alexis333 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Edit ... Και μολις ειδα πως η διαθεσιμοτητα των νεων kit αρχιζει απο 18 Αυγουστου ....
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στη Μιλαν ο Παπασταθοπουλος? Μπραβο στο παλικαρι
Deponakias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ετσι γραφεται... Την καλυτερη δουλεια εκανε... εφυγε απο ελλαδα με τις βασεις πηγε ιταλια δουλεψε σε μια μεσαια ομαδα και τωρα ηρθε η μεταγραφη που στην ουσια ηταν αναμενομενη..(να παει σε μια μεγαλη ομαδα)
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Mακαρι να κανει καποιος Ελληνας καριερα στο εξωτερικο (γιατι μεχρι τωρα ειχαμε ταβανι την 4ετια-5ετια του Νταμπιζα στη Νιουκαστλ, φαντασου)
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πραγματικο ταλεντο που αντι να κανει ολο δωλησεις κ να την ψωνισει, εβαλε το κεφαλι κατω κ δουλεψε μπραβο του
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Το πιο βασικο ειναι οτι εφυγε απο Ελλαδα .... Οποιος νεος μενει Ελλαδα απλα χαντακώνεται ... Ευτυχως γλυτωσε ο Παπαδοπουλος του Ολυμπιακου και φετος πηγε στη Γερμανια να μαθει πως παιζεται η μπαλα .... Γιατι αν περιμενε απο μας αστο καλυτερα ....
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 1 παίχτης (Νίνης) που έμεινε Ελλάδα καταστράφηκε.
Deponakias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 1 παίχτης (Νίνης) που έμεινε Ελλάδα καταστράφηκε. Δεν καταστραφηκε ακομα πιστευω... Εχει 1-2 χρονια ακομα να φυγει...
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν καταστραφηκε ακομα πιστευω...Εχει 1-2 χρονια ακομα να φυγει... Κατεστραμενος ειναι ... Τοσα χρονια που σκουπιζε τους παγκους τωρα θα μπορουσε να ηταν ο βασικος και αναντικαταστατος επιτελικος στον Παο .... Αν και λογω ταλεντου μπορει να κανει ευκολα μεταγραφη .... Απλα τοσα χρονια αν ειχε αξιοποιηθει θα ηταν σε αλλο επιπεδο τωρα ... Πανε χαμενοι στην Ελλαδα ολοι οι νεοι ... Οσοι φευγουν βρισκουν την υγεια τους ....
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ο Νινης ειναι 2 χρονια μικροτερος απο τον Παπασταθοπουλο Δωστε του τουλαχιστον αλλον εναν χρονο καιρο ΥΓ. Το ελεγα απο την εποχη Πατερα, πριν γινουμε σκατα. Ο Νινης πρεπει ΕΙΤΕ να παιξει βασικος ΕΙΤΕ να πουληθει εντος ενος ετους οσο περναει η μπογια του "εξελιξιμου ταλεντου" ΕΙΤΕ πιστευουμε οτι βρηκαμε τον ηγετη και τον βαζουμε βασικο ΕΙΤΕ δεν το πιστευουμε και πρεπει να τον δωσουμε οσο μπορει να φερει καλα φραγκα απο καμια Αρσεναλ
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Το πρωτο ισως ... ??? Οπως γινεται σε ολες τις ευρωπαικες ομαδες ... Δες τον Μιλερ π.χ της Μπαγερ ... Τον καθιερωσε στην ενδεκαδα και εγινε αυτος που ειναι τωρα ....
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Καμμένος ο Νίνης ε? Πάμε μία : 1) Φέτος αγωνίστηκε στους 26 από τους 30 αγώνες του πρωταθλήματος (δεν βάζω κύπελλο και Ευρώπη). Τους 14 βασικός. Το να λέτε πως τρίβει πάγκο είναι αστείο (τουλάχιστον). Πέρυσι επίσης αγωνίστηκε σε 22 αγώνες.... 2) Αν, ξαναλέω αν, είχατε λίγο ιδέα από μπάλα θα είχατε καταλάβει πως ο Νίνης δεν είναι προικισμένος από την φύση με αθλητικά προσόντα για να παίξει (προς το παρόν) ποδόσφαιρο στο επίπεδο που του επιτρέπει το ταλέντο του. Το ξέρει ο ίδιος αυτό και γιαυτό έκανε ειδική προετοιμασία μόνος του πέρυσι και φέτος σε ειδικό καμπ στην Γαλλία. Αυτός όμως είναι ο λόγος που ο Νίνης δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος και δεν μπορεί να παίζει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα. Πάντως το να λέτε πως είναι καμμένος, τον έχει φάει ο πάγκος κτλ δείχνει στην καλύτερη ότι όχι μόνο δεν παρακολουθείτε τα παιγνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κάθεστε ούτε καν να διαβάσετε τα ρεπορτάζ των αγώνων του για να δείτε ποιος έπαιξε και ποιος όχι.
izerman76 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καμμένος ο Νίνης ε? Πάμε μία : 1) Φέτος αγωνίστηκε στους 26 από τους 30 αγώνες του πρωταθλήματος (δεν βάζω κύπελλο και Ευρώπη). Τους 14 βασικός. Το να λέτε πως τρίβει πάγκο είναι αστείο (τουλάχιστον). Πέρυσι επίσης αγωνίστηκε σε 22 αγώνες.... 2) Αν, ξαναλέω αν, είχατε λίγο ιδέα από μπάλα θα είχατε καταλάβει πως ο Νίνης δεν είναι προικισμένος από την φύση με αθλητικά προσόντα για να παίξει (προς το παρόν) ποδόσφαιρο στο επίπεδο που του επιτρέπει το ταλέντο του. Το ξέρει ο ίδιος αυτό και γιαυτό έκανε ειδική προετοιμασία μόνος του πέρυσι και φέτος σε ειδικό καμπ στην Γαλλία. Αυτός όμως είναι ο λόγος που ο Νίνης δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος και δεν μπορεί να παίζει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα. Πάντως το να λέτε πως είναι καμμένος, τον έχει φάει ο πάγκος κτλ δείχνει στην καλύτερη ότι όχι μόνο δεν παρακολουθείτε τα παιγνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κάθεστε ούτε καν να διαβάσετε τα ρεπορτάζ των αγώνων του για να δείτε ποιος έπαιξε και ποιος όχι. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι ψυχολογικό: - Φάνηκε ότι είχατε άγχος παίζοντας απέναντι στην ομάδα του Μαραντόνα...«Φάνηκε γιατί είχα. Ολη μου τη ζωή το μόνο που ήθελα, το μόνο που ξέρω, είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Και ξαφνικά μπαίνω να παίξω στο Μουντιάλ, με αντίπαλο την Αργεντινή, ο Μαραντόνα είναι στον πάγκο και εκπροσωπώ τη χώρα μου. Ολο αυτό είναι αγχωτικό, ακόμη και αν δεν το σκέφτεσαι πολύ. Αν συνειδητοποιούσα και τι συνέβαινε, θα ήμουν ακόμη πιο αγχωμένος». - Το πρωί διάβασα για άλλη μία πρόταση που ετοιμάζεται να έρθει στον Παναθηναϊκό για μεταγραφή: Αυτήν τη φορά έγραφαν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 12 εκατομμύρια για να σας αποκτήσει! «Ξέρω, ξέρω, έχει καταντήσει κουραστικό. Και για μένα και για όλους. Το πληρώνω ακριβά όλο αυτό. Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτά τα δημοσιεύματα, μάλλον από κάποιον που θέλει να με βλάψει. Δεν είναι μόνο ότι δεν ισχύει επειδή αυτήν την εποχή τα 12 εκατομμύρια για έναν παίκτη όπως εγώ, που έχω ρήτρα 10 εκατομμύρια, είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι ότι αυξάνει και την πίεση που νιώθω. Ολο αυτό το εισπράττει πιο πολύ ο κόσμος με υπόγειο τρόπο. Δημιουργεί προσδοκίες που δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω. Αν έρθει η πρόταση, έχει καλώς. Αλλά μάλλον πρώτα θα το μάθει ο σύλλογος, μετά εγώ και μετά οι εφημερίδες. Δεν θα είναι μία από τις εκατοντάδες προτάσεις που έχουν γραφτεί ότι μου έχουν γίνει». - Μιλάτε συνεχώς για πίεση. Τόσο πολύ αγχώνεστε; «Πάρα πολύ. Αγχώνομαι κάθε ημέρα να αποδείξω ότι αξίζω. Ξέρω ότι κάθε ημέρα πρέπει να γίνομαι καλύτερος, αυτό που λένε ότι “είσαι τόσο καλός όσο στο τελευταίο σου παιχνίδι” είναι μεγάλη αλήθεια. Ετσι είμαι ως άνθρωπος. Υπάρχουν άλλοι συμπαίκτες μου που δεν αγχώνονται με τίποτε. Εγώ δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές το πληρώνω και στο γήπεδο όλο αυτό το άγχος, ενώ άλλες φορές μού κάνει καλό. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να τα ισορροπήσω όλα αυτά». - Αυτήν την πίεση δεν τη νιώθατε από την πρώτη στιγμή; «Οχι, στην αρχή ήμουν πιο αθώος. Ημουν ένα παιδάκι που έπαιζε σε μια ομάδα νέων και, κάποια στιγμή, ήρθε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κάποιος που με κοιτούσε και κοκκίνιζα, και μου είπε: “Θα παίξεις σήμερα”. Δεν περίμενα να είναι τόσο περίπλοκο. Αλλά δεν γκρινιάζω, πληρώνομαι για να κάνω το μοναδικό πράγμα που θέλω στη ζωή. Απλώς ο μικρόκοσμος, δηλαδή οι δημοσιογράφοι, οι παίκτες, οι προπονητές, τα δημοσιεύματα, μερικές φορές είναι ασφυκτικός». http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artid=343093&dt=14/07/2010 Δε γίνεται να κάνεις μεγάλη καριέρα αν σου δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα το άγχος (όπως φάνηκε και με την Αργεντινή όπου αλλού πατούσε κι αλλού βρισκονταν).
johnnyestia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Με την Αργεντινή ναι, ήταν αγχωμένος. Και αναμενόμενο γιατί η ομάδα αλλά και ένα ολόκληρο έθνος περίμεναν από αυτόν να γυρίσει το παιγνίδι μόνος του. Δεν τον δικαιολογώ μιας και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω από αυτόν, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Με την Νιγηρία βέβαια (που ήταν και το πρώτο του παιγνίδι σε Μουντιαλ) που μπήκε αλλαγή όταν είχαμε ήδη το πάνω χέρι στον αγώνα έδειξε αξιοπρόσεκτη ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση στις απαιτήσεις του αγώνα κρατώντας και μοιράζοντας σωστά την μπάλα. Να τα λέμε και αυτά. Για μένα ο Νίνης την σεζόν 2008-2009 έδειχνε πως δεν είχε την ψυχολογία να μπει και να παίξει την μπάλα που ξέρει. Στο πρωτάθλημα που μας πέρασε όμως έδειχνε να έχει ψυχραιμία και μυαλό στο παιγνίδι σαν 30χρονος. Πνευματικά δεν τον φοβάμαι τον Νίνη. Αυτό είναι και το δυνατό του στοιχείο στο κάτω κάτω. Σωματικά είναι που υστερεί. Σίγουρα δεν έχει το σκαρί για να γίνει το χαφ που θα αλωνίζει το γήπεδο. Εύχομαι όμως φέτος να έχει την δυνατότητα να βγάζει ολόκληρο 90λεπτο στους ρυθμούς που απαιτείται από έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, γιατί μέχρι πέρυσι ούτε αυτό δεν είχε την δυνατότητα να προσφέρει στην ομάδα.
izerman76 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Με την Αργεντινή ναι, ήταν αγχωμένος. Και αναμενόμενο γιατί η ομάδα αλλά και ένα ολόκληρο έθνος περίμεναν από αυτόν να γυρίσει το παιγνίδι μόνος του. Δεν τον δικαιολογώ μιας και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω από αυτόν, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Με την Νιγηρία βέβαια (που ήταν και το πρώτο του παιγνίδι σε Μουντιαλ) που μπήκε αλλαγή όταν είχαμε ήδη το πάνω χέρι στον αγώνα έδειξε αξιοπρόσεκτη ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση στις απαιτήσεις του αγώνα κρατώντας και μοιράζοντας σωστά την μπάλα. Να τα λέμε και αυτά. Μα δε λέω πως δεν ξέρει μπάλα, αλλά αυτο που γράφεις επιβεβαιώνει το πρόβλημα - αποδίδει χειρότερα υπό πίεση. Για να μπορέσει είτε να κάνει μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό έιτε να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό δεν αρκούν οι αναλαμπές στην απόδοση όπως τώρα - πρέπει να παίζει σταθερά καλά, ώστε να μπορεί να στηριχτεί η ομάδα πάνω του. Αυτό είναι περισσότερο ψυχολογικό και δεν ειμαι σίγουρος πως αλλάζει με τα χρόνια. Για μένα ο Νίνης την σεζόν 2008-2009 έδειχνε πως δεν είχε την ψυχολογία να μπει και να παίξει την μπάλα που ξέρει. Στο πρωτάθλημα που μας πέρασε όμως έδειχνε να έχει ψυχραιμία και μυαλό στο παιγνίδι σαν 30χρονος. Πνευματικά δεν τον φοβάμαι τον Νίνη. Αυτό είναι και το δυνατό του στοιχείο στο κάτω κάτω. Σωματικά είναι που υστερεί. Σίγουρα δεν έχει το σκαρί για να γίνει το χαφ που θα αλωνίζει το γήπεδο. Εύχομαι όμως φέτος να έχει την δυνατότητα να βγάζει ολόκληρο 90λεπτο στους ρυθμούς που απαιτείται από έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, γιατί μέχρι πέρυσι ούτε αυτό δεν είχε την δυνατότητα να προσφέρει στην ομάδα. Σωματικά έχει πρόβλημα γιατί δεν τον βοήθησε καθόλου ο Παναθηναϊκος. Δεν έκανε καμία ειδική προετοιμασία, τον βάλανε να παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια επιβαρύνοντας το σώμα του τη πρώτη του χρονιά. Το θέμα είναι πως πέρα από αντοχή χρειάζεται και ενδυνάμωση, γιατί έτσι όπως είναι τώρα δυσκολεύεται στη διεκδίκηση της μπαλας. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πραγματα νομίζω πως είναι δύσκολη η εξέλιξη του σαν παίκτη - στο εξωτερικό δε νομίζω να πάει με τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκος γιατί δεν έχει δειξει ακόμη πως αξιζει να τα δώσει μια ομάδα, στην Ελλάδα με το επίεπδο ποδοσφαίρου που παίζεται δύσκολα βελτιώνεται ποδοσφαιτιστης, ειδικά αφού φέτος υποβαθμίστηκε και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.