Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή προφανώς αγνόησες το ίδιο το ποστ που κουόταρες, μπες εδώ να δεις και μόνος σου τις συμμετοχές του Νίνη μιας και προφανώς εμένα δεν με πιστεύεις:

26 (πρωτάθλημα) +10 (Europa)+ 5 (Κύπελλο) + 1(Ch. l.) = 42 εμφανίσεις. Σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, μην ξεχνιόμαστε. Οπότε αν θέλεις να συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση, ας την πιάσουμε από άλλη βάση και όχι από το ότι ο Νίνης ...δεν παίζει. Αυτό ίσχυε την χρονιά του ...Πεσέιρο.

Eσυ δε καταλαβαινεις μου φαινεται ....

Δεν ειπα οτι δε παιζει καθολου ...

Ειπα οτι δεν καθιερωθηκε στη βασικη ενδεκαδα ...

Και ναι εχει παιξει σε πολλα και βασικος αλλα αυτο δεν λεει τπτ...

Το θεμα ειναι να μη παιζει μια φορα βασικος και στα επομενα τρια απο 15λεπτα ή και καθολου ...

Εμπιστοσυνη και καθιερωση χρειαζεται ...

Και σου ξαναλεω δε στο λεω αυτο επειδη το κανει ο Παο....

Ο Ολυμπιακος κανει ΠΟΛΥ χειροτερα πραγματα ....

Απλα ετυχε να συζηταμε για το Νινη ...

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ότι δεν καθιερώθηκε ακόμα ο Νίνης στη βασική ενδεκάδα οφείλεται κατά 30% στον ίδιο και κατά 70% στο πανανθρώπινο αξίωμα ότι πρέπει να παίζει βασικός ο Καραγκούνης.

Απλά πράγματα.

Δημοσ.
Eσυ δε καταλαβαινεις μου φαινεται ....

Δεν ειπα οτι δε παιζει καθολου ...

Ειπα οτι δεν καθιερωθηκε στη βασικη ενδεκαδα ...

Και ναι εχει παιξει σε πολλα και βασικος αλλα αυτο δεν λεει τπτ...

Το θεμα ειναι να μη παιζει μια φορα βασικος και στα επομενα τρια απο 15λεπτα ή και καθολου ...

Εμπιστοσυνη και καθιερωση χρειαζεται ...

Και σου ξαναλεω δε στο λεω αυτο επειδη το κανει ο Παο....

Ο Ολυμπιακος κανει ΠΟΛΥ χειροτερα πραγματα ....

Απλα ετυχε να συζηταμε για το Νινη ...

Οπότε δεν τρίβει τον πάγκο και τόσο πολύ ε? :P

Κοίτα, βασικοί όπως το θέτεις εσύ στον περυσινό Παναθηναϊκό ήταν ο Βύντρα, ο Σπυρόπουλος, ο υπερπαιχταράς Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Σισσέ. Αυτοί όποτε ήταν υγιείς έπαιζαν.

Από εκεί και μετά έπαιζε πολύ ροτέισον στις υπόλοιπες 3 θέσεις της δυάδας των αμυντικών χαφ και της τριάδας των εξτρέμ και του κεντρικού επιτελικού. Τις θέσεις αυτές τις μοιράζονταν κατά σειρά ο Σάλπι, ο Λέτο, ο Καραγκούνης, ο Νίνης και ο Σιμάο. Κάτι Χριστοδουλόπουλοι, Κλέιτον και Ρουκάβινες έπαιρναν σημαντικά λιγότερο χρόνο συμμετοχής από του προαναφερθέντες.

Ο Νίνης πέρυσι πήρε σχεδόν τα ίδια λεπτά συμμετοχής με τον Καραγκούνη. Όχι άσχημα για 20χρονο νομίζω.

Επίσης στο πρώτο πόστ τόνισα πως ο Νίνης δεν έχει τις αντοχές να βγάζει συνεχόμενα 90λεπτα. Αυτό σημαίνει πως σωστή διαχείριση για αυτόν είναι να μπαίνει και να παίζει τόσο χρόνο που να του επιτρέπει να εμφανίζεται φρέσκος ώστε να κάνει καλές εμφανίσεις που να του χτίζουν σιγά σιγά την ψυχολογία του μεγάλου παίκτη.

Για μένα ο Νίνης επί Τεν Κάτε και Νιόπλια παίρνει τον χρόνο που θα έπρεπε να παίρνει. Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Και σημειώνω ξανά πως μιλάμε για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και που μια στραβή κάνει το κλίμα ασήκωτο και μπορεί να κοστίσει τους κόπους μιας σεζόν.

Δημοσ.

Επίσης στο πρώτο πόστ τόνισα πως ο Νίνης δεν έχει τις αντοχές να βγάζει συνεχόμενα 90λεπτα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται παίχτης 20 ετών να μη βγάζει ενενηντάλεπτο?

Δηλαδή στα 35 του τί θα κάνει? Θα ζητάει τάιμ άουτ?

Δημοσ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται παίχτης 20 ετών να μη βγάζει ενενηντάλεπτο?

Δηλαδή στα 35 του τί θα κάνει? Θα ζητάει τάιμ άουτ?

Για τον ίδιο λόγο που ο 34χρονος Ζιλμπέρτο πάντα γράφει τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους σε Παναθηναϊκό και Εθνική Βραζιλίας. Δεν έχει να κάνει μόνο η ηλικία, αλλά και τα σωματικά χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ο Νίνης δεν είναι από την φύση του τρεχαλατζής όπως πχ ο Σιμάο. Τι να κάνουμε.

Οι επιλογές του είναι είτε να παίζει soft (=μειωμένη απόδοση) για να μπορεί να βγάζει το 90λεπτο , είτε να παίζει ένα δυνατό 60-70 λεπτο και βγαίνει αλλαγή. Οι προπονητές του προτιμούν (ορθά) το δεύτερο.

Δημοσ.

Μπαρουφες των δημοσιογραφων ...

Οπως και αυτα που λεγαν πως δε μαρκαρει ας πουμε ενω εγω τον ειδα να σκυλιαζει περισσοτερο απο αλλους στον αγωνιστικο χωρο ...

Πες μου σε ποσα παιχνιδια εχει παιξει ο Νινης 90λεπτο μιας και ξερεις κι απο στατιστικα....

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γέλα γέλα, εδώ κόντεψε να στο πάρει η μισοπεθαμένη Γιουνάιτεντ πέρσι. Φέτος έφυγε Μπάλακ (βασικός) λογικά φεύγει και Κόουλ και ακόμα παίχτη δεν έχεις πάρει.

Από άποψη υλικού απ' το κέντρο και μπροστά η Σίτυ δεν έχει να ζηλέψει κάτι πλέον απ' την Τσέλσι (καλά για Γιουνάιτεντ δεν το συζητάω καν).

Ερωτηματικό είναι η άμυνα και το κατά πόσο θα μπορέσει να τους δέσει ο Μαντσίνι.

Δημοσ.
Μπαρουφες των δημοσιογραφων ...

Οπως και αυτα που λεγαν πως δε μαρκαρει ας πουμε ενω εγω τον ειδα να σκυλιαζει περισσοτερο απο αλλους στον αγωνιστικο χωρο ...

Πες μου σε ποσα παιχνιδια εχει παιξει ο Νινης 90λεπτο μιας και ξερεις κι απο στατιστικα....

Τι μπαρούφες των δημοσιογράφων? Μάτια έχω και βλέπω. Ο Νίνης όποτε ξεκίνησε από την αρχή του παιγνιδιού μετά το 60' εξαφανιζόταν.

Τα παιγνίδια που έπαιξε ολόκληρο 90 λεπτο τα υπολογίζω γύρω στα 10 αλλά δεν ξέρω να σου πω σίγουρα. Και ο λόγος είναι αυτός που συζητάμε τόση ώρα και όχι τυχόν εμπάθεια ή το "κλασσικό κάψιμο του Ελληνα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή".

Δημοσ.
Τι μπαρούφες των δημοσιογράφων? Μάτια έχω και βλέπω. Ο Νίνης όποτε ξεκίνησε από την αρχή του παιγνιδιού μετά το 60' εξαφανιζόταν.

Τα παιγνίδια που έπαιξε ολόκληρο 90 λεπτο τα υπολογίζω γύρω στα 10 αλλά δεν ξέρω να σου πω σίγουρα. Και ο λόγος είναι αυτός που συζητάμε τόση ώρα και όχι τυχόν εμπάθεια ή το "κλασσικό κάψιμο του Ελληνα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή".

Δε νομιζω ...

Μπορω να θυμιθω παιχνιδια οπως πχ στο κυπελο ή με την Καβαλα στο 2-2 που επαιζε φουλ 90λεπτα με ιδια αποδοση ....

Και θυμαμαι χαρακτηριστικα με την Καβαλα που ηταν απο τους ελαχιστους που ετρεχε και εκανε και τακλιν στο γηπεδο μεχρι και το 94 .... :rolleyes:

Τελος παντων ....

Αποψη μου ειναι οτι θα επρεπε να παιζει βασικος ....

:-)

Δημοσ.
Τελος παντων ....

Αποψη μου ειναι οτι θα επρεπε να παιζει βασικος ....

:-)

Φέτος θα τον δεις ακόμα πιο πολύ (αν δεν τον μοσχοπουλήσει ο Α/Α) , μην ανησυχείς :-D

Δημοσ.
Φέτος θα τον δεις ακόμα πιο πολύ (αν δεν τον μοσχοπουλήσει ο Α/Α) , μην ανησυχείς :-D

Mακαρι ...

Γιατι το παιδι ειναι απο τα ελαχιστα ταλεντα της Ελλαδας στη συγκεκριμενη θεση και με ποιοτητα ....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Real life FM :P

Φαβορί για τον τίτλο, όσο η Τσέλσι δεν κάνει μεταγραφή...

Νομίζω ότι ούτως ή άλλως δεν υπάρχει παιχνίδι πιο σχετικό με real life από το Football Manager. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...