Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ποια πάντα πήρε? ας πάρει γιούρο με χαριστέα και μπασινά και το συζητάμε πάλι. Κάθεσε και απαντάς σε έναν άνθρωπο που πριν απο λίγες εβδομάδες έλεγε οτι η Μπαρτσελόνα παίζει τσουκου-τσουκου με πασούλες δεξιά-αριστερά και οτι μόνο η Μπάγερν και η Ίντερ παίζουν το άθλημα αντρίκεια. Απο κει και πέρα τι διάλογο περιμένεις να κάνεις? ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ---------- ^^Δες το. Μιλάμε για την Μίλαν που έχει διασυρθεί μέχρι και απο την Ζυρίχη? Την Μίλαν που μάζεψε 3 απο την Μάνστεστερ εντός και 4 εκτός? Τι να πω.
konnak Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Η αλήθεια είναι ότι και στο Τσέλσι - Ίντερ καλή ήταν, χωρίς μάλιστα να παίξει τόσο καταστροφικό ποδόσφαιρο (κυρίως στο 2ο ημίχρονο). Ίσως να παίζει ρόλο το ότι σιχαίνομαι την Τσέλσι. Πάντως θυμάμαι μια φορά που έχω αλλάξει την επιθυμία μου σχετικά με το ποια ομάδα θα ήθελα να κερδίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ημιτελικός CL 2003, Ρεάλ - Γιούβε 2-1, και η ρεβάνς στο Τορίνο 3-1 υπέρ της Γιούβε. Τότε η Ρεάλ ήταν όνειρο, με Ζιντάν, Φίγκο, Ρονάλντο, Ραούλ, σάρωνε τα πάντα παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο (η αντίστοιχη σημερινή Μπαρτσελόνα). Η Γιούβε, πολύ πιο δυνατή μεν απ' ότι σήμερα, με Λίπι στον πάγκο, Ντελ Πιέρο, Νέντβεντ, Τρεζεγκέ (ομάδα παρόμοια με τη σημερινή Ίντερ). Ξεκινώντας εκείνο το παιχνίδι με βρήκε να υποστηρίζω Ρεάλ/Θέαμα 100% απέναντι σε Γιούβε/κατενάτσιο. Όμως η εμφάνιση της Γιούβε σε εκείνο το 3-1 πραγματικά κέρδιζε κάθε θεατή. Βέβαια, ο τελικός με τη Μίλαν ήταν τρελή σούπα.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ποια πάντα πήρε? ας πάρει γιούρο με χαριστέα και μπασινά και το συζητάμε πάλι. Νομιζω κατεκτησε με την Πορτο το Τσ. Λ. αν θυμαμαι καλα ....
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ποια πάντα πήρε? ας πάρει γιούρο με χαριστέα και μπασινά και το συζητάμε πάλι. Μόλις τα πάρει όλα ΚΑΙ στην Ισπανία θα το κάνει και αυτό.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Καθήστε πρώτα να έρθει και μετά τα συζητάμε. Ούτε καν θέλω να φανταστώ τη Ρεάλ να παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.
johnyboy Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Νομιζω κατεκτησε με την Πορτο το Τσ. Λ. αν θυμαμαι καλα .... τελικό με την μονακό. από εκείνη την πόρτο όλοι μετά πήγαν σε πολύ μεγάλες ομάδες.Μπάρτσα τσέλσι κλπ. δεν είχε Ελληνάρες τουρίστες.ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Για μερικους που λενε και καλα για το θεμα εγω εχω να πω το εξης .. Το θεαμα που προσφερει η Ρεαλ ειναι αφελες θεαμα ... Τι να το κανω που παιζω επιθετικα αλλα πισω μπαζω ..?? Θα βρεθει καποιος που θα με κλεισει καλα και στη κοντρα θα με φαει λαχανο , ευκολα κι ολας ... Με σκετο θεαμα και χωρις ουσια δε πας ΠΟΥΘΕΝΑ .. ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- Καθήστε πρώτα να έρθει και μετά τα συζητάμε. Ούτε καν θέλω να φανταστώ τη Ρεάλ να παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Αστη να παιζει αφελες ποδοσφαιρο και να μην κερδισει κανενα τιτλο .. Ειναι καλυτερα ετσι ...
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μιλάμε για την Μίλαν που έχει διασυρθεί μέχρι και απο την Ζυρίχη? Την Μίλαν που μάζεψε 3 απο την Μάνστεστερ εντός και 4 εκτός? Τι να πω. Κάτσε μισό με ρωτάς αν είδα την Ίντερ σε άλλο αγώνα να παίζει τόσο καλά,σου βάζω ένα παιχνίδι και δεν σου κάνει η ομάδα.Με αυτές έπαιξε με αυτές σου βάζω.Την Μίλαν που την ξεφτύλισε δεν σου κάνει,την Μπαρτσελόνα το ίδιο,την Τσέλσι το ίδιο λογικά..Ε μετά τι θέλεις να μας πείς; Μικρή ομάδα και κακή και η Μάντσεστερ που ξεφτίλισε την Μίλαν;Δεν έπαιζε μπαλάρα με την Μάντσεστερ στο Μιλάνο ε;Αφού το πας με συγκρίσεις για ποιά ομάδα μιλάω. NAI THN MΙΛΑΝ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΦΕΤΟΣ. 2 ΦΟΡΕΣ!ΜΕΣΑ ΕΞΩ! Όσο για το τσούκου τσούκου πες μου πόσες φάσεις έκανε η Μπαρτσελόνα πρίν το γκόλ να το πάρω πίσω..Και μην μου πετάξεις έπαιζε ταμπούρι η άλλη με 10 παίχτες γιατί και οι παίχτες της Μπαρτσελόνα δεν είναι τυχαίοι.Με παίχτη παραπάνω θα έπρεπε να μπορέσουν να κάνουν και μια φάση όσο ταμπούρι και να ήταν ο άλλος.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αστη να παιζει αφελες ποδοσφαιρο και να μην κερδισει κανενα τιτλο ..Ειναι καλυτερα ετσι ... Ρε τι μ' απασχολεί ΕΜΕΝΑ αν θα κερδίσει τίτλο ή όχι; Εγώ θεατής είμαι, δεν έχω μετοχές στο χρηματιστήριο. Κι ο Ronnie O'Sullivan θα έπρεπε να έχει κερδίσει τα πάντα με το αδιανόητο ταλέντο του στο snooker και μόνο αυτό δεν έχει κάνει. Τον παρακολουθώ όμως επειδή προσφέρει θέαμα, κι ας χάνει τίτλους.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ρε τι μ' απασχολεί ΕΜΕΝΑ αν θα κερδίσει τίτλο ή όχι;Εγώ θεατής είμαι, δεν έχω μετοχές στο χρηματιστήριο. Κι ο Ronnie O'Sullivan θα έπρεπε να έχει κερδίσει τα πάντα με το αδιανόητο ταλέντο του στο snooker και μόνο αυτό δεν έχει κάνει. Τον παρακολουθώ όμως επειδή προσφέρει θέαμα, κι ας χάνει τίτλους. Ομαδα χωρις τιτλο και χωρις στοχο τι ομαδα ειναι ρε ... ?? Στα κουτουρου να παιζουν .. ??? Εσυ που εισαι θεατης δεν ευχαριστιεσαι με την κουπα...
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εσυ που εισαι θεατης δεν ευχαριστιεσαι με την κουπα... Να ευχαριστηθώ με την απονομή; Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.. Να ευχαριστηθώ με τη συνολική πορεία μέχρι την κούπα, ναι.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Να ευχαριστηθώ με την απονομή; Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.. Να ευχαριστηθώ με τη συνολική πορεία μέχρι την κούπα, ναι. Ε η Ρεαλ ποια πορεια θα ευχαριστηθει ... Αφου με το αφελες ποδοσφαιρο που παιζει δε κανει πορειες ... Τι θα ευχαριστηθεις ?? Που νικαει τη Βαγιαδολιδ και την Χερεθ ... Ελα σε παρακαλω ας σοβαρευτουμε λιγο ....
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κάτσε μισό με ρωτάς αν είδα την Ίντερ σε άλλο αγώνα να παίζει τόσο καλά,σου βάζω ένα παιχνίδι και δεν σου κάνει η ομάδα.Με αυτές έπαιξε με αυτές σου βάζω.Την Μίλαν που την ξεφτύλισε δεν σου κάνει,την Μπαρτσελόνα το ίδιο,την Τσέλσι το ίδιο λογικά..Ε μετά τι θέλεις να μας πείς; Μικρή ομάδα και κακή και η Μάντσεστερ που ξεφτίλισε την Μίλαν;Δεν έπαιζε μπαλάρα με την Μάντσεστερ στο Μιλάνο ε;Αφού το πας με συγκρίσεις για ποιά ομάδα μιλάω. NAI THN MΙΛΑΝ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΦΕΤΟΣ. 2 ΦΟΡΕΣ!ΜΕΣΑ ΕΞΩ! Όσο για το τσούκου τσούκου πες μου πόσες φάσεις έκανε η Μπαρτσελόνα πρίν το γκόλ να το πάρω πίσω..Και μην μου πετάξεις έπαιζε ταμπούρι η άλλη με 10 παίχτες γιατί και οι παίχτες της Μπαρτσελόνα δεν είναι τυχαίοι.Με παίχτη παραπάνω θα έπρεπε να μπορέσουν να κάνουν και μια φάση όσο ταμπούρι και να ήταν ο άλλος. Με την Τσέλσι η Ίντερ έπαιξε το ίδιο κακά όσο με τη Μπάρτσα. Με τη Ρεάλ η Μίλαν αν δεν κάνω λάθος εντός έδρας πήγε 1-1. Όσο για το τσούκου-τσούκου, βγάλε τελείως τον ημιτελικό απ το μυαλό σου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σου έχει δώσει την εντύπωση οτι παίζει μπαλίτσα δεξιά-αριστερά?
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με την Τσέλσι η Ίντερ έπαιξε το ίδιο κακά όσο με τη Μπάρτσα. Με τη Ρεάλ η Μίλαν αν δεν κάνω λάθος εντός έδρας πήγε 1-1. Όσο για το τσούκου-τσούκου, βγάλε τελείως τον ημιτελικό απ το μυαλό σου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σου έχει δώσει την εντύπωση οτι παίζει μπαλίτσα δεξιά-αριστερά? Η Μίλαν έπαιξε πολύ καλύτερα από τη Ρεάλ και στα δύο παιχνίδια και της ακυρώσαν και γκόλ μέσα στη Μαδρίτη.Από εκεί και πέρα σου είπα η Μπαρτσελόνα παίζει το λεγόμενο ποδόσφαιρο κατοχής.Πασούλες δεξιά αριστερά μέχρι να βρει τον ελεύθερο χώρο και να περάσει κάθετη ή προσωπική ενέργεια από κάποιον από τους υπερτάλαντους ποδοσφαιριστές που διαθέτει.Δεν κάνει δηλαδή κάτι εξωπραγματικό για να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου.Απλά περιμένει υπομονετικά το λάθος γυρίζοντας την μπάλα άριστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει και μπορούν να το κάνουν.Και ναι είναι ομάδα που βασίζεται κυρίως στο ταλέντο των παιχτών της.Δεν παίζει με κάποιο σχέδιο μέσα στο γήπεδο.Δεν κάνει δηλαδή ότι έκανε ο Άγιαξ του 94 και η Μίλαν του 93 που για εμένα είναι οι καλύτερες ομάδες που έχω δει ποτέ μου.Οποιαδήποτε ομάδα την παίξει συγκεντρωμένα στο αμυντικό κομμάτι χωρίς να παρασυρθεί μπορεί άνετα να της κάνει μεγάλη ζημιά.Ότι της έκανε δηλαδή η Ίντερ μέσα στην Ιταλία,ότι θα της έκανε η Ίντερ αν δεν έμενε με 10 παίχτες και μέσα στην Ισπανία. Η γνώμη μου είναι αυτή.Δεν θα κάτσουμε να μαλώσουμε κιόλας αν δεν συμφωνούμε.Εμένα μου αρέσει περισσότερο φέτος το ποδόσφαιρο της μισητής Ίντερ και της σιχαμένης Τσέλσι από το ποδόσφαιρο της συμπαθητικής Μπαρτσελόνα.Όπως επίσης μου άρεσε και περισσότερο η Μπαρτσελόνα του 2005.Γούστα είναι αυτά. Πως γίνεται να παίζεις κακά και να πετάς έξω σε ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ την πρωταθλήτρια Αγγλίας και την πρωταθλήτρια Ισπανίας που και οι δύο μαζί έχουν βάλει 250 γκόλ φέτος πραγματικά ένας θεός ξέρει!
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Πως γίνεται να παίζεις κακά και να πετάς έξω σε ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ την πρωταθλήτρια Αγγλίας και την πρωταθλήτρια Ισπανίας που και οι δύο μαζί έχουν βάλει 250 γκόλ φέτος πραγματικά ένας θεός ξέρει! Όπως η Ελλάδα το 2004 πέταξε έξω Ρωσσία, Γαλλία, Τσεχία κτλ. Έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.