nikos21aek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είμαι μόνο εγώ δηλαδή! Xαλαρά και εγώ καλύτερο ποδοσφαιριστή ever που θυμάμαι τον Ρονάλντο βάζω.Μετά Μaldini και μετα έχω την εντύπωση ότι όλους τους υπόλοιπους τους έχει ξεπεράσει ήδη ο Μέσι. edit:Τι βιντεάρες ήταν αυτές;Όλοι σας και μόνος μου τους έπαιζε ο πόστης.Με την μπάλα έμπαινε στο τέρμα στα μισά γκόλ!
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και εκείνος ο πώς-τον-'λέγαν-α-ναι! ο Ζιντάν; Μπα ε; Της σειράς ας πούμε..
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μέσι στα 23 του εχει πετύχει όσα πέτυχε ο Ζιντάν στα 30 του. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα πιστεύω απο αυτόν τον παίκτη.
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μέσι στα 23 του εχει πετύχει όσα πέτυχε ο Ζιντάν στα 30 του. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα πιστεύω απο αυτόν τον παίκτη. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ατομικό άθλημα ισχύει το άνωθεν;
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι. Μιλάμε όμως για ατομικούς τίτλους. Τον Ζιντάν στα 23 του δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του.
nikos21aek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ο Ζιντάν είναι ο καλύτερος Γάλλος που θυμάμαι.Μέχρι εκεί.Παιχταράς.Αλλά για τα γούστα μου είναι πιο κάτω και από τον Pinturicchio
elven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπική άποψη άλλο επίπεδο ο Ρονάλντο,και απο τους δύο
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοείται αυτό. Αλλά επίσης δεν προλάβαμε να δούμε τον Ρονάλντο απέναντι σε man-to-man σύστημα Μουρίνιο η αλήθεια είναι...
nikos21aek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέσα στο τέρμα θα τους έβαζε.Αυτός δεν ήθελε man to man.Ήθελε 6 men to man και πάλι μπορεί να μην τον κόβαν.
izerman76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μέσι στα 23 του εχει πετύχει όσα πέτυχε ο Ζιντάν στα 30 του. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα πιστεύω απο αυτόν τον παίκτη. Στο μουντιαλ φάνηκε πως ο Μεσι χωρις τη Μπαρτσελονα δε μπόρεσε να κάνει κάτι, η Μπαρτσελονα χωρις τον Μεσι μπόρεσε άνετα .
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά ο Μέσι είχε προπονητή καραγκιόζη. Η Ισπανία ήταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Και αυτήν την καραμέλα "Ο Μέσι δεν έκανε τίποτα στο Μουντιάλ, άρα δεν είναι Μαραντόνα" πρέπει κάποια στιγμή να την κόψετε. Ο Μέσι ήταν πρώτος σε κατάταξη ασίστ για την ομάδα του, αλλά στη θέση που τον έβαζε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Εντάξει, αν ήταν Ισπανός και έπαιζε σε ΑΥΤΗ την Ισπανία, λογικό να έπαιρνε για πλάκα το Μουντιάλ. Αλλά στην Αργεντινή του 35χρονού Βερόν με κόφτη τον Μάξι Ροντρίγκεζ όσο παιχταράς και να είσαι δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
VAssassin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και το Ζιντάν τον έκαναν γιογιο ο Καραγκούνης και ο Ζαγορ με μία παρόμοια λογική. Τελικά είναι ομαδικό το άθλημα ή όχι;
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Η εικόνα μιλάει από μόνη της νομίζω. Τυχερός ήταν ο Ουιφαλούσι που δεν πετάχτηκε κανένα κόκαλο έξω και θα γινόταν πολύ μεγαλύτερος ντόρος... Τώρα αν πήγε για μπάλα ή είχε τσαντιστεί και πήγε να χτυπήσει, δεν έχει και πολλή σημασία. Και εντάξει όπως και να το κάνουμε, άλλες διαστάσεις παίρνει το θέμα στα ΜΜΕ όταν το παθαίνει ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ρούνεϊ ας πούμε και άλλες αν το πάθαινε ο Κολομπούρδας. Λογικό το βρίσκω. Το πόδι του Μέσι είναι αυτό; Και πως θα ξαναπαίξει σε 15 μέρες;
pressure Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Για μενα ο Ζινταν ειναι στους 3 top ever. Τα στατιστικα και οι βαθμολογιες του δεν ειχαν πεσει ποτε κατω απο 7 στα 10 (αν θυμαμαι καλα). Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ζινταν δεν θα ξαναβγει. Τελος. Ο Μεσι ειναι παιχταρα μεν αλλα εχει παιχταραδες γυρω του. Σε ιταλικο πρωταθλημα πιστευω δεν θα εκανε τα μαγικα του. Το απεδειξε και στα 2 ματσ ο Μουρινιο. Ειναι νωρις ακομα αλλα πιστευω πως το "φαινομενο" δεν θα το φτασει ο Μεσι. Ηταν αξεπεραστος και θα εκανε πολλα ακομα αν δεν ηταν ατυχος. Τελος να πω και μια ατακα του Γεωργιου (που δεν συμφωνω παντα μαζι του). Ο Ζινταν ειναι ο μονος που μπορει επαξια να βγει φωτογραφια με τον Πελε και τον Μαραντονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.