Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα πάρει τη θέση του Ηρακλή, που λόγω χρεών θα τον υποβιβάσουν. If...

Δημοσ.

Mιλάμε ότι γίνεται ενα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιες ομάδες όχι μόνο είναι βολεμένες και σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά παίρνουν παίκτες απο τον Ηρακλή... δεν θα ευχόταν φίλαθλος να βιώσει αυτό που βιώνει ο Ηρακληδέας σήμερα...Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο...

Δημοσ.
Mιλάμε ότι γίνεται ενα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιες ομάδες όχι μόνο είναι βολεμένες και σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά παίρνουν παίκτες απο τον Ηρακλή... δεν θα ευχόταν φίλαθλος να βιώσει αυτό που βιώνει ο Ηρακληδέας σήμερα...Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο...

Oπου στρωνει ο καθενας κοιμαται...

Δημοσ.

Ελα που δε πάει έτσι γιατί άν ίσχυε αυτό που λές θα είχαμε τα πάνω κάτω...Σουπερλιγκα με 4-5 ομάδες το πολύ θα είχαμε...

Δημοσ.
Ελα που δε πάει έτσι γιατί άν ίσχυε αυτό που λές θα είχαμε τα πάνω κάτω...Σουπερλιγκα με 4-5 ομάδες το πολύ θα είχαμε...

Aκριβως ετσι ειναι...

Ας ειχατε διοικηση να σας προστατευαν(ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω ;))...

Δημοσ.

Το θέμα είνα να έχεις διοικηση χωμένη στα διαπλεκόμενα και να συντηρεί αυτήν τη βρωμιά; ή να αρχίζει η κάθαρση σιγά σιγά μπας και δεί άσπρη μέρα το ποδόσφαιρο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Deponakias, δυστυχώς επειδή πολλοί σκέφτονται σαν εσένα έχουμε τα χάλια που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Deponakias, δυστυχώς επειδή πολλοί σκέφτονται σαν εσένα έχουμε τα χάλια που έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγω φιλε μου ειμαι 19 χρονων...

αυτα που βλεπω με εκαναν να σκεφτομαι ετσι και του αποπανω φιλαθλου του ηρακλη του απαντησα με ειλικρινεια και οχι με παραμυθακια...

Επειδη ετυχε να παρακολουθω το πρωταθλημα της β εθνικης ο πανσεραικος μπηκε σαν 4η ομαδα στα play off και ηταν η μονη ομαδα που παρεδωσε φακελο πληρη με ολα τα προαπαιτουμενα...Εμενα μου φαινεται ολιγον υποπτο το αουτσαιντερ να εχει ολα τα απαιτουμενα και οι αλλες ομαδες που ηταν τα φαβορι να μην παραδωσουν καν φακελο...

Τελος ξερω οτι στην α εθνικη θελουν ομαδες οι οποιες γεμιζουν τα γηπεδα...δεν ξερω αν παιζει ρολο η αν ειναι και αυτος ενας παραγοντας αλλα αυτην την στιγμη ο ηρακλης δεν το γεμιζει...

Δημοσ.

Θα συμφωνησω ...

Δε καταλαβα γιατι πρεπει να κανουμε χαρη στον Ηρακλη ...

Ειναι Α.Ε και πρεπει αν τηρει καποιους κανονισμους ...

Αφου δεν τηρει τις προυποθεσεις ας πεσει ... ;)

Δημοσ.

Mα δεν λεω το αντιθετο...

Απλα αυτην την στιγμη την πληρωνει μια ομαδα η οποια λογω ανυπαρκτης διοικησης θα πεσει...

Οτι συνεβαινε τοσο καιρο με την αεκ και τα χρεη της!

Το νοημα ειναι οτι αμα θες να σωθεις πεφτεις και εσυ αναγκαστικα στον βουρκο...Αλλιως αμα θες να το παιξεις επανασταση πας β εθνικη λογω χρεων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...