Child_In_Time Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 @elven, βγάλε το bold απ'τον Τσάβι, πριν πέσει φωτιά να σε κάψει! Αναφέρεσαι σ'εναν απ'τους καλύτερους μέσους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, εδώ και αρκετά χρόνια!
VAssassin Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 alexdelpiero ειδες τον Σαντος σε κανενα ματς στην Τουμπα, ακομα και με Ολυμπιακο, να ταμπουρωθει; Και οπως σου ειπαν κι αλλοι, αλλη διαφορα εχει το ροστερ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ και αλλη το ροστερ Τσελσι-Μπαρτσα. Ο Τσαβι δεν ειναι Λαμπαρντ; Ε, ναι ειναι πολυ καλυτερος.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Στον επαναληπτικο στο Καραισκακη ολοι πισω ηταν.Ασφαλως εχει καλυτερο ροστερ ο Ολυμπιακος..Σ ολα τα μεγαλα ματς ο ΠΑΟΚ επαιζε με την λογικη πριμενω-αντεπιτηθομαι.Ουτε η Τσελσι ταμπορωθηκε στο Σταμφοντ ΜπριτζΟ Τσαβι κανει τα παντα στο κεντρο της Μπαρτσελονα ο Λαμπαρντ βγαζει κατι σαρανταρες.Που ειναι καλυτερος στην δημιουργια?Παιζει καλυτερα την καθετη που ειναι καλυτερος?Ο mvp του γιουρο ποιος ηταν?
johnnyestia Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πολλές απόλυτες απόψεις γραφτήκανε για την τακτική του Χίντινγκ, λές και είναι κανένας μυρουδιάς από μπάλα. Σε τόσο σημαντικούς αγώνες κυνηγάς μόνο το αποτέλεσμα. Ούτε εγώ γούσταρα αυτό που έβλεπα και το χάρηκα που τελικά πέρασε η Μπάρτσα, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Χιντινγκ που κατέβασε έτσι την ομάδα. Όταν καταφέρνεις να κρατήσεις την φετινή Μπάρτσα με 0 σουτ προς την εστία σε 92 λεπτά, σημαίνει ότι έχεις παίξει σωστά. Εξάλλου είμαι σίγουρος πως ο ίδιος ο Ολλανδός περίμενε πως οι παίκτες του θα κρατούσαν περισσότερο την μπάλα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, αλλά εκείνοι από ένστικτο κλειστήκανε πίσω. Και πλζ, μην συγκρίνουμε τις τραγικές ελληνικές ομάδες και το ποδόσφαιρο που παίζουνε με ομάδες αυτού του επιπέδου.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μεγαλος προπνητης θεωρειται αυτος που ξερει να προσαρμοζει την τακτικη αναλογα με τον αντιπαλο.ολοι θαυμασαμε το καλοκαιρι στο γιουρο την επιθετικη ρωσια του Χιντιγκ αλλα τι να κανουμε τωρα αν επαιζε επιθετηκα με την Μπαρτσα ακομα θα μετραγε...ΥΓ Με την λογικη σου δικαιοσυνη ειναι να βγει τσαμπιονς λιγκ ο Τεν Κατε που παιζει επιθετηκα κ οχι ο Σαντος που στηνει οχυρο για το 0.Αν θες κανε ενα κοπο να απαντησεις με επιχηρηματα κ ασε το τι εχω μπερδεψει... Θυμάσαι εσύ τον προπονηταρά τον Χίντιγκ σε άλλο στυλ πλην αυτού; Ρωσία, Αυστραλία, Κορέα και Τσέλσι έτσι έπαιζαν... και ο μόνος λόγος που χαιρόμαστε για το Euro είναι γιατί το πήραμε εμείς. Που και πάλι καλύτερα παίζαμε... γιατί βάζαμε σε πολλά παιχνίδια 1 γκολ...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Mαζι σου αλλα οχι οταν το κανουν αυτο οι σαβορομαδες μας να τους αποθεωνουμε κ να εκθειαζουμε τις προπονητικες τους αρετες κ οταν το κανουν εξω να λεμε οτι ειναι κοτες κ φοβητσιαρηδες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:00 ---------- Θυμάσαι εσύ τον προπονηταρά τον Χίντιγκ σε άλλο στυλ πλην αυτού; Ρωσία, Αυστραλία, Κορέα και Τσέλσι έτσι έπαιζαν... και ο μόνος λόγος που χαιρόμαστε για το Euro είναι γιατί το πήραμε εμείς. Που και πάλι καλύτερα παίζαμε... γιατί βάζαμε σε πολλά παιχνίδια 1 γκολ... Kαλα η Ρωσια επαιξε εκπληκτικο ποδοσφαιρο επιθετικο στο τελευταιο γιουρο.Εσυ μιλας για το προηγουμενο...Ξεχνας την καλυτερη Αιντχοβεν των τελευταιων 15 ετων που επαιξε ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο αλλα εμεινε εξω στις καθυστερησεις απο την Μιλαν...
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Kαλα η Ρωσια επαιξε εκπληκτικο ποδοσφαιρο επιθετικο στο τελευταιο γιουρο.Εσυ μιλας για το προηγουμενο...Ξεχνας την καλυτερη Αιντχοβεν των τελευταιων 15 ετων που επαιξε ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο αλλα εμεινε εξω στις καθυστερησεις απο την Μιλαν... Μιλάω για νοοτροπία... και η επιθετική Ρωσία που αναφέρεις 2 παιχνίδια ήταν επιθετική.
firewalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πάλι καλά που είναι και το Uefa και βλέπουμε κανα παιχνίδι της προκοπής.
johnyboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πάλι καλά που είναι και το Uefa και βλέπουμε κανα παιχνίδι της προκοπής. Και πέρσι και πρόπερσι στο Ουέφα βλέπαμε μπάλα. Είναι καιρός να κάνει κάτι η ουέφα να τελειώσει αυτό το καραγκιοζιλίκι με το αντιποδόσφαιρο. Μπορεί να το κάνει.
firewalker Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Να κόψει τα υπέρογκα ποσά που δίνει σαν ανταμοιβή στις νίκες στην πρόκριση σε επόμενο γύρο και στους ομίλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Σήμερα γέλασα, είχα μια πρόβα με μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που παίζω και πιάσαμε κουβέντα για τον ερασιτεχνισμό και τον επαγγελματισμό και αντίστοιχα το τεχνικό παίξιμο και το αυθόρμητο. Οπότε γυρνάει ο σκηνοθέτης μου και μου λέει "Δηλαδή εσένα, για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο, τι σου αρέσει; Το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο της αλάνας, που τελειώνει 9-8, ή αυτό το χθεσινό έκτρωμα;" Και με πιάνουν κάτι γέλια! Λέω "άσε κόουτς, μη λες τέτοια, θα με πάρουν στο ψιλό κάτι τύποι που ξέρω." Πολύ φάση. Άρχισα λοιπόν να προβληματίζομαι όπως λέει και ο alexzzz που δε συμφωνεί πολύς κόσμος μαζί μου, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και λέω "γιατί να σκάω; Γούστο μου και καπέλο μου και ας λένε οι άλλοι ότι θέλουν. Ο κόσμος ακούει και Βανδή, θα κόψω εγώ τον Beethoven;" Άσε δηλαδή, που το στυλ που μου αρέσει είναι αυτό που θα επικρατήσει, γιατί κανένας δε θέλει να χάνει. Ακόμα και η Γιουνάιτεντ, έτσι κατάφερε να φτάσει φέτος τελικό CL και να πάρει και πρωτάθλημα. Ρίχνοντας νερό στο κρασί της και παίζοντας και αυτή λίγο κατενάτσιο (αν θέλετε να το πείτε έτσι). Βλέπε άρθρο Καρπετόπουλου από gazzetta.gr που πάρα πολύ συχνά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί του (καμιά φορά διαβάζω τα άρθρα του και μου φαίνεται πως τα έχω γράψει εγώ). Είναι καιρός να κάνει κάτι η ουέφα να τελειώσει αυτό το καραγκιοζιλίκι με το αντιποδόσφαιρο. Μπορεί να το κάνει. Δηλαδή τι να κάνει;! Να πει στις ομάδες όταν παίζουν με την Μπαρτσελόνα να σκύβουν, για να απολαύσεις εσύ τις τρίπλες του Μέσι; "Από εδώ και πέρα, με απόφαση της ΟΥΕΦΑ, όταν μια ομάδα δεν μπορεί να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει αναγκαστικά να κάθεται και να τρώει τα γκολ με τον κουβά, για να γουστάρουμε. Κατά την έξοδο από το παιχνίδι, είναι υποχρεωμένοι να περνάνε μπροστά απο τους φιλάθλους που θα τους φτύνουνε και θα τους γιουχάρουνε." Όπως έκανε η Ρεάλ στο 2-6. Όλοι το εκτιμήσαμε. Αυτή είναι ομάδα!
johnyboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αντί να δίνει λεφτά στην πρόκριση να τα δίνει στα γκολ. χέστηκα για τις τακτικές τις στρατηγικές και τα @@ του καράμπελα.Εγώ μπάλα θέλω να δω.Σαν αυτό που είδα σήμερα και όχι σαν αυτό που είδα χτες. όλοι θυμούνται τις επιθετικές ομάδες και όχι τις αμυντικές. Πόσοι θυμούνται την περσινή Ρέιντζερς? κανείς.Ακόμα και οι ίδιοι ξέχασαν πως έπαιξαν τελικό. Την Ζενίτ δεν θα την ξεχάσουμε για αρκετά χρονάκια ακόμη.
VAssassin Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Manuel εχω την εντυπωση οτι υπερβαλεις για να πας κοντρα στους υπολοιπους που σου πανε κοντρα. Πως δηλαδη συνδεεις το αντιποδοσφαιρο(πες το αμυντικο εσυ) με την κλασικη μουσικη. Δηλαδη εμεις που μας αρεσει το ανοιχτο ποδοσφαιρο ειμαστε οι "σκυλαδες", οι χαζοι του ποδοσφαιρου; Βεβαια καταλαβαινω οτι το ειπες σε στυλ: "δεν θα αλλαξω εγω τα γουστα μου σε σχεση με το τι αρεσει στους αλλους", αλλα το παραδειγμα ηταν τουλαχιστον ατυχες. Περα απ' αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι σε εντυπωσιασε χθες στην Τσελσι εκτος απ' την αμυνα της; Αν θες εξηγησε μου, γιατι στην τελικη, ουτε καν το αποτελεσμα δεν την δικαιωνει. Αν ολες οι ομαδες επαιζαν συνεχεια αμυνα, θα ασχολουταν κανεις με το ποδοσφαιρο; Ως απαντηση στο αρθρο του Καρπετοπουλου, που μονιμως γραφει για να εντυπωσιασει, οπως και τωρα με τη δηθεν σφαγη, διαβαστε αυτο.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Να κόψει τα υπέρογκα ποσά που δίνει σαν ανταμοιβή στις νίκες στην πρόκριση σε επόμενο γύρο και στους ομίλους. Tοτε ομως μια ομαδα που ειναι εκτος στοχων στο τελος δεν θα εχει κανενα κινητρο κ η ομαδα που θα καιγεται θανικα ευκολα.Καταλβαινεις μετα θα λενε για στημενα κ τετοια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.