Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να τους κάνετε 30 αγώνες(καλά δεν συζητάμε για τους 6 αγώνες στα πλέι οφ, δεν ασχολείστε με αυτά) σε μια βδομάδα το καθαρίζετε το πρωτάθλημα.....

Απορώ γιατί αποσύρθηκαν ορισμένοι παίχτες, θα μπορούσαν να παίζουν μέχρι τα 50. Ποια η πιθανότητα να πεθάνουν....

Επιστρέφει ξανά!!!! Θα δείτε χαρά!!! Βάζει τα μεγάλα μέσα!!!

Χοχοχο... Ε ρε γλέντια

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις, τι είναι αυτά που ακούω??? τι είπε ο σάββας???

φυσούνα, πάρτι στην έπο, σούζα μου καθόντουσαν, γκαγκάτσης+σάββας=πρωτάθλημα σε μια εβδομάδα...

και έχω δρόμο ακόμα... στα λαγούμια σας τώρα....

Εσύ που είσαι και μέσα στα πράγματα, δεν τα ήξερες αυτά?

Α, ξέχασες να αναφέρεις τον Φινοκαλιώτη που ορίζει με τον Πιλάβιο και τον Πατέρα κάθε Τετάρτη τους διαιτητές της Κυριακής.

Άλλος ένας με επιλεκτική ακοή.

Δημοσ.
Εσύ που είσαι και μέσα στα πράγματα, δεν τα ήξερες αυτά?

Α, ξέχασες να αναφέρεις τον Φινοκαλιώτη που ορίζει με τον Πιλάβιο και τον Πατέρα κάθε Τετάρτη τους διαιτητές της Κυριακής.

Άλλος ένας με επιλεκτική ακοή.

Το να τα ξέρω εγώ είναι ένα θέμα. Το να μην τα παραδέχεσαι εσύ (και λέγοντας εσύ εννοώ τον οποιοδήποτε δεν τα παραδέχεται) είναι άλλο θέμα. Απλά τώρα δεν έχει περιθώριο κάποιος να αρνηθεί....

Δημοσ.

έχουν γίνει ένα σορό και ακόμα τίποτα.ξέρουν οι πάντες τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όλοι κάνουν τους Κινέζους.

θα επέμβει ποτέ ο εισαγγελέας?θα μπει κανείς μέσα?θα πάει ποτέ καμία ομάδα στην Δ?

αλλά τι λέω τώρα.δεν ενδιαφέρεται ποτέ κανείς για τα λεφτά του δημοσίου που φάγανε θα ενδιαφερθεί για 10-15 κλεμμένα πρωταθλήματα.

ούτε για ζάπινγκ Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημοσ.

ακριβώς όπως το είπες. βγαίνουν άπειρα κάθε μέρα στη φορά κι αντί να έχουν μπει μέσα πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, εφοριακοί και όοοολο το συνάφι τους, τα ξεχνάμε αμέσως.. στη μπάλα περιμένεις να δεις προκοπή? η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη στην Ελλάδα. και στο κάτω κάτω της γραφής σου λέει το σύστημα, "καλύτερα να καίνε τα γήπεδα παρά τα υπουργεία. καλύτερα να κοπανιούνται οι οπαδοί αναμεταξύ τους παρά όλοι μαζί να κυνηγάνε εμάς"

Δημοσ.
Τον μισω τον μισω τον μισω, τον σιχαινομαι....

ΑΛΛΑ

...ειναι μεγαλη μορφη ο τυπος. Ο απολυτος ροκ σταρ προπονητης εβερ. ΚΑΙ προπονηταρα. Υπαρχουν εξισου καλοι προπονητες(Φεργκιουσον στα νιατα του, Βενγκερ κτλ) αλλα το πλανο του Μουρινιο με τα χερια στη μεση, να κοιτα με ενα χαμογελο το Μπερναμπεου εχοντας παρει μολις το ΤΛ δεν υπαρχει.

Ο ανθρωπος ειναι τεραστια περσονα

+1000 μήτσο. Δεν υποστηρίζω πλέον την Ιντερ εξ αιτίας του αλλά εξ αιτίας του πήρε πρωταθλήματα και σήκωσε ΤΛ.

Δημοσ.

Θυμάμαι την Ίντερ με Αντριάνο, Βερόν, Φίγκο, Κίλι Γκονζάλεζ, Βαν Ντερ Μέυντε κτλ όπου έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ας μην έπερνε τίτλους, και γενικά ήταν σεβαστή σαν ομάδα.

Πόσοι όμως θα θυμούνται μετά απο χρόνια το ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος; O Μοράτι το ευρωπαικό ήθελε, δεν τον ένοιαζε ο τρόπος.

αλλά τι λέω τώρα.δεν ενδιαφέρεται ποτέ κανείς για τα λεφτά του δημοσίου που φάγανε θα ενδιαφερθεί για 10-15 κλεμμένα πρωταθλήματα.

Ναι κλεμμένα ήταν, όχι οτι ο βασικός μου αντίπαλος δεν υπήρχε στο χάρτη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δημοσ.

Ναι κλεμμένα ήταν, όχι οτι ο βασικός μου αντίπαλος δεν υπήρχε στο χάρτη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

να σου θυμίσω εποχές που ήμουν πολύ καλύτερος και δεν έπαιρνα πρωτάθλημα λόγο παράγκας.

Δημοσ.

Άλλο 2-3 χρονίες που υποθέτω οτι ήσουν ανώτερος σαν ομάδα και αδικήθηκες απο την παράγκα του Κόκκαλη (δεν διαφωνώ οτι υπήρξε), και άλλο "10-15 κλεμμένα" που λες πιο πάνω. Υπερβολές. Το 2004 ποιός ήταν καλύτερος btw;

Δημοσ.
http://www.sport24.gr/html/ent/215/ent.364215.asp

ΜΑζεψτε τους γαμωτο επιτελους μια φορα!!!

ραντεβου εδωσαν οι μαλακες και κουβαλησαν απο τα πιο μαχιμα ατομα τους!!!

συγχαρητηρια μαλακες!!1

Και η μεγαλυτερη ειρωνια ποια ειναι..........?

Σαν σημερα επεσε η Πολη και σκοτωνονται μεταξυ τους οπαδοι 2 Ελληνικων ομαδων που η ιστορια τους,οι ριζες τους και το εμβλημα τους ειναι συνδεδεμενες με την Βασιλλευουσα!!!

Και επισης γινονται λιγες μερες μετα την αποφαση που επιτρεπονται ξανα οι μετακινησεις οπαδων!

τωρα ηρεμα ειναι τα πραγματα παντος...

Δημοσ.

Κανανε προπονηση χαντμπολ πριν το ματς ρε τα παιδια, απλα με μολοτοφ. Τι φταινε αν ο τερματοφυλακας δεν τα πιανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...