Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τον Χρήστο Ταπούτο στη σύνθεσή του, αλλά κανέναν άλλο από τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετέχουν στην απεργία, αντιμετωπίζει ο Άρης τον Ολυμπιακό στο «Αλεξάνδρειο» για την πρεμιέρα της Α1. Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν με τους τέσσερις ξένους (Τάκερ, Πιρς, Ντάνστον, Μπορόβνιακ), τον Ταπούτο και παίκτες από την ομάδα εφήβων (ανάμεσά τους ο Λίνος Χρυσικόπουλος), ενώ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με πλήρη σύνθεση και μοναδικό απόντα τον Μίλος Τεόντοσιτς που έμεινε στην Αθήνα λόγω προβλήματος στη μέση.

http://www.sport-fm.gr/article/299629

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπικαού και τον Ταπούτο - δείχνουν πόσο σέβονται τους υπόλοιπους έλληνες συναθλητές τους που δεν βγάζουν σε 10 χρόνια όσα βγάζουν αυτοί σε ένα.

Και μετά να πάμε όλοι μαζί στα γήπεδα να χειροκροτήσουμε και να κάνουμε μάγκες αυτούς που φτύνουν στα μούτρα (επειδή αυτοί έχουν βολευτεί) όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/article/299629

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπικαού και τον Ταπούτο - δείχνουν πόσο σέβονται τους υπόλοιπους έλληνες συναθλητές τους που δεν βγάζουν σε 10 χρόνια όσα βγάζουν αυτοί σε ένα.

Και μετά να πάμε όλοι μαζί στα γήπεδα να χειροκροτήσουμε και να κάνουμε μάγκες αυτούς που φτύνουν στα μούτρα (επειδή αυτοί έχουν βολευτεί) όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

Εγώ γενικά δεν καταλαβαίνω τι είδους απεργία είναι αυτή, που στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν ισχύει...

Δημοσ.

Το να απεργούσαν οι Έλληνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ με τις αμοιβές των πολλών εκατομμυρίων θα ήταν πρόκληση πάντως. Ας μην είμαστε τόσο υποκριτές.

Να απεργήσει ο π.χ Σπανούλης και ο Διαμαντίδης γιατί; Εφόσον οι ομάδες τους είναι 100% σωστές απέναντι τους.

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:10 ----------

Izerman τώρα θα πεις ντροπή και για τους παίκτες του ΠΑΟ;

Δημοσ.
Το να απεργούσαν οι Έλληνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ με τις αμοιβές των πολλών εκατομμυρίων θα ήταν πρόκληση πάντως. Ας μην είμαστε τόσο υποκριτές.

Να απεργήσει ο π.χ Σπανούλης και ο Διαμαντίδης γιατί; Εφόσον οι ομάδες τους είναι 100% σωστές απέναντι τους.

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:10 ----------

Izerman τώρα θα πεις ντροπή και για τους παίκτες του ΠΑΟ;

Προφανως ειναι ντροπη - δεν ειναι θέμα ομάδας, είναι θέμα των αθλητών μεμονωμένα.

Και στο ΝΒΑ όταν γινεται απεργια πιστεύεις πως ο Bryant έχει αναγκη και συμμετέχει;

Ειναι θέμα αλληλεγγύης απεναντι στους συναδελφους σου η απεργια - με το να μη συμμετέχουν ακυρώνουν τη προσπάθεια των λιγότερο διάσημων αθλητών. Αν δεν υπήρχε και ο Παπαδόπουλος που είναι γνωστος παικτης δε θα γινοταν ούτε μονοστηλο τα αιτήματα τους.

Βεβαια τέτοια συμπεριφορά είναι ταιριαστή με τη γενικότερη νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας οπότε δε μου κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

Δυστυχως σημερα οι 2 ομαδες που εχουν καταστρεψει το ελληνικο μπασκετ γελοιοποιησαν για ακομη μια φορα το αθλημα.Δεν με ενδιαφερει αν οι Ελληνες παικτες τους παιρνουν αρκετα χρηματα ή οχι.Σε μια απεργια συμμετεχουν ολοι.Στους Ευρωπαικους αγωνες δεν απεργουν γιατι τα αιτηματα τους εχουν να κανουν με το ελληνικο κρατος (ποιο?) και την ελληνικη ομοσπονδια μπασκετ.Ας τελειωνουν πια με αυτη τη φαρσα που λεγεται ελληνικο μπασκετ.Ας βαλουν salary cap,ας απαγορεψουν τους 2 καρκινους να ρημαζουν τους νεαρους δινοντας εκατομμυρια ευρω σε παιδακια 17 και 18 ετων, ας δωσουν κινητρα οικονομικα στις μικροτερες ομαδες.

Δημοσ.

Δυστυχως σημερα οι 2 ομαδες που εχουν καταστρεψει το ελληνικο μπασκετ γελοιοποιησαν για ακομη μια φορα το αθλημα.Δεν με ενδιαφερει αν οι Ελληνες παικτες τους παιρνουν αρκετα χρηματα ή οχι.Σε μια απεργια συμμετεχουν ολοι.Στους Ευρωπαικους αγωνες δεν απεργουν γιατι τα αιτηματα τους εχουν να κανουν με το ελληνικο κρατος (ποιο?) και την ελληνικη ομοσπονδια μπασκετ.Ας τελειωνουν πια με αυτη τη φαρσα που λεγεται ελληνικο μπασκετ.Ας βαλουν salary cap,ας απαγορεψουν τους 2 καρκινους να ρημαζουν τους νεαρους δινοντας εκατομμυρια ευρω σε παιδακια 17 και 18 ετων, ας δωσουν κινητρα οικονομικα στις μικροτερες ομαδες.

Δημοσ.

Μα αν διεκδικούν κάτι από την πολιτεία, να απεργήσουν όταν είναι στην εθνική (όσο κι αν δεν μ' αρέσει το ενδεχόμενο). Απεργώντας και προκαλώντας μηδενισμό της ομάδας, πλήττουν κυρίως τις ΚΑΕ, με τις οποίες δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα. Επίσης, εφόσον απεργούν στις ομάδες, δεν θα έπρεπε να παίζουν ούτε στα ευρωπαϊκά. Όταν π.χ. απεργούν οι λιμενεργάτες, εξυπηρετούν ξένα πλοία και εμποδίζουν τα ελληνικά; Γενικά είναι λίγο μπερδεμένη η υπόθεση και δεν είμαι σίγουρος ότι την έχω κατανοήσει σωστά.

Είναι πάντως τραγική η κατάσταση. Αστυνομία να βγάζει έξω παίκτες, να κατεβαίνει ο ιστορικός ΠΑΟΚ με 5 παίκτες και ο ΠΑΟ να του ρίχνει 50 πόντους, να πηγαίνουν εισαγγελείς, μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΚ να μην απεργούν... Όπως και να το δεις, απαξίωση του μπάσκετ...

Δημοσ.

Μα αν διεκδικούν κάτι από την πολιτεία, να απεργήσουν όταν είναι στην εθνική (όσο κι αν δεν μ' αρέσει το ενδεχόμενο). Απεργώντας και προκαλώντας μηδενισμό της ομάδας, πλήττουν κυρίως τις ΚΑΕ, με τις οποίες δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα. Επίσης, εφόσον απεργούν στις ομάδες, δεν θα έπρεπε να παίζουν ούτε στα ευρωπαϊκά. Όταν π.χ. απεργούν οι λιμενεργάτες, εξυπηρετούν ξένα πλοία και εμποδίζουν τα ελληνικά; Γενικά είναι λίγο μπερδεμένη η υπόθεση και δεν είμαι σίγουρος ότι την έχω κατανοήσει σωστά.

Είναι πάντως τραγική η κατάσταση. Αστυνομία να βγάζει έξω παίκτες, να κατεβαίνει ο ιστορικός ΠΑΟΚ με 5 παίκτες και ο ΠΑΟ να του ρίχνει 50 πόντους, να πηγαίνουν εισαγγελείς, μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΚ να μην απεργούν... Όπως και να το δεις, απαξίωση του μπάσκετ...

Δημοσ.

Εχουμε πολυ πλακα.

Ναι, οι 2 ομαδες αυτες γελοιοποιουν το Ελληνικο μπασκετ. Που εκτος απο αυτες τις 2 ομαδες ειχε σπειρει τον τρομο στην Ευρωπη επι 50 χρονια.

Οι καρκινοι λεει που ρημαζουν το μπασκετ.Επειδη δινουν λεφτα.

Αλλα αμα δεν δωσει ο Παυλος λεφτα ή δεν δωσει ο Αγγελοπουλος λεφτα λεμε "Παυλο που ειναι τα λεφτα για γκαρντ" ή "που πηγαν Αγγελοπουλε τα λεφτα του Τσιλντρες, στον Κεσελι?"

Αυτα τα παιδακια των 17 και 18, θα πηγαιναν φιλε μου στην Μπαρτσελονα και τη Ρεαλ αμα δεν υπηρχαν Γιαννακοπουλοι και Αγγελοοπουλοι. Δεν θα εμεναν στον Αρη και τον Ικαρο για παντα. Ή και να εμεναν, τι θα γινοταν? Θα μεγαλωνε το Ελληνικο μπασκετ?

Με ποια εσοδα? Στο ΤΛ του ποδοσφαιρου αμα πας καλα, ξελασπωνεις για μια χρονια, στην Ευρολιγκα αν ειχε ο Αρης και τον Παπανικολαου και τον Χρυσιοκοπουλο και 2-3 καλους μαυρους τι θα εκανε?Θα ηταν σε καλυτερη οικονομικη κατασταση?

ξερει να μας πει κανεις τα αιτηματα των παικτων?

Σοβαρα μιλαω, δεν τα εχω δει απο κανεναν εδω μεσα, και προσωπικα θυμαμαι μονο το ολοσωστο και δικαιο αιτημα για την ασφαλιση των παικτων στην Α2. Τα αλλα ποια ειναι?Ή γραφετε και σεις χωρις να ξερετε?

Γιατι αν ας πουμε, οπως λεει ο Φιλιππος πιο πανω, τα αιτηματα τους ειναι προς την Πολιτεια, ε, συγγνωμη, μαλακες ειναι οι προεδροι?

Δηλαδη αν θελουμε να καταργηθει η στρατιωτικη θητεια, θα ειναι λογικο να κανουμε απεργιες στη δουλεια μας? ή θα ηταν λογικοτερο να διαμαρτυρηθουμε την Κυριακη των εκλογων?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...