Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 τι αχαχαχα; αφου φερομαστε σα ζωα ας εχουμε και αναλογη αντιμετωπιση
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Τι παίζει με τον Ο.Φ.Η.; Με ποια λογική θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία; Τι έχω χάσει;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Θα πάρει τη θέση του Ηρακλή, που λόγω χρεών θα τον υποβιβάσουν. If...
alipkok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Mιλάμε ότι γίνεται ενα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιες ομάδες όχι μόνο είναι βολεμένες και σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά παίρνουν παίκτες απο τον Ηρακλή... δεν θα ευχόταν φίλαθλος να βιώσει αυτό που βιώνει ο Ηρακληδέας σήμερα...Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Deponakias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Mιλάμε ότι γίνεται ενα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιες ομάδες όχι μόνο είναι βολεμένες και σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά παίρνουν παίκτες απο τον Ηρακλή... δεν θα ευχόταν φίλαθλος να βιώσει αυτό που βιώνει ο Ηρακληδέας σήμερα...Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο... Oπου στρωνει ο καθενας κοιμαται...
alipkok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ελα που δε πάει έτσι γιατί άν ίσχυε αυτό που λές θα είχαμε τα πάνω κάτω...Σουπερλιγκα με 4-5 ομάδες το πολύ θα είχαμε...
Deponakias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ελα που δε πάει έτσι γιατί άν ίσχυε αυτό που λές θα είχαμε τα πάνω κάτω...Σουπερλιγκα με 4-5 ομάδες το πολύ θα είχαμε... Aκριβως ετσι ειναι... Ας ειχατε διοικηση να σας προστατευαν(ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω )...
alipkok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το θέμα είνα να έχεις διοικηση χωμένη στα διαπλεκόμενα και να συντηρεί αυτήν τη βρωμιά; ή να αρχίζει η κάθαρση σιγά σιγά μπας και δεί άσπρη μέρα το ποδόσφαιρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Deponakias, δυστυχώς επειδή πολλοί σκέφτονται σαν εσένα έχουμε τα χάλια που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Deponakias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Deponakias, δυστυχώς επειδή πολλοί σκέφτονται σαν εσένα έχουμε τα χάλια που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγω φιλε μου ειμαι 19 χρονων... αυτα που βλεπω με εκαναν να σκεφτομαι ετσι και του αποπανω φιλαθλου του ηρακλη του απαντησα με ειλικρινεια και οχι με παραμυθακια... Επειδη ετυχε να παρακολουθω το πρωταθλημα της β εθνικης ο πανσεραικος μπηκε σαν 4η ομαδα στα play off και ηταν η μονη ομαδα που παρεδωσε φακελο πληρη με ολα τα προαπαιτουμενα...Εμενα μου φαινεται ολιγον υποπτο το αουτσαιντερ να εχει ολα τα απαιτουμενα και οι αλλες ομαδες που ηταν τα φαβορι να μην παραδωσουν καν φακελο... Τελος ξερω οτι στην α εθνικη θελουν ομαδες οι οποιες γεμιζουν τα γηπεδα...δεν ξερω αν παιζει ρολο η αν ειναι και αυτος ενας παραγοντας αλλα αυτην την στιγμη ο ηρακλης δεν το γεμιζει...
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Deponakias, δυστυχώς επειδή πολλοί σκέφτονται σαν εσένα έχουμε τα χάλια που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα συμφωνησω ... Δε καταλαβα γιατι πρεπει να κανουμε χαρη στον Ηρακλη ... Ειναι Α.Ε και πρεπει αν τηρει καποιους κανονισμους ... Αφου δεν τηρει τις προυποθεσεις ας πεσει ...
Deponakias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Mα δεν λεω το αντιθετο... Απλα αυτην την στιγμη την πληρωνει μια ομαδα η οποια λογω ανυπαρκτης διοικησης θα πεσει... Οτι συνεβαινε τοσο καιρο με την αεκ και τα χρεη της! Το νοημα ειναι οτι αμα θες να σωθεις πεφτεις και εσυ αναγκαστικα στον βουρκο...Αλλιως αμα θες να το παιξεις επανασταση πας β εθνικη λογω χρεων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.