Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περίμενα και εγώ να μιλάει κανα σοβαρό άτομο...

Ο άλλος που μιλάει ποιος είναι;

Ο Δουκάκος

Μου αρέσει και ο τίτλος περί μεγαλύτερου σκανδάλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι από αυτά που λέει δεν ξέραμε ή δεν υποψιαζόμασταν?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλανε για σκάνδαλο, τα του Ολυμπιακού συζητάνε και ρουφιανεύει ο Σάββας και θαβει τον Κόκκαλη που τον πέταξε δίπλα από τον προπονητή! Σιγά τα ωα και το μεγαλύτερο σκάνδαλο.... το τρωκτικό πάλι διαπρέπει!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπουν το τόσο μεγάλο σκάνδαλο. Μία συζήτηση ενός πικραμένου που λέει κάποια πράγματα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλανε για σκάνδαλο, τα του Ολυμπιακού συζητάνε και ρουφιανεύει ο Σάββας και θαβει τον Κόκκαλη που τον πέταξε δίπλα από τον προπονητή! Σιγά τα ωα και το μεγαλύτερο σκάνδαλο.... το τρωκτικό πάλι διαπρέπει!

Λέει και ότι ο Φινοκαλιώτης με τον Πατέρα όριζαν τους διαιτητές, δε λέει μόνο για τον Ολυμπιακό... :P

---------- Προσθήκη στις 20:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ----------

Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπουν το τόσο μεγάλο σκάνδαλο. Μία συζήτηση ενός πικραμένου που λέει κάποια πράγματα.

Λέει και μερικά σωστά για το Νικολακόπουλο και τον Πουλόπουλο πάντως ο γέρος.

Δημοσ.

χαχαχα το πρώτο θύμα του τρωκτικού που βάζω στοίχημα δεν έχει ακούσει τίποτα!

Τρελή προώθηση της νέας εφημερίδας "ο γαύρος" πάντως και τρελή πίκρα για τον παραγκωνισμό του από τον Κόκκαλη. Αρκετά ασχοληθήκαμε...

Δημοσ.
A ρε σαπίλααααααα, να χαίρεστε την ομάδα σας ρε ολυμπιακάρες!!!!!

:lol:

Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο που λέει και ο Νότης

Δημοσ.

Ρε σεις, τι είναι αυτά που ακούω??? τι είπε ο σάββας???

φυσούνα, πάρτι στην έπο, σούζα μου καθόντουσαν, γκαγκάτσης+σάββας=πρωτάθλημα σε μια εβδομάδα...

και έχω δρόμο ακόμα... στα λαγούμια σας τώρα....

Δημοσ.
Ρε σεις, τι είναι αυτά που ακούω??? τι είπε ο σάββας???

φυσούνα, πάρτι στην έπο, σούζα μου καθόντουσαν, γκαγκάτσης+σάββας=πρωτάθλημα σε μια εβδομάδα...

και έχω δρόμο ακόμα... στα λαγούμια σας τώρα....

Μαλιστα κυριε ...

Μεσα ημαστε ηδη ...

Δε τολμαμε να βγουμε ...

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...