Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τι λέει; Ετοιμάζει ο Ροσέλ πρόταση 90εκ. για Ρούνει; Μούφα πρέπει να είναι η είδηση.
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οταν σε μια ομαδα υπαρχουν παραπανω παιχτες απο οτι χρειαζεται για να καλυψει μια θεση τοτε καποιος καθεται παγκο ....Αυτο συμβαινει ΠΑΝΤΑ στις ομαδες .. Γι αυτο τους λεμε και αναπληρωματικους ... Αν ειναι καλυτερος απο τον Ινιεστα ας του την παρει τη θεση , δε διαφωνω... Κατσε να δουμε αν τον παρουμε πρωτα και για ποιο ρολο θα τον παρουμε ... εννοω οτι για να παει στην μπαρτσα θα ηθελε απο πριν εγγυηση οτι θα παιζει καραβασικος και ας παιζει χαλια... αλλιως γιατι να εγκαταλειψει την αρσεναλ που ειναι και αρχηγος και τον λατρευουν...
johnyboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 ο Ροσέλ θα προσπαθήσει να κάνει μεγαλύτερο μπαμ από τον Λαπόρτα.τώρα κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά δεν ξέρω.
alexis333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εννοω οτι για να παει στην μπαρτσα θα ηθελε απο πριν εγγυηση οτι θα παιζει καραβασικοςκαι ας παιζει χαλια... αλλιως γιατι να εγκαταλειψει την αρσεναλ που ειναι και αρχηγος και τον λατρευουν... Τι παει να πει πως θα παιξει κι ας ειναι και χαλια ... ?? Σε ποια σοβαρη ομαδα γινονται αυτα ... ? Oh, wait ... Μονο στην Ελλαδα γινονται .... Αν δε θελει να ερθει ας μη ερθει δε θα παρακαλεσουμε κι ολας ... Ακου εκει θα παιζει κι ας ειναι και χαλια ... Εχουμε Ινιεστα και Τσαβι και θα ερθει να παιζει ο αλλος κι ας ειναι χαλια ... Καταλαβαινουμε τι λεμε .. ?
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τι παει να πει πως θα παιξει κι ας ειναι και χαλια ... ??Σε ποια σοβαρη ομαδα γινονται αυτα ... ? Oh, wait ... Μονο στην Ελλαδα γινονται .... Αν δε θελει να ερθει ας μη ερθει δε θα παρακαλεσουμε κι ολας ... Ακου εκει θα παιζει κι ας ειναι και χαλια ... Εχουμε Ινιεστα και Τσαβι και θα ερθει να παιζει ο αλλος κι ας ειναι χαλια ... Καταλαβαινουμε τι λεμε .. ? με χαλια λεω κατω του αναμενωμενου οχι και να σερνεται... για να τον θελουν τοσο πολυ λογικο ειναι οτι θα τον βαλουν μαζι με xavi, iniesta στο σχημα και οχι σαν εναλλακτικη λυση αυτονων...
alexis333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Καλα κατσε να τον παρουμε πρωτα και βλεπουμε...:-D:-D
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ο Γουέμπ στον τελικό. Θα αφήσει να παιχτεί ποδόσφαιρο.
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για εμένα ο καλύτερος που πάτησε το γρασίδι όσο ζω.Κρίμας η κατάληξη του αλλά το βίντεο εντυπωσιακότατο δείχνει την μετάλλαξη.
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για εμένα ο καλύτερος που πάτησε το γρασίδι όσο ζω.Κρίμας η κατάληξη του αλλά το βίντεο εντυπωσιακότατο δείχνει την μετάλλαξη. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TIAWP2oFDyE[/ame] ---------- Προσθήκη στις 12:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:08 ---------- http://www.dailymotion.com/video/xdd9mx_champions-league-final-2010-trailer_sport ---------- Προσθήκη στις 13:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- http://www.nike.com/nikefootball/home/?locale=en__EMEA
johnyboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ποιος joe cole τώρα.καμία σχέση με Ρονάλντο.Είναι σαν να συγκρίνουμε Βύντρα με Πουγιόλ.
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ποιος joe cole τώρα.καμία σχέση με Ρονάλντο. εμενα αυτος μαρεσει!!! :-D Είναι σαν να συγκρίνουμε Βύντρα με Πουγιόλ. το γ@μησες...
izerman76 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για εμένα ο καλύτερος που πάτησε το γρασίδι όσο ζω.Κρίμας η κατάληξη του αλλά το βίντεο εντυπωσιακότατο δείχνει την μετάλλαξη. Τελικά απ' όσα έχω ποστ σου έχω διαβάσει μόνο για την ΑΕΚ διαφωνούμε. Τεράστιος παίχτης, μακράν ο καλύτερος της τελευταίας 20ετίας, αν και από μικρός φαινόταν ότι τα γόνατα του δεν θα αντεχαν. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9iXOMPo7cEI[/ame]
SlimData Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Συμφωνώ απόλυτα για το φαινόμενο. Στην βραζιλία υπάρχει ένας ντοκτορ του οποίου το όνομα μου διαφεύγει που του είχε πει από τα 16 του ότι θα έχει σοβαρά προβλήματα τα γόνατα, νομίζω, λόγω υπερτροφίας των μυων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.