Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άλλη καταπόνηση ο μπασκετμπολίστας, άλλη ο ποδοσφαιριστής και άλλη ο παλαιστής.

Όπως επίσης άλλη καταπόνηση ο Διαμαντίδης και άλλη ο Σάρας.

Άλλη ο Νέντβεντ και άλλη ο Ζιοβάνι.

Δεν γίνεται να συγκρίνουμε τόσο απλά τα αθλήματα. Γενικά πάντως, όλοι οι παιδικοί μου φίλοι παίζουν ακόμα μπασκετ. Όσες φορές τους έχω πάρει για μπάλα 11χ11 άντεξαν 10-15 σοβαρά λεπτά :P

Οι παιδικοί σου φίλοι παίζουν μονάκια ή διπλό μπάσκετ;

Δημοσ.
Άλλη καταπόνηση ο μπασκετμπολίστας, άλλη ο ποδοσφαιριστής και άλλη ο παλαιστής.

Όπως επίσης άλλη καταπόνηση ο Διαμαντίδης και άλλη ο Σάρας.

Άλλη ο Νέντβεντ και άλλη ο Ζιοβάνι.

Δεν γίνεται να συγκρίνουμε τόσο απλά τα αθλήματα. Γενικά πάντως, όλοι οι παιδικοί μου φίλοι παίζουν ακόμα μπασκετ. Όσες φορές τους έχω πάρει για μπάλα 11χ11 άντεξαν 10-15 σοβαρά λεπτά :P

Οι παιδικοί σου φίλοι παίζουν μονάκια ή διπλό μπάσκετ;

Δημοσ.

Είναι σε ομάδες όλοι ρε συ. Ο ένας από την παρέα φέτος παίζει και α1. Απορώ βέβαια τι τον θέλουν αλλά τέλος πάντων... :-)

Δημοσ.

Είναι σε ομάδες όλοι ρε συ. Ο ένας από την παρέα φέτος παίζει και α1. Απορώ βέβαια τι τον θέλουν αλλά τέλος πάντων... :-)

Δημοσ.

Κοίταξε, γενικότερα το ποδόσφγαιρο έχεις κάποιες μεγαλύτερες απαιτήσεις σε αερόβια αντοχή.

Επίσης δες λίγο τι κιλά είναι ποδοσφαιριστές με ύψος 1.85 και οι αντίστοιχοι μπασκετμπολίστες.

Ο Drogba φαίνεται γομάρι μέσα στο τερές σε σχέση με τους υπόλοιπους και είναι 1,88 και 75 κιλά.

Μπασκετμπολίστας 1,88 δύσκολα να είναι λιγότερα από 83-85.

Δημοσ.

Κοίταξε, γενικότερα το ποδόσφγαιρο έχεις κάποιες μεγαλύτερες απαιτήσεις σε αερόβια αντοχή.

Επίσης δες λίγο τι κιλά είναι ποδοσφαιριστές με ύψος 1.85 και οι αντίστοιχοι μπασκετμπολίστες.

Ο Drogba φαίνεται γομάρι μέσα στο τερές σε σχέση με τους υπόλοιπους και είναι 1,88 και 75 κιλά.

Μπασκετμπολίστας 1,88 δύσκολα να είναι λιγότερα από 83-85.

Δημοσ.

Και παιζουν ρολο και οι θεσεις

Ο Μαικ ας πουμε πρεπει να πεθαινει στα ποδια με τα κιλα που εχει και το ξυλο που δινει/τρωει

Και ειναι 33

Στα 33 του ο Γκαλας που ειναι σεντερ μπακ ενιωθε σαν λυκοπουλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...