Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νέο σοκ με τον Παναγιώτη. Τι γίνεται ρε παιδί μου; Ουφ...

Δημοσ.
Αρχίζει σε λίγο...... Τρελές ποιότητες σε RO, 1450 Kbps!!

Για να δεις σε τετοια ποιοτητα τι ταχυτητα πρεπει να εχεις?

1450 kbps=14 mbps συνδεση?

Η με 3 που εχω μπορω να την παλεψω :-)

Δημοσ.
Για να δεις σε τετοια ποιοτητα τι ταχυτητα πρεπει να εχεις?

1450 kbps=14 mbps συνδεση?

Η με 3 που εχω μπορω να την παλεψω :-)

Νομίζω είναι αρκετά τα 3 mb. 1.45mb θεωρητικά απαιτεί, αλλά συνεχώς τα μπερδεύω όλα αυτά με τα kbps.... kb/s και ταχύτητες συγχρονισμού μπορει να κάνω και λάθος.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις....

Δημοσ.
Νομίζω είναι αρκετά τα 3 mb. 1.45mb θεωρητικά απαιτεί, αλλά συνεχώς τα μπερδεύω όλα αυτά με τα kbps.... kb/s και ταχύτητες συγχρονισμού μπορει να κάνω και λάθος.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις....

Ευχαριστω για την απαντηση και το πμ με τα links.

Τελικα με sopcast και το link με τα 1450 kbps(livesoccer),με 3 mbps την παλευει :-)

Δημοσ.

δεν έχει να λέει πόσο κουμπώνετε εσείς.Έχει να κάνει με το πόσο upload έχει ο άλλος και πόσοι είναι συνδεδεμένοι σε αυτόν.

ματσάρα πάντως και χωρίς γκολ.

Δημοσ.
δεν έχει να λέει πόσο κουμπώνετε εσείς.Έχει να κάνει με το πόσο upload έχει ο άλλος και πόσοι είναι συνδεδεμένοι σε αυτόν.

P2Ρ δεν είναι?

Δημοσ.

Ματσάρα και ακόμη δεν είναι στο 100% οι ομάδες. Το εντυπωσιακό με την Τότεναμ είναι ότι έπαιζε με 7 Άγγλους στην 11αδα.

Δημοσ.

τι βλάκας είναι αυτός ρε φούστη μου.Στα νησιά είναι πολύ κολλημένοι με τις ομάδες τους.Μια φορά είχα πάει σε τοπικό ματς στην Ρόδο και κυνηγούσαν οι θείτσες και οι γιαγιάδες τους ποδοσφαιριστές με τις μαγκούρες.Μιλάμε για τρελά σκηνικά.Ούτε στο ΟΑΚΑ δεν έχω δει τέτοια πράγματα.

Δημοσ.

τι βλάκας είναι αυτός ρε φούστη μου.Στα νησιά είναι πολύ κολλημένοι με τις ομάδες τους.Μια φορά είχα πάει σε τοπικό ματς στην Ρόδο και κυνηγούσαν οι θείτσες και οι γιαγιάδες τους ποδοσφαιριστές με τις μαγκούρες.Μιλάμε για τρελά σκηνικά.Ούτε στο ΟΑΚΑ δεν έχω δει τέτοια πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...