλή καριέρα (αν όχι εξαιρετική). Πες τον κωλόφαρδο, πες ότι δε σου αρέσει, πες ότι θέλεις. Τα γεγονότα, όμως, είναι γεγονότα.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Mεγαλειο, Φανης Γκεκας ρισπεκ', Ρεαλ πουλαει Χιγκουαιν και παιρνει Φανηγκεκα τι να λεμε. Ευτυχισμενο το 2005
Tilemaxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά και ο Ντι Βάιο είναι μεγάλος γκολτζής, πάντοτε όμως τριγύριζε στις μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας. Τα γκόλ δεν συνεπάγονται πάντοτε με μεγάλη καριέρα. Όπως και το αντίστροφο.
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Για Ελληνας μια χαρα καριερα κανει .... Δεν ξερω πολλους Ελληνες που να βγαινουν πρωτοι σκορερ στη Γερμανια ... Υ.Γ Δε μιλαω για προσοντα και μειονεκτηματα ... Αυτο ειναι αλλο θεμα,ποδοσφαιρικο .... Μιλαμε για καριερα ...
Erwdios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ούτε εγώ ξέρω πολλούς Αργεντίνους Β' κατηγορίας να βγαίνουν πρώτοι σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ο Μπλάνκο βγήκε. Και λοιπόν...? Παίχτες - απάτη υπάρχουν παντού, το γεγονός ότι κάνουν καριέρα δεν τους κατατάσσει στο πάνθεον των μεγάλων πδοσφαιριστών.
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προσεξες οτι ειπα για Ελληνες παιχτες .... ?? Για Ελληνας μια χαρα καριερα τη βλεπω .... Και μιλαω για καριερα οχι για προσοντα .. Το ξαναθυμιζω αυτο γιατι ουτε αυτο διαβασες ...
Erwdios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προσεξες οτι ειπα για Ελληνες παιχτες .... ?? Για Ελληνας μια χαρα καριερα τη βλεπω .... Και μιλαω για καριερα οχι για προσοντα .. Το ξαναθυμιζω αυτο γιατι ουτε αυτο διαβασες ... Θα το παίξουμε στην παντομίμα: 2 λέξεις: Άμπαλος και ευνοημένος. (από τις συγκυρίες) Σου θυμίζει κάποιον/κάποιους? Καριέρα κάνει και ο κάθε τυχάρπαστος που σκουπίζει πάγκο στις 3 μεγάλες ελληνικές ομάδες, τι ακριβώς σημαίνει αυτό, το αξίζει?
alexis333 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Και σου λεω πως εγω δε μιλησα για το ποσο μπαλα ξερει και το αν αξιζει.... Μιλησα γι αυτο που εχει καταφερει .... Οσο αμπαλος κι αν ειναι το οτι ειναι πρωτος σκορερ στη Γερμανια για δευτερη φορα ( εως τωρα ) δε ειναι λιγο για Ελληνες ποδοσφαιριστες ..... Ουτε εγω τον θεωρω καναν παιχταρα αλλα αυτο που εκανε δε το χει κανει αλλος ... Και παει να το το κανει και δευτερη φορα φετος ...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οσο αμπαλος κι αν ειναι το οτι ειναι πρωτος σκορερ στη Γερμανια για δευτερη φορα ( εως τωρα ) δε ειναι λιγο για Ελληνες ποδοσφαιριστες ..... Ουτε εγω τον θεωρω καναν παιχταρα αλλα αυτο που εκανε δε το χει κανει αλλος ... Καλα, δεν εχουν περασει και 2000 Ελληνες απο τη Μπουντεσλιγκα, μην μπερδευουμε τον ποδοσφαιρστη με τον εργατη βιομηχανιας τωρα...15 χρονια ειναι ο Μποσμαν οχι 45 ΟΚ, ο Γκεκας βγηκε 1ος σκορερ στην Μπουντεσλιγκα, μπραβο του παιδιου, αξιολογο-αν και την 1η φορα που συζητηθηκε το θεμα ειχα πει ποιοι αλλοι εντελως κουλοι και αμυριστοι μετα, εχουν βγει 1οι σκορερ Εκτος απο τον Γκεκα ποσα σεντερ φορ Ελληνες εχουν παιξει στη Γερμανια δλδ και λες "δεν το εκανε αλλος" Ο Χαριστεας(γελαμε), δανεικος ο Μαντζιος(ξαναγελαμε) και... Ναι, οκ, σε σχεση με Χαριστεα-Μαντζιο ο Γκεκας ειναι καλυτερος congrats
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.