Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλεος!

Με διαφορά καλύτερος τερματοφύλακας ήταν ο Σέζαρ της Ίντερ φέτος.Με μεγάλη διαφορά κιόλας.Δεν ξέρω πως βγαίνει αυτό το ranking αλλά στα παιχνίδια που είδα champions league και Ιταλία είχε κατεβάσει ρολά κανονικότατα.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.Ίσως να αδικείται λίγο ο Σνάιντερ αλλά όπως είναι η παράταξη δεν γίνεται να μπει στην 11άδα.Αλλά μου έκανε πολύ άσχημα στο μάτι που δεν ήταν καλύτερος τερματοφύλακας ο Σέζαρ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε ναι ρε nikos, αλλά πόσα παιχνίδια Ιταλίας και Ισπανίας να έχεις δει, συν τα παιχνίδια Champions League; Αυτές οι ομάδες έχουν δώσει από 50+ αγώνες φέτος. Έχεις δει το 1/3 της καθεμίας τουλάχιστον;

Δημοσ.

Και μόνο τα ρολά που κατέβασε σε ημιτελικούς,τελικό,16,και στα ντέρμπι της Ιταλίας φτάνουν πιστεύω.Δεν ξέρω εγώ έχω την αίσθηση ότι ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας φέτος.

Δημοσ.

σε κάποια ματς στην Ιταλία έχω την εντύπωση πως δεν ήταν τόσο σταθερός όσο πέρσι.πέρσι ναι ήταν με διαφορά ο καλύτερος.φέτος δεν νομίζω.

Δημοσ.

Τι να σου πω;Δεν ξέρω.Μπορεί να έτυχε σε όλα τα ντέρμπι που είδα εγώ και σε όσα παιχνίδια δεν είχε τίποτε άλλο και τα έβλεπα να κετέβαζε ρολά και στα υπόλοιπα να μην ήταν καλός.Πάντως στα 2 παιχνίδια με Μίλαν,με Γιούβε,με Τσέλσι,με Μπάρτσα,με Μπάγερν κατέβασε κανονικότατα ρολά.Είχες την αίσθηση πως από όπου και να σουτάρουν οι άλλοι γκόλ δεν τρώει.

Και άλλη αλλαγή που θα έκανα Ιγκουάιν αντί για Μιλίτο αλλά εντάξει μετά τον τελικό δύσκολα δεν βάζεις τον Μιλίτο στην αρχική καλύτερη 11άδα.

Δημοσ.

Και πόσα έβγαλε όμως.Τέλος πάντων.Δεν ξέρω απλά το είχα για σιγουράκι ότι θα είναι αυτός και μου κακοφάνηκε.Μπορεί με τους βαθμούς που μετράνε να βγαίνει καλύτερος και ο άλλος.

Δημοσ.

Καλά δεν έχουν και κάνα σύστημα, απόψεις αυτών που γράφουν στο goal.com είναι.

Δείτε και μια εναλλακτική που πιστεύω πως βασίζεται περισσότερο στο σύνολο της χρονιάς παρά σε 2-3 μεγάλα παιχνίδια CL.

http://www.zonalmarking.net/2010/05/20/zms-european-team-of-the-season/

Γαμάτο site γενικά.

Δημοσ.

Για εμένα οι σίγουροι είναι ο Σέζαρ,ο Σνάιντερ,ο Ρομπεν,ο Μέσι,ο Τσάβι,ο Ρούνει και ο Λούσιο και οι υπόλοιποι παίζουν.

Δημοσ.

Γιατι κινηστε ολοι σε αυτο το αχαρο 4-4-2 δε μπορω να καταλαβω ...

Φτιαχτε ενδεκαδες σε 4-3-3 να εχει νοημα ...;)

Δημοσ.

πόσο αγόρασε την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς?μαζί όλα.γήπεδα εγκαταστάσεις χρέη.

αν ξέρει κανείς στα σίγουρα και όχι τι είπε ο μπατζανάκης της αδερφής του κουνιάδου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...