Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ναι τώρα το είδα. Ούτε έναν απο τους παλιούς δεν κάλεσε...
SlimData Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εντάξει... εγώ διαφώνω σε αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύπλοκο άθλημα και οι οδηγίες που δίνει ένας προπονητής, είτε είναι στη Μϊλαν είτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, παίζουν τεράστιο ρόλο και κάνουν την διαφορά. Ο Όττο είναι τρανό παράδειγμα πως με τακτική μπορείς να κάνεις το ακατόρθωτο, πραγματικότητα. Τώρα όταν οι ελληνικές ομάδες δεν επενδύουν σε καλούς προπονητές αυτό είναι άλλο θέμα... Πάντως όπως και να 'χει σέβομαι την άποψή σου. Φίλε μου είναι αρκετοί που έχουν παίξει μπάλα εδώ μέσα. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδήμων, έχω παίξει κι εγώ και πέντε πράγματα τα καταλαβαίνω.. Οι οδηγίες που είχα από τους προπονητές μου εως τώρα ξέρεις ποιες ήταν? Κάποιες φορές "όπου βρεις χώρο σούταρε!", "είσαι τανκ δεν καταλαβαίνεις τίποτα" και κάποιες άλλες "γιατί σουτάρεις? γιατί δεν κάνεις τακουνάκι, μετά γκελ εναλλαξ τρεις φορές στους ώμους, προσποίηση με τον κώλο και πάσα με τον σβέρκο?? απλό είναι!!".. Φοβερές συμβουλές... Επίσης η τακτικές των προπονητών μου ήταν.. "είναι κοντοί, γιόμες!", "είναι χοντροί, τρέχτε!", "είναι παιχταράδες, όλοι στο τέρμα!".... Επίσης εχω παρακολουθήσει πολλές πολλές προπονήσεις του Παναθηναικού με Πεσειρο, Σκαζνι, Μπακε, Μαλεζανι, Μουνιοθ. Δεν ξέρω τι τους λέγανε στα αποδυτήρια αλλά πλην του ισπανού και ίσως, ελάχιστα, του Μαλεζάνι, όταν έβλεπα προπονήσεις των υπολοίπων νόμιζα ότι έβλεπα την ομάδα μου... Θα μου πεις, οκ, αυτή είναι μια ομάδα. Βλέπεις όμως από τους υπόλοιπους κάτι διαφορετικό? Γιατί το να δίνεις τη μπάλα στο αριστερό μπακ και αυτός να την γεμίζει στην περιοχή δεν είναι τακτική. Τέλος πάντων δεν κατακρίνω την προσπάθειά σας και δεν θέλω να σας αποθαρρύνω. Εύχομαι να μας-σας δώσουν επιτέλους ποιοτικό υλικό οι ομάδες μας να έχετε δουλέψετε
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Milan Buy A New Honda? ο τίτλος τα σπάει.έκλαψα όταν το είδα. η Μίλαν δείχνει να κάνει σοβαρές κινήσεις και να κάνει αυτή την ριμάδα την ανανέωση.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Milan Buy A New Honda? ο τίτλος τα σπάει.έκλαψα όταν το είδα. η Μίλαν δείχνει να κάνει σοβαρές κινήσεις και να κάνει αυτή την ριμάδα την ανανέωση. Ωραιος παικτης φιλε, δεν θυμιζει τρεχαντηρι Ασιατη, που σκατα βγαλανε οι Ιαπωνες τεχνιτη επιθετικο και δεν μπορουμε εμεις?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ωραιος ο μικρος Να μαγκιες τα Ισπανα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TBOGfg6YhaU&feature=player_embedded[/ame]
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ωραιος ο μικροςΝα μαγκιες τα Ισπανα http://www.youtube.com/watch?v=TBOGfg6YhaU&feature=player_embedded Το ειδα κ εγω... Πραγματικα πολυ ψαρωτικο
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Η City θέλει και τον Τορες. καλά περίπατο θα το πάρει.Οι άλλοι δεν έχουν πάρει ούτε παίχτη ακόμα.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Η City θέλει και τον Τορες. καλά περίπατο θα το πάρει.Οι άλλοι δεν έχουν πάρει ούτε παίχτη ακόμα. Οπως το πηρε περιπατο και η Ρεαλ περυσι να υποθεσω .... ??
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ναι αλλά είχε αντίπαλο την μπαρτσελόνα. Γιατι στην Αγγλια δεν εχει αλλες ομαδες ... ?
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Την Τσέλσι με τους παππούδες που πήρε και τον μπεναγιούν και ντακς.τρόμος. Την Λίβερπουλ που ότι πωλείτε το πουλάει. Αρσεναλ γατάκια. Η γιουνάιτεντ ντακς είναι η μόνη σοβαρή ομάδα και ας έχει οικονομικά προβλήματα.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μην υποτιμας την Τσελσι ... Και αν δε φτιαξει ομαδα πρωτα η Μαν Σιτι με σωστη δουλεια κατι μου λεει πως θα παρει κατι αλλο .... Δε γινεσαι ομαδα μονο με μεταγραφες ...
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 το θέμα δεν είναι ότι κάνει μεταγραφές.Και πέρσι και πρόπερσι έκανε.Είναι ότι φέτος κάνει καλές μεταγραφές.Μέχρι στιγμής.Αν πάρει και αμυντικό της προκοπής μια χαρά θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.