Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η barca που πρεπει να ξοδεψει 110 εκ. (herny,ibra,villa) μεχρι να παρει εναν επιθετικο της προκοπης...

Ε δεν είναι όλες οι μεταγραφές πετυχημένες. Οι αντίπαλοί της λίγα χρήματα χαλάνε;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

«Καλύτερος μου ο Μέσι»

Στην παραδοχή ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από τον ίδιο, προέβη ο Ντιέγο Μαραντόνα με δηλώσεις του στην «Sport». «Πρέπει να γίνει ο ηγέτης μας», υπογράμμισε ο μύθος του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής σχολίασε αναφορικά με τον Λατίνο σούπερ σταρ:

«Ο Μέσι είναι καλύτερος από ότι εγώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ’86. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πολύ μακριά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνει ο ηγέτης μας. Το 1986 έκανα πολλά με την μπάλα και οι συμπαίκτες μου με ακολούθησαν. Τώρα έχω εξηγήσει στον Μέσι ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με κατάλαβε».

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Λίο γεννήθηκε στην Αργεντινή και μπορώ να τον προπονώ. Οποιος δεν τον καταλαβαίνει αυτό είναι δικό του πρόβλημα! Ο Μέσι έχει συνειδητοποιήσει ότι οι συμπαίκτες του περιμένουν να τους οδηγήσει. Ολοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εφόσον η μπάλα δεν περνά από τον Μέσι, θα περνά από μένα κι εγώ, ξέρετε, δεν μπορώ να κουνηθώ τώρα».

Δημοσ.

Τον μισω τον μισω τον μισω, τον σιχαινομαι....

ΑΛΛΑ

...ειναι μεγαλη μορφη ο τυπος. Ο απολυτος ροκ σταρ προπονητης εβερ. ΚΑΙ προπονηταρα. Υπαρχουν εξισου καλοι προπονητες(Φεργκιουσον στα νιατα του, Βενγκερ κτλ) αλλα το πλανο του Μουρινιο με τα χερια στη μεση, να κοιτα με ενα χαμογελο το Μπερναμπεου εχοντας παρει μολις το ΤΛ δεν υπαρχει.

Ο ανθρωπος ειναι τεραστια περσονα

Δημοσ.

είναι και ένας λόγος που τον κάνει επιτυχημένο.κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του και όχι με τους παίχτες.και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε Τζονι, ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που με εχει κανει να θελω να τον βλεπω να κερδιζει για να τον βριζω και να τον μισω πιο πολυ. Και περα απο το σταριλικι ο ανθρωπος ειναι προπονηταρα τι να λεμε, κανει παπαδες.

ΥΓ. Απολη την σιχαμενη Ιντερ, για τον μονο παικτη που χαιρομαι ειναι για τον Ζανετι. Τεραστια παικτουρα που δυστυχως γιαυτον επεσε στην εποχη της Ιντερ που ο Μορρατι τα εσκαγε σε λαθος ανθρωπους και δεν εβλεπε χαρα. Ειναι πολυ υποτιμημενος παικτης

Δημοσ.

Γενικά αυτή η Ίντερ είναι γεμάτη με υποτιμημένους παίχτες.

Ζανέτι,Μαικόν(παλτό τον ανεβάζαν καμπαρντίνα τον κατεβάζαν),Λούσιο(έφυγε νύχτα από Μπάγερν),Καμπιάσο,Σνάιντερ,Πάντεφ(που τον έκανε ιστορίες η Λάτσιο),Ετό,Μιλίτο,Κίβου(που έσπασε το κεφάλι του και δεν θα ξαναέπαιζε μπάλα)

Δημοσ.

καλά ο Ετό δεν είναι υποτιμημένος.

απλά τον έδιωξαν από την Μπαρτσελόνα επειδή δεν τον πήγαινε ο κόσμος.είχε πει διάφορα για αυτό.

Δημοσ.
καλά ο Ετό δεν είναι υποτιμημένος.

απλά τον έδιωξαν από την Μπαρτσελόνα επειδή δεν τον πήγαινε ο κόσμος.είχε πει διάφορα για αυτό.

Πώς σου 'ρθε αυτό;

Απόφαση Γκουαρντιόλα ήταν λόγω χαρακτήρα και ίσως όχι μόνο.

Ο κόσμος ακόμα τον αγαπάει και το είχε δείξει στο ματς του ομίλου με Ίντερ στο Καμπ Νου.

Δημοσ.
Πώς σου 'ρθε αυτό;

Απόφαση Γκουαρντιόλα ήταν λόγω χαρακτήρα.

Ο κόσμος ακόμα τον αγαπάει και το είχε δείξει στο ματς του ομίλου με Ίντερ στο Καμπ Νου.

Aυτην ακριβως την αισθηση ειχα κι εγω ... :-)

Δημοσ.

δεν ήταν γκουαρντιόλα.και επί Ράικαρντ έψαχναν να τον διώξουν.

στο ματς με την Ιντερ τον γιούχαραν.

Δημοσ.
δεν ήταν γκουαρντιόλα.και επί Ράικαρντ έψαχναν να τον διώξουν.

"I think it would be the best for Barcelona if Eto'o does leave and his sale is my decision. I think it's time to change after all that we have won"

Και βασικά ήταν να φύγει από το ξεκίνημα του Πεπ μαζί με Ντέκο και Ρόνι αλλά η συμπεριφορά του στην προετοιμασία τον κράτησε.

στο ματς με την Ιντερ τον γιούχαραν.

Δημοσ.

τι να πω αλλιώς τα θυμόμουν.είχε κάνει κάτι δηλώσεις επι Ράικαρντ για αυτό τον έδιωξαν.

πάντως υποτιμημένος δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...