Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και παιζουν ρολο και οι θεσεις

Ο Μαικ ας πουμε πρεπει να πεθαινει στα ποδια με τα κιλα που εχει και το ξυλο που δινει/τρωει

Και ειναι 33

Στα 33 του ο Γκαλας που ειναι σεντερ μπακ ενιωθε σαν λυκοπουλο

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Μαικ ας πουμε πρεπει να πεθαινει στα ποδια με τα κιλα που εχει και το ξυλο που δινει/τρωει

Και ειναι 33

Ε ο Μάικ πρέπει να είναι 115+ κιλά και πολύ χτυσμένος για τον σωματότυπό του.

Σκέψου όμως, ο Διαμαντίδης είναι 1,96 και 98 κιλά...

Δημοσ.

Και ειναι 33

Ε ο Μάικ πρέπει να είναι 115+ κιλά και πολύ χτυσμένος για τον σωματότυπό του.

Σκέψου όμως, ο Διαμαντίδης είναι 1,96 και 98 κιλά...

Δημοσ.
Μα ποτέ δεν ήταν καλός παίκτης ο Γκέκας.

Σωστά. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές από τον Γκέκα, που έχουν πετύχει περισσότερα πράγματα. :rolleyes: Χμμ... για μισό... λογικά πρέπει να είναι πάνω από πέντε - δέκα, αλλιώς θα ήτανε καλός παίχτης...

Δημοσ.
Μα ποτέ δεν ήταν καλός παίκτης ο Γκέκας.

Σωστά. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές από τον Γκέκα, που έχουν πετύχει περισσότερα πράγματα. :rolleyes: Χμμ... για μισό... λογικά πρέπει να είναι πάνω από πέντε - δέκα, αλλιώς θα ήτανε καλός παίχτης...

Δημοσ.
Κοίταξε, γενικότερα το ποδόσφγαιρο έχεις κάποιες μεγαλύτερες απαιτήσεις σε αερόβια αντοχή.

Επίσης δες λίγο τι κιλά είναι ποδοσφαιριστές με ύψος 1.85 και οι αντίστοιχοι μπασκετμπολίστες.

Ο Drogba φαίνεται γομάρι μέσα στο τερές σε σχέση με τους υπόλοιπους και είναι 1,88 και 75 κιλά.

Μπασκετμπολίστας 1,88 δύσκολα να είναι λιγότερα από 83-85.

Ναι ρε συ, δεν διαφωνώ, γι'αυτό είπα κι εγώ ότι είναι δύσκολο να συγκριθούν τα αθλήματα. Άλλες απαιτήσεις, άλλοι οργανισμοί και άλλη προπόνηση.

Ειδικά πάντως, έπεσες σε περίπτωση. Είμαι 1.90, 108 κιλά και παίζω μπάλα. Και είμαι και σεντερ φορ. :P:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Κοίταξε, γενικότερα το ποδόσφγαιρο έχεις κάποιες μεγαλύτερες απαιτήσεις σε αερόβια αντοχή.

Επίσης δες λίγο τι κιλά είναι ποδοσφαιριστές με ύψος 1.85 και οι αντίστοιχοι μπασκετμπολίστες.

Ο Drogba φαίνεται γομάρι μέσα στο τερές σε σχέση με τους υπόλοιπους και είναι 1,88 και 75 κιλά.

Μπασκετμπολίστας 1,88 δύσκολα να είναι λιγότερα από 83-85.

Ναι ρε συ, δεν διαφωνώ, γι'αυτό είπα κι εγώ ότι είναι δύσκολο να συγκριθούν τα αθλήματα. Άλλες απαιτήσεις, άλλοι οργανισμοί και άλλη προπόνηση.

Ειδικά πάντως, έπεσες σε περίπτωση. Είμαι 1.90, 108 κιλά και παίζω μπάλα. Και είμαι και σεντερ φορ. :P:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Τι έχει καταφέρει ο Γκέκας;O Ογκουνσότο της Γερμανίας είναι.

Πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό πρωτάθλημα;

Πολύ καλή απόδοση με την Εθνική Ελλάδος;

Ακούω τους 10 παίχτες που τα έχουν πάει καλύτερα.

Δημοσ.
Τι έχει καταφέρει ο Γκέκας;O Ογκουνσότο της Γερμανίας είναι.

Πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό πρωτάθλημα;

Πολύ καλή απόδοση με την Εθνική Ελλάδος;

Ακούω τους 10 παίχτες που τα έχουν πάει καλύτερα.

Δημοσ.

Για Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε κάποιες καλές σεζον αλλά μην τρελαθούμε, δεν ανακαλύψαμε τον γκέκα ξαφνικά. Πολύ μέτριος, πολύ πολύ μέτριος

Δημοσ.

Για Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε κάποιες καλές σεζον αλλά μην τρελαθούμε, δεν ανακαλύψαμε τον γκέκα ξαφνικά. Πολύ μέτριος, πολύ πολύ μέτριος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...