FilipposMD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλά, αυτό το "he should go to jail" πού κολλάει; Έχει και ξένους φιλάθλους σ' αυτό το ματς;;;; Real-Barcelona ένα πράγμα; Ο βλάκας που κλώτσησε παραλίγο να φάει ξύλο και από τους συμπαίκτες του!
FilipposMD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλά, αυτό το "he should go to jail" πού κολλάει; Έχει και ξένους φιλάθλους σ' αυτό το ματς;;;; Real-Barcelona ένα πράγμα; Ο βλάκας που κλώτσησε παραλίγο να φάει ξύλο και από τους συμπαίκτες του!
SlimData Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχει εξαφανιστεί λέει ο τύπος. Του κάνανε μήνυση οι γονείς του 10 και δεν τον βρίσκουν να τον συλλάβουν
SlimData Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχει εξαφανιστεί λέει ο τύπος. Του κάνανε μήνυση οι γονείς του 10 και δεν τον βρίσκουν να τον συλλάβουν
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 εμ σιγα μη καθοταν εκεινη την ωρα επρεπε να τον βουτηξουν, να του δωσουν 2-3 κ να τον δωσουν στην αστυνομια
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 εμ σιγα μη καθοταν εκεινη την ωρα επρεπε να τον βουτηξουν, να του δωσουν 2-3 κ να τον δωσουν στην αστυνομια
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Nα πουμε και ενα μπραβο στον Παγδατη που κερδισε τον Ναδαλ!!
phanispal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μήπως να πούμε μπράβο στο Ναδάλ που κατάφερε κι έχασε έτσι όπως έπαιξε;
Krokodilos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τυχαια ξαναειδα την εισαγωγη στην εισοδο των Chicago Bulls το 1997. Χτυπαω ενεσεις οταν τα θυμαμαι και το βλεπω. :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rYFlzJyxWlw[/ame] Πότε στην Ελλαδα θα δουμε κατι τετοιο? Εστω και σαν τις εισαγωγες των αλλων ομαδων εστω και αν απεχουν πολυ απο των Μπουλς. Ολα αυτα με τα χαρτακια και τις κορδελες τυπου Αρη καλά για 1-2 φορες αλλα πολυ βαρετα μετα ρε παιδι μου. Των Μπουλς 1 εκατομμυριο φορες την εχω δει και παντα ανατριχιαζω. Ισως εχει σχεση και που ακουω το μυθικο From North Carolina at guard 6.6 Michael Jordan!!!!! απο τον Ρει Κλει.
Krokodilos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τυχαια ξαναειδα την εισαγωγη στην εισοδο των Chicago Bulls το 1997. Χτυπαω ενεσεις οταν τα θυμαμαι και το βλεπω. :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rYFlzJyxWlw[/ame] Πότε στην Ελλαδα θα δουμε κατι τετοιο? Εστω και σαν τις εισαγωγες των αλλων ομαδων εστω και αν απεχουν πολυ απο των Μπουλς. Ολα αυτα με τα χαρτακια και τις κορδελες τυπου Αρη καλά για 1-2 φορες αλλα πολυ βαρετα μετα ρε παιδι μου. Των Μπουλς 1 εκατομμυριο φορες την εχω δει και παντα ανατριχιαζω. Ισως εχει σχεση και που ακουω το μυθικο From North Carolina at guard 6.6 Michael Jordan!!!!! απο τον Ρει Κλει.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τυχαια ξαναειδα την εισαγωγη στην εισοδο των Chicago Bulls το 1997. Χτυπαω ενεσεις οταν τα θυμαμαι και το βλεπω. :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: http://www.youtube.com/watch?v=rYFlzJyxWlw Πότε στην Ελλαδα θα δουμε κατι τετοιο? Εστω και σαν τις εισαγωγες των αλλων ομαδων εστω και αν απεχουν πολυ απο των Μπουλς. Ολα αυτα με τα χαρτακια και τις κορδελες τυπου Αρη καλά για 1-2 φορες αλλα πολυ βαρετα μετα ρε παιδι μου. Των Μπουλς 1 εκατομμυριο φορες την εχω δει και παντα ανατριχιαζω. Ισως εχει σχεση και που ακουω το μυθικο From North Carolina at guard 6.6 Michael Jordan!!!!! απο τον Ρει Κλει. Καλα, το animation στην αρχη μεγαλη κιτσαρια αλλα το Husckers theme τα σπαει.Παντως αν θες να δεις αποθεωση που δεν βαριεσαι ποτε, ελα στο ΟΑΚΑ σε καθε ματς οταν βγαινει ο Ζοτς στο παρκε Ασχετο, χτες αρχισε το αφιερωμα της Νοβα στη Ντριμ Τιμ λογω της Εθνικης και στα Μουντομπασκετ κτλ Και ειχε τον τελικο του '92 με την Κροτατια. Μαλλον επρεπε να περασουν 20 χρονια για να συνειδητηοποιησουμε τι βλεπαμε Μαλακα, αυτο το πραγμα δεν υπαρχει, επειδη το ζουσαμε δεν νομιζω οτι ειχαμε συνειδητοποιησει τι σημαινει να κατεβαζεις μια ομαδα με Μαικ, Ματζικ, Μπερντ, Μπαρκλευ,Πιπεν,Μαλοουν,Στοκτον,Μαλιν,Γιουιν,Ρομπινσον, Ντρεξλερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.