Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eπίσημα ο David Silva στην Manchester City.

Τώρα, το πώς ένας φέρελπις παίχτης σαν τον Silva πάει στη City ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Όπως τόσοι και τόσοι πήγαν στην Τσέλσι επι Αμπράμοβιτς. Απλό.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το μουντιάλ θα μείνει στην ιστορία ως το χειρότερο όλων των εποχών.

Κακή ατμόσφαιρα (εκενευριστική) στα γήπεδα, προκλητικές διαιτησίες, κακής ποιότητας ποδόσφαιρο που ενδεχομένως να οφείλεται και στην ατμόσφαιρα-κόλαση των γηπέδων.

Η FIFA ίσως το ξανασκεφτεί πού δίνει το μουντιάλ.Σε χώρες όπου οι άνθρωποι μπορεί να σκοτωθούν γιά ένα σπυρί καλαμπόκι! Χώρες χωρίς ποδοσφαιρική παιδεία.

Καί όταν μιλάμε γιά βουβουζέλα!

http://www.sport-fm.gr/article/280947

Δημοσ.

Και που τα λεμε? Το κεδρος μιλαει. Ελληνικο TV περιοδικο θα δεινει βουβουζελα για δωρο.

Guess what? Θα εξαφανιστει. Ειμαι σιγουρος πως ατομα και απο εδω μεσα θα τρεξουν :P :P :P

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως θα ερθει η μοδα και στα γηπεδα τις Ευρωπης.Κανεις δεν θα την γλιτωσει ειναι μεταδωτικη η "Βουβουζελιαση"

Δημοσ.

καλά ελλάδα δεν παίζει , θα πέσουν φάπες.

δεν το επικροτώ ή το κατακρίνω (το θεμα με τις φάπες) . απλά έτσι θα γίνει

Δημοσ.

Ακυρο αυτη τη στιγμη αλλα γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω μπλουζα του Τσαβι ... ???

Ή και του Ινιεστα ...

Στη Μπαρτσα ομως ....

Και αυθεντικη ....:-D

Δημοσ.
Ακυρο αυτη τη στιγμη αλλα γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω μπλουζα του Τσαβι ... ???

Ή και του Ινιεστα ...

Στη Μπαρτσα ομως ....

Η μπουτίκ της Nike έχει μπλούζες Μπάρτσα χωρίς ονόματα παικτών. Τώρα δεν ξέρω που πουλούν ΚΑΙ με ονόματα. Ίντερνετ ίσως;

Δημοσ.

Ή και του Ινιεστα ...

Στη Μπαρτσα ομως ....

http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/kit_selector.aspx?selector=285

67€ η φανέλα,18€ το τύπωμα και 10€ η αποστολή.95€ για να σου έρθει σπίτι.Barcelona Home Shirt 2010/11,personalize και Iniesta 8 ή Xavi 6 ή ότι θέλεις.

Δημοσ.

Στο sportarena που ειχα δει εχει τις παλιες ( 09/10 ) εμφανισεις ...

Εγω ψαχνω τις καινουριες ...

Xμμ..

Στη ΝΙΚΕ δεν εχω ψαξει ...

Αν και αυτο που προτεινει ο nikos ειναι μια χαρα ....

Το ηξερα φυσικα το eshop της μπαρτσας αλλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει απο Ελλαδα τπτ....:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...